![]() |
#2851 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Ja się póki co stresuję na mysl o tym,że kamerzysta będzie za mną łaził...jest to dla mnie bardzo stresujące,zawsze w takich sytuacjach albo sie chowam albo robię głupią zestresowaną minę,a na swoim weselu nie mogę sie chować,więc chyba kupię sobie kamerę i będziemy sie z Tz'tem kamerować,zeby sie przyzwyczaic
![]()
#2852 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panny Młode
![]() Dołanczam do watku ![]() Data ślubu: 14.sierpień ! Jupi juz tylko niecale 3miesiace i powoli umieram z nerwow. Sny juz mam straszne i tylko wiecej sie stresuje ![]() A co do przed mówczyni: ja kamerzysty nie bede mieć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
stachowiak_a hejka
![]() Jak byliśmy w zeszłym tygodniu na sali, już sobie wyobrażałam, gdzie kto bedzie siedział, jak tańczymy na parkiecie, gdzie będziemy siedzieć ![]() ![]() Przywitanie chlebem i solą kurczę nie wiem czy dobrze zrobiliśmy, bo właścicielka pytała się nas czy chcemy aby do kieliszków nalali nam wody, czy wódki czy może chcemy aby zrobili nam psikusa i do jednej naleją mineralną a do drugiej wódkę i będziemy losować kieliszki. Nie wiem co nas podkusiło, żeby wybrać tą trzecią opcję. No zobaczcie, jakbym wybrała kielicha z % i jak to tradycja mówi, wypiła na raz bez zastanowienia to boję się, żeby mi jeszcze oczy z orbit nie wyskoczyły ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Skoro nerwy Cię zzerają i koszmary też masz to znaczy ,że jestes zdrowa i jak kazda panna mloda masz bzika na punkcie wesela ![]() jednym słowem dobrze trafiłaś ![]()
![]() |
#2856 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny dołanczam do wątku
Ślub 26 LIPCA (jak to napisałam to aż mi się ręce spociły) - już tak mało czasu ![]() Tyle do załatwienia, tyle pracy... a ja zamiast pisać pracę licencjacką i uczyć się na egzaminy to oglądam nowinki ślubne ![]() Chyba zwariowałam Pozdrawiam wszystkie Panny Młode!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja najczęściej w takich momentach bardzo sie czerwienie i odbiera mi glos, ze nie moge z siebie wykrztusic slowa. ![]() ![]()
![]() |
#2858 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Toverek ja nie amm rodziców, nie znam tez chrzestnego, tylko chrzestna bedzie. To smutne wiem, ale w tym dniu beda ze mna przyjaciele i brat Czekoladko Trzymaj sie dbaj o zdrowie i odpoczywaj to najawazniejsze Agata R Ja mam na drugi dzien niebeiska sukienke dluga, znaczy narazie sie szyje Dziewczyny dziekuje za mile slowa Truheart jeśli chodzi o to co mam w pasie to pasek ;-) wkleje zdjecie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Tiffi1 nawet nie wiesz jak ten pasek dodaje Twojej sukni uroku
![]()
![]() |
#2860 |
Rozeznanie
|
Ta suknia mnie zauroczyła.
Acha i jeszcze jednoz znalalzma rewelacyjnastronke gdzie mozna zamowic super figurki na tort (doye art). oto moja |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja również nie będę miała kamerzysty, tylko dobrego fotografa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie martw się, ja robię dyplom magisterski i też się nie umiem na nim skupić, a chcę się bronić we wrześniu ![]() Wyglądasz ja modelka ![]() ![]() Ale ja się chyba powtarzam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kejti85 no ja też zwariowałam, przetrząsam forum w poszukiwaniu inspiracji do podróży poślubnej - bo plan nam się rypł ![]() ![]() Co do tremy przed ślubem to jeszcze odganiam jakoś te myśli od siebie ![]() ![]() ![]() Cytat:
piękna ta Twoja suknia, bardzo elegancka i oryginalna z paskiem ![]() ![]() Jutro jedziemy wybierać - juz mam nadzieję ostatecznie się uda - garnitur ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pobudka
![]() ![]() Dzisiaj wieczorem idziemy na ostatnie spotkanie do poradni i na zakończenie otrzymamy upragnione podpisy. Ech już bym chciała być "po". ![]() Życzę Wam miłego dzionka, może jeszcze wpadnę w ciągu dnia... ![]()
![]() |
#2864 |
Raczkowanie
|
a ja sie zezloscilam na moja siostre!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas zamowimy chyba wode w kieliszkach. Jak znam siebie to pewnie kilka dni przed niewiele bede jadła (zawsze tak mam, to moja reakcja na stres), wiec jak walne kielicha na pusty zołądek to... aż strach pomyśleć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z moją siostrunią zawsze się dogaduje i ona nigdy by mi czegos takiego nie zrobiła. Będzie u mnie starsza i jej ubiór wybieramy jak najbardziej razem. Zresztą wczoraj w sklepie sporkałam moją przyjaciółkę, która wybierała materiał na sukienkę na wesele swojego brata, chciała wziać biały z jakimś srebrnym wzorem to tak na nią ryknęłam , że nie mozna, że aż dziewczyna sprzedająca dziwnie popatrzyła ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mozna prosic o namiary i cene takich figurek ![]() Cytat:
![]() super, ze dzis juz ostatnia poradnia ![]() my w niedziele idziemy na pierwsze nauki, ale ksiedza mamy luzaka, wiec bedzie dobrze ![]() pozdrawiam Was Kochane i zycze milego dzionka ![]() ja juz popijam kawke w pracy ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dziewczyny wy spac niemozecie.Zwalaszcza tyczy sie to m.a.r.t.y ty to kurcze naprawde...Tiffi ja tez bym poprosila o ta stroneke z figurkami.Bo ja na ukrainioe nic znalesc niemoge i masz piekna suknie.Dziewczyny tak pokazujecie zdjecia sowje z przywmiarek sukni.I ja widze ze kazda z was jest taka szczuplutka ze az mi glupio....Ech zmykam ubieram sie i ide po zakupy.Dzis na objad lazagnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Raczkowanie
|
witajcie szalone...
MBU 83 gratyulujemy i widzisz jak pieknie wszytsko bylo.teraz czekamy na relacje tip-top.od poczatku do konca i zdjecia gdybys mogla ![]() asiuk piekne te wisiorki sama chetnie skusilabym sie na jednego.. yyyyyyy wwczoraj dalismy pierwsze zaproszenie dla mojeg okuzyna ktory przylecial na kilka dni z Londyny bo chcial sam zebym zaprosila go osobiscie i od razu oswiadczyl ze przyleci bo chce i basta ![]() a zaraz przyjezdza po mnie TZ i jedziemy do szkoly z ktorej dzwonil do mnie dyrektor w sprawie pracy.,....potem po dziadzia do szpitala a potem do pracy na 17..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie formalne
![]() Kiedy trzeba isc wypelniac papiery do Uzedu Stanu Cywilnego? I jak wyglada ta procedura? |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jesli chodzi o figure, to ja tez nie jestem jakas super szczupla (mam kobiece ksztalty ![]() ![]() Cytat:
![]() super, ze kuzyn przyjedzie na wesele, trzymam kciuki za prace ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Mbu ma nadal piękną pogodę, tak więc plener się im uda ![]()
![]() |
#2872 |
Zadomowienie
|
Aaaa mi zostało 18 dni!! Idę dzisiaj do lekarza na 11:30 wybłagać jakoś zwolnienie, bo się ze wszystkim nie wyrobię.
Tylko nie wiem czy się przyznać czy coś kombinować z chorobą??:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś u niej byłam ,potrzebowałam l4 na 1 dzień i powiedziałam, że się zatrułam to się spytała czy ma mi przepisywać proszki czy tak po prostu odpocząc sobie chce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki, zebys wszystko szybciutko zalatwila ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam jeszcze nadzieje ze uda mi sie jej wybic ten pomysł z głowy. ![]()
![]() |
#2878 |
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczyny
![]() Witam wszystkie Nowe PM2008 tak mi się nie chce dziś pracować że szok cały czas lookam do Was ![]() stachowiak a dokument z usc jest wazny 3 miesiace Biricchina lekarz na pewno zrozumie ![]() annakacka w piatek wyprobuje przepis trzymaj kciuki toverek uda Ci sie u tego dyrektora ![]() m.a.r.t.a my bedzeimz miec wode bo z wodka moglabz bzc awaria malutka ale wierze zye u Was sie uda na 102 i trzyzmam kciuki za poradnie na szczescie mamy to za soba jak spisywalismy protokol ksiadz zaprosil nas tydzien przed slubem na egzamin przedslubny co to jest????????????????????? ?????? poz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny moze ktoras wie co to? kurcze, mam nadzieje, ze nam ksiadz nie bedzie zadnych egzaminow robil ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Rozeznanie
|
tez po raz pierwszy slysze o takim egzaminie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.