|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Clinique, Chanel, Dior, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – ogromny wątek, zapr
Oj to ja bym była tylko za wymianką DDML za Blended, bo nic dla siebie juz nie znajdę (na mini pielegnacji clinique raczej aż tak mi nie zależy).
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique, Chanel, Dior, Yves Rocher, Sally Hansen, apteka – ogromny wątek, zapr
Cytat:
fakt, ciężko jest ocenic ich watrość ponieważ dwóch marek nie ma na polskim rynku Mały róż Nina Ricci-pełnowymiarowy produkt tzn. 3.5g na strawberry kosztuje 48$ (z okazjonalną zniżką 36$) mój ma 2g czyli gdzieś 28$, link http://eu.strawberrynet.com/productD...31890&goChar=N Face 2 Lip Lacquer - zapłaciłam 15Euro, tu można poczytać o firmie http://www.face2.ie/aboutface2.htm Too Faced Lip Injection Mask-pełnowymiarowy produkt (40g)w Seforze kosztuje chyba ponad 100zł, mój ma 8g i jest dobry na próbę jeżeli rozważamy zakup Wymianka może być moje trzy kosmetyki za Twoje dwa lub cien burzuja = błyszczyk paletka = róz paletka = błyszczyk + maseczka lub ew. cien burzuja = błyszczyk + maseczka lub ew. paletka = róz + maseczka zresztą może być jak zechcesz (szukam pomarańczowych cieni na makijażowe próbki do trochę brązowo bardzo zielono ociupinkę złotych oczek )
|
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Szkoda, ze nie mozesz wkleić fotek - możesz opisać dokładniej kolor różu
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok masz rację, nie doczytałam, że burżuja jest tylko 10% (ale chętna jestem nadal) nie mam jak wkleić fotek bo używam tylko aparatu na negatyw (takie zboczenie) więc musiałabym kupić skaner opiszę róż:znalazłam fotke ze strawberry i ona dość wiernie oddaje kolor, na pewno nie jest to chłodny odcień, ale też nie jest b.cieply, według mnie jest neutralny i jest dość jasny, bezdrobinkowy, lusterka i pędzelka brak, pudełeczko jest kwadratowe i róż też http://eu.strawberrynet.com/productD...31890&goChar=N chodzi mi o kwadracik odwzorowujący kolor, róż ma taki odcień - łagodny herbatnikowy, ale jest jaśniejszy o jeden/dwa tony, jeżeli zdecydujesz się na błyszczyk to dorzucę maseczkę gratis |
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
Ok, w takim razie zapraszam na pw, poproszę o adres i wyślę krem w poniedziałek do południa
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli tez jesteś za taka wymianką poproszę o PW.
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, znalazłabyś coś u mnie za:
Clinique, Blended Face Powder and Brush – kolor 02 Transparency (jasny beż), pozostało 1/3 z 35 g, kartonik oraz tytułowy pędzelek. Tylko za puder. # Yves Rocher, Spa Energie Vegetale – Serum ujędrniająco-Wyszczuplające, doskonałe oceny na KWC, mój ulubiony kosmetyk tego typu, kupiony na zapas, więc mogę oddać tylko za coś wyjątkowego, nowy, 150 ml, ważny do 04.2009 # Yves Rocher, Kwiat pomarańczy, żel pod prysznic – nowy, 200 ml Kerastance Resistance, Bain Age Recharge – Kąpiel Lipo-ujędrniajaca do włosów osłabionych działaniem czasu, posiadam nowiutkie opakowanie 1000ml, więc oferuję odlewkę w zastepczym opakowaniu. - maleńką odlewkę? |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Witam
,interesuje mnie Clinique, Blended Face Powder and Brush – kolor 02 Transparency (jasny beż), pozostało 1/3 z 35 g, kartonik oraz tytułowy pędzelek. Tylko za puder. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=232760&page=2
|
|
#219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wypisalam wszystko co mi sie u ciebie spodobalo. Moze znajdziesz cos u mnie i uda sie nam sklecic jakas wymiane.
|
|
|
#220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłabym chetna do wymiany na puder mineralny Rhea
|
|
|
#221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
ananke_2 - tylko miniaturka ddml, ale taka wymianka z powodu osległości byłaby nieopłacalna.
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Cos u mnie za:
We-Ma, Pędzel do pudru – kilka razy użyty, starannie uprany w physiogelu Avene – płyn micelarny, nowy, kartonik, poj. 200 ml, ważny do 10.2009 (kupiłam na zapas, więc mogłabym oddać tylko za coś dla mnie wyjątkowego) Yves Rocher, Spa Energie Vegetale – Serum ujędrniająco-Wyszczuplające, doskonałe oceny na KWC, mój ulubiony kosmetyk tego typu, kupiony na zapas, więc mogę oddać tylko za coś wyjątkowego, nowy, 150 ml, ważny do 04.2009 Mogę oddać wieeele ![]()
|
|
|
|
|
#225 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() zdjęcie bronzera u mnie Edytowane przez olikbt21 Czas edycji: 2008-05-24 o 19:03 |
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
Niestety brązer jest dla mnie za błyszczący i za ciemny.
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Na razie spodobało mi się:
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
!!! DOKŁADKA 03.06.2008 - W POSTACH 3-6 NA CZERWONO !!!
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko, mam caly czas ochote na sally hansen insta dri...
moze jednak znajdziesz teraz cosik u mnie? |
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie Avene – płyn micelarny, nowy, kartonik, poj. 200 ml, ważny do 10.2009 (kupiłam na zapas, więc mogłabym oddać tylko za coś dla mnie wyjątkowego)
zapraszam do siebie, z zapachw mam Versace Red Jeans 75ml mam tez fajna bielizne Intimissimi i Triumph moglabym zrobic probeczke - armani mania oraz kilku kuleczek meteorytkow bezowych |
|
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, ale nic.
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
Niewiele w Twoim wątku juz zostało... Mi spodobał sie tylko zapach Dalissime.
|
|
#237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#239 |
|
BAN stały
|
Tanita, Effective, Nawilzajacy krem do depilacji miejsc wrażliwych, nowy (zapieczętowany), kartonik, szpatułka
prosze odpowiedz u mnie,a lbo daj chociaz znak, że odp. u siebie
|
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Niestety
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

Zapomniałam usunąć z wątku, ale mam mnóstwo próbek innych zapachów 

)