![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mania mienia - nasze bziki.
a ja zastanawiałam się chwilę i doszłam do wniosku że nie mam takiej manii! może ze względu na wieczny brak kasy!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Wszystko co zwiazane z makijazem oczu- od kredek,eyelinerow,po cienie.Temat "oczy" kontynuuje poprzez zbieractwo- okularow przeciwslonecznych( niestety mam bzika na punkcie porzadnych filtrow i designu niektorych marek- przez co wydaje pol pensji... ) oraz okularow korekcyjnych- nie mam wady wzroku -tak wiec w moim przypadku sa to okulary "dekoracyjne" ostatnio odkrylam Alaina Mikliego... siedze po godzinach, biore wszystkie mozliwe delegacje ... bo to kosztowna mania.
Perfumy- liczbowo - ostatnio to okolo 25 flakonow(wiekszosc 50 ml- zuzytych w ok 1/3- wlasnie niedawno przyjrzalam sie tej dziwnej prawidlowosci ![]() Buty- im wyzsze tym lepsze... ![]() Ponadto- bielizna- ale wylacznie w ciemnym kolorze- kilkanascie kompletow, kilknascie zdekompletowanych. Poza tym - rajstopy i ponczochy.Kilkanascie par rajstop- zimowych, letnich odrobine mniej, 6 par ponczoch.A jestem jeszcze przed seria zakupow jesiennych ![]() Edytowane przez evee Czas edycji: 2005-08-28 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Najwięcej mam z całą pewnością ksiażek, tych kupowałam b. dużo - teraz już mniej, bo mam w zasadzie wszystko to co mnie interesuje
![]() Z kolorówki - cienie do oczu, mam mniej niż Hybris ale ciągle bardzo dużo. Buty, buty, buty... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
moja mania to hm.. spodnie...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Wszelkie maseczki do twarzy, te jednorazowego użytku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Wszelkie maseczki do twarzy, te jednorazowego użytku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
najwięcej mam książek, ale to jest moja pasja od dawna, nie kupuję ich aż tak często, ale przez lata się uzbierało. manię kosmetykową próbuję ograniczać i widzę na Waszym przykładzie, że chyba nieźle mi to wychodzi (choć bliscy tego nie doceniają
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() Kiedy ja "siedzę i patrzę na moją półkę/dom", to widzę całe sterty dwóch manii: książek i płyt z muzyką. Już dawno zabrakło na nie miejsca na półkach i są poukładane wszędzie (a na półkach i tak są powdwójne rzędy książek - jeden z tyłu i jeden z przodu) ![]() ![]() ![]() Nie mam za to często spotykanych manii gromadzenia butów (nie znoszę kupować butów, zawsze się boję, że okażą się niewygodne, a to dla mnie podstawa - przecież przymiarka w sklepie tego nie wyjaśni, a producenci akurat najmniej martwią się o to, żeby były wygodne) i perfum (mało który zapach mi sie podoba, z jeszcze mniejszą ilością się identyfikuję), więc pieniadze z czystym sumieniem mogę przepuszczać na książki. ![]()
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2005-09-12 o 17:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
buty, buty, buty, buty, buty, buty,buty, to moje bziki
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
No nie, przez ten watek mam ochote na zakupy. Straszliwą.
Mam kilka bzików. Trzy najwazniejsze to buty, kolczyki i blyszczyki... To na rowni. Na drugim miejscu sa torebki i cienie do powiek. Jej, normalnie chyba musze w koncu jechac na jakies zakupy bo nie wytrzymam ![]()
![]() |
#73 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez chce buuuty ![]() Juz nawet jedne mi sie spodobaly na jakiejs reklamie. Troche nie w moim stylu i z noskami ktore nigdy mi sie nie podobaly ale teraz zapragnelam je miec. I jesli je przymierze i beda w miare wygodne to na 100% kupie. Jejku, trzeba sie rozejrzec za jakas praca ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
13 balsamow
10 kremow do twarzy 7 odrzywek do wlosow 121 lakierow do paznokci ![]() ![]()
![]() |
#76 |
Żandarm na emeryturze
|
Aha! No i przypomniałam sobie kolejną manię: jednym z miast, które
![]()
![]() |
#77 |
BAN stały
|
a mój bzik... MAJTKI!! <lol>
zbieram tez puste tubki po tuszach do rzęs... :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Moje manie :
- kosmetyki kolorowe - 1. zbieram i chomikuję makulaturę w domu : wszystkie numery Shape [ już nie mam gdzie tego trzymać , zbieram Shape od pierwszego numeru , który się ukazał w Polsce i jest to kilka ładnych lat i kilka kilogramów makulatury ] - 2. zbieram i chomikuję makulaturę w domu :wszystkie numery Super Linii [ też od pierwszego numeru , mam Super Linii chyba setki numerów ] - kolekcjonuję zegarki i białe koszule w różnych fasonach - to są rzeczy , którym nie potrafię się oprzeć i zdecydowanie przesadzam , jeżeli chodzi o ilości ![]()
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Acha , jeszcze mi się przypomniało : Noor to coś na środkowym zdjęciu w dolnym rzędzie wygląda jak duży pająk - aż mi ciarki przeszły po plecach
![]()
![]() |
#81 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
mimo braku kasy na brak manii nie mogę narzekać, niestety wrrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Wiadomo, ja też nie mam tak, że mam kase cały czas i mi się przelewa, teraz np jestem bez grosza :P, po prostu idę np kupić spodnie, a wracam z nowymi majtkami
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Nie moge życ bez kosmetyków,
![]() ![]() ![]() ![]() nr.2 to cienie nr3. to błyszczyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem zbyt rozsądna, żeby dać się opanować jakiejś manii
![]() ![]() Ale muszę przyznać, że mam małe skrzywienie na punkcie perfum i majtek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Ja z powodu braku wlasnych funduszy moge tylko poswiecic sie czterem mania:
Cienie do powiek + reszta kolorowki w mniejszym stopniu Perfumy Koraliki i serwetki Kangurki (takie bluzy z zamkiem) Jesli tylko dostanie kopa finansowego to posunie sie to dalej na: Japonki Stringi Topy Wszystko ze sklepow z ozdobami dla domu Hologramy na paznokcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Moja mania to majtki skarpetki.
Z kosmetykow to wszelkiego rodzaju cuda do włosow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Mogę dopisac moją kolejną manię z której ostatnio zdałam sobie sprawę. Otóż bardzo lubię robić przeróżną biżuterię z koralików. I tak od roku co jakis czas kupuję nowe paczki klejnocików, kryształków itp. i robię.
Poza tym materiał dostaję także od rodzinki, znajomych, którzy wypatrzą coś fajnego i mam teraz tyle tego, że szok ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
książki - ogromne ilości, ciężko się w tym połapać
błyszczyki i balsamy do ust, owockowe najlepiej - mmm skarpetunie - ale nie takie zwyczajne, tylko kolorowe, z ogonkami, różkami, palcami, ABSem itp... ![]() ..aha, i zapomnialam dopisac.. srebrna biżuteria, ale to już powoli ograniczam, bo mam wszystko czego mi trzeba do szczęścia (czyt. każdą możliwą ozdobę w kształcie kota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Bluzki, bluzeczki, koszulki i majty...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.