|
|
#211 | |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Jak juz wstał to na całego ![]() Anna No niestety. Ale może cos sie uda. Jak nie nad morze to gdzies blizej ![]() Sill chciałabym ale pisałam juz wyżej, że wydatki nam sie szykują ![]() Chilli ja robię z przepisu ze strony mojewypieki.pl nazywają sie lekkie i chrupiące gofry czy cos podobnego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie jest jedna położna i jeden pediatra, także wyboru nie mam za bardzo Mały śpi na mnie i główka mu lata od bicia mojego serca Dziewczyny jak odbijacie swoje maluszki? Ja chyba nie umiem, Tż jak go bierze to zawsze beknie a u mnie jeden na pięć razy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Jeszcze raz dziękuję za życzenia nie nadążam za nimi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#213 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Eryk dziś jest jak rzep! rano pojechalam zarejestrowac go do przychodni bo umowilam sie na wizyte polożnej. nje bylo mnie moze z 45minut. tata go nosił i przytulał. jak wrocilam byl krzyk i przez godzine nie dał sie odłożyć. potem wizta poloznej - poogladala go, wszystko ok, ale nie miala wagi wiec nie wiem ile.waży. w poniedzialek idziemy do pediatry to aie dowiem.
polozna byla o 12tej a ja do teraz z nim leżalam w sypialni - co probowalam wyjsc i go zostawic to sie budzil. no tak jeszcze nie mialam! Cytat:
Cytat:
haha u nas tak samo. karmie, odbijam. spi. dokarmiam, odbijam, ponosze, śpi. odkładam. śpi 2minuty i czkawka! uwielbiam!! Cytat:
Cytat:
kiedy i gdzie jedziecie? my tez pojedziemy nad polskie morze - jakos po polowie wrzesnia, ale nie wiemy jeszcze gdzie.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.moderntasteblog.com/2013/...lne-gofry.html
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy po bioderkach. Jest ok, ufff
Kolejna kontrola w połowie października. Za chwilę mamy gości
|
#215 |
|
*sportaddict*
|
Cashmere gratulacje
![]() Jak ktoś chce obejrzeć Timiego, to wrzuciłam zdjęcie do klubu
|
|
|
|
#216 |
|
MerDer 4ever
|
Cashmere super!
My dzisiaj idziemy w gości, bedzie 3 letnia dziewczynka, ciekawe jak zareaguje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super informacja ![]() Jon, w ksiazce ktora czytam sa wymienione takie sposoby odbijania IMG_1502376688.058942.jpgIMG_1502376697.707845.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki za przepisy praktycznie takie same sa wiec bede dzis dzialac o ile dam rade z malym.
Mi sie wydaje ze pogoda na niego tak dziala zle... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle, pacjentka mi przywiozła. 36-38zl jakoś kosztowało.
Witaj Asiu ![]() Taedio, z młodego się wylało po długim śnie:p Myszowata, pojęcia nie mam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Minini
To witaj w klubie z tym dzieckiem rzepem... ja.tez dziś z Hugo od rana... teraz się udało nam zdrzemnac 2 h... ale tylko drgnełam i od razu wstał ![]() Cashmer Super! Chyba skoczymy jeszcze na spacer... mąż mnie wyciąga żebym sobie wybrała prezent na urodziny... tyle, że jeszcze nie wiem co chce? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#222 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też dziś byliśmy i też wszystko w porządku ale żadnej kontroli już nie mamy Za to mamy kontrole znów na USG przezciemiaczko Cytat:
Ja dlatego nie narzekam lubię się do Julka przytulać ![]() Cytat:
Ja kaftanikow nie kupowałam dostaliśmy trochę od kuzyna Julka i leżą ... Jakoś nam nie odpowiadają . Mój śpi w body na krótki rękaw i w otulaczu z tulika chyba że już nad ranem chce z tego wyjść to przykrywam go kocykiem czy pieluszkiu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere, super
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Patrzcie znów jaki interes życia zrobiłam w hm
zgadnijcie za ile IMG_1502381945.513095.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2017-08-10 o 18:21 |
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Jon - wszystkiego najlepszego! 🎂🎊🎉
|
|
#226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedziemy 10 września do Niechorza. Jest tam super hotel bo byliśmy zima
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Devileek, Cashmere - super, ze na usg wszystko ok
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś jest bardziej widoczne, bo jest gorąco, a to się nasila - przy gorącu, gdy dziecko przy cycku leży i się przytula czy wówczas, gdy płacze.I wszystkiego dobrego
|
|
|
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
Morelle, mam pytanie. Widziałam zdjęcie w klubie, jak karmisz Pestkę? Na boku ona leży? Nie dławi się? Szukam idealnego sposobu na karmienie butelką, Ada coraz cięższa się robi i ciężko coś wygodnego ogarnąć.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#231 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cashmere super że bioderka zdrowe!
Cytat:
Cytat:
A co z tym ciemiączkiem? Dziękuję Cytat:
i za życzenia ![]() U nas też dzisiaj upał i baardziej widoczne te krostki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Asia ☺ piękną date urodzenia ma Twoj Jaś 😊 nie jedna z nas sie chciała wstrzelić w 17.07 😀
Cashmere gratki za bioderka ☺ Ja wrzucilam kiedys zdjęcie swoje i Neli w swoim watku ale nie wiem czy widac gdyby któraś mogła spojrzec i dac mi znac 😊 i jak nie widac to od razu instrukcje jak to zrobic zeby byly widoczne 😒 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sie melduje po teście oxy - przez godzine mialam skurcze, szyjka troche sie skrocila ale nie do konca i rozwarcie na palec. Niestety nie ruszylo nic dalej wiec mnie odeslali na pato. Mam nadzieje, ze nie beda mnie to trzymac do przekroczenia terminu 2 tyg bo sie chyba pohlastam :/ Xzora - zostalo mi jeszcze pare godzin do konca miesiecznicy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez KociaMatka Czas edycji: 2017-08-10 o 19:52 |
|
|
|
|
#234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 70H ![]() Cytat:
Klaudia już śpi, ja w łożku. Tz pojechał na basen, pierwszy jego wypad od urodzenia sie Klaudii. |
||
|
|
|
#235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super! A dlaczego USG przez ciemiączko robicie? Cytat:
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- XZORA piąteczka z rozmiarem ![]() DAVILEK obstawiam majty za 10zl, staniki po 20
|
|
#236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po terminie jestem 10 dni juz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie po teście się nie rozkręciło ale jedna kobietka w szpitalu też miała ten test w tym dniu co mi poród wywoływali i sam test nic nie zdziałał ale na drugi dzień sama zaczeła mieć skurcze i rodziła ![]() Straszne że tak długo czekają, ja już po tygodniu miałam dość a co dopiero po dwóch.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Devillek super łowy, pewnie cena rewelacja jakaś?
Wróciłam ze spaceru, spotkałam sąsiadkę, jej córa, jak dla mnie niedawno urodzona, ma już 7 zębów, mdleje, tak ten czas zasuwa, że nie nadążam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- KociaMamo trzymam kciuki za Ciebie, obyś jak najprędzej miała maleństwo po tej stronie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- W ogóle zmieniliśmy firmę z dietą pudełkową i powiem Wam, że teraz jestem super zadowolona, codziennie na podwieczorek mam jakieś ciasto, dziś rafaello dietetyczne tamci od pleśni obrażeni oddali pieniądze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje Emmos ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabyś napisać przykładowy jadłospis z takiej diety,może mnie zainspiruje. Dzisiaj jakoś nie miałam pomysłu na kolacje i zjadłam to samo co na drugie śniadanie... Właściwie to było trzecie śniadanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

Ale to tylko moje zdanie - ja długo szukałam położnej i pediatry bez zapędów do wykraczania poza swoje kompetencje
nie nadążam za nimi 
a smoczek uspokaja więc chyba chce tylko pociumkać. A jak poczuje pierś to je do bólu i potem takie akcje ma jak wczoraj z tym zwymiotowaniem.
A jak już wszystko jest dobrze, po kupie, bąki nie męczą, bekniecie było, najedzona, odkładam do łóżeczka żeby sobie trochę poleżała sama, to zawsze pojawia się wtedy czkawka
My oddaliśmy do zakładu higieny weterynaryjnej, zapłaciliśmy niecałe 60zl - na szczęście za całość, a nie od sztuki
Ale wyniki dopiero w następny piątek
Chyba w instytucie medycyny wsi można oddać za darmo, ale ponoć nie wszystkie przyjmują - już nie sprawdziliśmy tam.