|
|
#2101 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
o m g
nie proszę państwa ta bramka jest nie zaliczona i ta też, ta też to powtórka tu jakaś banda frajerów, wywieśili tą szmatę, co za banda ch**a ![]() ![]() Nat będzie mi się weselej myło, filmik świetny
|
|
|
|
#2102 |
|
Wtajemniczenie
|
trener z fryzurą boczną
|
|
#2103 |
|
Zadomowienie
|
Nie mówcie, że tego nie widziałyście
Jak pierwszy raz to oglądałam to mnie przez godzinę brzuch bolał ze śmiechu |
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba podkradli nasz słownik.
|
|
#2105 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja czasem tez mam tak jak Ty, bo zdarza sie, ze nie potrafie zapanowac nad emocjami... Po prostu musisz nauczyc sie nad tym zapanowac, dasz rade! ![]() Cytat:
Chyba zle na mnie wplywa to, ze mam wolne, bo caly dzien sie lenie... :P I jak ja mam znalesc jakas prace? Juz to sobie wyobrazam, ze wstaje przez cale wakacje o 6 rano, ahh bosko... ![]() A wiecie, ze juz w nastepny czwartek rozpoczna sie treningi do GP Monako? Przynajmniej krocej bede czekac
|
||
|
|
|
#2106 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Społeczeństwo już i tak wystarczająco zgorszone, a ta chce jeszcze, żeby tak komentowali mecze |
|||
|
|
|
#2107 |
|
Zadomowienie
|
ej no kurde nie oszukujmy się, że te ocenzurowane filmiki są tak samo śmieszne
![]() nie no, ale np trener z fryzurą boczną był śmieszny tak czy siak ![]() ale w niektórych sytuacjach, jak pod koniec filmu trzeba nazwać rzeczy po imieniu
|
|
|
|
#2108 |
|
Zadomowienie
|
Wpiszcie sobie na youtube "kapitan grawitacja"
|
|
|
|
#2109 |
|
Zadomowienie
|
ok za chwilkę obczaję
![]() a teraz tak na rozluźnienie nie tak śmieszne jak Nat, ale zawsze coś ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=NuxqyZ...eature=related http://pl.youtube.com/watch?v=oew7VGM1jmU |
|
|
|
#2110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2111 |
|
Zadomowienie
|
Zenit wygrał UEFA
![]() hyhy ![]() mecz jakoś tak średnio ciekawy, ale nie ważne ważne że wygrali ? ![]() aha, czy ktokolwiek oprócz mnie cieszy się z tego ? |
|
|
|
#2112 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
http://motoryzacja.interia.pl/news/k...milton,1109822
I co Wy na to , bo mi ręce opadły
|
#2114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja!!
Już od jakiegoś czasu im kibicuje ![]() Cytat:
ja też bym nie płaciła ej co ma Robert na łokciu? http://www.f1wm.pl/galeria/displayim...album=88&pos=4 jakaś blizna czy coś?
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2008-05-15 o 15:09 |
|
|
|
|
#2115 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w ogóle to mi się przypomniało, że ma Piquet odejść i to w trybie natychmiastowym jeżeli nie poprawi swoich wyników czyli to oznacza jakąś nowość na torze [albo i nie ]Zapomniałam
|
|
|
#2117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przypomniały mi się czasy, jak się w to bawiłam z koleżankami Dziwne dziecię ze mnie było
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Zadomowienie
|
też się w to bawiłam
of korz byłam różową i byłam zakochana w czerwonym ![]() |
|
|
|
#2119 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziękuje ahh Baszcz Cytat:
dziękuje Cytat:
Cytat:
o Boże ja ja im kibicuje ![]() witam z góry przepraszam że sie nie odzywałam ale miałam jeden wielki mętlik w głowie generalnie to już mi emocje opadły z tym sercem, popanikuje troche a za dzień czy dwa już jestem spokojna ale odreagować swoje musze, taka już jestem i już sie chyba nie zmienie ale spróbuje nauczyć sie opanowywac w takich sytuacjach nom często sie zakopuje i rycze ale zaraz wstaje i ide dalej więc to tylko przejściowe także nie martwcie sie biędzie dobrze i dziękuje że ze mną jesteście nom a nerwy jak zwykle, w tą środe mam pierwszy egzamin, nie żebym jakoś leżała i kwiczała z materiałem ale to jednak cały rok, fuuul nauki, połowe zapomniałam i teraz niektórych rzeczy sie musze od nowa uczyć a że to jeszcze historia, której nie znosze to mnie lekko trafia ale co zrobić nom także do środy siedze i kuje więc nie będzie na nic czasu![]() ale po środzie długi weekend, wracam i w środe i w czwartek kolejne dwa examy więc będzie kolorowo tymczasem zmykam, trzymajcie sie jeszcze sobie przypomniałam że jak szłam po mieście to jakiś facet mnie zaczepił i zapytał sie czemu jestem taka smutna i żebym sie uśmiechnęła
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-05-16 o 22:18 |
|||||
|
|
|
#2120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Legła przegrała 1;4
Edytowane przez nat92 Czas edycji: 2008-05-17 o 15:56 |
|
|
|
|
#2121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też.
Cytat:
I byłam tak zajęta ratowaniem świata, że nie miałam się czasu zakochiwać w kimkolwiek. ![]() Cytat:
btw. Ja to nawet nie wiem co to za Zenit. Za to w środę gra mój kochany Manchester Utd.
|
|
#2122 |
|
Zadomowienie
|
Kasia, Zenit to to co wygrało UEFA
![]() ja nie kibicuję żadnej drużynie, bo po prostu nie umiem zawsze na początku wybieram sobie jakąś (zazwyczaj tą w której gra ktoś ładny) a potem w trakcie meczu jakoś podświadomie życzę wygranej przeciwnikom i tak jest zawsze, a Zenit jest wyjątkiem bo ja żem prorosyjska no i rosjanie mi się podobają ( co niektórzy oczywiście, ale napewno są fajniesi od polaków i anglików i czego tam chcecie). no .ej a ostatnio mówiłam babci, że ja jakaś rosyjska jestem i nawet nie wiem dlaczego,a ona mi powiedziała, że mamy jakieś korzenie rosyjskie ja raczej będę też za MU bo podoba mi się CR, a w chelsea raczej nikogo fajnego nie mają
|
|
|
|
#2123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I zgadzam sie z poprzedniczkami - usmiech i glowa do gory! ![]() Widze, ze mamy tutaj fanki pilki noznej Ja szczerze mowiac tak srednio lubie ogladac mecze, bo do tej pory nie moge sie polapac z wszystkimi zasadami :P Jak np spalony, hehe... ( tylko sie ze mnie nie smiejcie ). Ale jak sie przytrafi jakis fajny pilkarz to i z checia ogladam Ciekawe ilu przystojnych bedzie na Euro... ;D Bo w naszej reprezentacji duzo takich niestety nie ma... Ebi, Boruc i Fabianski sa jeszcze ok, ale reszta to juz tak srednio. A Legia dzis sie osmieszyla, przegrac 4:1 haha A tak w ogole to moj mega przystojny tenisista odpadl dzis w polfinale z tym brzydkim Nadalem ;[ A ten Nadal bedzie grac w finale z rownie brzydkim Federerem, przynajmniej w kwestii wygladu sie dobrali ;D Dzis tylko na chwilke i musze zaraz znikac... Ostatnio nie moglam tutaj wchodzic, bo mialam wymieniane okna i pozniej byl taki balagan, ze masakra ;/ Musialam to przez 2 dni sprzatac, a i jeszcze przed soba mam troche pracy, dlatego bede musiala isc... A poza tym we wtorek ustny pol i chce sie troche pouczyc, wiec pewnie jutro tez wejde jak juz to tylko na moment, o ile w ogole wejde...
|
|
|
|
|
#2124 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam podejrzenia iż jestem jakaś dziwna?Cytat:
i !!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2125 | ||||
|
Zakorzenienie
|
O.
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Raczej tak.
|
|
#2126 |
|
Zadomowienie
|
sory, nie chce mi sie was cytować
![]() ja chyba od przyszłego sezonu bede kibicować Barcy, widziałyśmy jakiego mają nowego trenera ? ![]() a, no i jeszcze zazwyczaj jestem za Liverpoolem, tzn bardziej za moim ukochanym, ulubionym Stevenie mówiłam wam, że już od dłuższego czasu jesteśmy razem?a ja się bawiłam w sklep i to sama ze sobą
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
O ty grzybie.
Cytat:
![]() ... nasza reprezentacja ma lepszego. Ja też. Ale nie sama ze sobą.
|
|
#2128 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
No przyznajcie, że wygrałam.
|
#2130 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.

będzie mi się weselej myło, filmik świetny 

pozatym ja jestem z natury nerwowa, ciągle czymś sie emocjonuje i serce tego nie wytrzmuje ... ale coż musze z tym jakoś żyć 
Juz to sobie wyobrazam, ze wstaje przez cale wakacje o 6 rano, ahh bosko...

[albo i nie 
a że to jeszcze historia, której nie znosze to mnie lekko trafia ale co zrobić 
!!