Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-07-28, 13:54   #1231
agnieszka_kak
Zadomowienie

Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2

Zazdroszcze slonca, u mnie leje jak z cebra.
agnieszka_kak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-28, 15:15   #1232
madzieeek
Wtajemniczenie

A mnie właśnie użądliła pszczoła (albo osa - nie jestem pewna co to było) Nigdy nie byłam uczulona, choć w zasadzie to nawet nie pamiętam kiedy ostatnio mi się to przydarzyło. No ale teraz zastanawiam się, czy to może mieć jakiś wpływ na dziecko...? Na szczęście w kostkę u nogi, więc "daleko" od dzidziusia Chyba zaraz napiszę do mojej ginekolog...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

byłam kiedyś "aparatką"!
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1168
madzieeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-28, 15:23   #1233
juka_juka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzieeek Pokaż wiadomość
A mnie właśnie użądliła pszczoła (albo osa - nie jestem pewna co to było) Nigdy nie byłam uczulona, choć w zasadzie to nawet nie pamiętam kiedy ostatnio mi się to przydarzyło. No ale teraz zastanawiam się, czy to może mieć jakiś wpływ na dziecko...? Na szczęście w kostkę u nogi, więc "daleko" od dzidziusia Chyba zaraz napiszę do mojej ginekolog...

Wydaje mi się że jeśli nie jestes uczulona to nic się nie stanie
juka_juka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-28, 16:39   #1234
agnieszka_kak
Zadomowienie

Przyszlo poczta jakies 50kg jedzenia i zwirku dla kota
Stary 2017-07-28, 16:49   #1235
89Otojestkasia
Rozeznanie

Cytat:

Ja tez myśle ze nic sie nie stanie ale zadzwoń do gina na tkz wszelki wypadek.
A mnie po zrobieniu wielkiej kupy przestało kłuć w kroku po czym poleżałam trochę na płazy i znowu mnie kłuje i ściska i czyje dyskomfort ... wariatkowo. Pociesza mnie fakt ze po podczytywałam różne inne fora pod tym katem i dużo dziewczyn ma takie objawy i podobno to normalne

89Otojestkasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-28, 17:27   #1236
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez juka_juka Pokaż wiadomość
Maluchna co się dzieje?Czemu płakałaś?Może skonsultuj ten puls..Może coś się dzieje.Ja bardzo kiepsko zasypiam.Myszka mi tak grzebie po szyjce i pęcherzu że nie jestem w stanie zasnąć.A potem się tak rusza że brzuch boli.Dopiero jak zasypia to i ja zasypiam czyli ok 1 czasem później.Ale potem już śpię.

Blond super że wszystko dobrze😊

Madzialenka udanego wypoczynku,zapomniałam Ci napisać.

Madziek życzę cierpliwości.Mnie szlag trafiał od tych styków wiertów i w ogóle.Ale ja to choleryczka Ty wydajesz się spokojna😃

Schmet moze faktycznie ciśnienie.Albo i farba.Mnie potrafiła głowa rozboleć jak mąż robił gładzie gdzie tego zapachu prawie nie czuć a mi przeszkadzał.
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Schmetterling, maluchna, Kasia jak się dziś czujecie?

Juka dzięki 😘 tak,.to skurcze przepowiadające Braxtona.

Ale miałam noc. Brzuch mnie o 4 nad ranem rozbolał i tak mnie przeczyscilo, że hoho. Na szczęście dziś dobrze.

Dziękuję dziewczyny. Dzisiaj już dużo lepiej. Przedwczoraj wypiłam u koleżanki o 18.00 latte i to chyba ta kawa mnie tak pierdyknęła. Nie mogłam zasnąć do 5 rano, a z pulsem mam problem od początku ciąży. Leżałam w ciąży 3 dni w szpitalu pod holterem. Mam nadzieję, że po porodzie moje serce się uspokoi i kawki będę mogła się napić.

Cytat:
Napisane przez juka_juka Pokaż wiadomość
Jedna urodziła w 25t.Mały przeżył ale teraz już nie ma od niej wieści.Jedna bliźniaki w 35 chyba i wszystko ok bo dziewczynki duże.No i jak na wcześniaki to super czas.Jedna w 32,córa dostała najpierw 1 pkt bo nie oddychała mimo że dostała sterydy wcześniej.I serduszko nie biło.Potem już było ok ale stan dalej nieciekawy.No i kolejna w 35.Z mała wszystko dobrze dostała 10 pkt ale w inkubatorze leży.Jak tak czytam te historie to odliczam do 37t..Dziewczyny czy Wy też macie brzuchy na udach jak siedzicie?
Przerażają mnie takie historie, więc czasami omijam je szerokim łukiem, żeby sobie potem nic nie wkręcać. Wystarczy mi tragedia mojej koleżanki, o której wam ostatnio pisałam. Brzuch mam jeszcze wysoko, ale jak siedzę to nogi muszę trzymać szeroko, bo złożone razem to już wyższa szkoła jazdy.
Cytat:
Napisane przez 89Otojestkasia Pokaż wiadomość
Zobacz Łebe chociaż jak teraz patrzę na radary pogodowe to za godzinę ma byc przelotny opad ...

Co do mycia włosów przed ciaza musiałam myć i układać codziennie ... na szczęście mam to szczęście ze robiła mi to fryzjerka a teraz myje włosy w soboty i środy nic mi sie nie przetłuszczają to jest szok po prostu za to po porodzie pewnie będe łysa...

Pogoda nad morzem jak w górach. Raz tak, za godzinę siak.
Ja też mam teraz piękne włosy. Długie zawsze były, ale są teraz bardzo gęste. Z Olą miałam takie same. Niestety wszystko po to, żeby po porodzie wypaść garściami. O dziwo na nogach i tak gdzie nie są mile widziane rosną wolniej i nie muszę się golić prawie codziennie.

Cytat:

Posmaruj cebulą. Jestem pewna, że nic dzidziusiowi nie grozi.

Jak już wspomniałam dzisiaj już czuję się lepiej. Posprzątałam z grubsza chałupkę, poprałam i... robię właśnie ogórki z chili do słoików. Jutro mam zamiar wyprać ostatnią turę dziecięcych ciuszków i budkę z wózka, a popołudniu robimy grilla, bo mi się gotować nie chce.
W ciąży przeczytałam już chyba z 50 książek. Jeśli któraś z Was czyta i lubi literaturę wojenną to polecam Wam: "Czerń i purpura", "Esesman i Żydówka", "Słowik".
Moja Hania wypycha się na prawo i lewo i brzuch mi się śmiesznie rozciąga. Wczoraj udało mi się złapać ją chyba za piętkę albo za dłoń. U nas się wypogadza, a na jutro zapowiadają 26 stopni. Będę pływać w basenie.
Stary 2017-07-28, 17:29   #1237
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agnieszka pytałam się kiedyś, mieszkasz w Holandii?

Madziek myślę, że nic się nie stanie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-28, 19:06   #1238
madzieeek
Wtajemniczenie

Pisałam do mojej pani doktor - oddzwoniła do mnie i też powiedziała, ze jeśli nie jestem alergikiem, ani orzez dwie godziny nie wtstąpiły żadne komplilacje, to nic nam nie grozi Cebula poszła w ruch i jest ok

byłam kiedyś "aparatką"!
Stary 2017-07-28, 19:11   #1239
marttb
Zakorzenienie

Cytat:

Użądliła mnie raz w ciąży pszczoła i też nigdy nie byłam uczulona - nic się nie stało.

My już po urodzinach wcinamy kopca kreta w domu

(...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam,
spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś,
choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤
marttb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-28, 19:21   #1240
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

A ja mam dzisiaj jakiegoś dola, myslalam nad torebka i jak się namyslilam to już była niedostępna 😯 nic sobie od dawna nie kupilam i chyba mi to nie pisane.
Na dodatek Tz mnie wkurza. Zrezygnował z tej drugiej pracy, ale co z tego jak i tak ciągle jest coś. Tu jego siostra się przeprowadza i trzeba jej pomóc, jutro mają w pracy pożegnanie kolegi i jakiegoś grilla. Super, ciagle tylko siedzę w domu, gotuje i sprzątam.
A on jeszcze jakieś głupie teksty ma, że co ja niby chciałabym takiego robić. 🔫

BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-28, 20:10   #1241
madzieeek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marttb Pokaż wiadomość
Użądliła mnie raz w ciąży pszczoła i też nigdy nie byłam uczulona - nic się nie stało.

My już po urodzinach wcinamy kopca kreta w domu
Mnie ostatni raz użądliła chyba gdzieś w dzieciństwie, nawet dokładnie nie pamiętam. Normalnie bym nawet na to nie zwróciła uwagi, no ale wiadomo jak to w ciąży - schizy pojawiają się z najprostszego powodu
A kopcem kreta narobiłaś mi smaka...chyba jutro zrobię

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj jakiegoś dola, myslalam nad torebka i jak się namyslilam to już była niedostępna 😯 nic sobie od dawna nie kupilam i chyba mi to nie pisane.
Na dodatek Tz mnie wkurza. Zrezygnował z tej drugiej pracy, ale co z tego jak i tak ciągle jest coś. Tu jego siostra się przeprowadza i trzeba jej pomóc, jutro mają w pracy pożegnanie kolegi i jakiegoś grilla. Super, ciagle tylko siedzę w domu, gotuje i sprzątam.
A on jeszcze jakieś głupie teksty ma, że co ja niby chciałabym takiego robić. 🔫

KONIECZNA jest Ci "pocieszka" - czyli właśnie najlepiej torebka, buty, sukienka...ewentualnie dwie Szukaj dalej!

A my dostaliśmy prezent od cioci:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20465015_1647822988561680_43751082_o.jpg (144,1 KB, 40 załadowań)

byłam kiedyś "aparatką"!
Stary 2017-07-28, 22:05   #1242
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blond kup sobie coś należy ci się.

Madziek bardzo ładne literki.

Mąż kąpie Maję, a leżę i odpoczywam. Popijam herbatkę.

Stary 2017-07-28, 23:31   #1243
karolina0203
Wtajemniczenie

dziewczyny pomóżcie! co jecie? ja mam problem bo raczej nic mi nie podchodzi ale słodycze mogłabym jeść cały czas i ostatnio niestety tak robię. a przed ciążą słodkie dla mnie nie istniało... kiedy truskawki były jeszcze w miarę dostępne to tragedii nie było, teraz owoce nie robią dla mnie szału

szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire

Edytowane przez karolina0203
Czas edycji: 2017-07-28 o 23:33
karolina0203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-28, 23:36   #1244
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez karolina0203 Pokaż wiadomość
dziewczyny pomóżcie! co jecie? ja mam problem bo raczej nic mi nie podchodzi ale słodycze mogłabym jeść cały czas i ostatnio niestety tak robię. a przed ciążą słodkie dla mnie nie istniało... kiedy truskawki były jeszcze w miarę dostępne to tragedii nie było, teraz owoce nie robią dla mnie szału
Spoko ja też jem prawie same słodycze i lody 🙈

Madziek literki super 😊

Madzialenka, Madziek no właśnie kupiłbym sobie coś, ale w ciąży mi się pozmieniało, nic mi się nie podoba, ciężko zdecydować się na cokolwiek. Nie wiem co mi się stało 🙄

Stary 2017-07-29, 07:30   #1245
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blond to ja mam tak samo.ega wybredna się zrobiłam.

Stary 2017-07-29, 09:30   #1246
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Blond to ja mam tak samo.ega wybredna się zrobiłam.

Ja nie dość, że wybredna to jeszcze mi szkoda kasy na siebie. A na małego mi nie szkoda wcale

Zjadłam ptasie mleczko na śniadanie i mam dzisiaj trochę lepszy humor
Stary 2017-07-29, 10:23   #1247
poli230
Zadomowienie

Blond, patrz na to 1501316581620.jpg

poli230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-29, 11:27   #1248
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez poli230 Pokaż wiadomość
Blond, patrz na to Załącznik 7172316

O to o mnie 😂😂😂😂

Stary 2017-07-29, 12:48   #1249
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Oooo Poli, blond to jakbym siebie widziała. I to nie mija. Z Mają miałam to samo. I teraz też 😎

Od rana czysty relaks na plaży. 😍

Stary 2017-07-29, 15:09   #1250
madzieeek
Wtajemniczenie

No to à propos zakupów dla dzieci - na stronie Babyloff.pl -15% na wszystkie produkty ColorStories

byłam kiedyś "aparatką"!
Stary 2017-07-29, 16:14   #1251
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie dość, że wybredna to jeszcze mi szkoda kasy na siebie. A na małego mi nie szkoda wcale

Zjadłam ptasie mleczko na śniadanie i mam dzisiaj trochę lepszy humor
Matka też musi jakos wyglądać na zakupy marsz
Ja właśnie wracam z tk maxx z torebka, plaszczem i bluzką. A rano jeszcze kliknełam buty na allegro.

Wczoraj bylismy z mezem na jego spotkaniu klasowym i było strasznie. Wszyscy gadali o dzieciach! Człowiek sprzedaje dzieciaka babci, chce się wyluzować, odpocząc, a tu jedna przez drugą (faceci tez!) o usypianiu, kupach i placach zabaw.. wyszłam po dwoch godzinach.
No cóż.. taki wiek, ze ma sie dzieci, ale bez przesady.

lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-29, 17:25   #1252
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny też tak macie, że rozmiar stopy wam się powiększył? Mi o dobry numer. Z Mają miałam to samo. Na szczęście potem wróciły do normy.

Stary 2017-07-29, 17:45   #1253
blekitnams
Zadomowienie

Cytat:
Ja nosiłam S/M, wzięłam M I jest ok, trochę luzu mam. Spokojnie brzuszek ciążowy wchodzi, mówię o Italian Fashion.

Po wizycie wszystko ok 😊 tętno małego ok, szyjka długa i zamknięta, rozwarcia brak, leży główka do dołu 😊
Miałam pobierany ten gbs, na wynik czeka się do 7 dni, ale ja chodzę na nfz wiec będę miała do odbioru na kolejnej wizycie.

Kolejna wizytę mam 17 sierpnia, wtedy mam usg ze wszystkimi pomiarami i ktg. Kolejne wizyty co tydzien. L4 dostałam do 12.09, powiedziałam, że mam nadzieje ze do tej pory to już dawno urodze 😁

Gratuluję, widzę wszystko ładnie w normie.

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Blond super że wizyta udana.
Schmett współczuję bólu głowy. Nie sądzę że to od farby. Raczej pogoda, ciśnienie itp.
Za mną tragiczna noc. Nie spałam do 5 rano, walczyłam z wysokim pulsem i waleniem serca. A dzień też masakra. Pół przepłakałam, cały przeleżałam. Nawet piżamy nie zdjęłam. Zaraz idę się kąpać i mam nadzieję że szybko usnę. Na szczęście mamusia zabrała mi Olę na noc.
Ja dzisiejszej nocy nic nie spałam, usnęłam właśnie o 5, ale wcześniej w dzień sporo spałam. Od tego częstego leżenia zasypiam i budzę się o dziwnych porach.

Cytat:
Napisane przez marttb Pokaż wiadomość
Jak byliśmy nad morzem to prognozy nawet godzinę do przodu się myliły. Super że pogoda dopisuje

Te bóle to już norma u nas, trzymajcie sie dzielnie i nie dajcie im ja miewam dni że boli mnie wszystko i dni kiedy mogę skakać pod sufit

Wczoraj naszło mnie na kopca kreta, no i o 21 jechaliśmy do sklepu po składniki, a o 22 zaczęłam go robić za to dzisiaj dzień zaczelismy kawką i ciachem

Zaraz jedziemy szukać jakiegoś prezentu, bo idziemy dzisiaj na urodziny do chrzesniaka męża. Śmiałam się że ewidentnie się starzejemy skoro zamiast chodzić na 18- stki znajomych to chodzimy na 5te urodziny Mąż mówi, że przecież byliśmy ostatnio na 18-stce, to mu przypomniałam że na tej dla dorosłych gdzie się pieniądze zbiera
U nas takie wieczorno-nocne pichcenie w normie. Chyba nigdy nie upiekłam ciasta w dzień. ;p

Cytat:
Mnie ostatni raz użądliła chyba gdzieś w dzieciństwie, nawet dokładnie nie pamiętam. Normalnie bym nawet na to nie zwróciła uwagi, no ale wiadomo jak to w ciąży - schizy pojawiają się z najprostszego powodu
A kopcem kreta narobiłaś mi smaka...chyba jutro zrobię

KONIECZNA jest Ci "pocieszka" - czyli właśnie najlepiej torebka, buty, sukienka...ewentualnie dwie Szukaj dalej!

A my dostaliśmy prezent od cioci:
Fajne literki.

Cytat:
Napisane przez karolina0203 Pokaż wiadomość
Ja przez całą ciążę jestem często głodna, ale na nic nie mam ochoty. Słodycze jem niestety na tony. :p

89Otojestkasia
Nie wiem jakie to kłucie, ból, bo mnie raczej nie kuje, ale jak mówisz, że doskwiera ci przy wstawaniu, podnoszeniu nogi , to brzmi jak ból spojenia łonowego. Jeżeli to nie jest silny ból, to na tym etapie to jak najbardziej normalna dolegliwość.

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Dziewczyny też tak macie, że rozmiar stopy wam się powiększył? Mi o dobry numer. Z Mają miałam to samo. Na szczęście potem wróciły do normy.

Mnie na szczęście nie. Mam ogromny brzuch i jeszcze większy cellulit, ale na razie puchnięcia mnie ominęły.
blekitnams jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-29, 17:47   #1254
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie tylko spuchły stopy w lecie. Teraz na szczęście nie ma takich upałów.

Ale czesto mam bóle jak na okres.. muszę wiecej odpoczywac zamiast łazic po sklepach juz mnie mąż ochrzanił.

Zamierzam się zapisac na aqua fitness, tylko od ciężarnych wymaga się zaswiadczenia od ginekologa o braku przeciwwskazań do cwiczen. Czy ktos tu na to chodził? Jak jest?
Ja niestety po ciazy chodziłam na zumbę (zaczelam delikatnie od pilatesu, a dw miwsiace pozniej zumba, dosyc intensywna) i rozwaliłam sobie kolana tak, ze mam zakaz cwiczen typu fitness lub taniec, bieganie. Z pracy w przedszkolach tez zrezygnowałam przez ponownie "uciekające kolana". Ten aqua fitness bedzie idealny.

Blond ja Cię rozumiem <tuli>. Co zrobić, musisz faceta za uszy ciągnąc i wymyslaj sobie atrakcje. Przestan sprzatac i siedziec w garach. Nie będzie obiadu, to bedziecie musieli gdzies wyjsc.

lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-29, 18:29   #1255
agnieszka_kak
Zadomowienie

Cytat:
Agnieszka pytałam się kiedyś, mieszkasz w Holandii?
tak tak, w kraju rowerow i tulipanow
Stary 2017-07-29, 18:37   #1256
poli230
Zadomowienie

Blond, ja też tak się czuję, jak mąż w pracy, albo gdzieś wychodzi czy coś załatwia. Ale mu o tym powiedzialam, wszystko co leży mi na sercu i jakoś lżej mi zgodzilam się tez na wyjazd, świadomie. Niestety, kasa na drzewach nie rośnie, a to tylko tydzień

poli230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-29, 19:22   #1257
blekitnams
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka Pokaż wiadomość
Mnie tylko spuchły stopy w lecie. Teraz na szczęście nie ma takich upałów.

Ale czesto mam bóle jak na okres.. muszę wiecej odpoczywac zamiast łazic po sklepach juz mnie mąż ochrzanił.

Zamierzam się zapisac na aqua fitness, tylko od ciężarnych wymaga się zaswiadczenia od ginekologa o braku przeciwwskazań do cwiczen. Czy ktos tu na to chodził? Jak jest?
Ja niestety po ciazy chodziłam na zumbę (zaczelam delikatnie od pilatesu, a dw miwsiace pozniej zumba, dosyc intensywna) i rozwaliłam sobie kolana tak, ze mam zakaz cwiczen typu fitness lub taniec, bieganie. Z pracy w przedszkolach tez zrezygnowałam przez ponownie "uciekające kolana". Ten aqua fitness bedzie idealny.

Blond ja Cię rozumiem <tuli>. Co zrobić, musisz faceta za uszy ciągnąc i wymyslaj sobie atrakcje. Przestan sprzatac i siedziec w garach. Nie będzie obiadu, to bedziecie musieli gdzies wyjsc.

U nas od jutra przez cały tydzień upały, nawet po 34 stopnie. :/
blekitnams jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-29, 19:46   #1258
madzieeek
Wtajemniczenie

Cytat:

Mnie na szczęście nie i mam nadzieję, że mi się to nie przydarzy - mam 42 i bez ciąży, w zupełności mi to wystarczy
Za mną nieprzespana noc - kostka tak mi spuchła po tym użądleniu, że pół nogi mnie bolało w nocy przy najmniejszym ruchu Dziwne, bo bezposrednio po opuchlizny prawie wcale nie miałam. Dopiero wieczorem poszliśmy na "piwo" i tam zaczęło się robić coraz gorzej, potem odwoziłam kolegę i ciężko mi się wciskało gaz-hamulec. Rano to już stanąć na tej stopie nie dałam rady. Więc od rana smaruję altacetem na zmianę z zimnymi okładami - i jakby ciut lepiej... Że też musiało mi się to przytrafić akurat w ciąży

byłam kiedyś "aparatką"!
Stary 2017-07-29, 21:05   #1259
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agnieszka gdzie dokładnie? Mieszkałam w Holandii 2 lata 😊

Madziek jak teraz noga? Lipa, że spuchła.

Dziewczyny u mnie to nie opuchnięcie, tylko w ciąży mi nogi się chyba o rozmiar powiększają hehe mam 35/36 a teraz 36/37.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2017-07-29 o 21:06
Stary 2017-07-29, 21:44   #1260
madzieeek
Wtajemniczenie

Ciągle opuchnięta, ale nie aż tak jak w nocy/rano. Da się jako tako "kuśtykać" na niej Ale praktycznie cały dzień leżę z nogą w górze i nic nie robię - dzień lenia na 150%

byłam kiedyś "aparatką"!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości