|
|
#1231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2
Zazdroszcze slonca, u mnie leje jak z cebra.
|
|
|
|
#1232 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie właśnie użądliła pszczoła (albo osa - nie jestem pewna co to było)
Nigdy nie byłam uczulona, choć w zasadzie to nawet nie pamiętam kiedy ostatnio mi się to przydarzyło. No ale teraz zastanawiam się, czy to może mieć jakiś wpływ na dziecko...? Na szczęście w kostkę u nogi, więc "daleko" od dzidziusia Chyba zaraz napiszę do mojej ginekolog...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi się że jeśli nie jestes uczulona to nic się nie stanie |
|
|
|
|
#1234 |
|
Zadomowienie
|
Przyszlo poczta jakies 50kg jedzenia i zwirku dla kota
|
|
|
|
#1235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez myśle ze nic sie nie stanie ale zadzwoń do gina na tkz wszelki wypadek. A mnie po zrobieniu wielkiej kupy przestało kłuć w kroku po czym poleżałam trochę na płazy i znowu mnie kłuje i ściska i czyje dyskomfort ... wariatkowo. Pociesza mnie fakt ze po podczytywałam różne inne fora pod tym katem i dużo dziewczyn ma takie objawy i podobno to normalne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1236 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też mam teraz piękne włosy. Długie zawsze były, ale są teraz bardzo gęste. Z Olą miałam takie same. Niestety wszystko po to, żeby po porodzie wypaść garściami. O dziwo na nogach i tak gdzie nie są mile widziane rosną wolniej i nie muszę się golić prawie codziennie. ![]() Cytat:
Jak już wspomniałam dzisiaj już czuję się lepiej. Posprzątałam z grubsza chałupkę, poprałam i... robię właśnie ogórki z chili do słoików. Jutro mam zamiar wyprać ostatnią turę dziecięcych ciuszków i budkę z wózka, a popołudniu robimy grilla, bo mi się gotować nie chce. W ciąży przeczytałam już chyba z 50 książek. Jeśli któraś z Was czyta i lubi literaturę wojenną to polecam Wam: "Czerń i purpura", "Esesman i Żydówka", "Słowik". Moja Hania wypycha się na prawo i lewo i brzuch mi się śmiesznie rozciąga. Wczoraj udało mi się złapać ją chyba za piętkę albo za dłoń.
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka pytałam się kiedyś, mieszkasz w Holandii?
Madziek myślę, że nic się nie stanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1238 |
|
Wtajemniczenie
|
Pisałam do mojej pani doktor - oddzwoniła do mnie i też powiedziała, ze jeśli nie jestem alergikiem, ani orzez dwie godziny nie wtstąpiły żadne komplilacje, to nic nam nie grozi
Cebula poszła w ruch i jest ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My już po urodzinach wcinamy kopca kreta w domu
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
|
|
|
#1240 |
|
Magda ;)
|
A ja mam dzisiaj jakiegoś dola, myslalam nad torebka i jak się namyslilam to już była niedostępna 😯 nic sobie od dawna nie kupilam i chyba mi to nie pisane.
Na dodatek Tz mnie wkurza. Zrezygnował z tej drugiej pracy, ale co z tego jak i tak ciągle jest coś. Tu jego siostra się przeprowadza i trzeba jej pomóc, jutro mają w pracy pożegnanie kolegi i jakiegoś grilla. Super, ciagle tylko siedzę w domu, gotuje i sprzątam. A on jeszcze jakieś głupie teksty ma, że co ja niby chciałabym takiego robić. 🔫 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1241 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A kopcem kreta narobiłaś mi smaka...chyba jutro zrobię ![]() Cytat:
Szukaj dalej! ![]() A my dostaliśmy prezent od cioci:
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
Blond kup sobie coś
należy ci się. Madziek bardzo ładne literki. Mąż kąpie Maję, a leżę i odpoczywam. Popijam herbatkę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1243 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny pomóżcie!
co jecie? ja mam problem bo raczej nic mi nie podchodzi ale słodycze mogłabym jeść cały czas i ostatnio niestety tak robię. a przed ciążą słodkie dla mnie nie istniało... kiedy truskawki były jeszcze w miarę dostępne to tragedii nie było, teraz owoce nie robią dla mnie szału
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2017-07-28 o 23:33 |
|
|
|
#1244 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
Madziek literki super 😊 Madzialenka, Madziek no właśnie kupiłbym sobie coś, ale w ciąży mi się pozmieniało, nic mi się nie podoba, ciężko zdecydować się na cokolwiek. Nie wiem co mi się stało 🙄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Blond to ja mam tak samo.ega wybredna się zrobiłam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1246 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
Zjadłam ptasie mleczko na śniadanie i mam dzisiaj trochę lepszy humor
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Zadomowienie
|
Blond, patrz na to
1501316581620.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1248 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo Poli, blond to jakbym siebie widziała. I to nie mija. Z Mają miałam to samo. I teraz też 😎
Od rana czysty relaks na plaży. 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1250 |
|
Wtajemniczenie
|
No to à propos zakupów dla dzieci - na stronie Babyloff.pl -15% na wszystkie produkty ColorStories
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zakupy marsz ![]() Ja właśnie wracam z tk maxx z torebka, plaszczem i bluzką. A rano jeszcze kliknełam buty na allegro. Wczoraj bylismy z mezem na jego spotkaniu klasowym i było strasznie. Wszyscy gadali o dzieciach! Człowiek sprzedaje dzieciaka babci, chce się wyluzować, odpocząc, a tu jedna przez drugą (faceci tez!) o usypianiu, kupach i placach zabaw.. wyszłam po dwoch godzinach. No cóż.. taki wiek, ze ma sie dzieci, ale bez przesady. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny też tak macie, że rozmiar stopy wam się powiększył? Mi o dobry numer. Z Mają miałam to samo. Na szczęście potem wróciły do normy.
|
|
|
#1253 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chyba nigdy nie upiekłam ciasta w dzień. ;pCytat:
![]() Cytat:
89Otojestkasia Nie wiem jakie to kłucie, ból, bo mnie raczej nie kuje, ale jak mówisz, że doskwiera ci przy wstawaniu, podnoszeniu nogi , to brzmi jak ból spojenia łonowego. Jeżeli to nie jest silny ból, to na tym etapie to jak najbardziej normalna dolegliwość. ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czesto mam bóle jak na okres.. muszę wiecej odpoczywac zamiast łazic po sklepach juz mnie mąż ochrzanił.Zamierzam się zapisac na aqua fitness, tylko od ciężarnych wymaga się zaswiadczenia od ginekologa o braku przeciwwskazań do cwiczen. Czy ktos tu na to chodził? Jak jest? Ja niestety po ciazy chodziłam na zumbę (zaczelam delikatnie od pilatesu, a dw miwsiace pozniej zumba, dosyc intensywna) i rozwaliłam sobie kolana tak, ze mam zakaz cwiczen typu fitness lub taniec, bieganie. Z pracy w przedszkolach tez zrezygnowałam przez ponownie "uciekające kolana". Ten aqua fitness bedzie idealny. Blond ja Cię rozumiem <tuli>. Co zrobić, musisz faceta za uszy ciągnąc i wymyslaj sobie atrakcje. Przestan sprzatac i siedziec w garach. Nie będzie obiadu, to bedziecie musieli gdzies wyjsc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1255 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Zadomowienie
|
Blond, ja też tak się czuję, jak mąż w pracy, albo gdzieś wychodzi czy coś załatwia. Ale mu o tym powiedzialam, wszystko co leży mi na sercu i jakoś lżej mi
zgodzilam się tez na wyjazd, świadomie. Niestety, kasa na drzewach nie rośnie, a to tylko tydzień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1257 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Za mną nieprzespana noc - kostka tak mi spuchła po tym użądleniu, że pół nogi mnie bolało w nocy przy najmniejszym ruchu Dziwne, bo bezposrednio po opuchlizny prawie wcale nie miałam. Dopiero wieczorem poszliśmy na "piwo" i tam zaczęło się robić coraz gorzej, potem odwoziłam kolegę i ciężko mi się wciskało gaz-hamulec. Rano to już stanąć na tej stopie nie dałam rady. Więc od rana smaruję altacetem na zmianę z zimnymi okładami - i jakby ciut lepiej... Że też musiało mi się to przytrafić akurat w ciąży ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka gdzie dokładnie? Mieszkałam w Holandii 2 lata 😊
Madziek jak teraz noga? Lipa, że spuchła. Dziewczyny u mnie to nie opuchnięcie, tylko w ciąży mi nogi się chyba o rozmiar powiększają hehe mam 35/36 a teraz 36/37. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2017-07-29 o 21:06 |
|
|
|
#1260 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciągle opuchnięta, ale nie aż tak jak w nocy/rano. Da się jako tako "kuśtykać" na niej
Ale praktycznie cały dzień leżę z nogą w górze i nic nie robię - dzień lenia na 150% ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

Nigdy nie byłam uczulona, choć w zasadzie to nawet nie pamiętam kiedy ostatnio mi się to przydarzyło. No ale teraz zastanawiam się, czy to może mieć jakiś wpływ na dziecko...? Na szczęście w kostkę u nogi, więc "daleko" od dzidziusia
Chyba zaraz napiszę do mojej ginekolog...

chociaż jak teraz patrzę na radary pogodowe to za godzinę ma byc przelotny opad ...

Cebula poszła w ruch i jest ok

na zakupy marsz