![]() |
#4231 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Cytat:
są na pewno w Ikei za 50 zł, ja kupiłam w jysku za 20 mam taką: http://www.allegro.pl/item365347313_...m_okazja_.html http://www.allegro.pl/item361985875_...uper_duza.html W Ikei są tylko białe, natomiast w jysku były np różowe z motylkami - ja mam akurat białą ![]() Cytat:
(na początku zgłupiałam, bo miałam wrażenie, że jeszcze bardziej wysuszył, ale po tygodniu suche skórki zeszły i od tamtego czasu już nie mam; krem jest bardzo wydajny) Cytat:
Kocham Huberta całym sercem, ale czasami doprowadza mnie do rozpaczy. On żąda całej mojej uwagi, przy tym jest niecierpliwy i humorzasty. Owszem, czasami ma chwile, że fajnie się bawi i śmieje z byle głupstwa, ae bardzo często jest marudny i nie jestem w stanie dojść, o co mu chodzi albo ktoś się wygłupia, zagaduje i śmieje do niego - a on nic, kamienna twarz albo nerw ![]() Wiem, że nie powinnam tak myśleć, ale czasem mi przykro ![]() ![]() Ech, pocieszam się tym, że skoro jest taki wymagający - to z czasem (albo drugie dziecko) będzie mniej i będzie szło ku lepszemu...oby ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Rozeznanie
|
Widze, ze mamuski nie w humorku
![]() ![]() ![]() szperrr jesli chodzi o moj wozek to kupilam maclarena model techno xt i jestem bardzo z niego zadowolona ![]() A o Nathaniela tez sie boje, zostanie rozpieszczony tutaj przez druga babcie. Nosi go na raczkach caly czas, no ale nie moge jej nic powiedziec bo przeciez nie wiem kiedy ona go po raz kolejny zobaczy, tylko ze ja bede potem cierpiec ![]() Ok dosc mojego narzekania. Dziewczyny zycze wam milego calego tygodnia i do uslyszenia w sobote ![]()
#4233 |
Zakorzenienie
|
dzięki Prima
![]() nie doczytałam,że w jysku kupiłaś ![]() ale kurczę u nas jest za mało miejsca na taką ![]() a co myślicie o takich pstryczkach do kontaktu? całe zeszłe lato mieliśmy w sypialni na noc włączone i było cacy,ale nie wiem czy przy dziecku można? ![]() ZU jest ostatnio kochana-sama się bawi etc.aczkolwiek po południu trzeba jej poświęcić więcej uwagi niestety ![]() ![]() ale wiem,że dzieci mają taki etap w swoim życiu,więc pewnie u Was Prima to już ![]() i na pewno się niedługo skończy ![]() ![]() edit-Puszina melduj ! ![]() co u Was i Mareczka |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież podwieszasz ją do sufitu, to koło nie jest szersze niż łóżeczko - no a sam materiał układasz, jak chcesz - ot, żeby okalał łóżeczko? Hmm, ja bym tego urządzenia do kontaktu nie ryzykowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.halaludowa.wroc.pl/index....impreza_id=354 albo stąd http://www.rossnet.pl/piekna_byc/?arId=2946 sama jestem zdziwiona, że w Lublinie takie coś się odbyło ![]() Cytat:
Firma, która je produkuje przeprowadza badania, na NK był banner kierujący do ankiety, którą trzeba bylo9 wypełnic i sie zarejestrować (podać tylko imię, nazwisko i rok urodzenia) nastepnie wybierało się miejsce i czas gdzie można odebrać 14 opakowań(zazwyczaj namiot activii stoi pod którymś marketem), system generował kod, z którym + dowód osobisty trzeba się zgłosic. Ale to tylko w PL. a ja właśnie siedzę w maseczce, miałam zrobic wczoraj ale nie zdążyłam, bo się kłóciłam z TŻ ![]() Cytat:
znowu usłyszałam, że nic w domu nie jest zrobione ![]() a kto sprząta, pierze, prasuje, gotuje, wychodzi z Gosią na spacer??? i co z tego że rano posprzątam a jak on przyjdzie z pracy to narozpierdziela wszystkiego dookoła i znowu musze sprzątać. Jak mu powiedziałam, że to taka syzyfowa praca przez niego, bo jest bałaganiarzem, to on na to, że to chyba normalne, ze takie rzeczy robi się w kółko tak jak w pracy ![]() normalnie myślałam, że go ubiję ![]() Cytat:
Zaraz ide gotować obiadek, chcemy zjeść wcześniej żeby wybrac się gdzieś na spacereki skorzystać z ładnej pogody. Pozdrawiam |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
a ja oczywiście przegapiłam jak było w P-niu
![]() jak zwykle zakręcona... oj jakby mi małż ponarzekał,że nic nie zrobione w domu! ![]() ![]() Prima-no własnie nie wiem co bym chciała ![]() ![]() ![]() taka odpada,bo w sypialni mamy naprawdę malutko miejsca i wszystko na styk a łóżeczko przy szafie przesuwanej i to trochę utrudniałoby dojście do niej ![]() ![]() ale może wymyślam-i nie byłoby najgorzej? ![]() szukam inspiracji,bo już wlatują różne gady i nie wiem jak to rozwiązać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdrozczę pogody, bo u nas leje Mam nadzieję, że celka miała chrzciny z rana przed deszczem, albo że we Wrocku nie ma takij ulewy, jak u mnie ![]() Cytat:
![]() Mi się wydaje, ze taka na kole nie byłaby zła, bo przecież jak Zu nie będzie spała to ją zwiniesz i przesuniesz Ja naszej jeszcze nie montowałam, bo u nas jeszcz4e komarów nie ma - jak powiesimy, to zrobię fotki ![]() Firanki bym się bała - bo rozumiem, że byłaby położona na łóżeczku? Hubert zaraz by ściągnał a ja bołabym się, że się w nią zamota ![]() Ja raz miałam awanturę z tż - generalnie nazbierało nam się nerwów z powodu innych spraw, ale Hubert dał mi tak popalić, że jak tż wcócił z pracy to powiedziałam, że sprzedaję Huberta na all albo wymieniam na inny model, bo mam dosyć ![]() No i się pokłóciliśmy, bo tz powiedział, że ja nie chcę z nim być w domu; pokłóciliśmy się, że w takim razie on zostanie w domu a ja idę do pracy... Powiedzieliśmy sobie wtedy dużo przykrych słów... ![]() Tż zdaje sobie sprawę z tego, że Hubert bywa marudny, ale wiecie - jak on jest w domu od jakiejś 18, i do tego jesteśmy obydwoje - to inaczej się to marudzenie odbiera ![]() ![]() Ech, ja zdawałam sobie sprawę z tego, że macierzyństwo to nie sielanka, ale...nie przypuszczałam, że czasami jest aż tak ciężko ![]() ![]() ![]() Nie wiem, czy to pogoda, czy taki czas (chociaż każdy mówi: od 3 m-ca już jest super, potem że niby od 4 ![]() ![]() Ech, kończę to marudzenia, bo mi się dół załączy jakiś i już w ogóle będzie..... ![]() A tak poza tym - kupiłam sobie nowy tusz, taki z gumową szczoteczką, która super-hiper rozdziela rzęsy. Co prawda nie miałam problrmów z posklejanymi, no ale zaintrygowała mnie ta szczoteczka - i wiecie co? Takich posklejanych rzęs to nigdy jeszcze nie miałam ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moskitiera swietna nawet chcialabym taka w sypialni choc pewnie to zbieranina kurzu ale kto wie moze kiedys sobie taka sprawie ![]() ![]() Primka mysle ze kazda to przerobila przerabia badz bedzie przerabiac jak ma sie dosc humorkow marudzenia dziecka stad te doly nerwy itp ale trzeba myslec pozytywnie bo w koncu to nasze pociechy ktore niebawem beda juz biegaly i z pewnoscia bardziej beda uciekaly nic chcialy byc z nami ![]() ![]() Ann pozazdroscic ze Zu sama sie pobawi moj Hubic maks 10 min i wtedy marudzenie niesamowite. Starcza mi to na zrobienie sobie sniadania a potem jedzenie to juz na rekach z Hubertem albo siedzenie kolo niego przy lezaczku. Jakos wydawalo mi sie ze malo go nosze na rekach, a teraz z dnia na dzien coraz wiecej bo on ciekawy swiata itd no koncze bo TZ chce sobie cos sprawdzic na necie milego dnia kobietki
![]() |
#4239 |
Rozeznanie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7591653]Primavera:
Tez dzis mam niesnaski z Tz, w ramach prostestu "wyrzucilam ich z domu", bo musze psychicznie odpoczac ![]() Swietnie ![]() ![]()
#4240 |
Zadomowienie
|
Podczytuję bo 2 dni mnie nie było i już takie zaległości
Prima trzymaj się kochana ja myślę że małemu to przejdzie. Czasami też miałam kilka takich dni. Ostatnio odpukać jest dobrze a na tż też nie mogę narzekać bo stara się facet jak może. No i mały głodny. To się rozpisałam
#4241 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Widze, ze wszystkie mamy jakies przeprawy z TZtami.. my ostatnio ciagle sie na siebie wkurzalismy, tak na chwile, zaraz znow jest dobrze. Zazwyczaj tak prawie bez powodu: ktos zle stanal lub zbyt wolno podawal butelke ![]() Wczoraj wrocilismy wczesnie, bo Hania byla juz spiaca.. Zreszta, caly czas na wszystkich reagowala placzliwa minka, tylko u mamy na raczkach bylo dobrze. A po powrocie nagle humor sie jej poprawil i chciala rozrabiac. TZ zaproponowal, ze wezmie ja do domu a ja moge zostac.. a ja glupia wrocilam z nimi. Jakos nie umialam zostac slyszac jej placz, a pozniej zalowalam ![]() Pisalyscie jeszcze o moskitierach - wiem, ze znajomi maja je po prostu zainstalowane w oknach i podobno im sie to sprawdza. Sliczne sloneczko.. zmykamy.
#4242 |
Rozeznanie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7591653]
Agi: ja tez polowalam na chusteczki, ale nigdzie nie bylo, wiec poprosilam mame, zeby mi kupila i przyslala, wyobraz sobie, ze wyslala w poniedzialek, a w srode doszly ![]() Tez dzis mam niesnaski z Tz, w ramach prostestu "wyrzucilam ich z domu", bo musze psychicznie odpoczac ![]() no to bede musiala kogos pomolestowac z Polski tesciowa albo bratowa bo na wakacje by mi sie taka przydala i dobrze zrobilas ja w ramach protestu poszlam spac na 2,5 godziny z Hubertem bo tez oczy tarl ![]() czy ty aby napewno mieszkasz w londynie? ![]() Ciekawe czy pogode na spotkanie bedziemy miały ![]() ale mam dzis LENIA!!! ![]() ![]() dziewczyny a w jakich sklepach sa takie ladne chusty? we wszystkich dziecięcych? mi sie podobala taka mrowa jak mial Nathaniel bo Hubcio ma fajne spodnie i spodenki morowe to by pasowały
#4243 |
Zakorzenienie
|
to nie jest tak,że ZU cały dzień się bawi sama
![]() ale dużo ![]() mam też przez większość dnia małża,więc może mnie odciążyć a to duży plus no i do pracy wyskoczę na 1-3h to psychicznie odpocznę rozumiem Cię Prima doskonale i nie zazdroszczę,bo jak ma Zu dzień marudy to mnie szlag trafia...a jak pomyślę,że miałabym tak codziennie to... ![]() dziecko uczy cierpliwości to na pewno ![]() tulam Cię i wierzę,że niedługo mu to minie ![]() ![]() 3maj się kochana ![]() jak ponarzekałaś to Hubiś będzie teraz grzeczny ja pochwaliłam Zu to wiecie co mnie czeka ![]() Zu też płacze na widok niektórych osób ale często najpierw patrzy na moją reakcję-jesli się uśmiecham to często podkówka szybko znika zanim się przeistoczy w ryk ![]() ale często niestety jest ryk albo jak się przestraszy wystarczy się za głosno i z nienacka roześmiać ![]() Martka-jak nauka jedzenia zięciunia? Lea-gratuluję kolejnych spadków ![]() ![]() to ile już spadło chudzielcu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7594141]od stycznia 12 kg
![]() ![]() wow! super! ![]() to pewnie jak nowo narodzona się czujesz-wiatr w żaglach itepe ![]() faaaaajnie jeszcze raz gratki! a ile jeszcze chcesz zjechać?bo chyba już wystarczy,co? Misia-co u Was? edit- na poprawę humoru ![]() http://www.smog.pl/wideo/18229/rozesmiane_dzieciaczki/ Edytowane przez annLee Czas edycji: 2008-05-18 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zadomowienie
|
Jestem i obiecuję że już będę częściej zaglądać.
Choć trudniej mi ostatnio bo mały teraz często usypia na jakieś 20 minut i już jest jak młody bóg. Albo jesteśmy na spacerze, albo na zakupach. Właśnie tak minął weekend. Z jedzonkiem już lepiej, wsunął właśnie marchewę i śpi. Kupsztale padały takie że uciekałam. Dlatego ta marchewka. A ja teraz kiełki hoduję. Zawsze muszę coś sobie znaleźć. Yoolia ale laska z ciebie. I jeszcze sportsmenka. I jeszcze pytanie Czy kiedy odstawię małego od cyca przestaną mi wypadać włosy czy jest jakaś szansa że nie będą mi wypadać a ja nadal będę karmić???
#4246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja je widuję zazwyczaj na ulicznych stoiskach (takich z drobiazgami typu okulary, korale, czapeczki, wiatraczki ![]() Cytat:
POjechaliśmy w gości - i przez 4 godziny się chichrał i gadał - kurczę, on ma zmienne nastroje jak kobieta przy PMS ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7594141]od stycznia 12 kg ![]() ![]() ![]() martka - Hubert też tak śpi; generalnie 3-4 drzemki po ok pół godz. Zastanawiam się, bo chyba (?) na jesiennych demonik pisała o przestawieniu na 2 drzemki,wtedy są dłuższe. Ja wolałabym, żeby on spał nawet raz, ale 1,5 godz - wtedy mogłabym spokojnie ten czas rozplanować i bez pośpiechu zrobić obiad i sprzętnąć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
Zu śpi w ciągu dnia 2-3razy po 1-2h,ale...
![]() pamiętajcie,że wstaje o 6-7 no i w nocy się budzi 3-4razy a czasem i więcej ![]() więc...co wybieracie? ![]() Prima-Hubcio salonowiec jest po prostu ![]() Martko-mnie już włosy przestaly tak drastycznie wypadać i widzę nawet małe kikuty odrastających na nowo.A Ty bierzesz jakieś witaminki? Zu-wczoraj dostała morelki i chyba od nich dostała wysypki na plecach.może być tylko na plecach??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
ann - to faktycznie już nie wiadomo, co lepsze... Hubert śpi do 6, 6:30, ale za to raczej bez pobudek w nocy.
Cy wasze dzieci tez lubią wgryzać się wam w brodę? Hubert mógłby pół dnia leżeć mi na brzuchu i moją masakrować - bo uścisk szczęk ma niesamowicie mocny. A przy sapie -jak taki mały diabeł tasmański (kiedyś oglądałam jakiś film przyrodniczy -- jak one jadły to normalnie te odgłosy...a teraz mam w domu) i całą mnie obślini. tż brody nie ruszy - bo już nie taka gładka jak moja. Chapsnie go - ale zaraz się odsuwa z taką zdegustowaną miną ![]() u mnie od rana leje,leje,leje - tż się śmiał, że prawie jak nad morzem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
...wiecie co?
Może się narażę, może to zostanie źle odebrane - ale przykro mi, ponieważ mam wrażenie, że na wątku zostało tylko parę osób, a reszta robi sobie z niego tylko...sama nie wiem, widowisko? Ja rozumiem, że brak czasu, że praca, że stresy jakieś może, rozumiem, że ktoś chce sobie od forum odpocząć - ale jeśli widzę osoby, które non-stop podczytują, a napisać nic nie łaska, chociażby to miało być tylko "nie chce mi się pisać" czy "u nas nic nowego" - to ...to sama nie wiem, ale jest mi przykro po prostu ![]() Osttanimi czasy co chcę coś napisać - to mam wrażenie, że z sama sobą rozmawiam co, też mam sobie stąd iść? Ann - nie mam pojęcia, cy uczulenie może wyjść tak miejscowo? Może odczekaj parę dni, a potem znów spróbuj podać - wtedy będzie widać, czy to e morele? |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzis od rana pochmurno pewnie też popada. no właśnie ciekawe jak tam chrzciny Adasia ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7591653]Tez dzis mam niesnaski z Tz, w ramach prostestu "wyrzucilam ich z domu", bo musze psychicznie odpoczac ![]() chyba zmałpuje po Tobie ![]() Cytat:
![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7594141]od stycznia 12 kg ![]() ![]() Wow ![]() a ja musze sie tez pochwalić, bo moja waga dziś wskazała 70,9 a jeszcze 2-3 m-ce temu stała w miejscu na 75-76. Cytat:
![]() najczęściej zasypia na max 0,5 godzinki budzi się rześka i wypoczęta jakby pół dnia przespała ![]() widzę, że weekend podobny do naszego ![]() ja już nahodowałam a teraz gniją w lodówce ![]() a tam laska 71 kg ![]() ![]() a na rolkach musze jezdzić, bo wydałam na nie 2 stówki ![]() Cytat:
Cytat:
najpierw śpi z 0,5 godzinki około 8-9, potem koło 11-tej już dłużej bo bywa, że nawet do 2 godzin ale to najczęściej wtedy jesteśmy na spacerze. potem zasypia gdzieś na 0,5-1 około 16-tej i budzi sie jak małz przyjdzie z pracy i jeszcze czasem zaśnie około 18-19-tej tez na max 1 godzinkę. Zasypia ok 21-22 i robi 1-2 pobudki w nocy na jedzonko - jeszcze jej sie nie przestawiło i myslaę, że już chyba tak zostanie, najgorzej, że ja za 2 tygodnie ide do pracy i nie wiem jak przeżyję te nocne karmienia ![]() Cytat:
![]() u mnie nie pada ale pewnie bedzie, tak więc dziś chyba posiedzimy w domku, ewentualnie wyrzucę Gosie na balkon ![]() wczoraj pojezdziłam na rolkach, pojechalismy nad zalew zemborzycki, na ścieżkę rowerową, super jezdziło się po gładkim nawet z górki i pod górkę, ale jak próbowałam dojechac do samochodu po wertepistym parkingu to kilka razy mało bym nie wyrżnęła ![]() ja na rolkach podjechałam szybciej a maz za mna z wózkiem, Gosia była okropnie marudna, biedak już nie wiedział co zrobić, i na rękach ją niósł, a ona dalej marudna, w samochodzie sie upokoiła na szczęście. W domu podjadła troszkę jeszcze się drzemneła chwilkę i wstała jak młody bóg szczęsliwa i radosna, normalnie całkiem inne dziecko. Poszliśmy spotkać się e znajomymi, którzy przyjechali z W-wy, już kilka miesiecy się nie widzieliśmy. Siedlismy sobie na starówce pod parasolkami, wzięłam Gosię na kolanka a ta rozrabiara chcałam się non stop i wszystkich zaczepiała. Az mi się nie chciało wierzyć że jeszcze kilka godzin wcześniej była taka marudna ) dobra zmykam cos w domku porobić ![]() Edit Prima nie odchodz!! ani mi się waż!! ![]() też się nad tym zastanawiałam, ja rozumiem, że mozna nie mieć czasu, żebu codziennie coś napisać ale chociaż raz na jakis czas, szczególnie, że widać że podczytują wątek. ja piszę tylko rano bo wtedy mam chwilkę i staram się codziennie, popołudniami i wieczorami mnie nie ma, bo małz krzywo patrzy ![]() ![]() wogóle zauważyłam dziwna tendencję, na naszym wątku jeszcze udziela sie kilka osób ale na styczniówkach to juz wogóle wątek umiera smiercia naturalną. Ciesze się, ze w następnych jest lepiej ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny gratuluję spadku wagi! Znaczy Lea i Yoolia
![]() Ja dzis mam egz probny z norweskiego. Ustny. Lece, trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
no,szkoda,że mamuśkom się nie chce pisać
![]() mnie też się nieraz nie chce,bo ja naprawdę chodzę jak zombie i staram się jednak czasem ograniczać w necie,ale jak tu bez Was żyć ![]() ![]() Yoolia-gratuluję! ![]() ![]() ![]() ja też zaczęłąm ćwiczyć i może jakieś efekty będą ![]() żeby mi się jeszcze nie chciało tak żreć to by było dobrze ![]() Prima-no poobserwuję i zobaczymy ![]() Zu nie wgryza się w brodę,ale w ramię czy przedramię owszem-lubi ![]() dlatego musżę mieć długi rękaw,bo zaraz mi malinki robi ![]() ![]() no i od wczoraj znowu namiętnie pokasłuje ![]() pogoda się skitrała ,szkoda ![]() Koletynko-kciukasy trzymane! Lea-aż 8? przecież Ty już szczupaczek jesteś!zważ no się dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
Prima u nas leje od wczoraj non stop
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zadomowienie
|
Ja już po śniadaniu a młody jeszcze śpi.
Obudził się na karmienie o 3 i chyba dużo popił bo śpi do teraz. To może rzeczywiście nie ma co marudzić na te krótkie drzemki w ciągu dnia ![]() Koletynko trzymam kciuki za egzamin, będzie dobrze ![]() Już nie pamiętam kiedy jakiś egzamin zdawałam, magisterkę pewnie ![]() Yoolia nie marudź bo bardzo ładnie wyglądasz. A te kiełki zanim wyhodowałaś to miałaś cały czas w wodzie, takie lekko wilgotne czy na sucho też czasami?? Ann nie wiem czy morelki mogą tak uczulić ale jeśli nie zmieniłaś proszku ani mała ni fikała na golaska po jakimś innym niż zwykle kocyku to pewnie tylko morelki zostają. Jedno zdanie na 3 linijki ![]() No przykro przykro że tak nas mało zostało. Poczekalnia kwitła, czasem się nie łapałam kto jest kto ![]() Teraz wiadomo że mniej czasu, a jak inna pogoda to jeszcze spacery na pół dnia. Ale tak bez wizażu ![]() ![]() ![]() Nie umiem A z tym wypadaniem włosów. Ja już nie mam prawie wcale. A druga sprawa to kilogramy. Chyba mi mały wszystko wysysa. Mam niecałe 47 kilo, wyglądam okropnie. Marcelek te wielbiciel moich ramion ![]() Chodzę wiecznie obśliniona bo zaraz się wbija. I wiecie co. Chyba się pożalę bo się wkórzyłam wczoraj. Przyszli do nas goście wieczorem, mały akurat miał drzemkę. Weszli więc się rozbudził i zaczął rozglądać. A że on ostatnio kilka razy siadał i prezentowaliśmy to z tż innym już kilka razy to został przez jednego z nich z miejsca podciągnięty żeby siedział ![]() Dziecko sekundę temu oczy otwarło i już je posadzili. Nie widział mnie ani tż bo byłiśmy z boku. Wył jak syrena. Zła byłam jak nie wiem. A dziś zimno, pewnie głównie w domu będziemy.
#4256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie znosze jak mi dziecko wybudzają ![]() Gosia tak samo reaguje jak się obudzi to przez chwilę musi dojść do siebie bo często jest ryk jak zaspana widzi nowe twarze. od 26 maja w biedronce będą akcesoria niemowlece po 3,99/szt m.in sliniaki, smoczki, butelki, kubki niekapki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Czy u was też pada tak jak u mnie?... Beznadziejna pogoda ![]() Uśpiłam Łukaszka to przynajmniej poczytam co tam słychać w świecie pampersów ![]()
#4258 |
Rozeznanie
|
Już po, poszło całkiem dobrze. Tylko nie mogłam się skoncentrować.
Wiecie co? Chyba zaczynam wariować. Cała trzęse się w środku i nie mogę się uspokoić. Od kilku dni zjeżdżałam w dół i w dół i nagle już nie umiem się podnieść. Oskar doprowadza mnie do szału. Każde jego miauknięcie. Cała się trzęsę w środku. A z drugiej strony no przecież kocham go nad życie i wyrzucam sobie, że jestem złą matką. nie wiem co się stało, ale już nie mogę się sama doprowadzić do porządku, jakby coś we mnie pękło. Zaprowadziłam go do teściowej przed egzaminem i normalnie się u niej poryczałam. Powiedziała, że zajmie się nim przez następne kilka dni, żebym mogła odpocząć. Chyba zdecyduję się na te tabletki na depresję. Odstawię go od piersi, no trudno. Przecież nie mogę tak żyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Rozeznanie
|
Łojoj Koletynko tak źle jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Rozeznanie
|
Czesc Kobietki weszlam sie tylko przywitac i lece bo maly patrzy na mnie z taka sumtna minka ze nie bawie sie z nim ze nie mam sumienia go tak zostawic wiec jak bedzie drzemka to wam cos naskrobie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.