Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-19, 21:10   #1351
0306
Zadomowienie

GG do 0306
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość

Aga opolanko, (nie wiem ciągle jak się do Ciebie zwracać, za dużo tu Agnieszek, piękne imię, będziesz opolanka i już ), cieszę się, że idziesz do przodu, i powodzenia w dalszej walce. Ale czemu ten termin taki odległy?

Em, trzymam oczywiście odpowiednie kawałki ciała ściśle zaplątane .....

---

Miałam dzisiaj fatalny dzień, ochrzan (zasłużony) od szefa, fatalny nieudany egzamin z socjologii (puszczał slajdy, wybierał z nich pytanie i mieliśmy minutę na odpowiedź, dodam że często to zdania rozwinięte były), potem teoretycznie poszłam na miłe piwko, ale niestety zostałam troszku olana przez kolegę, no i w ogóle, fe.

Dlatego ta szachowniczka, należy mi się kurka!!!
Może być opolanka .
Termin taki odległy bo całe postępowanie trwa kilka miesięcy, sprawdzają mnie na wszelkie możliwe sposoby . Choć szczerze przyznam, że wolałabym mieć to wszystkoza sobą w jednym rzucie, ale cóż poradzić...
Im bliżej finału, tym większym kłębkiem nerwów jestem .
Wybrałam sobie taką drogę i muszę być dzielna, pisałam Wam o tym jakoś w marcu chyba, że postanowiłam wywrócić życie do góry nogami...

Przykro mi, że taki paskudny dzień miałaś , ale mimo wszystko zakończony miłym akcentem i tak trzymaj!

Jutro czeka mnie wizyta u dentysty (usuwanie kamienia), postaram się też wybrać z panią stomatolog metodę wybielania moich ząbków, ale to niestety poczeka na zwrot podatku, albo spływ jakiejś gotówki większej .

Odebrałam dziś przesyłkę z Aptecusa, popłaciłam rachunki (niektóre już do przodu), wypłaciłam zaliczkę jednej z potrzebujących pracownic i spłaciłam ostatnią ratę kredytu, którym musiałam się jakiś czas temu ratować po niemądrej decyzji "biznesowej". Mam na koncie całe 17,68 zł plus żelazną rezerwę na jutrzejszą wizytę, a lodówka świeci pustkami. Mam nadzieję, że w tym tygodniu spłyną mi jakieś płatności, w przeciwnym wypadku będę zmuszona jeść kit z okien .
Z tego samego powodu pod znakiem zapytania stoi mój wyjazd w góry, więc mam nadzieję że taka pogoda się utrzyma, przynajmniej nie będzie mi żal tego wyjazdu.

Edytowane przez 0306
Czas edycji: 2008-05-19 o 21:13 Powód: literówka
0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 21:17   #1352
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Ziz, Ty nałogowcu zdaj relację jak dotrą wszystkie albo najlepiej pstryknij fotki, będziemy cieszyc oczy

Aga to trzymamy dalej

Em za Ciebie też

Marta trzeba było z Angie i ze mną pójśc na piwo, my byśmy Cię nie olały

Daria ładnie pod moim Ogryzem i mną łóżko jeszcze nie pękło

Ja dzis kupiłam sobie kolejny letni kapelusz mam turkusowy a teraz dołączył do niego biały.

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 21:21   #1353
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Ziz, Ty nałogowcu

Cytat:
zdaj relację jak dotrą wszystkie albo najlepiej pstryknij fotki, będziemy cieszyc oczy
jasna sprawa jakze moglabym nie podzielic sie swoja radoscia z bratnimi duszami?
Cytat:
pod moim Ogryzem i mną łóżko jeszcze nie pękło

Cytat:
Ja dzis kupiłam sobie kolejny letni kapelusz mam turkusowy a teraz dołączył do niego biały.
Aga a gdzie? ja ciagle szukam
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 21:24   #1354
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
kusicie wszystkei tymi incanto, chyba się skuszę i powącham
Jeszcze mi się przypomniało ze stoiska targowego Farmony- Kuracja brzoskwiniowa do dłoni http://www.farmona.pl/linia-profesjo...iniowe-dlonie/ zapach świetny sam sorbet był po 28 zł (słoik ok 200 ml) i zostawiał takie gładziutkie łapki, że ach i och
Trzeba było to napisać 3 dni temu jak składałam zamówienie ze strony Farmony

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
A co to za targi były? Czemu ja we Wrocławiu nigdy na żadne targi nie mogę trafić
Ostatnie które kojarzę były na przełomie listopada i grudnia w Hali Orbita ale akurat miałam wtedy teorię z prawa jazdy

Cytat:
isa ech uczelnie to potrafią nieźle zdenerwować Współczuję, mam nadzieję, że uda się to jakoś odkręcić.
Ja dziś straciłam 3h przez swoją uczelnię nie ma to jak olewactwo

Cytat:
ice miałam miniaturkę Nutritica i kilka próbek i byłam bardzo zadowolona. Miałam też próbkę Active C - po jednym posmarowaniu, miałam rano tępą w dotyku, suchą i piekącą skórę, więc ponownie nie ryzykowałam...
Cytat:
Być może to inny składnik, nie wit. C, sprawił, że moja skóra zaregowała tak, a nie inaczej, ale mimo wszystko czuję się teraz uprzedzona i boję się go spróbowac ponownie. active C poleciłam za to po Waszych zachwytach mojej koleżance i w zeszłym tygodniu zamawiałam jej w Eskulapie drugie opakowanie Jej pasuje..
Powiem Ci, że mnie też Active C nie zachwycił (a zużyłam z 3 tubki wciąż wyglądając tych obiecywanych w recenzjach rezultatów). Stwierdziłam, że dam witaminie C ostatnią szansę i kliknęłam Flavo C 15% i... to chyba jest to na razie w fazie testów, ale obiecujące rezultaty. Tylko ten smród... jeśli do końca buteleczki będzie mnie zachwycał, to przerzucę się na domową produkcję.

A może spróbujesz Nanobase lub Lipobase?

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
PS Jakby mało mi było nieszczęść to energociepłownia, czy jak im tam, dostarczająca ciepłą wodę na moje osiedle postanowiła zrobić remont generalny i od wczorajszego wieczora do 21.05 (niby godzin rannych) z kurków w moim domu leci lodowata woda. Myję się w misce, a wodę podgrzewam w garkach
Wrocław pozdrawia - w tym tygodniu śpi u mnie w mieszkaniu brat z bratową, bo wymieniają u nich rurę w bloku i przez tydzień ciepłej wody nie będzie. Współczuję
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 21:24   #1355
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość

jasna sprawa jakze moglabym nie podzielic sie swoja radoscia z bratnimi duszami?

Aga a gdzie? ja ciagle szukam
dziel się dziel, choc wizualnie się nacieszę.

Dzisiaj byłam w Tesco i zauważyłam na wieszakach kapelusze Cherokee ślicznie wygląda

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 21:28   #1356
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
jeśli do końca buteleczki będzie mnie zachwycał, to przerzucę się na domową produkcję.
Aga powiem Ci, ze mnie bardziej pasuje kupne niz samorobione. samorobione wyrzadzilo krzywde mojej twarzy wstretne, podskorne gule, ranki. a kupnego uzywalam przez trzy miesiace i skora byla gladka, piekna, promienna.

Cytat:
Dzisiaj byłam w Tesco i zauważyłam na wieszakach kapelusze Cherokee ślicznie wygląda
zajrze maja fajne szorty kapielowe meskie - zrobie mojemu zapas
Stary 2008-05-19, 21:39   #1357
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Wrocław pozdrawia - w tym tygodniu śpi u mnie w mieszkaniu brat z bratową, bo wymieniają u nich rurę w bloku i przez tydzień ciepłej wody nie będzie. Współczuję
Ja chciałam być cwana i zostać na ten czas u rodziców, ale mi się przypomniało o tej wizycie jutrzejszej i musiałam wrócić.

Stary 2008-05-19, 21:43   #1358
Olaola
Zadomowienie

Witam wieczornie, jeszcze nie przeczytałam wszystkich "dzisiejszych" stron wątku, ale chcę się pochwalić zakupami (mój szlaban trwał całe półtora miesiąca bez najmniejszych przerw, zakończył się na bezcłówce kilka dni temu ). Teraz wracam do Londynu i postanowiłam zrobić zapasy tego co dobre, bo polskie
Kupiłam czekoladowo-miętowy żel pod prysznic Kamill, kakaowe masło do ciała Ziaji, porzeczkowy peeling Joanny oraz (już nie polsko) ujędraniający żel po prysznic Dove, bo pamiętam, że faktycznie wygładził mi kiedyś ładnie skórę

Ach, zaraz będę się napawać Kamillem i przeprowadzać część dalszą akcji Wielkie Smarowanie przy użyciu Ziaji
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 21:46   #1359
Estella
Zakorzenienie

Em powodzenia, z czego jutro piszesz/odpowiadasz?
Obkupiłam się dziś w Joannę

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 21:53   #1360
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny witam po dłuższej przerwie .

Dziewczyny, dziękuję Wszystkim za trzymanie kciuków . Pomogło , pierwsza część tak jakby do przodu , ale najtrudniejsze dopiero przede mną. Dziś potwierdzili termin kolejnego testu na 21.06. Chyba zacznę się już przygotowywać...
Aguś Opolanko , bardzo się cieszę i oby tak dalej. Powodzenia.

Em - powodzenia.

Forum łazi mi ślamazarnie, żegnam się więc na dzisiaj i idę jeszcze wysmarować balsamem swoje cielsko.

Dobranoc Dziewczęta.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 22:07   #1361
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jutro najważniejszy egzamin. Wiecie co robić.
Trzymamy, trzymamy.

Cytat:
jak pokazesz fotki to bede cichutko kwilic z zazdrosci gratuluje nabytkow, naprawde. slicznosci
Dziękuję.

Cytat:
Ice, Isa mam do Was prywatę . Jakmnie pamięć nie myli miałyście (macie?) szampon do włosów Ce-Ce (chodzi mi o ten z jedwabiem) ? Mogę spytać, jak on się sprawował na Waszych włosach? Używam go od ponad tygodnia i mam wrażenie, że miast poprawić stan mojej czupryny pogarsza go wysuszając mi kosmyki i skórę głowy . Mam wrażenie, że włosy stały się też jakby bardziej matowe mimo nakładanego po każdym myciu Biosilka (Biosilku?).
Isa chyba ma odżywkę, a nie szampon, ja mój już zużyłam. Bardzo dobrze sie sprawował, doprowadziłam włosy do porządku dzięki niemu i masce Intense Repair, do tego stopnia, że moja fryzjerka po raz pierwszy pochwaliła stan moich włosów. Szczególnie fajny był na początku, jak naprawdę miałam przesuszone włosy, potem zaczął trochę obciążać. Co do skóry głowy, to niestety delikatny nie był - uwrażliwił mi ją, chwilami dość mocno, teraz kuruję się Nizoralem (pomysł mojej mamy i faktycznie pomaga). Słyszałam natomiast kiedyś, że nie każdemu służy jedwab, że na niektóre włosy nie działa wcale dobrze, ale ekspertem w tej dziedzinie nie jestem.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 22:18   #1362
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Isa chyba ma odżywkę, a nie szampon, ja mój już zużyłam. Bardzo dobrze sie sprawował, doprowadziłam włosy do porządku dzięki niemu i masce Intense Repair, do tego stopnia, że moja fryzjerka po raz pierwszy pochwaliła stan moich włosów. Szczególnie fajny był na początku, jak naprawdę miałam przesuszone włosy, potem zaczął trochę obciążać. Co do skóry głowy, to niestety delikatny nie był - uwrażliwił mi ją, chwilami dość mocno, teraz kuruję się Nizoralem (pomysł mojej mamy i faktycznie pomaga). Słyszałam natomiast kiedyś, że nie każdemu służy jedwab, że na niektóre włosy nie działa wcale dobrze, ale ekspertem w tej dziedzinie nie jestem.
Odżywkę też mam, ale na razie zużywam jeszcze resztkę Bilby. Może faktycznie nie każdemu służy jedwab , a może to wszystko efekt stresów i ogólnie nienajlepszego stanu mojego organizmu ostatnio . Chyba zarzucę w takim razie Femintal na rzecz Capivitu Hydro, bo cera też ostatnio w kiepskiej kondycji, jak to nie zadziała to już nie wiem, zostaną chyba tylko badania hormonalne .

Stary 2008-05-19, 22:36   #1363
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Kupiłam dziś zachwalany pędzel do maseczek z Top Choice. Dziewczyny, cudeńko ! Miękki, maseczka pięknie sie rozprowadza. No takie niby nic a jak uprzyjemnia wieczorny rytuał lazienkowy Poza tym stworzyłam ścisłą wish listę kosmetyczna, ktorej mam zamiar sie trzymać.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-19, 22:53   #1364
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo.. fajnie. A duży ma wybór tej Balei? I po ile są żele?
żele po 7 zł, wybór mniej więcej jak na allegro. Ten pan co go ni ebyło wczoraj miał dużo kosmetyków od nich
Cytat:
Czemu tylko ja mam paskudną cerę i nie mogę na nią patrzeć W dodatku po prostu odczuwam koszmarny dyskomfort z nią związany, buuu
Ja mam paskudną, ale już się przyzwyczaiłam i cieszę się z każdej poprawy, nawet tej najmniejszej np. pory o których pisałam ostatnio
Cytat:
mozecie bic kliknelam szachownice sweets
A nie mówiłam
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Do mnie dziś przyleciała 35tka Bourjois.......
Ja chyba nie kupię następnego burzuja od polików- mam 18 i kolor jest przepiękny, ale ile się trzeba nadrapac pędzlem żeby go uzyskać to nieporozumienie mógłby byc bardziej miękki, odrobinkę chociaż
Cytat:
Jasne

Cytat:
Trzeba było to napisać 3 dni temu jak składałam zamówienie ze strony Farmony
niestety wtedy to i ja o tym nie wiedziałam
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 07:50   #1365
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Obkupiłam się dziś w Joannę
Mozna nawet śmiało powiedzieć, że wykupiłaś calą Joannę

Będę testowac dzis Lucidity 02, dostalam wczoraj odsypkę (Estell ), jak mi się spodoba to może sprawię sobie na lato ( a co tez mnie facet rzucił, a to jest idealny pretekst do inwestowania w siebie i zakupów )

Chciałabym Incanto, ale nie mogę się zdecydować. Wczoraj testowałam kilka zapachów, ale muszę sprawdzić jeszcze raz. A jaki jst Wasz ulubiony Incanto ?
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 08:16   #1366
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa chyba ma odżywkę, a nie szampon, ja mój już zużyłam.
Ja mam z CeCe Medu fluid do modelowania, który jednocześnie ma coś tam odżywiać Używam go na wilgotne kłaki żeby się przy suszeniu i modelowaniu nie puszyły.
A na szampon też miałam chętkę, ale póki mam Nisim to mi nie trzeba nic do włosów.
A co do jedwabiu wogóle, to mam miniaturkę Biosilku i choć tyle nad nim zachwytów wszędzie to chyba na moje włosy nie działa, bo tylko po nim pachną ładnie a wcale nie są jakoś bardziej odżywione czy gładsze

Em trzymam
Stary 2008-05-20, 08:25   #1367
Jelonek
Zakorzenienie

Rzyrafko, zdrap wierzchnią warstwę różu np. chusteczką higieniczną, powinno pomóc
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 08:26   #1368
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
tak, ew. coś na plotkowym mogło się pojawić, ale głownie na wizażystce
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=wiza%BFu
Tu masz.

dzięki

em

Cytat:
Daria ładnie pod moim Ogryzem i mną łóżko jeszcze nie pękło

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Dobranoc Dziewczęta.
omg, przeczytałam Dobranoc Zwierzęta
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja chyba nie kupię następnego burzuja od polików- mam 18 i kolor jest przepiękny, ale ile się trzeba nadrapac pędzlem żeby go uzyskać to nieporozumienie mógłby byc bardziej miękki, odrobinkę chociaż
wytrzyj go chusteczką/papierem toaletowym i dopiero przejedź pędzlem
Stary 2008-05-20, 08:32   #1369
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Mozna nawet śmiało powiedzieć, że wykupiłaś calą Joannę

Będę testowac dzis Lucidity 02, dostalam wczoraj odsypkę (Estell ), jak mi się spodoba to może sprawię sobie na lato ( a co tez mnie facet rzucił, a to jest idealny pretekst do inwestowania w siebie i zakupów )

Chciałabym Incanto, ale nie mogę się zdecydować. Wczoraj testowałam kilka zapachów, ale muszę sprawdzić jeszcze raz. A jaki jst Wasz ulubiony Incanto ?
E tam zaraz całą wykupiłam, prawie całą

Incanto Shine jest najładniejszy, też sobie zamówię.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 08:39   #1370
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość

omg, przeczytałam Dobranoc Zwierzęta

Widocznie byłaś już bardzo zmęczona Dario.

Cześć. Miłego wtorku.

U mnie na szczęście już nie pada i przebłyskuje słoneczko.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 10:13   #1371
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

Cześć. Miłego wtorku.

A u mnie już 2 dzień posępnej pogody Nawet nosa za drzwi nie wystawiam od wczoraj, na spacer mi się iść nie chce, bo mokro i błoto wszędzie
Gdzie te majowe upały? Jeśli takie będzie lato to po kiego ja filtry kupowałam
Stary 2008-05-20, 10:30   #1372
zizou
Zakorzenienie

idac do pracy zmoklam jak bury pies, jestem zla przydalaby sie kolejna szachownica na poprawe humoru

jest zimno, deszczowo, ponuro. wezcie mnie do cieplych krajow
Stary 2008-05-20, 10:33   #1373
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
idac do pracy zmoklam jak bury pies, jestem zla przydalaby sie kolejna szachownica na poprawe humoru
Ziz, Ty naprawdę jesteś NIEPOPRAWNA

Stary 2008-05-20, 10:45   #1374
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cześć dziewczyny. Szukam chętnej, która pójdzie za mnie na ćwiczenia?

A tak poważnie, to tak mi się nie chce wychodzić z domu w taką paskudną pogodę. A nie mam już dozwolonych nieobecności. Chyba żebym na dyżurze odrobiła, no bo przecież zasnę tam w taką pogodę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 11:02   #1375
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ziz, Ty naprawdę jesteś NIEPOPRAWNA
wiem ale teraz to siedze sobie w pracy i moge jedynie pomarzyc o szachownicy.

Cytat:
wiekszosc z nas ma problem z chodzeniem na wlasne cwiczenia, watpie, zebys znalazla kamikadze, ktora poszlaby za Ciebie
Cytat:
A tak poważnie, to tak mi się nie chce wychodzić z domu w taką paskudną pogodę. A nie mam już dozwolonych nieobecności. Chyba żebym na dyżurze odrobiła, no bo przecież zasnę tam w taką pogodę.
ja wyszlam przed siodma i do szkoly tez musze dzis zajrzec, chcac nie chcac... mowilam juz, ze nie lubie studiowac?
Stary 2008-05-20, 11:03   #1376
pakosta
Wtajemniczenie

Łódź melduje chłodny, ale słoneczny dzień.
Zaraz zebranie tygodniowe, ale nam się zbierze od szefa

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-20, 11:19   #1377
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:

Cześć. Miłego wtorku.

oj tak.. gdybym to przeczytała wczoraj wieczorem, byloby ok, ale rano to ja się zupelnie nie nadaje do życia TŻ mnie rano ściągnął z łóżka żebym mu śniadanie zrobiła, bo on do pracy idzie i bidulka nie może sam zrobić... ale już odespałam i jest ok

a w Warszawie słońce daje i to nieźle

właśnie odkryłam, że czwartek jest wolny i nie mam z tej okazji basenu.. kiedy już się wkręciłam... no po prostu chamstwo i drobnomieszczaństwo..
ale ja się jeszcze ze swoją super sąsiadką zapiszę na basen może na aerobik wodny
Stary 2008-05-20, 11:29   #1378
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Cytat:

Ja własnie wróciłam z fitnesu
A co do pogody / zasypiania / lenistwa / senności - polecam Therm Line Ja co prawda go łykam w ramach spalania tłuszczu (niewiele daje), ale za to mam kopa do ćwiczeń, jeżeli go wezmę przed ćwiczeniami Góry można przenosić
Stary 2008-05-20, 11:30   #1379
isa666
Zakorzenienie

Ja od godziny przeszukuję google, bo nie mam notatek na ten egzamin za 2 tygodnie No chyba, że się ktoś zlituje i wrzuci na nasze forum uczelniane, ale ja się pewniej czuję jak coś z neta ściągnę na wszelki wypadek

BTW. Zimno mi, jestem głodna a nie wiem sama co bym chciała zjeść(a lodówka pełna), więc zajadam suchą kromkę chleba
Stary 2008-05-20, 11:40   #1380
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez Gothic_Daisy Pokaż wiadomość
Ja własnie wróciłam z fitnesu
Witaj , Ghotic gdzieś się podziewała tyle czasu
Muszę Ci złożyć publiczne podziękowania za fachową pomoc w doborze nowej rozmiarówki stanika . Przymierzałam ostatnio kilka nowych i faktycznie 70F lub 70E (w zależności od fasonu) leżą jak ulał. Ba, wchodzę nawet w 65 pod biustem, który faktycznie prezentuje się o niebo lepiej . Nawet TZ stwierdził, że mój biust jakby urósł i wypiękniał (to pewnie po części również zasługa serum) , ostatnio ciągle się nim zachwyca i po domu każe chodzić bez stanika .
Jeszcze raz dziękuję .

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja od godziny przeszukuję google, bo nie mam notatek na ten egzamin za 2 tygodnie No chyba, że się ktoś zlituje i wrzuci na nasze forum uczelniane, ale ja się pewniej czuję jak coś z neta ściągnę na wszelki wypadek

BTW. Zimno mi, jestem głodna a nie wiem sama co bym chciała zjeść(a lodówka pełna), więc zajadam suchą kromkę chleba
Brr, u mnie też zimno. Siedzę w papierach, zajadm bułeczki z pastą z makreli i dogrzewam się... piekarnikiem .

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości