Clinique, Chanel, Dior, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – ogromny wątek, zapraszam - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-17, 15:32   #211
Agnieszka32
Zadomowienie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Clinique, Chanel, Dior, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – ogromny wątek, zapr

Cytat:
Napisane przez dorotie85 Pokaż wiadomość
Niestety nie mam już Cool Water Zapomniałam usunąć z wątku, ale mam mnóstwo próbek innych zapachów
Mogę również zrobić odlewkę szamponu Matrix Sleek Look
Oj to ja bym była tylko za wymianką DDML za Blended, bo nic dla siebie juz nie znajdę (na mini pielegnacji clinique raczej aż tak mi nie zależy).
Stary 2008-05-17, 19:32   #212
becca
Zakorzenienie

Przekupka: 110 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Clinique, Chanel, Dior, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – ogromny wątek, zapr

Cytat:
Napisane przez Agnieszka32 Pokaż wiadomość
U Ciebie spodobały mi się:
Mały róż Nina Ricci
Face 2 Lip Lacquer
Too Faced Lip Injection Mask-
Czy możesz zaproponować ewentualną wymiankę, bo nie moge znalęźć wartości Twoich rzeczy?

fakt, ciężko jest ocenic ich watrość ponieważ dwóch marek nie ma na polskim rynku
Mały róż Nina Ricci-pełnowymiarowy produkt tzn. 3.5g na strawberry kosztuje 48$ (z okazjonalną zniżką 36$) mój ma 2g czyli gdzieś 28$, link
http://eu.strawberrynet.com/productD...31890&goChar=N
Face 2 Lip Lacquer - zapłaciłam 15Euro, tu można poczytać o firmie
http://www.face2.ie/aboutface2.htm
Too Faced Lip Injection Mask-pełnowymiarowy produkt (40g)w Seforze kosztuje chyba ponad 100zł, mój ma 8g i jest dobry na próbę jeżeli rozważamy zakup

Wymianka może być moje trzy kosmetyki za Twoje dwa lub
cien burzuja = błyszczyk
paletka = róz
paletka = błyszczyk + maseczka
lub ew. cien burzuja = błyszczyk + maseczka
lub ew. paletka = róz + maseczka

zresztą może być jak zechcesz (szukam pomarańczowych cieni na makijażowe próbki do trochę brązowo bardzo zielono ociupinkę złotych oczek)
becca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-17, 20:32   #213
Agnieszka32
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez becca Pokaż wiadomość
fakt, ciężko jest ocenic ich watrość ponieważ dwóch marek nie ma na polskim rynku
Mały róż Nina Ricci-pełnowymiarowy produkt tzn. 3.5g na strawberry kosztuje 48$ (z okazjonalną zniżką 36$) mój ma 2g czyli gdzieś 28$, link
Face 2 Lip Lacquer - zapłaciłam 15Euro, tu można poczytać o firmie
http://www.face2.ie/aboutface2.htm
Too Faced Lip Injection Mask-pełnowymiarowy produkt (40g)w Seforze kosztuje chyba ponad 100zł, mój ma 8g i jest dobry na próbę jeżeli rozważamy zakup

Wymianka może być moje trzy kosmetyki za Twoje dwa lub
cien burzuja = błyszczyk
paletka = róz
paletka = błyszczyk + maseczka
lub ew. cien burzuja = błyszczyk + maseczka
lub ew. paletka = róz + maseczka

zresztą może być jak zechcesz (szukam pomarańczowych cieni na makijażowe próbki do trochę brązowo bardzo zielono ociupinkę złotych oczek)
Ta paletka EL to mini produkt (NFIS), a burjois jest resztka (ok.10%), więc wymianka Twoje trzy za moje dwa byłaby dla Ciebie nieopłacalna. Mysle, ze moje dwa kosmetyki za róz albo błyszczyk (ciężko mi się zdecydować ). Szkoda, ze nie mozesz wkleić fotek - możesz opisać dokładniej kolor różu
Stary 2008-05-17, 21:49   #214
becca
Zakorzenienie

Przekupka: 110 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Ta paletka EL to mini produkt (NFIS), a burjois jest resztka (ok.10%), więc wymianka Twoje trzy za moje dwa byłaby dla Ciebie nieopłacalna. Mysle, ze moje dwa kosmetyki za róz albo błyszczyk (ciężko mi się zdecydować ). Szkoda, ze nie mozesz wkleić fotek - możesz opisać dokładniej kolor różu

Ok masz rację, nie doczytałam, że burżuja jest tylko 10% (ale chętna jestem nadal)
nie mam jak wkleić fotek bo używam tylko aparatu na negatyw (takie zboczenie) więc musiałabym kupić skaner opiszę róż:
znalazłam fotke ze strawberry i ona dość wiernie oddaje kolor, na pewno nie jest to chłodny odcień, ale też nie jest b.cieply, według mnie jest neutralny i jest dość jasny, bezdrobinkowy, lusterka i pędzelka brak, pudełeczko jest kwadratowe i róż też
chodzi mi o kwadracik odwzorowujący kolor, róż ma taki odcień - łagodny herbatnikowy, ale jest jaśniejszy o jeden/dwa tony,

jeżeli zdecydujesz się na błyszczyk to dorzucę maseczkę gratis ( róż jest w fazie negocjacji z inną wizażanką, ale kto pierwszy ten lepszy)
becca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-17, 23:24   #215
dorotie85
Zadomowienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

Ok, w takim razie zapraszam na pw, poproszę o adres i wyślę krem w poniedziałek do południa
dorotie85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-18, 12:07   #216
Agnieszka32
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez becca Pokaż wiadomość
Ok masz rację, nie doczytałam, że burżuja jest tylko 10% (ale chętna jestem nadal)
nie mam jak wkleić fotek bo używam tylko aparatu na negatyw (takie zboczenie) więc musiałabym kupić skaner opiszę róż:
znalazłam fotke ze strawberry i ona dość wiernie oddaje kolor, na pewno nie jest to chłodny odcień, ale też nie jest b.cieply, według mnie jest neutralny i jest dość jasny, bezdrobinkowy, lusterka i pędzelka brak, pudełeczko jest kwadratowe i róż też
chodzi mi o kwadracik odwzorowujący kolor, róż ma taki odcień - łagodny herbatnikowy, ale jest jaśniejszy o jeden/dwa tony,

jeżeli zdecydujesz się na błyszczyk to dorzucę maseczkę gratis ( róż jest w fazie negocjacji z inną wizażanką, ale kto pierwszy ten lepszy)
Własnie wymieniłam swój róż Diorshow i myślę, że wolałabym właśnie róż.
Jeśli tez jesteś za taka wymianką poproszę o PW.
Stary 2008-05-21, 00:42   #217
słonik
Zakorzenienie

Przekupka: 288 pkt / 100% pozyt.

Witaj, znalazłabyś coś u mnie za:

Clinique, Blended Face Powder and Brush – kolor 02 Transparency (jasny beż), pozostało 1/3 z 35 g, kartonik oraz tytułowy pędzelek. Tylko za puder.

# Yves Rocher, Spa Energie Vegetale – Serum ujędrniająco-Wyszczuplające, doskonałe oceny na KWC, mój ulubiony kosmetyk tego typu, kupiony na zapas, więc mogę oddać tylko za coś wyjątkowego, nowy, 150 ml, ważny do 04.2009

# Yves Rocher, Kwiat pomarańczy, żel pod prysznic – nowy, 200 ml

Kerastance Resistance, Bain Age Recharge – Kąpiel Lipo-ujędrniajaca do włosów osłabionych działaniem czasu, posiadam nowiutkie opakowanie 1000ml, więc oferuję odlewkę w zastepczym opakowaniu. - maleńką odlewkę?
słonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-21, 23:38   #218
Agusiak22
Raczkowanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
GG do Agusiak22

Witam,interesuje mnie Clinique, Blended Face Powder and Brush – kolor 02 Transparency (jasny beż), pozostało 1/3 z 35 g, kartonik oraz tytułowy pędzelek. Tylko za puder. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=232760&page=2
Stary 2008-05-22, 00:19   #219
ananke_2
Rozeznanie

Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Clinique, Colour Surge Eye Shadow, Velvet – kolor 101 buttermilk (baza pod cienie i cień w jednym, matowy, uniwersalny, rozbielany beż), kartonik, dwa razy testowany, nowy aplikator, waga 2,5 g (data produkcji 04.2004, ale nie stracił nic na jakości - miekko się rozprowadza i utrzymuje na powiece cały dzień).

We-Ma, Pędzel do pudru – kilka razy użyty, starannie uprany w physiogelu

Sally Hansen, French Manicure Insta-Dri – preparat nawierzchniowy do frencha, powoduje wysychanie lakieru w 30 sekund, użyty kilka razy, ubytek niezauważalny, kartonik, pojemność 13,3 ml

Avene – płyn micelarny, nowy, kartonik, poj. 200 ml, ważny do 10.2009 (kupiłam na zapas, więc mogłabym oddać tylko za coś dla mnie wyjątkowego)

Oeparol EMG, Żel nawilżający pod oczy – nr 1 na KWC (ale dla ponad 30-letniej cery jednak za lekki;-)) użyty 3 razy, 28/30 ml, ważny do 12.2008http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12417

Dermika, Rewelacja, Liftingująca maseczka 30+ przed wyjściem – saszetka 10 ml, ważna do 06.2008

Yves Rocher, Pur Desir de Rose – zmysłowe mleczko do ciała o zapachu róży, raz testowane na dłoni (świetnie nawilża i pieknie pachnie, ja jednak wolę zapachy owoców), pojemność 200 ml, ważne do 04.2008 (za coś małego lub jako gratis do wiekszej wymianki)

Kerastance Resistance, Bain Age Recharge – Kąpiel Lipo-ujędrniajaca do włosów osłabionych działaniem czasu, posiadam nowiutkie opakowanie 1000ml, więc oferuję odlewkę w zastepczym opakowaniu.

Schwarzkopf, Natural & Easy – farba do włosów, kolor 542 Srebrzysty średni popielaty blond
Witam,

wypisalam wszystko co mi sie u ciebie spodobalo. Moze znajdziesz cos u mnie i uda sie nam sklecic jakas wymiane.

ananke_2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-22, 15:17   #220
Agnieszka32
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusiak22 Pokaż wiadomość
Witam,interesuje mnie Clinique, Blended Face Powder and Brush – kolor 02 Transparency (jasny beż), pozostało 1/3 z 35 g, kartonik oraz tytułowy pędzelek. Tylko za puder. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=232760&page=2

Byłabym chetna do wymiany na puder mineralny Rhea Jesli Ty również, poproszę o PW.
Stary 2008-05-22, 15:18   #221
Agnieszka32
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez słonik Pokaż wiadomość
Witaj, znalazłabyś coś u mnie za:

Clinique, Blended Face Powder and Brush – kolor 02 Transparency (jasny beż), pozostało 1/3 z 35 g, kartonik oraz tytułowy pędzelek. Tylko za puder.

# Yves Rocher, Spa Energie Vegetale – Serum ujędrniająco-Wyszczuplające, doskonałe oceny na KWC, mój ulubiony kosmetyk tego typu, kupiony na zapas, więc mogę oddać tylko za coś wyjątkowego, nowy, 150 ml, ważny do 04.2009

# Yves Rocher, Kwiat pomarańczy, żel pod prysznic – nowy, 200 ml

Kerastance Resistance, Bain Age Recharge – Kąpiel Lipo-ujędrniajaca do włosów osłabionych działaniem czasu, posiadam nowiutkie opakowanie 1000ml, więc oferuję odlewkę w zastepczym opakowaniu. - maleńką odlewkę?
Niestety nic dla siebie nie znalazłam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-22, 15:40   #222
Agnieszka32
Zadomowienie

ananke_2 - tylko miniaturka ddml, ale taka wymianka z powodu osległości byłaby nieopłacalna.
Stary 2008-05-22, 21:46   #223
ananke_2
Rozeznanie

Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.

Ok, moze innym razem

ananke_2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-24, 17:15   #224
Marissa91
Raczkowanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.

Cos u mnie za:
Avene – płyn micelarny, nowy, kartonik, poj. 200 ml, ważny do 10.2009 (kupiłam na zapas, więc mogłabym oddać tylko za coś dla mnie wyjątkowego)
Yves Rocher, Spa Energie Vegetale – Serum ujędrniająco-Wyszczuplające, doskonałe oceny na KWC, mój ulubiony kosmetyk tego typu, kupiony na zapas, więc mogę oddać tylko za coś wyjątkowego, nowy, 150 ml, ważny do 04.2009

Mogę oddać wieeele
Marissa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-24, 18:34   #225
olikbt21
BAN stały

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Cytat:
Clinique, Colour Surge Eye Shadow, Velvet – kolor 101 buttermilk (baza pod cienie i cień w jednym, matowy, uniwersalny, rozbielany beż), kartonik, dwa razy testowany, nowy aplikator, waga 2,5 g (data produkcji 04.2004, ale nie stracił nic na -
Ewentualnie ta szminka kusi, oj kusi
zdjęcie bronzera u mnie

Edytowane przez olikbt21
Czas edycji: 2008-05-24 o 19:03
olikbt21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-28, 13:07   #226
Agnieszka32
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marissa91 Pokaż wiadomość
Cos u mnie za:
Yves Rocher, Spa Energie Vegetale – Serum ujędrniająco-Wyszczuplające, doskonałe oceny na KWC, mój ulubiony kosmetyk tego typu, kupiony na zapas, więc mogę oddać tylko za coś wyjątkowego, nowy, 150 ml, ważny do 04.2009

Mogę oddać wieeele
Nic dla siebie nie znalazłam.
Stary 2008-05-28, 13:33   #227
Agnieszka32
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olikbt21 Pokaż wiadomość
Ewentualnie ta szminka kusi, oj kusi
zdjęcie bronzera u mnie
Niestety brązer jest dla mnie za błyszczący i za ciemny.
Stary 2008-05-29, 16:07   #228
Basiulek
Zakorzenienie

Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
GG do Basiulek

Hej
Na razie spodobało mi się:
  1. Kerastance Resistance, Bain Age Recharge – Kąpiel Lipo-ujędrniajaca do włosów osłabionych działaniem czasu, posiadam nowiutkie opakowanie 1000ml, więc oferuję odlewkę w zastepczym opakowaniu.
Jednak przyznam, że wolę zdecydowanie większe wymianki ... może więc dobrałabyś coś u mnie jeszcze i zobaczyla czy masz coś z mojej wish listy?
Basiulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-30, 13:13   #229
Agnieszka32
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Basiulek Pokaż wiadomość
Hej
Na razie spodobało mi się:
  1. Kerastance Resistance, Bain Age Recharge – Kąpiel Lipo-ujędrniajaca do włosów osłabionych działaniem czasu, posiadam nowiutkie opakowanie 1000ml, więc oferuję odlewkę w zastepczym opakowaniu.
Jednak przyznam, że wolę zdecydowanie większe wymianki ... może więc dobrałabyś coś u mnie jeszcze i zobaczyla czy masz coś z mojej wish listy?
Oj tej kąpieli wolałabym nie oddawać, a z Twojej wish listy nic nie mam, więc raczej podziękuję.
Stary 2008-06-03, 15:58   #230
Agnieszka32
Zadomowienie

!!! DOKŁADKA 03.06.2008 - W POSTACH 3-6 NA CZERWONO !!!

Stary 2008-06-03, 16:18   #231
mirra77
Zakorzenienie

Przekupka: 89 pkt / 100% pozyt.

Agnieszko, mam caly czas ochote na sally hansen insta dri...
moze jednak znajdziesz teraz cosik u mnie?

mirra77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-03, 18:32   #232
aako
Zakorzenienie

Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie??

aako jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-04, 16:50   #233
pola_
Zakorzenienie

Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.

interesuje mnie Avene – płyn micelarny, nowy, kartonik, poj. 200 ml, ważny do 10.2009 (kupiłam na zapas, więc mogłabym oddać tylko za coś dla mnie wyjątkowego)

zapraszam do siebie, z zapachw mam Versace Red Jeans 75ml
mam tez fajna bielizne Intimissimi i Triumph
moglabym zrobic probeczke - armani mania oraz kilku kuleczek meteorytkow bezowych
pola_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-05, 01:24   #234
Agnieszka32
Zadomowienie

Niestety, ale nic.
Stary 2008-06-05, 01:24   #235
Agnieszka32
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mirra77 Pokaż wiadomość
Agnieszko, mam caly czas ochote na sally hansen insta dri...
moze jednak znajdziesz teraz cosik u mnie?
Niestety, ale nic.
Stary 2008-06-05, 01:29   #236
Agnieszka32
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
cos u mnie??
Niewiele w Twoim wątku juz zostało... Mi spodobał sie tylko zapach Dalissime.
Stary 2008-06-05, 01:32   #237
Agnieszka32
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pola_ Pokaż wiadomość
interesuje mnie Avene – płyn micelarny, nowy, kartonik, poj. 200 ml, ważny do 10.2009 (kupiłam na zapas, więc mogłabym oddać tylko za coś dla mnie wyjątkowego)

zapraszam do siebie, z zapachw mam Versace Red Jeans 75ml
mam tez fajna bielizne Intimissimi i Triumph
moglabym zrobic probeczke - armani mania oraz kilku kuleczek meteorytkow bezowych
Avenke mogłabym oddac tylko za jakis niezbednik (bezowe meteoryty juz mam), więc podziekuję.
Stary 2008-06-08, 19:23   #238
patii
BAN stały

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

niestety nic
patii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-09, 20:56   #239
Donka94
BAN stały

Przekupka: 44 pkt / 96% pozyt.

Tanita, Effective, Nawilzajacy krem do depilacji miejsc wrażliwych, nowy (zapieczętowany), kartonik, szpatułka
  1. Kolastyna, Bio terapia (cera naczynkowa, skłonna do podraznień), Mleczko oczyszczająco-kojące, raz użyte, 195/200ml, ważne do 11.2008
  2. Kolastyna, Bio terapia (cera naczynkowa, skłonna do podraznień), Tonik odświeżajaco-kojacy, kilka razy użyte, 190/200 ml, ważny do 11.2008
  3. Dr Irena Eris, Under Twenty, Tonik oczyszczajaco kojacy, oczyszcza pory, zapobiega wypryskom - nowy, 200 ml, ważny do 10.07.2009
  4. Carmex – regeneracyjny balsam do ust, użyty kilka razy 8/10 g
  5. Yves Rocher, Kwiat pomarańczy, żel pod prysznic – nowy, 200 ml
  6. Yves Rocher, Gardenia z Polinezji, żel pod prysznic – nowy, 200ml
cos u mnie.?
prosze odpowiedz u mnie,a lbo daj chociaz znak, że odp. u siebie
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-09, 22:06   #240
Polonaise
Raczkowanie

Niestety

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości