|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna, lato, jesień, zima każda ,,gwiazda" formę trzyma cz.42
Cytat:
![]() Ale dzisiaj piękna pogoda, żyć się chce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no przepraszam "Tylko" 401501601037583.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję FBW
![]() To niemal nie do wykonania przy takiej temperaturze ![]() I łaczę się w bólu, choć u mnie "jedynie" 36.... ale mam wrażenie że w tej betonowej otoczce to czuć jakby było z 10 więcej
|
#2225 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Nazywam sie Karolina. Na obecną chwilę ważę 78,9 kg przy wzroście 159 cm. Mój cel to 50 kg. Na początek zamierzam wyeliminować słodycze z diety i robić brzuszki.
|
|
|
|
#2226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powoli przymierzam się do ćwiczeń, ale boję się że się rozpłynę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2228 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mało jem owoców normalnie więc tak naprawdę żadne ograniczenia dla mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dzień dobry
|
|
|
#2229 |
|
Zadomowienie
|
Grape- mi SB tez bardzo pasuje tylko ze ciezko mi wejsc w 2 faze, po kilku dniach zawsze przychodzily grzeszki i wracalam na 1 faze no i tak w kolko
Dzis znowu zaczelam Hero- burza w stolicy Warmii ale trwala doslownie 5 minut juz mam dosc tego upalu, ledwo zyje ![]() Przygotowalam szame na jutro i ide sie kapac a potem wskakuje do lozka poczytac bo mi sie termin w bibliotece skonczyl a ksiazka dopiero w polowie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje 30 minut z chodakiem
ćwiczyło mi się dziś do ![]() Przypomniało mi się że mam serum na cellulit z mentolem, wysmarowałam się i tak przyjemnie mnie chłodzi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2231 | |||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Nie ogarniam nawet jak może być u Was taka temperatura U nas dzisiaj 27 i wszyscy umierają Cytat:
Jak Ci urlop mija? ![]() Nie dziwię się... toż to można się rozpłynąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co by nie być gołosłowną... Melduję Killer ![]() A co do urlopu...
Było: 88kg Jest: 64,9kg Cel: 58kg Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2017-08-01 o 22:00 |
|||
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gotuję się wzięłam prysznic i teraz siedzę na balkonie, ale wcale nie jest tu dużo chłodniej niż w domu ![]() Monte - 27 stopni jest u mnie teraz na dworze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas kafle też cieplutkie na tarasie, ale w taki przyjemny sposób
|
|
#2234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
lipiec był ładny, sierpień będzie urlopowy, więc... ![]() Moja też ostatnio jak wracaliśmy od moich rodziców... i to na sam koniec, przy wjeździe na parking ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie 27,8 ![]() Melduję Turbo Wyzwanie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Jak przeczytałam "kafle" to od razu mi się z wujkiem skojarzyło
widać na Pomorzu tak się mówi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:01 ---------- Poprzedni post napisano o 04:52 ---------- Cytat:
Teraz juz w miarę dobrze, ale początek był ciężki, bo w nocy mało spalam, a w dzień coś zwiedziliśmy i nie szło dospac. Teraz juz więcej leżę i odpoczywam. Młody ma dość troszeczkę bo juz marudzi za domem i przedszkolem. Młodej dałam z powrotem pieluche bo nie było szans żeby ją tu oprac. Ale czasami ja zdziera i idzie na kibelek. A w ten upał to na golasa lata. Wczoraj byliśmy na basenie, brodzik głęboki bo 60 cm, a ona sobie w nim normalnie chodziła, zjeżdżają do tej wody i nawet próbowała przeprowadzić szkolenie dla innego chłopca, ale był taki opony, że na niego nakrzyczala. Tylko znowu zwymiotowala w aucie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:01 ---------- Cytat:
Ja dzisiaj pójdę chyba z młodym do namiotu spać. Dzisiaj to już myślałam żeby się położyć na gole płytki, bo łóżko zw bardzo grzało. A Niemczech 19 stopni i pada Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2237 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Ja miałam bardzo ochotę, ale niestety oddychać nie było czym. W nocy tak samo, zamiast się ochłodzić to nadal duszno, a okno całą noc miałam otwarte ![]() Pamiętam jak dwa lata temu w temperaturze 34-36 stopni biegałysmy z koleżanką codziennie po 5 km, a teraz? Wszystko jest nie tak, zamiast się cieszyć życiem siedzę i się użalam
|
|
|
|
#2238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak, dzisiaj. Juz niby trochę lepiej, ale szału nie ma.. Dzień dobry zrobiło się chłodniej Zaraz idę się szykować. Wczoraj byłam u Tż bo miał urodziny, nie spodziewał się że przyjadę, a ja się tak z teściową umówiłam na małą niespodziankę, był tort, grill, taki zaskoczony był
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Narobiłam sobie zaległości i ciężko mi się wbić z powrotem ![]() Podziwiam Was za ćwiczenia w ten upał ja po pracy już ledwo żywa tak mam gorąco, w domu też na piętrze sauna, więc o ćwiczeniach mogę pomarzyć... A w zeszłym tygodniu jak było chłodniej to leń mnie dopadł i tak oto już drugi tydzień (z pojedynczymi wyjątkami) siedzę na ![]() Hero wymiatasz!! |
|
|
|
#2240 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
marzę o ochłodzeniu ale coś mi mówi że dziś znów będzie upał W nocy prawie zawału bym dostała, idę do łazienki a tam olbrzymi pająk a ja pająków się mega brzydzę i boję Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Bry dzień
Widzę, że tylko ja byłam zadowolona z wczorajszego upału ![]() Wczoraj składałam szafę, trochę mi mama i kolega pomógł chociaż on raczej ograniczył się do patrzenia w instrukcje i dyrygowania 'zespołem' bo prosić go, żeby coś podał, przetrzymal to były jęki i stęki więc większość sama robilam. Znowu mi kregoslup siadał od dzwigania tych desek no ale misja zakończona sukcesem, mama pomogła mi mieszkanie ogarnąć a kumpel dostawał białej gorączki (do szału go doprowadza jak ktoś sprząta). Zostały do złożenia jeszcze 2 nadstawki ale to już raczej w weekend. Dzisiaj chciałam iść zrobić te badania krwi a tu lipa, akurat dzisiaj panie mają urlop. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2243 |
|
Zadomowienie
|
Matko mam takie zakwasy że ledwo daje radę siedzieć na
Wczoraj jeszcze było znośnie ale dziś jest mięśniowy armagedon Głodna jestem
|
|
#2244 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, całkiem dobrze
Dzieje się coraz więcej. Od połowy sierpnia wchodzi kafelkarz, potem panele, ściany w międzyczasie. Każdego dnia załatwiamy coś nowego. Drzwi zamówione, czekamy na projekt kuchni Teraz jestem na bieżąco ze wszystkimi sklepami budowlanymi ![]() Teść się śmieje ze mnie, bo o wszystko dopytuję, szukam innych rozwiązań i jest pod wrażeniem, że chce mi się ogarniać wsio, a on z zawodu budowlaniec to się cieszy,że wykazuję inicjatywę a nie liczę tylko na gotowe ![]() Wybrałam starą pracę i mam nadzieję, że nie będę tego żałowała. Już dostaję nowe obowiązki, bardzo dużo się uczę, dużo też muszę dać z siebie, ale to zaprocentuje w przyszłości Cytat:
Cytat:
Zamiast brzuszków polecam na początek spacery/marsze Brzuszki tak naprawdę przydadzą się w końcowym etapie ![]() Cytat:
Dzisiaj o 4.30 rano było 24 stopnie... [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;75959851]Dzień dobry Ja miałam bardzo ochotę, ale niestety oddychać nie było czym. W nocy tak samo, zamiast się ochłodzić to nadal duszno, a okno całą noc miałam otwarte ![]() Pamiętam jak dwa lata temu w temperaturze 34-36 stopni biegałysmy z koleżanką codziennie po 5 km, a teraz? Wszystko jest nie tak, zamiast się cieszyć życiem siedzę i się użalam [/QUOTE]Kochana zmienia Ci się ciało i to normalne, że nie do końca to akceptujesz. Do tego upał, inne dolegliwości, brak blisko tż i nic dziwnego że tak się czujesz ![]() Cześć Kochane Upał mnie pokonuje na całej linii. Po 8 godzinach z biurze, gdzie było spokojnie 40 stopni, mam ochotę wyć do księżyca. Jak po pracy zrobię obiad, ogarnę to nie mam zupełnie sił ![]() Im jestem starsza tym gorzej mam z upałami Marzę o burzy, ale chyba do soboty nie mam co liczyć
|
|||
|
|
|
#2245 |
|
Zadomowienie
|
ktoś? Na co dzień nie pijam kawy ale jakoś mnie dziś muli
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
widziałam mnóstwo aktywności więc hurtowo ![]() Ja dalej u rodziców. Hero pytałaś do kiedy - dziś chyba wracamy z chęcią bym posiedziała ale mama zmęczona pracą więc nie chce jej na głowie siedzieć choć młoda to raj tu ma nie to co w mieszkaniu no ale cóż ![]() Co do upału to u nas dziś chłodniej boli mnie wewnątrz uda i wewnątrz jednej łydki do tego nie wiem czy się rwa nie odzywa ale nie książkowa więc w sumie nie wiem co to ![]() Z dobrych wieści to TZ dostał urlop początkiem września ![]() Fit dołączam z kawką
No one else will ever know the strength of my love for you...after all, you are the only one who knows what my heart sounds like from the inside Edytowane przez LittleBeetle Czas edycji: 2017-08-02 o 10:03 |
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Wysłałam Ci PW ostatnio odnośnie Pragi, nie wiem czy widziałaś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dostałam
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję ok 6 km marszu. Juz więcej nie pójdę, bo dzisiaj rano kilka km od nas były 2 ataki niedźwiedzia. Wiec dziękuję.
W pewnym momencie na tej ścieżce był młody lasek obok i coś tam żyło, po odgłosach obstawiam dziki. No ale poszłam sobie spokojnie i pewnie uznało ze jak ja mam to gdzieś to ono.mnie tez Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

juz mam dosc tego upalu, ledwo zyje
a potem wskakuje do lozka poczytac bo mi sie termin w bibliotece skonczyl a ksiazka dopiero w polowie
65->64->63->62-> 61->

wzięłam prysznic i teraz siedzę na balkonie, ale wcale nie jest tu dużo chłodniej niż w domu 
ktoś? Na co dzień nie pijam kawy ale jakoś mnie dziś muli