![]() |
#2701 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() ![]() ja też jestem zawalona "papierkową robotą", bo konczę swoją pracę lic, pocieszam sie tym, ze to już końcówka ![]() annakacka, ja użyję swoich sprawdzonych perfum, mam kilka flakoników i tylko będę się musiała zdecydować, w czym pewnie pomoże mi TŻ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Odebraliśmy wczoraj nasze obrączki..... SĄ PRZEPIĘKNE!!! Zrobie zdjęcie to wstawie :P Teraz czas na spacer bo TŻ już mnei pogania ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Mój karteczkowy wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209743 MADZIA.A WALCZY Z RAKIEM https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13769865 http://www.nowakadriana.blog.interia.pl/ Edytowane przez biedronka19876 Czas edycji: 2008-05-17 o 15:23 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Raczkowanie
|
tak, termin potwierdzenia na 20 sierpnia, zawsze tak miesiąc wcześniej się robi.
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze nie wiedzialam, ze wypisywanie zaproszen to taka fajna sprawa ![]() ![]() ![]() juz sie nie moge doczekac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Kobietki jesteście kochane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Rozeznanie
|
no troche się uspokoiłyście z tym szaleńczym pisaniem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chciałam Wam napisac o moim ostatnim śnie ślubnym bo koszmarem nie mogę tego nazwać za to uśmiałam sie jak wstałam ![]() śniło mi się, że w dzień ślubu doszliśmy z TŻ do wniosku że aż tyle ludzi ma być i w kościele w zasadzie już są że to troche za dużo jak dla nas! no więc poszliśmy do kościoła, wszyscy wystrojeni a my w "normalnych ciuchach" usiedliśmy sobie w 1szej ławce..ksiądz jak nas zobaczył z przerażenia zrobił dziwaczna mine i na migi pyta się co się dzieje a my tylko sie uśmiechamy ![]() ![]() ![]() ehh ja i to moje "nielubienie" bycia w centrum uwagi! po prostu nie cierpię jak wszyscy na mnie patrzą! ![]() myślę czy nie pozbyc sie na allegro jednej pary butów i zakupić inne ![]() ![]() a co do perfum to ja na codzień używam wody toaletowej adidas fitness i nic a nic innego mi nie pasuje! mam tak skonstruowany nos że nawet jak mi się coś podoba na skórze to po 5 mintach mam dośc tego zapachu i aż rzygac mi się chce.. tak więc tylko adidas pozostaje, zakupiłam sobie buteleczkę na allegro bo ostatnio wyczytałam, że juz nie produkuja tego zapachu więc muszę zrobić zapas ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Lulucelo ja nie ejstem w Krakowie, ale czzęsto bywam i głwonie w hotelach. Polcem Złoty róg to chyba tak sie nazywa, niedrogo, jakie pyszne i niedrogie jedzenie. Asiulka 84 Najlepiej fixator kupić na allegro, albo sprawdz na truskawce Annakacka z tych co zamiescilas najabardziej podoba mi sie ostatnia, ale to dlatego ze ja nie luzbie takich bezowatych i dwukolorowych, ale musialabys przymierzyc, dopiero wtdy mozna powiedziec co i jak. Co do perfum ja zdecydowanie wybieram swoje, te które lubię czyli lacosta A u mnie Dzisiaj kupiliśmy ostatnie rzeczy czyli koszule i pasek dla TŻ. Poza tym bylam dzisiaj na przymiarce sukienki i powiem wam szczezre jesli amcie watpliuwosci czy dobra sukienke kupilyscie, czy to ta jedyna to wstrzymajcie się (ja tak mialam). Dzisiaj wzielam ze soba wszystko czyli buty bielizne i bizuterie, spielam wlosy, i umallowalam oczyw podobnym kolorze zalozylam wszystko i... wiem ze to ta jedyna. Takze polecm na ostatnia przymiarke wziac co potrzeba by upewnic sie (albo byc moze jeszcze cos zmienic). Hmm jejku to juz tak niedaleko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
witammm
dzasta110 mam prawie taka sama suknie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzis tez akurat probowalam slubny makijaz i moja mam jak mnie zobaczyla, to byla zachwycona ![]() ![]() jutro jeszcze wyprobowuje druga wersje makijazu i zobacze, w ktorym mi lepiej ![]() Tiffi a jaki Ty bedziesz miala makijaz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzięki! ![]() Nikt nic nie zaproponował, bo przecież fotki nie dodałam :/ <sieroctwo nie boli> hehehehehehe Proszę o opinię... co sądzicie o mnie w tej sukni? Nigdy bym się nie odwazyła na taki krój, ale wg mnie wyglądam w niej naprawdę dobrze ![]() Dodam jeszcze, że do niej jest bolerko z koronki. Zamowiłam sobie tez <jak sciągne to gryzące bolerko> śliczne rękawiczki. Welon najlepiej pasuje długasny, dwuwarstwowy <spokojnie mozna go podpiąć do tańczenia, a wygląda do tego modelu fenomenalnie> Polećcie jakieś butki, jeśli jakieś fajne widziałyście ![]() Teraz to mój priorytet. Chciałabym jeszcze skromnie dodać, żebyście nie zwracały za bardzo uwagi na mój wielki tyłek ![]() ![]() Nie mogę się już doczekać waszych opinii... Buźki ślę!!! ![]()
#2712 |
Rozeznanie
|
kasienka takie butki znalazłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Rozeznanie
|
cd1
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Rozeznanie
|
cd2
wszystkie butki z jednej strony wzięłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Dzięki skarbie!!!
Poszukam sobie na tej stronce, bo te fotki też mało wyraźne :P Ściskam
#2716 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kasienka - ty prawdziwa rybka ejsteś w tej sukience, to co u Ciebie ładnie podkreslone to talia i biust - malina ;-) dziewczyny to i ja wkleję zdjęcie z mojego dzisiejszego przymierzania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Kasienka i Tiffi bosko wygladacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ojeju.... dziękuję... ![]() miło mi bardzo!!! Buziek ![]() Ale to tak naprawdę szczerze???? ![]() Potrzebuję szczerej opinii kogoś z zewnątrz!!! ![]() nie mamy ani cioci ![]() Jesli szczerze to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dzo dziękuję!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapomniałabym najważniejszego: Świetnie wyglądasz, a sukienka : po prostu cudoooooo! ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-18 o 19:11 Powód: post pod postem/proszę edytować posty w celu uzupełnienia treści |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zadomowienie
|
Boże dziewczyny mój Łukasz dzisiaj pojchał na uczelnie do Ostrołęki, potem miał jechać do domu do Przasnysza. Czekałam do 22 na jakiś znak - tak długo bo rano się trochę posprzeczaliśmy i nie chciałam dzwonić pierwsza.
Łukasz nie odbiera, jego mama też nie i domowy też nie. Dzwoniłam do jego kumpla i mówi, że nie widzi jgo samochodu pod blokiem. Boże co ja mam zrobić? Niech w końcu ktoś odbierze ten cholerny telefon, bo nie wytrzymam psychicznie zaraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
Biricchina na pewno wszystko jest ok
![]() ja tez zawsze bajki zaczynam wymyslac, jak moj sie dluzej nie odzywa zobaczysz, ze racjonalnie da sie to na pewno wyjasnic i nie denerwuj sie Kochana ![]() mam nadzieje, ze TZ jak najszybciej do Ciebie zadzwoni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zadomowienie
|
W końcu odebrała jego mama, byli u jego wujka liczniki w samochodzie naprawiać.
Usłyszałam, że nie pamiętał żeby dać mi znać, super. Przez godzinę chyba normalnie straciłam 5 lat życia z tych nerw ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
![]()
Biricchina
nie martw się!!! Napewno wszystko jest ok!!! Łukasze tak mają .... <mój to też Łukasz> ![]() ![]()
#2724 |
Zakorzenienie
|
no widzisz Kochana, wszystko jest ok
a z tym, zeby Ci dawal zawsze znac, jak bedzie w domu, to delikatnie mu wytlumacz, ze sie denerwujesz inaczej, moj juz zrozumial ![]() ![]() ciesze sie bardzo, ze sytuacja sie wyjasnila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Raczkowanie
|
kasienka ale Ty ślicznie wyglądzasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Ja idę spać, bo o 10:30 mam być u fotografa. Będą robione zdjęcia mojego chrześniaka z chrzesnymi... a ja wyglądam tak że szkoda gadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! ![]()
![]() |
#2729 |
Rozeznanie
|
tiffi1 przepięknie w sukni wyglądasz
![]() Biricchina mi się w takich chwilach przypomina scena z tego filmu Amelia jak ona czeka na gościa w restauracji a on się spóźnia, i w jej głowie powstaje niesamowita historia, co to się wydarzyło - ostatecznie pasł owce na Kaukazie chyba w jej głowie ![]() ![]() ![]() ps. nie wrzucajcie już tych zdjęć w sukniach bo zaczyna mi sie moja mniej podobać no ;p i mnie dopadły wątpliwości! no masz ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
![]()
monai
pochwal się swoją suknią!!!! napewno jest równie piękna!!! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.