|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna, lato, jesień, zima każda ,,gwiazda" formę trzyma cz.42
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2432 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Po tej mojej trochę osób pracuje i ma swoje salony, ale cały czas musisz się doksztalcac. Myślę, że same pazurki możesz robić bez tej szkoły jak masz dyplom. Dużo osób teraz ma swoje studio paznokci bez skończenia szkół.---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- O jakim Ty myślisz? |
||
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76022736]
![]() Ja skończyłam taka szkole policealna i to było wałkowanie przez pół roku henny, następne pół masaż twarzy, manicure, pedicure, regulacja brwi, depilacja całego ciała, zabiegi na ciało, jonoforeza, sonoforeza, oczyszczanie twarzy i makijaż na koniec. Jak chcesz pracować musisz cały czas robić kursy, chyba że macie u siebie lepsze szkoły Po tej mojej trochę osób pracuje i ma swoje salony, ale cały czas musisz się doksztalcac. Myślę, że same pazurki możesz robić bez tej szkoły jak masz dyplom. Dużo osób teraz ma swoje studio paznokci bez skończenia szkół.---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- O jakim Ty myślisz?[/QUOTE] Takie zabiegi tez bym mogla wykonywać. Znalazłam technik kosmetyczny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2434 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nie załatwię dziś tej szkoły ![]() @ mnie pokonała... od 8 się szykowałam ![]() Jakiś potop mnie ogarnął Dziś tam czynne do 12, więc uznałam że nie ma co pojawiać się na kilkadziesiąt minut przed zamknięciem Trochę zła jestem z tego powodu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2435 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taaa, żebym miała jeszcze z czego się przekwalifikowac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76022946]Chciałabyś robić to wszystko? Osobiście znam dziewczynę która pracowała w salonie u kogoś, a potem sama zaczęła robić tylko pazurki. Ty robisz je tak piękne, że by Ci to w zupełności wystarczyło
Ja ogolnie lubie takie zabiegi kosmetyczne. Siostrze to maseczkę, to brwi machne, henne położę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zadzwonili do mnie że wizyta odwołana bo lekarce coś wypadło mam iść za tydzień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2441 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też takie coś lubię, ale jednak jak nie masz swojego salonu to i trzeba zapierdzielac na kogoś, a sama masz z tego nie wiele
|
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76023266]No to już Twoja decyzja
Ja też takie coś lubię, ale jednak jak nie masz swojego salonu to i trzeba zapierdzielac na kogoś, a sama masz z tego nie wiele [/QUOTE]No muszę to przemyśleć, może Cię później pomecze na pw o porady No i muszę zerknąć do umowy kredytowej bo chyba coś mam przez te dofinansowanie do kredytu ze nie mogę DG otworzyć. Ale muszę się wczytać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
No ja juz się pakuje na podróż, trochę mi się nie chce no ale trzeba.
Może i dobrze, bo wróciłabym grubsza niż dłuższa. Na pewno mi przybyło. Za jakiś czas może juz można będzie autobusami jeździć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2445 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76022736]
Ja skończyłam taka szkole policealna i to było wałkowanie przez pół roku henny, następne pół masaż twarzy, manicure, pedicure, regulacja brwi, depilacja całego ciała, zabiegi na ciało, jonoforeza, sonoforeza, oczyszczanie twarzy i makijaż na koniec. Jak chcesz pracować musisz cały czas robić kursy, chyba że macie u siebie lepsze szkoły Po tej mojej trochę osób pracuje i ma swoje salony, ale cały czas musisz się doksztalcac. Myślę, że same pazurki możesz robić bez tej szkoły jak masz dyplom. Dużo osób teraz ma swoje studio paznokci bez skończenia szkół.O jakim Ty myślisz?[/QUOTE] U mnie dużo zależało od miejsca praktyk, baaa najwięcej od tego zależało. Jak ktoś był dobry to tam się uczył, niektóre w trakcie staże robiły. Oczywiście trzeba się doszkalać ale jak ktoś ma smykałkę to myślę, że warto Daikin MC70L. Nie tani ale tak jak mówię filtry są i biorąc pod uwagę eksloatację jeden z najlepszych (a świadczy o tym choćby fakt, że w lutym w całej Europie wszystkie wyprzedali...) Cytat:
![]() Szczerze to ja nie wiem czy bym wytrwała tyle w aucie tzn pewnie chłodniej będzie i w ogóle ale nie sprzyja mi długa jazda obecnie [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76023266]No to już Twoja decyzja Ja też takie coś lubię, ale jednak jak nie masz swojego salonu to i trzeba zapierdzielac na kogoś, a sama masz z tego nie wiele [/QUOTE]ale teraz masa ludzi dotacje dostaje na mobilne salony wiem bo kumpela teraz dostała, nie było trudno
|
|
#2447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę tak, ale przejdzie mi dopiero jak dostanę @ ![]() Cytat:
![]() Grupowo za aktywności ![]() ![]() Dzień dobry
|
|
#2448 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W ostateczności byłam w takim miejscu gdzie robiłam tylko dezynfekcje narzędzi i sprzątałam, no czasem robiłam henne i raz pomalowalam paznokcie fryzjerce z salonu. To się wyuczyłam Zaraz zobaczę jaki to Rok temu byłam już gotowa wziąć dotacje na mobilne studio makijażu, byłam, pytałam i później Tż się zdecydował na swoją działalność, a dwie naraz to za dużo. Także oboje w ostateczności jesteśmy z niczym
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76024001]No pewnie, ja miałam mieć praktyki w dobrym salonie i mnie tak zrobiła w **uja, że szkoda gadać
![]() W ostateczności byłam w takim miejscu gdzie robiłam tylko dezynfekcje narzędzi i sprzątałam, no czasem robiłam henne i raz pomalowalam paznokcie fryzjerce z salonu. To się wyuczyłam Wiem coś o tym bo ja miałam w dwóch miejscach bo najpierw praktyki później staż. Na praktykach byłam od sprzątania bo szefowa stwierdziła, że każdy musi najpierw z miotłą jechać. Trafiłam do takiego miejsca gdzie kazała mi folie myć po balejażu!!! taka oszczędna kobieta ![]() na stażu mnie wzięli i od razu zaczęłam działać. Czasem żałuje, że przestałam. Podobno dobra w tym byłam ale cóż tak się życie potoczyło, że już niewiele pamiętam
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76023596]Spoko, jak coś to pytaj
[/QUOTE]Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2451 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej Gwiazdy
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76010026]Chyba zaraz głowa mi eksploduje z tego gorąca [/QUOTE]też ciężko znoszę upały, wprost nienawidzę a Ty to dopiero... jak się czujesz kochana w dwupaku? Cytat:
a jak cera?wow, pięknie w ogóle widziałam na IG, że biegasz! Alice dumna? ![]() ![]() Cytat:
biedna, tulę mocno zły dzień ![]() wiesz co pilnowałam się, chodziłam na siłownię, nic nie leciało nie wiem czy to przez anty czy przez co ale tak mnie to zdemotywowało, że się pilnuję, staram i efektów brak, że potem już zaczęłam przyznaję się mieć olewkę na to, no bo i tak nic nie chudłam... ![]() ciekawe jak się będę czuć no i teraz musimy się z TŻ mocno pilnować, bo ponoć po odstawieniu najłatwiej o dzidzię
|
|
#2452 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja kumpela też, choć z kolei łatwo nie miała Co do szkoły to trzeba znaleźć dobrą, ja sama po studiach chodziłam rok do jakiejś, ale poziom był tak niski, że zrezygnowałam, bo miałam wrażenie że mam większą wiedzę z wyczytywania z zainteresowania tematami, niż tam przekazują ![]() Żeby całkiem dnia nie zmarnować założyłam sobie konto Uśmiałam się przy tym bo wszystko przez kamerkę w telefonie ![]() Dobrze że umyłam stół przy którym siedziałam, bo nie spodziewałam się że to tak wygląda
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
żałuję, że zaczęłam brać, ale w sumie już po połknięciu pierwszej tabletki naszła mnie taka myśl, że pewnie będę żałować. no cóż, kobiety
![]() co u Ciebie kochana?
|
#2454 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie mam jakichś tych brwi nie wiem, nieujarzmionych czy coś ale mam bliznę na jednej brwi od dzieciństwa i codziennie muszę malować, bo inaczej nie wyglądam
|
|
#2456 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
Narazie jestem ograniczona z wszelkimi zabiegami
|
||
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już od pierwszej tabletki bolała mnie noga, poszłam po tych 4 tabletkach do innego lekarza (wcześniej nie mogłam bo weekend itp) i dostałam opier.dol że palę, że badań nie miałam żadnych robionych, że zator może mi się zrobić itd... przestałam brać i miałam iść do jakiegoś ogarniętego lekarza, ale jakoś nie wyszło
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
tzn formalności od groma natomiast jakoś super ciężko nie było z tego co mówiła.
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76024356]Moja siostra cioteczna tak się napaliła na swój salon i udało jej się zrobić we własnym domu odpowiednie pomieszczenie do tego, a ogólnie zarejestrowała się jako mobilna. I tak pracowała od rana do nocy codziennie, nawet w niedzielę brała zlecenia i co? Po dwóch latach kręgosłup już nie wytrzymuje, poniedziałki robi wolne, jeździ już mniej bo lepiej zarabia na miejscu, ale też mówi że ma dosyć tych telefonów co potrafią o 22 dzwonić. No, ale tak to jest jak sobie pozwoliła na to wcześniej to ludzi nauczyła. Od razu trzeba pokazać co i jak bo gdzie to życie prywatne, rodzina? Jej córka to też praktycznie u babci cały czas bo matka czasu nie ma [/QUOTE]a ja się nie dziwie bo to był jeden z powodów przez który przestałam pracować w zawodzie. Miałam problem z rękami, obawiałam się, że na dłuższą metę będzie to dla mnie problem przy pracy w takim trybie Zresztą jak pracowałam w salonie to pamiętam jak ja w weekendy musiałam pracować a mój miał wolne, ja miałam wolne a on nie i tylko się wymijaliśmy. No niestety plusy i minusy aczkolwiek jak Ge czuje, że się minęła z powołaniem to ja myślę, że warto spróbować robić to co się lubi ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
ale w ciąży niestety nie wolno więc sobie poczekam
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2460 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

myślę,że warto w Twoim przypadku rozważyć 
Po tej mojej trochę osób pracuje i ma swoje salony, ale cały czas musisz się doksztalcac. Myślę, że same pazurki możesz robić bez tej szkoły jak masz dyplom. Dużo osób teraz ma swoje studio paznokci bez skończenia szkół.

siostrze zawsze brwi równam, bo zawsze krzywe sobie zrobi 

Ja też takie coś lubię, ale jednak jak nie masz swojego salonu to i trzeba zapierdzielac na kogoś, a sama masz z tego nie wiele 

tak źle jesz?
ale tak mnie to zdemotywowało, że się pilnuję, staram i efektów brak, że potem już zaczęłam przyznaję się mieć olewkę na to, no bo i tak nic nie chudłam...