![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007
to jeszcze raz ja bo coś mi się przypomniało
![]() ![]() ![]()
#4292 | ||
Zakorzenienie
|
fajny wózeczek, a Hubcio jak dumnie w nim siedzi
![]() Cytat:
pewnie znowu w domku posiedzimy ![]() Cytat:
![]() kupiłam na 6,9i12 m-cy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
primavera - no bryka jak sie patrzy. A i Hubercik taki duzy
![]() ![]() U mnie w biedronce wczoraj dopiero rozpakowywali rzeczy i nie widzialam ciuszkow. Ale zaopatrzylam sie w Huggisy i jeszcze dzis wyslalam meza. o chyba juz taniej pieluch sie nie kupi - 33,9 zl za pake i jeszcze skarpetki Disneya dolaczone do kazdej paczki. Adas teraz bedzie caly czas w identycznych skarpetach chodzil ![]() agi - moj tez duuuzo ulewal. Ale ostatnio po tej grypie jelitowej mu sie nagle zmniejszylo. Na chrzcinach sie balam ze zarzyga ubranko po 5 minutach a on ani razu nie ulal ![]() ![]() Ja tez planuje caly czas ugotowac cos malemu ale jakos nie wychodzi. W kazdym razie mam nakaz od neurologa zeby wprowadzic zupki na wywarze a zoltko. (chodzi o kolagen w pozywieniu).. |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
ożesz nie zauważyłam tych Huggisów
![]() Celko jaki rozmiar Huggisów uzywacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
wlasnie widze ze wszystkie zdjecia ze mna sa rozmazane
![]() Wklejam te na ktorych jestem, nie chce wklejac z goscmi bo moga sobie tego nie zyczyc (wybaczcie). |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty Celko tez pięknie wygladasz mam chyba podobny komplecik, tylko tunika brązowa ![]() Zaraz przyjdą rodzice to skoczyłabym do biedronki tylko nie wiem jaki rozmiar kupic, bo dawno nie uzywaliśmy Huggisów, 3-ek jest chyba 78 sztuk - więc bardziej się opłacają ale nie wiem czy bedą małe, bo teraz mamy pampersy sleep&play i są takie w sam raz a Huggisy coś kojarzę, że były ciut mniejsze i teraz nie wiem czy 4 nie kupić - najwyżej trochę poleżą i pozniej się zużyją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zadomowienie
|
Celko śliczne zdjęcia a że lasencja z ciebie to zdaję się już kiedyś wpominałam na nk. Tajniaku jeden. W końcu się pokazałaś
![]() Prima gratuluję zakupu ![]() A Marcelek teraz tak śmiesznie opowiada. Język z boku, ślinka wszędzie a on cały czas opowiada po swojemu. Takie kombinacje daje że nie powtórze. I już cały happy bo przyszła żonka wpada w odwiedziny ![]()
#4299 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Jaki elegancki Adas ![]() Celko, Agi, ale oni caly czas tak ulewaja, odd u rodzenia? Nas raczej ten problem nie dotyczyl.. tylko od niedawna Hania zaczela troche ulewac. Tylko ze wlasnie, mi sie zawsze wydawalo, ze to rqczej malenkie dzieciaczki moga ulewac, a takie po pol roku to juz raczej nie ![]() Musze pochwalic Hanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze jedno - puszczacie swoim dzieciakom muzyke?? U nas prawie zawsze cos tam leci jak jestesmy same, ale Hanie za bardzo nie reaguje. Za to jak puscilam jej ostatnio Muzyke Bobasa, to po prostu jakby ja ktos nakrecil!! Skakala, smiala sie do tej muzyki, mruczala z zadowolona minka.. a jak sie zaczynala kolejna piosenka to az sie niecierpliwila, bo za dluga przerwa byla ![]() ![]() Edit: Prima, wozek super! Szczerze mowiac, to przypomina mi Maclarena ![]() I pytalas o zupki - a ja zazwyczaj gotuje na 3 dni i nie mroze, tylko w lodowce trzymam.. to zle? Nie pomyslalam, moze to jednak za dlugo ![]() Wczoraj pierwszy raz przygotowalam juz wszystko do mrozenia (ale bez ziemniaka, nie mialam przekonania) i jednak nie zamrozilam.. bo Hania zjadla na raz taka porcje (ok. 350g), ze juz tylko na dzis zostalo, ewentualnie pol porcji na jutro.
#4300 |
Zakorzenienie
|
Czasem mam wrazenie, ze jak tu Wam naskrobie jednego z moich tasiemcow, to wszyscy uciekaja
![]() ![]() Ale i tak Was jeszcze zapytam o wozki ![]() ![]() Wazna jest waga, latwosc skladania.. ale pod tymi wzgledami najlepszy ma strasznie plytkie siedzonko. Poza tym fajnie byloby, zeby mial tak prawie na plasko rozkladane oparcie, ale to jest wozek nazybkie zakupy itp, zebym 3-kolowca (na spacery do lasu tylko on!) za kazdym razem nie musiala wlec po schodach jak gdzies wychodzimy i zeby w bagazniku samochodu cos jeszcze sie miescilo oprocz wozka ![]() Ktory wybralybyscie? http://www.mothercare.com/gp/product...33031&mcb=core - ten mamy teraz na probe od znajomych i wlasnie ma plytkie siedzonko http://www.mothercare.com/gp/product...33031&mcb=core http://www.mothercare.com/gp/product...=UTF8&mcb=core http://www.mothercare.com/gp/product...=UTF8&mcb=core a to jest takie smieszne, kolorowe na lato.. ale nowe, wiec jeszcze nie ma zadnych recenzji.. http://www.mothercare.com/gp/product...=UTF8&mcb=core + http://www.mothercare.com/gp/product...=UTF8&mcb=core
#4301 |
Raczkowanie
|
PRIMCIU wiem wiem ze to miedzy innymi o mnie chodzi
![]() ja juz taka jestem wole czytac niz pisac ![]() ![]() celko z adasia mały elegancik rosnie ![]() jesli chodzi o zupki-gotuje na dwa dni i tez w lodówce trzymam musze wybrac sie do biedronki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Raczkowanie
|
szperrr mi sie podoba wózeczek drugi i czwarty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
Celko Adaś to mały przystojniak a z Ciebie to niezła laska nie da się ukryć
![]() Szperr ciężki wybór z tymi wózkami, może zgłoś się do rzecznika mclarenów na jesiennych ![]() ![]() Martko, Ann pamiętajcie o zdjęciach dla nas zakochanej pary i Wasze ze spotkanka ![]() Bylismy troszkę na dworzu ale wieje, że łeb chce urwać więc mimo słońca spacer był krótki i z folią na wózku.
#4304 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skoro Peście to nie przeszkadza - to niech ćwiczy na niej wspinaczkę ![]() (pamiętam, jak jeszcze kieedyś, kiedys jeździłam do takiego faceta na korki z angielskiego - i oni mieli berneńskiego psa pasterskiego (taaakie bydle) i malutką córeczkę - ten pies zawsze leżał, a ona po nim laziła tam i z powrotem podciagając się za sierść; super widok ![]() Cytat:
Nie wiem, jak wy, ale my nie okupiliśmy tych następnych zajeć... po pierwsze to jednak trochę czsuasu potrzeba nam w domu na różne prace, a po drugie - to jednak denerwowała nas tam kwestia przewijaków... No ale na jakies spotkanie to liczę, co? ![]() Ślicznie wyglądałaś na chrzcinach, a Adaś to mały przystojniak ![]() Cytat:
Huggiesy to jakieś takie mniejsze są od innych pieluch, wiec chyba lepiej wziąć większe - najwyżej będą czekały na swoją kolej ![]() Cytat:
na razie wózek służy nad do slalomów po domu - może w czwartek jak się gdzieś wybierzemy to go przetestujemy ![]() Cytat:
![]() No gdziś na jakimś forum wyczytałam, że te wózki podobne do ML - ale nie wiem, bo ja ML nie oglądalam nigdzie ![]() ![]() Co do muzyki - to Huberta muzyka bobasa nie rusza; z tż słuch DM,ze mną slucha najczęściej radia (Muzyczne radio - moja miłosć ![]() ![]() Cytat:
![]() zwróciłam tylko uwagę na budki - wg mnie one takie małe są i nie wiem, czy uchronią przed słońcem czy deszczem? Wiem, że jest folia, ale czasami na mżawkę wystarczy tylko głębsza budka ![]() ![]() ja też chciałam, żeby miał kieszonkę - bo na portfel i komórkę nie chce mi się brać torebki Aha - a jak Hania w kwestii pałąka? te wózki nie mają, a np Hubert lubi - łapie się za niego i podciąga, wykłada sobie na niego nóżkę ![]() Ten szary ma trochę większy daszek.eee, chyba musze je przejrzeć jeszcze raz ![]() ![]() Lea ma ML obcykane ![]() Cytat:
![]() Jeszcze Inkę trzeba nastraszyć ![]() Poskarżyłam się w niedz na mego syna - i co? W niedz po południu nastąpiła przemiana - mam cudne dziecko. ![]() ![]() Cały czas się śmieje i gada zajmuje się trochę sobą, nie marudzi, nie wyje, nie warczy. Pubudki jak zwykle o 6 rano - ale ze śmiechem na ustach. Obiad tak dziś wcinał, z enei żałowałam ani minuty spędzonej wczoraj przy garach ![]() Ale ciii, nie chwalę go wcale, bo wiecie... ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że Gosia też wkrótce wróci do noworodkowych zwyczajów ![]() Cytat:
![]() najczęsciej kołysanki Turnaua i nie tylko oprócz kołysanek to różne piosenki, które akurat lecą w radio czy TV czasem puszczam jej rock your baby na VH1 ale absolutnym hitem jest "Harley mój" Dżemu ![]() Cytat:
![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7613610]szperrr: trzeci ![]() trzeci ![]() fajowy design ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie siedzimy w kafejce i czekamy na TZta, Hania usnela, wiec co robie? Zagladam na wizaz oczywiscie
#4308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i kupiłam w końcu 3-ki, zaryzykowałam bo se bardziej opłacały niż 4-ki ![]() i dobre są ![]() Cytat:
![]() u nas też pobudka ok 6-tej ale za to przepiękny usmiech na twarzy ![]() a teraz ja mam problem z pracą wczoraj na gg napisała do mnie koleżanka z pracy, która kieruje całym obiektem, w którym pracuję. Chce sie ze mną spotkac w tym tygodniu, żeby porozmawiać. Jak ona tak pisze to znaczy że to coś ważnego, pewnie związanegoz moim powrotem ![]() Ciekawe co tam wymyslili?? Niedawno otworzyli nowy obiekt ale ok 12km od Lublina i tam brakuje księgowej i kogoś kto by tego wszystkiego dopilnował, jesli chcą mnie tam przerzucic to ja im podziekuję, bo z małym dzieckiem nie bede rano jezdzić do rzodziców w całkiem innym kierunku a potem poza Lublin, bo z przejechaniem przez całe miasto to bedzie ze 30km i godzina jazdy jak nie lepiej, poza tym to ruchliwa droga na W-wę, mnostwo wariatów jezdzi, non stop wypadki ![]() Jutro chyba podjade do firmy i się dowiem o co chodzi ![]() edit Szperr jak dla Hani to brown/pink najbardziej chyba będzie pasował ![]() jak ktoś chcę to mogę podac linka do wirtualnego dysku, z którego mozna sciągnąć mnostwo piosenek i kołysanek dla maluszków, chyba go kiedyś na jesiennych znalzałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Rozeznanie
|
No mamuski, za mną pełen relaksik. Oddałam Oskara babci o godzine 12 a potem przyszłam do domku i : odkurzanie, mycie, szorowanie, pieczenie ciasta na urodzinki dla TZ, gotowanie obiadu, wynoszenie smieci, pranie ... ech no po prostu dzień moich marzeń. To się nazywa relaks
![]() Ale tak serio to psychicznie odpoczęłam, a teraz mam czysty domek i pół godziny tylko dla siebie, bo o 15:00 jadę po młodego. Byliśmy dziś na szczepieniu i kontroli i Oskar w ogóle nie chciał się usmiechnąć do położnej środowiskowej. Żeby tylko usmiechnąć. Nie reagował na dźwięki (sprawdzała mu słuch), nie chciał pogadać, no nic, chyba pomyślała że mam dziecko cofnięte w rozwoju ![]() ![]() Prima a Ty kupiłaś ten wózek co ma Misia? Szperrr ja puszczam muzyke do spania, ale nie reaguje za bardzo. Za to ja sie uczę i spiewam mu potem, co spotyka się z entuzjazmem, a i owszem ![]() ![]() Yoolia a cóż to za pytanie. Linka do wirtualnego dysku zamawiam, raz ![]() Wiecie co? jak czytam o cenach pieluch w PL to mnie powala. W Norwegii zycie jest ogólnie 4x drozsze niż w PL, no ale pensje są takie, że wystarcza spokojnie na życie. Ale za pieluchy, w promocji, płacę około 22zł. Pampersy, baby dry, 32 szt. Także w ogóle nie odczuwam, że kupuję pieluchy. To normalnie chamstwo, żeby w kraju o tak niskim przyroście naturalnym jak PL tak zdzierać na pieluchach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Zadomowienie
|
Koletynko to się nazywa odpoczynek
![]() Ale i tak pewnie ci zdecydowanie lepiej i luz psychiczny chociaż masz. I babcia zadowolona bo czuje się potrzebna ![]() Yoolia pewnie że dawaj linka. Ja znalazłam gdzieś kilka i już mi bokiem czasem wychodzą bo w kółko to samo. Chociaż mały zdecydowanie woli jak ja mu śpiewam ![]() ![]() I pisz potem o co chodziło z tą pracą. Prima będziesz tu szeryfować. Raz dałaś opr i jakoś się poznajdywały wątkowe zguby ![]()
#4311 |
Raczkowanie
|
wybaczcie ze nie pisze ale chodze jak zombie.Victoria od weekendu budzi sie o 6.00 rano i w dzien spi tylko raz 30 minut ,nie potrafi zasnac,jak przychodzi pora spania,tak po 2godznach zabawy to ona ryczy niemilosiernie i tak przez pol godziny non stop placz ,po czym przestaje i jakby nic jest wesola chce sie bawic.nie mam czasu na nic,a moje niewyspanie odbija sie na relacjach z z mezem i tak mamy bledne kolo,ja zla on zly itp
Jutro mamy szczepienie,tylko nie wiem czy isc bo mala ma katar ![]() przepraszam ze zanudzam,ale chcialam tylko usprawiedliwic swoja nieobecnosc. dzisiaj nie wytrzymalam i kupilam virburol mam nadzieje ze pomoze bo padne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
mialam isc spac kilka godzin temu...
post byl juz kilka razy napisany, za kazdym razem mi go wcielo (wiec tylko napisze Yoolii, ze ja tez chce wiecej piosenek ![]() ale widze, ze wszyscy mieli problemy z wizazem ![]() dzieki za rady wozkowe ![]() ![]() ![]() http://www.toysrus.co.uk/Product.asp...McLaren/737151 tylko czy oplaca sie doplacac tyle za smieszny wzorek? Edit: Hej Fiona, fajnie ze sie odezwalas ![]() ![]() ![]() Prima, powinnas czesciej takiego opr wlaczyc, to sie wiecej mamus odezwie ![]() Koletynka, fajny dzien ![]() ![]() ![]() Wklejam Hanie i ide spac ![]() 1, 2. zasmoczkowana na spacerku 4. jak niekapek, to i porzucac mozna ![]() 4. takie pyszne bylo, ze zapomnialysmy o sliniaku
#4313 |
Zakorzenienie
|
wczoraj pisałam chyba z 5 tysięcy postów i mi wcinało, grr - więc za którymś razem juz taki skrótowy zapisałam
![]() ale się zaraz wku.... napisałam długaśnego posta i mi wizaż wywaliło to teraz będzie w skrócie koletynko - wózem mam jak misia, jako jedyny miał to wszystko, co chciałam (no, prawie, ale sprawę uchwytu na picie załatwiłam już) - relaks że fiu fiu, ale grunt, że nastrój poprawił -piosenki http://www.4shared.com/account/dir/1...la_dzieci.html (chyba o te chodziło) szperr - wózek z czerwonym z pierwszego linka albo limonka z drugiego yollia- mam nadzieję, ze w pracy zmieny będą jednak po twojej myśli, trzymam kciuki za to fiona - każde z naszych brzdąców ma gorsze i lepsze dni, jedne marudzą więcej, inne mniej - ale każdą z nas to wykańcza i dołuje, niestety Byłam na aerobiku - dziś był taniec brzucha. Wróciłam mokra jak za przepproszeniem szczur - godzina wymachiwania tyłkiem do arabsko-afrykańskich dźwięków |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Mi tez chyba milion razy wcieło posta
![]() Koletynko nie ma jak aktywny wypoczynek ![]() Szperr mnie też najbardziej pasowałaby kolorystyka brown-pink i dla mnie też bardzo ważna była budka dlatego mam wózek jaki mam ![]() ![]() Yoolia mam nadzieję, że Cię nie przeniosą chociażby właśnie ze wzg na małe dziecko. Fiona czasem każdy brząd miewa gorsze dni ![]() A Inkę to dziś widziałam na wątku ![]() Zaraz zmykamy do sklepu, jak tylko troszkę sprzątnę a potem mam gości więc zajrzę dopiero później, miłego dnia ![]()
#4315 |
Rozeznanie
|
witam....
![]() tak mnie zastanowiło to co pisała Pirimavera odnośnie podgladaczy wątku....fakt, ja nim też jestem..bo czytam codziennie lub prawie codziennie.. Już na poczekalni nie odzywałam się za często, a tutaj na początku tylko troszkę i jak tak sobie Was poczytuję to jakoś wydaje mi sie ,ze jest to zamkniete grono i nie potrzeba Wam już nikogo, bo znacie się już dobrze i po co jeszcze "obca" ma mieszać.. A druga rzecz to to, że może wcale nie chodziło np. o mnie tylko o dziewczyny, które częściej pisały ale z jakis powodów teraz nie piszą... juz sama nie wiem.. Ale jesli jestem przy głosie to podziekuje Wam,ze jesteście bo dzięki Wam duzo można się dowiedzieć, pooglądac zdjęcia pięknych bobasów, posmiać się czasami rówiniez.. ![]() A Emilka dziś kończy pół roczku..ma dwa ząbki..turla się po podłodze.. udaje się jej powiedzieć "tata" , oczywiscie nie znając jeszcze znaczenia tego słowa ![]()
#4316 |
Zakorzenienie
|
aha, kupiłam sobie (a raczej Hubertowi) kółeczka do wieszania zabawek; coś jak tu: http://www.allegro.pl/item367111943_...promocja_.html
tylko te moje mają różne kolory (tzn część jest kilkukolorowych, w kratkę czy ciapki), mają różne struktury, a część jest obita taką gumą - jak gryzaczek. Teraz Hubert ma wszędzie poprzyczepiane zabawki - i największą frajdą jest tarmoszenie tak mocno, żeby odczepić ![]() Oczywiście, jnajwiększą frajdą są same kółeczka - 2 czy 3 sczepione razem, toż to najlepsza zabawka teraz |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
mnie też wczoraj wizaż w konia robił
![]() Prima zrobiła porządek i od razu zaczęły pisać ![]() ![]() good job! Szperr-Hania przecudna jak zwykle! fajnie już sobie siedzi w krzesełku,a ten kubek to TT?pije sobie z niego? co do wózka to niestety nie pomogę,bo mnie się wszystkie takie same wydają ![]() fajne są wszystkie-ten ostatni też-choć zbajerowany ![]() na pewno Lea albo Pyśka bardziej się w temat wgłębiały to powiedzą więcej Celko-super Adasiek!jaki z niego już duży chłopak!A Ty prześliczna mamuśka ![]() Fiona-na pewno niebawem jej minie ![]() może odkryła coś nowego-pasjonującego? ![]() 3m się dzielnie ![]() to mówiłam ja-zombie 2 ![]() Yoolia-mam nadzieję,że to nie to o czym myślisz.3mam kciukasy Koletynko-no widzisz-od razu inne nastawienie! ![]() ![]() ![]() Misia-na Uszka i Pestę to chyba rady nie ma ![]() ![]() Bingo-nie jesteśmy zamkniętym gronem ![]() ![]() sto lat dla Emilki! ![]() coś jeszcze miałam.... ![]() Zu znowu mnie budziła co 1,5-2h mam nadzieję,że to skok i minie niebawem ![]() mnie-śpiochowi takie dziecko dać ![]() ![]() mam też nadzieję,ze jak zacznę ją napychać kaszką i innymi rzeczami to da mi trochę pospać ![]() proszę nie odbierajcie mi jeszcze tej nadziei ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po drugie - to ja w sumie nei zastanawiała się też nad tym, czy chodzi o konkretne osoby czy ogólnie - po prostu widziałam na dole, że dziewczyny (i te,które już od poczekalni udzielały się sporadycznie, i te, które nagle zamilkły) są i czytają - i jakoś tak mi głupio się zrobiło, że troszkę poczytać czas mają, a napisać to się nic nie chce - chociażby to miało być "cześć" czy "nie mam czasu" ![]() Owszem, część dziewczyn nas "porzuciło" - nawet widać je na wizażu, ale nie w naszym wątku - ich prawo, ich wybór...ale skoro któras zagląda ( ![]() ![]() A obca wcale nie jesteś ![]() Wiadomo, że jeśli z kimś częściej rozmawiamy - to niejako lepiej się znamy, ale to wcale nei oznacza, że ejsteśmy zamkniętym gronem. Cytat:
![]() Każda z nas ma dziecko, każda gromadzi jakieś doświadczenia - i mi na przykład jest łatwiej, jeśli ktpś na mój post (chociażby narzekający) napisze, że miał to samo, że przeszło, albo że zrobiłby tak i tak - dla mnie to jest swego rodzaju wsparcie ![]() Cieszy mnie też to, jak zaglądają mamuśki z innych wątków - na przykład Kancia czy Lea - ich maluchy są starsze, więc one mają więcej doświadczenia i przeszły już rzeczy, które dla nas są nowe - zawsze chętnie słucham ich rad ![]() Ok,moje szczęście zasnęło - idę brać sie za sprzątanie ![]() Ann - wpółczuję nocki; na całe szczęście Hubert (tfu,tfu) przesypia teraz całe lub z jedną pobudką. Przyzwyczaił mnie do tego - i biada mu, gdyby postanowił odzwyczaić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Ann, Primcia dobrze mówicie
![]() ![]() Szperr Hania cudna i te jej oczęta ![]() ![]()
#4320 |
Zadomowienie
|
A mój cwaniak jeszcze śpi.
Ale za to dość dużo marudzi podczas usypiania w ciągu dnia i często kończy na rękach. Tak już widocznie jest, nie można mieć wszystkiego ![]() Bingo dobrze że się odezwałaś ![]() Moim zdaniem nasz wątek to nie jest zamknięty krąg, może to z boku tak wygląda ale to tylko dlatego że niewiele nas zostało. I piszą wciąż te same osoby ![]() Ale i tak jest fajnie i dobrze że jest bo mi bardzo często daje to ogromne wsparcie. Świeże mamuśki mają swoje zmartwienia które zrozumieją tylko inne świeże mamuśki ![]() A wsparcie Jesiennych czy jeszcze starszych stażem - nieocenione ![]() Przede mną dziś trochę pracy. Właśnie planuję popołudniu opchnąć młodego mamie ![]() Ann współczuję nocki, zwłaszcza jeśli masz naturę śpiocha. Ja pokochałam spanie od czasu jak mam Marcelka, wcześniej to już o 8 bywałam wyspana ![]() Szperrr Hania jest przecudna a jak ją widzę jak ładnie siedzi w krzesełku i z kubkiem w ręce to wydaje mi się że jest jakieś 3 miechy starsza od Marcelka ![]() I dzięki ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.