|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
![]() ![]() ![]() wpadnę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczynki, ja na chwilkę tylko i mykam, bom zmęczona ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() atw. to gdzie byłaś? ![]()
![]() |
#1623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Miłego wieczoru ![]() ![]()
#1625 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1626 | ||||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Tak, zaczynam. I oby pomogła. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Krytia a co u Ciebie,oprócz tego mc flurry'ego? ( którego gratuluję ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A samopoczucie niezłe, jutro robimy grilla z rodzicami i może wcześniej gdzieś pojedziemy ![]() ![]() Dobra ide spać, dobranoc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1628 |
Wtajemniczenie
|
A ja, z jednej strony się cieszę, że nie widać zbytnio, bo tzn. że tyję powoli, a z drugiej się nawet cieszę, bo mówią, że wyglądam lepiej :P Ile kosztuje McFlurry? ;> Smaka mi narobiłyście :P U mnie dzisiaj na 100% wpadną lody jakieś, ale zobaczymy :P W ogóle nie mam ochoty na słodycze typu czekolada- dziwne :P Ale to może od Luteiny, bo ja mam odwrotnie niż większość. Przy lekach jakichkolwiek tracę apetyt. A okresu nadal nie ma... musiałam 2x wziąć 1 tabl. zamiast 2, bo mi zabrakło ;/ Jutro do apteki! Bo jak nie pomoże, to pewnie tabletki anty. co mi się nie widzi... Ale pomoże, co nie?!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jasne że pomoże ![]()
![]() |
#1630 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czemu dziwnie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1632 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzięki, Kochana. ![]() A jak u Ciebie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zadomowienie
|
Dziwnie no bo tak jakoś chyba po tej przerwie 2tyg. czy troche więcej to znów się boje. Nie wiem czy powiedzieć jej jak postrzegam siebie czy co i jeszcze na dodatek pewnie będzie interpretować ten test który pisałam
![]()
#1634 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim, wpadłam tylko na chwilę żeby się przywitać bo zaraz wyruszam na komunię. Wczorajszy dzień miną mi pod znakiem nauki nawet nie miałam czasu żeby tutaj zajrzeć, na dworze taka piekna pogoda a ja z nosem w ksiazkach jedynie póznym wieczorem wybrałam się na rower ale po godzinie musiałam uciekac bo zaczeła się burza,pod względem jedzeniowym u mnie nie jest najgorzej choc muszę powiedzieć że wczoraj miałam lekki kryzys,prawie się popłakałam gdy niespodziewanie po obiedzie do mojego starannie zaplanowanego menu wpadły racuchy z jabłkiem i cynamonem smażone przez moją mamę na głębokim tłuszczu (wieki ich nie jadłam ) miałam ochotę ciąć kcal w dalszej części dnia ale na szczęście w porę się opamietałam, dzisiaj rano też jakis mały chochlik w głowie podpowiadał ze może by nie zjeść II śniadania bo przecież czka mnie ta nieszczęsna komunia u rodziny a tam napewno popełnie mnóstwo grzechów ale bieluch z pieprzem tak kusił ze nie mogłam się skurczybykowi oprzeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zadomowienie
|
ja tylko na chwilke:d
pytanie za 100 punktow: czy jesli jedzac duuuzo slodyczy tutaj, gdy w domu ich nie jem prawie w ogole i ogolnie jedzac bardziej kalorycznie, i tak schudlam troszeczke bo troszeczke (1kg), ale zawsze, to znaczy ze dzieki ciaglemu ruchowi itd poprawil mi sie metabolizm? ![]()
![]() |
#1636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#1638 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o jedzenie i wagę to staram się zepchnąć je na boczny tor , wagę schowałam głęboko i nie mam zamiaru wyciągać w najbliższym czasie, a z jedzeniem na razie jestem na plus ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1639 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dla ciebie i nie waż mi się ciąć kalorii ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oby nie lało bo ja chce grilla dzisiaj ![]() ![]() Edit: funky, na peno coś będziesz mówić na tej terapii grupowej. A co do Anglii to co co tam lecisz? ![]()
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Chyba jest niestety tak jak mówiła Toffiee ![]() ![]() Kurcze,najlepiej będzie jak w ogóle nie będę wychodziła na żadne imprezy czy coś,bo następnego dnia czuję się jak słoń ![]() Nie mam już na to siły ... Wiosenko - cieszę się,że chociaż Tobie udało się zjeść to na co miałaś ochotę,zazdroszczę metabolizmu ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak zasuwacie
![]() Funky wiesz ja też czasem tak mam, że np. zjem 300 kcal z czegoś co sobie zaplanowałam to jest ok, a jak zjem tyle samo lub nawet mniej z czegoś co było tak 'spontanicznie' bez planu to się załamuję. Krytia Idź do psychologa. To, że miałaś przerwę to nic ![]() ![]() Wiosenko Brawo dla Ciebie ![]() ![]() Zooosiu twój metabolizm widocznie przyśpieszył, czego bardzo Ci zazdroszczę ![]() ![]() A ja wczoraj wieczorem wróciłam z tej wycieczki. Uważam, że było nawet spoko, bo wygraliśmy ten konkurs, gdyby nie fakt, że planowany powrót, był na godzinę 19.00 a my wróciliśmy o 22 ![]() Ponieważ, kierowca cwaniak jeden stwierdził, że będzie jeździł wszędzie na około, żeby nabić więcej km i dostać dodatkowe pieniądze od ilości przejechanej drogi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1643 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() Wiem już, że nie dałabym rady przejść na U. Redukcja ma swoje zadasy, których należy się trzymać. Mam nad tym pełną kontrolę. A w takich momentach jak wczoraj, kiedy nie ma sztywnych reguł wpadam w jedzeniowy wir ![]() Cały czas powtarzam sobię- spokojnie, wrócisz do domu i pójdziesz do psychologa, wszystko jeszcze będzie normalnie. Ale tak się boję, że nigdy nie nauczę się jeść, że to zostanie ze mną już do końca, że nigdy nie będę czerpałam przyjemności z tego co jem, że nie nauczę się mówić stop! Wiem, że wszystkie powiecie, że to możliwe, że nauczę się jeść od podstaw. Ale ja naprawdę tak strasznie się boję!! Teraz płaczę, czuję się podle. Czuję się upokorzona przez samą siebie.
#1644 |
Zakorzenienie
|
Plameczko - No właśnie bezsens. Bo w takie imprezy,czy podobne rzeczy powinnyśmy sobie dawać wolną rękę,bo nie są codziennie,aczkolwiek my nie potrafimy,bo potem pojawiają się wyrzuty sumienia,że za dużo zjadłyśmy,jak to spalić.
Mimo wszystko ja wychodzę,bo nie chcę potem siedzieć w domu i myśleć ile fajnych rzeczy by się działo gdybym poszła,itp. Ale ciężko mi,bo za każdym razem po takim dniu nie trzymania się zasad jest z moją psychiką sto razy gorzej,a niby takie dni pomagają w R. Co z tego,że TŻ mnie kocha i mu się podobam? Ja nie wiem dlaczego,nie rozumiem tego ![]() Może faktycznie nie powinnam jeść dzisiaj mniej,to będziie głupota,wiem ![]() Agatko - widzę,że ten grill wyszedł nam bokiem ... ![]() mimo że wszystko super,to pojawiają się wyrzuty sumienia ech ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do wycieczki to ja też mam za jakieś 2 tyg. i nie wiem jak to będzie bo przecież nie zapakuje całego obiadu, 2śn. i podwieczorku do plecaka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Za to co napisze to należy mi się niezły kopniak w tyłek, ale od jakichś 30-40min. cały czas powtarzam sobie że jestem gruba, mam duże nogi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1647 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz Krytia ja sobie trochę zdaję sprawę, że z tą wycieczką to tak przeze mnie wyszło, że nie jadłam tyle ile powinnam. To jest okropne, że myślę, sobie, że powinnam przytyć i wszyscy mi powtarzają, że jestem taka kruchutka i chudziutka, ale u mnie na słowach się kończy. Co z tego, że bym nawet czasem trochę chciała, jak zaraz ucinam kalorie i myślę sobie, że tego nie zjem, bo ma za dużo kcal/tłuszczu/za mało białka lub coś w tym stylu. Moi koledzy i koleżanki powtarzają mi, że jestem bardzo ładna z twarzy, tylko mogłąbym trochę przybrać na wadze, ale ja tak jakbym im nie wierzyła i robie na przekor. Wydaje mi się, że to, że mam lekką niedowagę czyni mnie kimś wyjątkowym/ ładniejszym/godnym zainteresowania. To bzudra, ale tak jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1648 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co do wagi, 1700 to mniej niż wynosi Twe zapotrzebowanie, więc normalne, że nie przytyłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1650 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja chyba też powinnam schować wagę gdzieś na dno, ale znając mnie to bez wagi od razu wyda mi się że przytyłam ( chociaż waga będzie bez zmian ). ![]() Cytat:
![]() ![]() To co pogrubione. To głupie, ale wydaje mi sie tak samo. Mam wrażenie że kiedy moja waga będze "w normie" to będe taka jak wszyscy, zwyczajna. Też sobie ubzdrurałam. ![]() Nie wiem co się stało. Przeżyłam chyba jakieś załamanie nerwowe. Zaczęło się od tego, że mam jutro do napisania rozprawkę. Jednak nie mogłam dać sobie z nią rady i zaczełam sie denerwować. Przyszła mama, tak o, popatrzeć co robie, porozmawiać. A ja zaczełam wrzeszczeć że stoi mi nad głową. Rzuciłam się na wersalkę i zaczełam wrzeszczeć i płakać. Rodzice coś do mnie mówili a ja zakryłam głowe poduszkami zaczełam ją walić o wersalkę i wrzeszczeć, że mają sie wynosić i mnie zostawić. Zaczeli coś tam mówić, że chyba zwariowałam, że do lekarza mnie zaprowadzą bo mi coś odbija. Wyszli a ja cały czas płakałam, rzucałam się na łóżku. Zaczełam się dusić nie mogłam oddychać, bolała mnie głowa. Nie wiem czemu ryczałam, nie myślałam, nie mogłam przestać, wpadłam w histerie, nie mogłam złapać oddechu. Zakręciło mi się w głowie. Wsadziłam głowe pod koc i tak leżałam i płakałam, płakałam. Zabrakło mi łez a ja dalej trzęsłam sie od płaczu. Zrobiło mi się zimno, miałam jakieś dziwne drgawki. Dłuuuugo, naprawde dlugo mineło zanim się uspokoiłam. Wtedy usiadłam i patrzyłam się przed siebie, o niczym nie myślałam, zupełnie o niczym. Tylko czułam się jakoś lekko, mimo że bolała mnie głowa a oczy spuchły mi tak, że dalej ledwo widze. Nie wiem co mi się stało, naprawde nie wiem. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.