|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Super! Na którą godzinę pasowałoby Ci spotkanie - my sie do młodej mamy dostosujemy
Może te? Songes mam solidna próbkę, Messe mogę Ci zrobic też na parę porządnych testów, ale Madness zostało na 2-3 testy nadgarstkowe - bardziej do poznania zapachu niz uzywania.
|
#3933 | |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie moze byc
Przechodze na PW ![]() Cytat:
Przechodze na PW
|
|
#3934 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Poszukuję próbki Hypnose Eau Legere.
Odwdzięczę się tym co mam (Flowerbomby, Hypnose Elixir..)
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Mad to męskie czy damskie wydanie?
|
|
|
|
#3936 |
|
Rozeznanie
|
szukam małej ilości do testów
:* Elle YSL *Oliver Durbano Rock Crystal *MAC MV3 *SL 5 o'clock *smoczy ekstrakt *Lalique Encre Noire *Gucci Pour Homme *CdG 2 CdG Hinoki *CdG Guerilla, Guerilla2 CdG Tea Leaves *L'A Iris Pallida *L'A Bois Farine *The Different Company Bois d'Iris *Messe de Minuit *Lopez Deseo *SL Bois Oriental *Habanita *Black Tourmaline zrobie probeczki: *Stella, Stella Sheer 2008 * Coco Mademoiselle edp, Chance edp, no5 edp i edt * Tendre Kiss Lalique *Mat Chocolat Masaki *Fleur de Figuier Molinard *Feminite du Bois et i ed *Scent i Scent Intens *Agent *Black Cashmere *Kate Moss *Nu edp *Calamus , Sequoia, Ouarzazate CdG *Alchimie *Eclat d'arpege * Hiris, Un Jardin sur le Nil Hermes *Dune, Dune Sun *Philosykos *Etra *Ambre Sultan i Douce Amere SL *le feu i Le feu Light *Anglomania *Gentiana, Pamplelune, Winter Delice AA *EC *Narciso edt *Asja *Dzing!, Poivre Piquante, Mechant Loup, Piment Brulant L'A *Neonatura Cocon, Lilas, Lys, zielona herbata YR *My Queen *Violetta di Parma *L'or edp i edt *Must edt *Baby Doll mam jeszcze gotowe fabrycznie probki, których liste wkleje jutro. zapraszam do wymiany
|
|
|
|
#3937 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Alu napisalam PW
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3939 |
|
Rozeznanie
|
pisze PW
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, i czy mogłabym liczyć na troszkę większą ilość Dune Sun w zamian za dwie próbki, jak wyżej?
|
|
#3941 |
|
Rozeznanie
|
Papugo jasne , ze chce
pisze PW. |
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie mam nic więcej z Twojej listy, ale może Drole de Rose, albo Poivre Piquant L'Artisana?, albo jeszcze dużo innych ![]() jakoś nie poznałam jeszce żadnego kadzidła CdG , a chciałabym
|
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3944 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3945 |
|
Rozeznanie
|
Magnetico chetnie. Pisze PW
|
|
|
|
#3946 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję:
Micallef – Aoud, Gaiac, Night Aoud, Vanille Aoud, Note Vanillee Annick Goutal – Duel Jailsalmer Ouarzazate Kyoto Tom Ford - Black Orchid Michael Kors, Michael Dianthus Etro lub mega killerów waniliowych Na wymianę mam: Demeter hot toddy D. funeral home D. gingerbread D. new zealand Guerlain Insolence Historie d’eau amethyste Celine fever Cartier fruitee edt Le feu light L LL Lolita Midnight Grain de Folie CSP Amour de Cacao Czarna Mania JPG classic Pure Poison elixir Flowerbomb edt Feminite du bois Rare pearls Scent NR for her edp NR for her edt Kenzo Flower SJP Lovely V/S (czarne) Versace CDG edp CGD Guerilla Etro vicolo fiori Dzongkha Dzing Idole de Lubin Musc Ravageur Avignon Zagorsk Bois d’Encens Armani Ambre soie Armani New Haarlem Mogę zrobić próbkę: Hane mori Butterfly By woman D&G Jil Sander sensations Hot couture EDP Givenchy Marc Jacobs Essence Annayake Miyako Lalique Encre Noire Preles Lailique
|
#3947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam Night Aoud i Jailsaimer, może dobierzesz sobie jeszcze jakąś próbkę ode mnie za któreś z powyższych? http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3934 |
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Mam w wątku( w podpisie) Black Orchid Forda.Gdybyś chciała to mnie interesuje Bois d’Encens Armani
i jeszcze może coś np Dzongkha, Musc Ravageur i jeszcze ze dwie lub trzy chyba. Zerknik ,proszę do mojego linku. |
|
|
|
#3949 |
|
Raczkowanie
|
Zielona30, dziekuję lez wolałabym wymianę większo-próbkową.
chamelieu, piszę PW.
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję:
- Alexander McQueen, Kingdom - Armani, Emporio: White, Remix, City Glam - Balenciaga, Eau de Cristobal - Britney Spears, Fantasy Midnight - Cacharel, Gloria mgiełka - Christian Dior, Miss Dior Chérie Eau de Printemps EDT - Coty, Miss Sixty, Elixir EDT - Donna Karan, DKNY Be Delicious, EDP - Escada, Moon Sparkle - Etienne Aigner, Too Feminine - Fendi, Fantasia - Jil Sander, Style, Stylessence, Sun Delight, Sensations - La Prairie, Silver Rain EDP - Montana, Just Me - Morgan Love Love de Toi EDT, Sweet Paradise EDT - Nina Ricci, Les Belles Amour d'amandier - Paco Rabanne, Ultraviolet Woman - Sephora, Insoumise? Vanille Caramel EDT - Sephora, Insouciante? Vanille Mangue EDT Zrobię próbki: - Avon, Extraordinary - Avon, Sheer Rose - Aquolina, Pink Sugar - CK, Euphoria - CK, Euphoria Blossom - Cacharel, Gloria - Cacharel, Noa EDT - C. Crawford, Summer Day - Coty, Vanilla Musk - Chopard, Mira Bai - Chopard, Pure Wish - Ch. Dior, Miss Dior Cherie - Ch. Jourdan, The Parfum - Demeter, Cinnamon Bun - E. Ungaro, Desnuda - E. Ungaro, Apparition - Givenchy, Organza Indecence - G. Sabatini, klasyczna granatowa - Jette, Joop - Jette by Night, Joop - Kenzo, Elephant - Lancome, Hypnose EDP - Lolita Lempicka EDP - Lolita Lempicka EDT - L de Lolita Lempicka - Max Mara - Mexx, Woman - N. Campbell, Mystery - Nina Ricci, Nina jabłuszko - Oriflame, Nomadic - Stella McCartney, Stella in Two Peony - T. Mugler, Angel Innocent - YSL, Baby Doll - CSP, Vanille Cannelle, mogę oddać odlewkę jak na załączonym zdjęciu Zrobię próbki po 2 ml. Najchętniej większe wymiany. Wysyłam poleconym priorytetem.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-06-01 o 07:06 |
|
|
|
#3951 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
bylabym chetna na odlewke VC, ile ona ma ml?
|
|
#3952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3953 |
|
Zadomowienie
|
niedzielny apdejt:
Próbki z flakonów: - Addict - Chypre Rouge - Datura Noir - EC - Elle - ILA - Joop Homme - L - Le Parfum - Magnetism - OI - Pink Sugar - Theorema Próbki pojedyncze: - AA Anisia Bella - Anglomania - Au the Blanc - Au the Rouge - Be 21 - Brit Red - Coney Island - Datura Noir - Desire Dunhill - Eau Ressourcante - Eau de New York - Encre Noire - Fantasy Britney - Fire Island - Fleurs d’Ombre, Ombre Bleue - Flower Oriental - Fou d’Absinthe - Ghost - Gloria - Hot RL - Histoire d’eau Amethyste - ILA - In Leather - Innocent Rocks - Jasmin di Gava - Lacoste Pour Femme - La Rose de Rosine - LB Delice d’epices - Les Nuits d’Hadrien - Lola Midnight - Lily Chic - Live - Live Luxe - L’or - Madness - Magnetic Beat - Mandragore - Mania (biała) - Mechant Loup - Mediterraneo - Mira Bai - Mirra&Mirra - MDC edp - Navegar - Obligue RWD - Ombre Rose - Paradox (Jacomo) - Paris Roses des Vergers - Pink Tonic - Que Viva - Raving - Rococo - Rosamor - Rush - Safran Troublant - Scent Intense - Sephora Brown - Spring Flower - Tea Rose - The Parfum - Theorema Esprit d’ete - Tumulte PH - Un Zest Rosine - Un Jardin en Mediterranee - Vanille Bourbon (Il Profvumo) - Vanille et Coco - Vanille Cannelle - Vicolo Fiori - Vintage Edition Kenzo - Violette Menthe - Voile d’Jasmin - Winter Delice Szukam do testów: - Lutens: Bois Oriental, Rahat Loukhoum, Encens et Lavande, Bois et Fruit, Chene, Rose de Nuit, Five o’clock - CdG: Red (oprócz Palisandra), Sweet (bez Woodcoffe), Sherbet, Leaves - L’Artisan: Timbuktu, Poivre Piquant, Bois Farine, Piment Brulant - Goutal: Quel Amour, Rose Absolue, Voleur de Roses - Etro: Lemon Sorbet, Ambra, Royal Pavillon - VC&A: Ete, Printemps, Hiver, Miss Arpel, Murmure - Lancome: Magie, Sikkim, Climat, Tropiques, Mille et une Rose - Guerlain: Nahema, Parure, L’heure Bleue, Jicky, Jardins de Bagatelle - Micallef : Vanille Aoud, Ete, Printemps, Ananda - AA Rosa Magnifica, Lavande Velours - Villoresi: Dilmun, Sandalo, Inglese - Hanae Mori: Magical Moon - CSP: różniste (bez Vanille Cannelle, Amour de Cacao, Vanille&Coco, Mora Bella) - Aigner Black - Sunny Frutti - Amor Amor Elixir - Bazar - Courtesan - Eau Dynamisante, Elysium - Hypnose Elixir - Io “Capri’’ - Loukhoum (K.M.) - Marrakech Aesop - My Queen - Theorema Uomo - Tuscany Per Donna Edytowane przez chamelieu Czas edycji: 2008-05-18 o 23:06 |
|
|
|
#3954 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
moja propozycja
|
|
#3955 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie, przechodzę na PW
|
|
|
|
#3956 |
|
Zadomowienie
|
Szukam do testów Czarnej Coco i Czarnej Mańki. W zamian mogę zaproponować:
2/3 próbki najnowszego zapachu Versace, próbka firmowa nowiutka próbka Pure Poison 1 ml Opium edt damskie -dysponuję flakonem, mogę zrobić odlewkę Gucci Rush -||- Bvlgari Blv -||- Cristobal, Balenciaga edt -||- Voile d'Ambre , Yves Rocher -||- The Vert, Yves Rocher, edc -||- Bvlgari Black -||- Black XS, Pour Homme -||- The Beat, Burberry damskie -||- Eau du Soir-nowiutka, firmowa, 2 ml
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś z moich próbek skusiłoby Cię za te wymienione i na pewno jeszcze inne?Lista post niżej.
|
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam min:
- Narziss Dorissima -Bois d’Encens Armani-bardzo -Yerbamate -Tea for Two -Encre Noire - Mure et Musc Extreme i zwykłej a także innych L'Artisanów(oprócz Piment,Szafran,Mechant,Fl eurs d'orange) -różnych dziwadełek o których wspominacie a których nie znam. Wymiana raczej trzy i więcej próbkowa. Większe odlewki chciałabym wymienić na inne odlewki. - Dzongha - Hiver (Micallef) A oddam: -Flowerbomb edp zostaje jedna fiolka ok 2ml, i ok pół centymetra w szerokiej fiolce EXtreme, -Le Feu Light robiona ok 1cm perfum we fiolce 4ml -L'Artisan Ananas Fizz,robiona z atomizerem,niecały centymetr w dużej fiolce,chyba 4ml; -Parfum de Rosine Un Zest de Rose,robiona z atomizerem,ok 1cm perfum w dużej fiolce -L'Artisan Fleur D'Oranger,ponad 2cm w niedużej fiolce,robiona z Lucky Scent Mauboussin ok 3ml odlewka Mauboussin Historie d'Eau Amethyste firmowa,ok 3\4 z 1.2ml z torebką -Brit Red robiona ok 2ml -Shalimar robiona z sephory ok połowy fiolki -Givenchy Amarige Mariage,z sephory ok połowy fiolki -Parfum D'Empire Equistius,firmowa z atomizerkiem,około3\4 dużej fiolki; -Obsession Night Klein,z sephory,ok 3\4 fiolki; -Feragamo Shine,z sephory ok połowy fiolki; -Malabah Penhaligon's,robiona ok 1,5 ml(3\4 fiolki 2ml),bez atomizerka; -Safran Troublant L'Artisan,firmowa z kartonikiem,bez atomizerka,ok 1\3 fiolki 1ml -Calypso Vanille robiona z atomizerkiem,ok 1cm perfum w dużej fiolce --Black Orchid Tom Ford firmowa atomizer ok 1\3 z 1.5ml -Lutens Cedre trochę więcej jak 0.1ml robiona -Mandorlo di Sicilia AdP robiona ok 2ml -Innocent robiona z sephory,trochę mniejsza połowa fiolki. Aggie123-Organza indecence robiona,połowa wysokiej wąskiej fiolki,bez atomizerka; Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-20 o 07:35 |
|
|
|
#3959 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Mam do oddania próbki:
Brosseau Ombre Bleue Trussardi Inside Tea Rose Amber Incanto Dream Pure Wish Mirra&Mirra I Coloniali Aroma Tonic Lancome E.Tracy Linda Allard Liimited Edition My Torrente Ecume de Rose Rosine BLV PF Emporio She Crystal Noir Versace Songes A.Gutal Amethyst Fatale Splendor EA Armani Night l'Eau St Dupont Miracle So Magic A*Men Eau de Soir Be Delicious Słoń Angel liliowy X Pose Galmour i Passion Sweet Darling Ghost Cherish Paris Roses des Vergers Hugo XX Mexx Diversity Demeter Heart Breaker Maroussia zielona Premier Jour Lucky Day NR Demeter New Zealand Just Cavalli Pink Cabotine Gres Cerruti Collection Histoir d'Eau Kelly Caleche E.Tracy Immagine Shimmer The Parfum Jourdan Altaro TBS Malina Aquolina Rush2 Lacroix Noir Theorma Rain Demter Madame P.Sagane Diesel ++ White Gold oriflame Sa Majeste la Rose Lutens l'Air du Temps NR The Beat Burberry Eau de Dali VI Sensual Kate Moss edt Skin Trusardi Navegar l'A Masaki l'A La Chasse aux papillons AdP Mandorlo di sicilia Donna Tacchini Baby Powder Demeter J'aime la perla Fendi Palazzo CK One sumer F Ferragamo Flower Kenzo Loto Tesori Morabito Or Noir Tracy by E.Tracy Tourbillon de Joie YR Versace Baby Rose Jeans Szukam po con.2ml do porządnych testów: OI My Insolence Black XS Stella Flowerbomb edp Alien Cinema edp i edt a poza tym malych ilości zapachów l'Occitane i CdG z serii Sweet poza tym można kusic innymi probkami
![]() Edytowane przez Paulinka_S Czas edycji: 2008-05-18 o 20:02 |
|
|
|
#3960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Paulinko, za poniższe 4 dobierzes sobie coś jeszcze? Mogę zrobić np dużą próbkę OI |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

Przechodze na PW