|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
Wolalabym juz raczej zrezygnowac z tych miejsc, mam o tyle fajnie ze musze podac ostateczna ilosc osob w czwartek przed weselem, takze kasa nie przepadnie jakby co
|
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
My zaprosimy tego, kogo będziemy chcieli, a jesli ktoś nas zawiadomi, że nie przyjdzie, to trudno, nie będę nikogo na to miejsce zapraszać... Przecież i tak zawiadamia się właścicielów lokalu jakiś czas przed weselem ile będzie gości i żadne pieniądze nie przepadają. Chyba, że komuś się zdarzy jakiś nagły wypadek i nie dojedzie na wesele, choć wcześniej zawiadomiał, że będzie, ale w tym wypadku nie wiem czy wypada mówić, że "przepada kasa"...
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
mogli poprostu juz nie mówic, ze was zapraszaja bo ktos zrezygnował, tylko poprostu zaprosić
|
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wtedy byłam oburzona, jak to usłyszałam
|
|
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec mysle, ze Ci ktorzy potwierdza swoja obecnosc to przybeda, a jesli ktos nie dojedzie to nie zrobi tego celowo, tylko z powodu jakiegos nieszczesliwego wypadku, takze i tak mu bedzie glupio ze zawalil, albo przykro ze np ktos mu umarl czy cos No a poza tym co z tego ze mu powiesz "przepada kasa", najwyzej sie obrazi jeszcze do tego, a kasy Ci przeciez za zmarnowane miejsce nie odda
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie TZ tez rozpiescil... Z reszta wiedzialam, ze tak bedzie...![]() Dzwonilam wlasnie do kolezanki by wypytac sie o zajecia. Dowiedzialam sie wszystkiego po czym ona wypala nagle z tekstem: "To jak tam, J. wreczyl Ci pierscionek?" - Jaki pierscionek? - Nie zareczyl sie? - Nie. - A mowil wczesniej, ze Ci sie oswiadczy w urodziny... - Jak widac sie nie oswiadczyl... - Najpierw mial to zrobic w swieta Bozego Narodzenia, pozniej w urodziny, to teraz nie wiem kiedy ma to zrobic... - Nie wiem. Zrobi to wtedy, kiedy uzna za stosowne... - ALe jak to. Przeciez juz wszystko ustalone. Przygotowania pelna para a jeszcze sie nie zareczyl? I jak to nie zwariowac? Nota bene, jak widac moja kobieca intuicja mnie nie zawodzi, a sny mam nadal prorocze... No i moj TZ spiskuje z moja kumpela za moimi plecami...
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Dwa dni nie czytałam i już taaakie zaległości
.mamy już kamerzystę! nie wiem, czy to był taki dobry wybór, no cóż zobaczymy fajny pomysł z nk, mnie poki co nie dziala, ale jakby któraś z Was chciała mnie zobaczyć to mój nick to elleth86 ![]() Ostatnio słucham tej piosenki, wydaje mi się, ze idealnie pasuje do mojego zwiazku ![]() http://asieklintu.wrzuta.pl/audio/bY33tOrSrD/ jutro wczytam sie lepiej dobranoc |
|
|
|
#578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A na zaproszeniach ślubnych oczywiście będzie prośba o potwierdzenie do jakiegoś tam dnia![]() Ja ![]() Cytat:
i będę oczekiwać zaproszenia![]() Dokładnie, mi też coś wyskoczyło, że teraz odszukać znajomych nie mogę ![]() Zaproszę, ale napisz wiadomość z namiarami
|
|||
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
z ta nasza klasa to swietny pomysl ja cos to zapraszajcie - marta jarosz tychy
ja teraz niestety niemoge wejsc bo cos nawalily serwery...![]() Rybulka z tym zaproszeniem to serio troche tak od dupy strony.. owszem mogli was zaprosic ale niemowiac ze ktos zrezygnowal... dziwnie sie zachowali... bynajmniej ja bym sie tak niezachowala;D widzisz jaga to wsyztko dowodzi mojej teori ze ona ma stracha jak ja pierdziele ![]() a wogole mialam dzis koinsultacje dla rodzicow i wiecie co zaouwazylam.. ze przychodza tylko rodzice od dzieci ktore niesprawiaja klopotow.. a ci z ktorymi bym chetnie pogadala to sie niepokazuja.. a wogole mam takiego zarabistego chlopca na grupienazywa sie Alan, i przychdozi dzis dziewczynka i krzyczy analek do domu.. myslalam ze umre ze smiechu
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja w pełni zgadzm się z tym, co napisałaś . Mniej więcej o tym samym pisałam wcześniejCytat:
![]() A z tym "analkiem" aż się popłakałam ze śmiechu! Jaguś, Twój Jacek ma chyba stresiora na maksiora
|
||
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
hahaa moi tez byli na kazdej
jak rusza serewery to was poszukam ale wy juz znacie moje dane wiec poprosze o zaproszenie ![]() a analek jest hahaha swietny
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko oplułam ekran ze smiechu
|
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
To może ja też rzucę swoje dane: Magda Kurpanik, Rybnik
.Widzisz Martuś, przykładne z nas dziewoje były/są ![]() Właśnie przeczytałam, że niemiecki program, podobny formułą do "Idola" wygrał chłopak, który urodził się w moim mieście Posłuchajcie jak śpiewa: http://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,...3267-7357.htmlMnie się podoba
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
a w Tancu z gwiazdami do finalu wszedł Czarek, a on sie w moim miescie urodził
nawet kilka raz pozdrawiał nasze miasto
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
slyszalam o tym chlopaku
jasne ze bylysmy i jestesmy przykladne a co![]() rybulka zaprosze cie jak tylko mi zadziala nk
|
|
#587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jest duży problem we współpracy rodziców ze szkołą, że tylko rodzice dobrych uczniów, niesprawiających problemów interesują się nimi i przychodzą na wywiadówki, reszta przychodzi ale tylko wtedy jak się zadzwoni, że z dzieckiem dzieje się coś niedobrego, czyt. gdy dyrektor na dywan rodziców wzywa. A tekst do tego alanka v. analka boski ![]() Cytat:
Samba twoje namiary też mam, dostałam wiadomość
|
||
|
|
|
#588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym analkiem to prawie spadlam z krzesla ![]() Cytat:
jesli tak to odebralas to sorki, poprostu pisalas ze cytuje:"Chyba, że komuś się zdarzy jakiś nagły wypadek i nie dojedzie na wesele, choć wcześniej zawiadomiał, że będzie, ale w tym wypadku nie wiem czy wypada mówić, że "przepada kasa"..." takze sie wypowiedzialam co mysle na temat mowienia komus w takiej sytuacji, ze "kasa przepada" i tylko tyle, zaden atak
|
||
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To "Nie wiem" było ironiczne... No wiesz, w domysle, że nie wypada. |
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak wiem ze przeciazone ale jak sie odciaza to dzialajcie
macie namiary wiec bede grzecznie czekac![]() a co powiecie jak na wesele mojej kuzynki jej chrzestna powiedziala ze przyjedzie po czym nieprzyjechala i do teraz (we wrzesniu bedzie rok po slubie) nieodezwala sie... wiec to juz jest przegiecie ze strony ciotki... ale jesli chodzi o prawdziwy wypadek.. i ktos niemoze dojechac nagle niewiem to powinien tak czy inaczej dac znac nawet po calym slubie.. ale zaproszenie polacone z takimi slowami jest naprawde tragiczne..
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no juz rozumiem, rozumiem Ja dzis caly dzien siedzialam w zasadach ortografii i gramatyki jezyka chorwackiego, takze moj mozg juz ironii nie rejestruje W kazdym razie to nie byl atak i nie pomyslalam sobie, ze bedziesz w takiej sytuacji gadac ludziom ile kasy przepada ![]() Cytat:
Nooo a niemiecki idol super pare lat temu to by mi sie nawet z wygladu podobal bo bylam zakrecona na punkcie takich wlasnie rockmenow itd - chodzi mi o wyglad
|
||
|
|
|
#593 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiem wiem kochana Cytat:
wysle jutro zaproszonko no i gratulacje z umowy z kamerzysta Cytat:
zaproszenie wysle jutro
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie obraziłam się czy coś w tym stylu, tylko właśnie nie chciałam, żebys sobie o mnie Bóg wie co pomyślała .Co do mojego chrzestnego, to mieszkał jakieś 15 minut drogi ode mnie. Teraz jest na emeryturze i pracuje w Niemczech. Wypada mi go mimo wszystko zaprosić na wesele, bo to jednak chrzestny... Tylko będę mu musiała dać znać juz pod koniec tego roku, żeby sobie jakos załatwił wolne w tych Niemczech... Sama jestem ciekawa czy przyjedzie... A co do tego idola, to powiem Ci, że jest w moim typie kiedyś też mi się tacy podobali i nie zmieniło się to jakoś
|
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam spać kobietki
Jutro postaram się zaprosić was na nk, bo dziś już chyba nie da rady tego zrobić, pewnie pół naszego wątku i podczytujące próbuje nas odszukać![]() anuulaa dziękuje za komentarz muszę przyznać, że masz bardzo ciekawą urodę, taką egzotyczną Twój Tż to szczęściarz
|
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze przyjdzie na Wasze wesele i przynajmniej tym razem zachowa sie w porzadku ![]() no a co do wygladu tego idola to mi sie on nadal wygladowo podoba, ale gust mi sie troche odmienil i jako faceta to wole normalnego, spokojnego chlopczyka Bo dawniej to im bardziej zżulony tym lepszy Oczywiscie nie mowie, ze ten koles z Idola taki jest, bo mozliwe, ze jest porzadny i w ogole, tylko mnie po prostu tacy zule krecili Mialam taka moja platoniczna milosc w podstawowce, cale szczescie ze koles mnie nie chcial, bo teraz to pewnie sama bym miala dzieci w podstawowce No ale ja zawsze bylam grzeczna dziewczyna marzaca o czyms niegrzecznym heheh Ale mi przeszlo i na szczescie nic glupiego w przeszlosci nie zrobilam
|
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Ech dzieqwczyny podkupiłeyście mój pomysł z nk ale nikomu o tym nie mówiłam jeszcze. Telepatia
Próbowałam wczoraj poszukać ale zepsute A to się da po niku/loginie kogoś znaleść? [znaleźć? ] no to mój taki jak tu Pozdrawiam z rana w ciemnym biurze siedząc, światła nie zapalę, bo strasznie bolą od niego oczy, ma dziwny odcień pomarańczu, który potęgują brzoskwinkowe ściany [co za kretynka wybrała ten kolor? w pokoju na pddaszu z miniaturowym oknem ??? - niestety wiem która ] ech no
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
witam kochane
![]() kolejny dzien bliżej slubu super, ze ten czas tak szybko leci
|
|
|
|
#599 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
ech jakbym w pracy nie miala zablokowanej naszej klasy to bym posprawdzała i odszukała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

Wolalabym juz raczej zrezygnowac z tych miejsc, mam o tyle fajnie ze musze podac ostateczna ilosc osob w czwartek przed weselem, takze kasa nie przepadnie jakby co

Już wtedy byłam oburzona, jak to usłyszałam
Wiec mysle, ze Ci ktorzy potwierdza swoja obecnosc to przybeda, a jesli ktos nie dojedzie to nie zrobi tego celowo, tylko z powodu jakiegos nieszczesliwego wypadku, takze i tak mu bedzie glupio ze zawalil, albo przykro ze np ktos mu umarl czy cos
Ale wiesz co? W ogóle się nie dziwię, że wkurzyłaś się zachowaniem TŻa w dzień Twoich urodzin... Gdyby mój TŻ zaprosił mnie do restauracji i marudził potem na "wysoki" rachunek, chyba bym go zdzieliła po głowie... Mnie w ogóle trudno jest wypowiadać się w takich sprawach, bo ja jestem strasznie przez TŻa rozpuszczona