|
|
#1351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Termin taki odległy bo całe postępowanie trwa kilka miesięcy, sprawdzają mnie na wszelkie możliwe sposoby . Choć szczerze przyznam, że wolałabym mieć to wszystkoza sobą w jednym rzucie, ale cóż poradzić...Im bliżej finału, tym większym kłębkiem nerwów jestem .Wybrałam sobie taką drogę i muszę być dzielna, pisałam Wam o tym jakoś w marcu chyba, że postanowiłam wywrócić życie do góry nogami... Przykro mi, że taki paskudny dzień miałaś Jutro czeka mnie wizyta u dentysty (usuwanie kamienia), postaram się też wybrać z panią stomatolog metodę wybielania moich ząbków, ale to niestety poczeka na zwrot podatku, albo spływ jakiejś gotówki większej .Odebrałam dziś przesyłkę z Aptecusa, popłaciłam rachunki (niektóre już do przodu), wypłaciłam zaliczkę jednej z potrzebujących pracownic i spłaciłam ostatnią ratę kredytu, którym musiałam się jakiś czas temu ratować po niemądrej decyzji "biznesowej". Mam na koncie całe 17,68 zł plus żelazną rezerwę na jutrzejszą wizytę, a lodówka świeci pustkami. Mam nadzieję, że w tym tygodniu spłyną mi jakieś płatności, w przeciwnym wypadku będę zmuszona jeść kit z okien .Z tego samego powodu pod znakiem zapytania stoi mój wyjazd w góry, więc mam nadzieję że taka pogoda się utrzyma, przynajmniej nie będzie mi żal tego wyjazdu. Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2008-05-19 o 21:13 Powód: literówka |
|
|
|
|
#1352 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Ziz, Ty nałogowcu
zdaj relację jak dotrą wszystkie albo najlepiej pstryknij fotki, będziemy cieszyc oczy ![]() Aga to trzymamy dalejEm za Ciebie teżMarta ![]() Daria ładnie pod moim Ogryzem i mną łóżko jeszcze nie pękło Ja dzis kupiłam sobie kolejny letni kapelusz mam turkusowy a teraz dołączył do niego biały.
|
|
|
|
#1353 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja ciagle szukam
|
|
#1354 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale akurat miałam wtedy teorię z prawa jazdy ![]() Cytat:
nie ma to jak olewactwoCytat:
Cytat:
jeśli do końca buteleczki będzie mnie zachwycał, to przerzucę się na domową produkcję.A może spróbujesz Nanobase lub Lipobase? Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1355 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
dziel się dziel, choc wizualnie się nacieszę.Dzisiaj byłam w Tesco i zauważyłam na wieszakach kapelusze Cherokee ślicznie wygląda
|
|
|
|
|
#1356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstretne, podskorne gule, ranki. a kupnego uzywalam przez trzy miesiace i skora byla gladka, piekna, promienna. Cytat:
maja fajne szorty kapielowe meskie - zrobie mojemu zapas
|
|
#1357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i musiałam wrócić.
|
|
#1358 |
|
Zadomowienie
|
Witam wieczornie, jeszcze nie przeczytałam wszystkich "dzisiejszych" stron wątku, ale chcę się pochwalić zakupami
(mój szlaban trwał całe półtora miesiąca bez najmniejszych przerw, zakończył się na bezcłówce kilka dni temu ). Teraz wracam do Londynu i postanowiłam zrobić zapasy tego co dobre, bo polskie ![]() Kupiłam czekoladowo-miętowy żel pod prysznic Kamill, kakaowe masło do ciała Ziaji, porzeczkowy peeling Joanny oraz (już nie polsko) ujędraniający żel po prysznic Dove, bo pamiętam, że faktycznie wygładził mi kiedyś ładnie skórę ![]() Ach, zaraz będę się napawać Kamillem i przeprowadzać część dalszą akcji Wielkie Smarowanie przy użyciu Ziaji
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Em powodzenia, z czego jutro piszesz/odpowiadasz?
Obkupiłam się dziś w Joannę
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bardzo się cieszę i oby tak dalej. Powodzenia. ![]() Em - powodzenia. ![]() Forum łazi mi ślamazarnie, żegnam się więc na dzisiaj i idę jeszcze wysmarować balsamem swoje cielsko. ![]() Dobranoc Dziewczęta.
|
|
|
|
|
#1361 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Trzymamy, trzymamy.Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, a może to wszystko efekt stresów i ogólnie nienajlepszego stanu mojego organizmu ostatnio . Chyba zarzucę w takim razie Femintal na rzecz Capivitu Hydro, bo cera też ostatnio w kiepskiej kondycji, jak to nie zadziała to już nie wiem, zostaną chyba tylko badania hormonalne .
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś zachwalany pędzel do maseczek z Top Choice. Dziewczyny, cudeńko ! Miękki, maseczka pięknie sie rozprowadza. No takie niby nic a jak uprzyjemnia wieczorny rytuał lazienkowy
Poza tym stworzyłam ścisłą wish listę kosmetyczna, ktorej mam zamiar sie trzymać.
|
|
|
|
#1364 | ||
|
Zakorzenienie
|
żele po 7 zł, wybór mniej więcej jak na allegro. Ten pan co go ni ebyło wczoraj miał dużo kosmetyków od nich
![]() Cytat:
![]() A nie mówiłam ![]() Ja chyba nie kupię następnego burzuja od polików- mam 18 i kolor jest przepiękny, ale ile się trzeba nadrapac pędzlem żeby go uzyskać to nieporozumienie mógłby byc bardziej miękki, odrobinkę chociaż ![]() Jasne Cytat:
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Mozna nawet śmiało powiedzieć, że wykupiłaś calą Joannę
![]() Będę testowac dzis Lucidity 02, dostalam wczoraj odsypkę (Estell tez mnie facet rzucił, a to jest idealny pretekst do inwestowania w siebie i zakupów )Chciałabym Incanto, ale nie mogę się zdecydować. Wczoraj testowałam kilka zapachów, ale muszę sprawdzić jeszcze raz. A jaki jst Wasz ulubiony Incanto ? |
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam z CeCe Medu fluid do modelowania, który jednocześnie ma coś tam odżywiać
A na szampon też miałam chętkę, ale póki mam Nisim to mi nie trzeba nic do włosów. A co do jedwabiu wogóle, to mam miniaturkę Biosilku i choć tyle nad nim zachwytów wszędzie to chyba na moje włosy nie działa, bo tylko po nim pachną ładnie a wcale nie są jakoś bardziej odżywione czy gładsze ![]() Em trzymam
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, zdrap wierzchnią warstwę różu np. chusteczką higieniczną, powinno pomóc
|
|
|
|
#1368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
em ![]() omg, przeczytałam Dobranoc Zwierzęta ![]() Cytat:
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Incanto Shine jest najładniejszy, też sobie zamówię.
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nosa za drzwi nie wystawiam od wczoraj, na spacer mi się iść nie chce, bo mokro i błoto wszędzie Gdzie te majowe upały?
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
idac do pracy zmoklam jak bury pies, jestem zla
przydalaby sie kolejna szachownica na poprawe humoru jest zimno, deszczowo, ponuro. wezcie mnie do cieplych krajow
|
#1373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1374 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cześć dziewczyny.
![]() A tak poważnie, to tak mi się nie chce wychodzić z domu w taką paskudną pogodę. Chyba żebym na dyżurze odrobiła, no bo przecież zasnę tam w taką pogodę.
|
|
#1375 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiem
ale teraz to siedze sobie w pracy i moge jedynie pomarzyc o szachownicy. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1376 |
|
Wtajemniczenie
|
Łódź melduje chłodny, ale słoneczny dzień.
Zaraz zebranie tygodniowe, ale nam się zbierze od szefa
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak.. gdybym to przeczytała wczoraj wieczorem, byloby ok, ale rano to ja się zupelnie nie nadaje do życia TŻ mnie rano ściągnął z łóżka żebym mu śniadanie zrobiła, bo on do pracy idzie i bidulka nie może sam zrobić... ale już odespałam i jest ok ![]() a w Warszawie słońce daje i to nieźle właśnie odkryłam, że czwartek jest wolny i nie mam z tej okazji basenu.. kiedy już się wkręciłam... no po prostu chamstwo i drobnomieszczaństwo.. ale ja się jeszcze ze swoją super sąsiadką zapiszę na basen może na aerobik wodny
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pogody / zasypiania / lenistwa / senności - polecam Therm Line Ja co prawda go łykam w ramach spalania tłuszczu (niewiele daje), ale za to mam kopa do ćwiczeń, jeżeli go wezmę przed ćwiczeniami
|
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od godziny przeszukuję google, bo nie mam notatek na ten egzamin za 2 tygodnie
No chyba, że się ktoś zlituje i wrzuci na nasze forum uczelniane, ale ja się pewniej czuję jak coś z neta ściągnę na wszelki wypadek ![]() BTW. Zimno mi, jestem głodna a nie wiem sama co bym chciała zjeść(a lodówka pełna), więc zajadam suchą kromkę chleba
|
#1380 | |
|
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Muszę Ci złożyć publiczne podziękowania za fachową pomoc w doborze nowej rozmiarówki stanika , ostatnio ciągle się nim zachwyca i po domu każe chodzić bez stanika .Jeszcze raz dziękuję Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

), cieszę się, że idziesz do przodu, i powodzenia w dalszej walce. Ale czemu ten termin taki odległy?
.
.
to trzymamy dalej
ładnie 
sam sorbet był po 28 zł (słoik ok 200 ml) i zostawiał takie gładziutkie łapki, że ach i och 
ale akurat miałam wtedy teorię z prawa jazdy
nie ma to jak olewactwo
jeśli do końca buteleczki będzie mnie zachwycał, to przerzucę się na domową produkcję.
i musiałam wrócić.

kliknelam szachownice sweets