|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Ech, nk jest super. Dzieki tej stronie odswiezylam znajomosci z rodzinka...
Wczesniej odezwala sie moja kuzynka (spotkalam sie z nia na poczatku maja; przegadalysmy ponad 6 h i jeszcze nam malo bylo...) a teraz znalazlam daleka siostre. W sumie to juz piata woda po kisielu, bo nasze mamy sa dla siebie siostrami ciotecznymi, ale to zawsze rodzina. Dziewczyny bym nie poznala normalnie. Ostatnio widzialysmy sie, gdy mialysmy chyba 11 lat... Juz mezatka jest od dwoch lat a jestesmy rowiesnicami. ![]() Ufff, w koncu moge troche odetchnac. W przyszlym tygodniu mam jeszcze dwa kolokwia, zaliczenie praktyczne i musze zaliczyc dwa cwiczenia i finito. Zacznie sie nauka do sesji. ![]() Co do druhen. Moze u mnie tak byc, ze bedziemy miec dwie pary swiadkow. Jak na razie nasi swiadkowie nie maja partnerow, a ze do slubu przeszlo rok, wiec moze sie przez ten czas duzo zmienic.... W sumie fajnie by bylo, gdyby panny mialy te same kiecki, ale sama wiem, ze zle bym sie czula, gdyby na weselu wystapila kobitka w tej samej kiecce co ja, dlatego z tego pomyslu zrezygnuje.
|
#692 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
a ja niemam wolnego tzn tylko mam jutro, w piatek do pracy a potem uczelniai tak caly week.. dziekuje za zaproszenia, sama tez powysylalam
![]() bozzz lep mnie boli niewiem czemu... musze pisac prace wstep i zakonczenie.. a mi sie niechce...
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zmykam, bo zaraz przyjedzie TŻ i zabiera mnie do siebie na kolację połączoną ze śniadaniem
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój jedzie do mnie od 15 i jakos dojechać nie może....
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego pobytu![]() hehe czyżby się wyrobić nie mógł ![]() Ja swojego chłopa zobaczę w sobotę prawdopodobnie, bo niestety samochód mu się popsuł i nie ma jak do mnie dojechać, chyba, że wcześniej od mechanika auto wyjdzie |
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Moj ddzwonil godzine temu mowiac, ze przyjedzie wieczorem... Czyli, ze wg niego 18-ta to nie wieczor...
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrzemnelam sie z moim tz i mi lepiej zarazsie zabieram za pisanie bo moj ukochany dostal wolne na mecz z chlopakamI nich dziecina cos ma z zycia![]() czekaj czekaj zaraz dojedzie;D
|
|
|
#699 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale dla mamy Tż jak najbardziej kwiatki i moze tez jakas flaszka lub winko by sie przydalo? w koncu na takich spotkaniach sie pije ![]() Cytat:
![]() nam tez sie marzy wyjazd nad morze, ale zobaczymy co wyjdzie z tych marzen, bo Tż za niedlugo wraca z Anglii i jesli postanowimy ze zostajemy w polsce to bedzie trzeba pracy szukac, ja bym mogla jechac dopiero koncem czerwca najprawdopodobniej a Tż już ma koncem maja poumawiane rozmowy o prace, wiec jakby mu sie udalo gdzies zalapac to wtedy raczej na wakacje nie pojedziemy a mi sie tak marzy chocby tydzien nad morzem i romantyczne spacerki ehhh ![]() Ja z kolei polecam Mielno, bylam tam mase razy i z przyjemnoscia powracam W sumie odkad zaczelam tam jezdzic ( jakies 10 lat temu) to mielno sie bardzo rozwinelo, jest duzo ludzi, duzo atrakcji, duzo barow i nie barow - night life kwitnie Ale jest dla mnie taka typowa wioska wakacyjna, bo bylam tez np w Kolobrzegu, ale Kolobrzeg to już duże miasto i w sumie to nie czulam sie jak na wakacjach ![]() kto ma wolne ten ma wolne - ja musze konczyc mojego mgr ;P Cytat:
w sumie w gdansku to bylam tylko na krotkiej wycieczce kiedys i za wiele nienazwiedzalismy tzn moze cos zwiedzilismy ale dawno to bylo i juz nie pamietam. A masz jakies namiary na te akademiki?? Jakies konkretne ktore polecasz czy obojetnie do ktorych zadzwonie?Cytat:
ehhh ten wstep i zakonczenie ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
dziewcznki, czy któraś jest z okolic łodzi i moze mi podpowiedzieć jakiegoś dobrego fotografa i kamerzystę bo jeszcze się za tym nie bujnęliśmy a czas najwyższy....;/
i pytanie do wszytskich- na co zwracałyscie lub będziecie zwracać uwagę wybierając fotografa i kamerzystę i na co uważać podpispując umowę itd... |
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
O widzę, że zapraszamy się na nk
Jeśli pozwolicie to też Was pozapraszam
|
|
|
|
#702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My byliśmy trochę dalej od miasta, ale od czego jest komunikacja miejska, za to bylo blisko do tramwaju, który jechal nad samą plażę |
|
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
mi na kamerzyscie niezalezalo tak bardzo jaka na fotografie.. wiec fotografa bardziej przeswietlalismy.. ale jakos zdjec ilosc zdjec czy plener czy przygotowania ile godzin czy robi tylko cyfrowka czy analogowy tez ile sie czeka na zdjecia itd... a co do plyty czy sa kiczowate serduszka i golabki fajnie jakbyscie dzila jego poogladali i tez ile godzin ile kasy jak dlugi film czy mozecie brac udzial w jego montowaniu i wycicianc co niechcecie...
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedź w sumie ja to się cały czas zastanawiam czy chcemy kamerzystę czy tylko fotografa....hmm musimy to jeszcze przemysleć...
|
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam zaproszenia do strippi, anuuli, Rybulki, madzialenki i jagi Ciekawe czy się domyślicie, że ja to ja
![]() Niestety reszty z Was nie mogę jakoś powiązać
|
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę się pochwalić, że dziś przyszła na świat najmłodsza członkini naszej rodziny, a moja kuzynka Ładna między nami różnica wieku jest, prawie 22 lata
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
ktosiu marta jarosz tychy
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam i zaprosiłam
![]() Cytat:
![]() gratuluję nowego członka rodziny |
|
|
|
|
#709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta nasze tegoroczne wakacje, o ile w ogole beda, to bedzie totalny spontan, bo ja mam obrone, poza tym trza pracy szukac wiec nie mozemy planowac jakis odleglych wakacji przez biuro podrozy np, bo teraz w czerwcu to ja jeszcze nie bardzo moge jechac, a tz juz ma pare rozmow o prace umowionych wiec nie wiadomo jak to bedzie Ale Gdansk to fajny pomysl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TZ chce mnie zabrac na dzien do Augustowa bym sie zrelaksowala, bo mowi, ze juz nie moze na mnie patrzec jak siedze nad ksiazkami niczym mol i robie sie przezroczyta z przemeczenia. Kochany. Mam nadzieje, ze pogoda dopisze, chociaz zapowiadaja 10*C.
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za gratulacje
|
|
|
|
#712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze ci promotorzy nas tak olewaja, w ogole nie czytaja tych prac, dzis znow oblegalam dziekanat (moja promotorka jest dziekanem, nigdy bym do niej nie poszla na seminarium, ale niestety zmienili nam na nia na 5 roku i nie mialam wyboru ;/) zeby dowiedziec sie co tam z naszymi pracami, bo miala je zostawic sprawdzone w dziekanacie w poniedzialek, a tu duuupa Panie z dziekanatu, jak zwykle uprzejme , nie chcialy mnie wpuscic do dziekan bo dziekan ma narade w koncu dorwalam ja jak szla do kibla kazala mi przyjsc w piatek - postara sie sprawdzic, mam nadzieje kurde ze to sprawdzi ehhh normalnie nerwy mozna stracic ;/ tyle ze moj Tż to nie usiedzi piec minut na dupie i juz pracy szukac musi teraz, zaraz W sumie to dobrze ze taki robotny ale jakby mu zaoferowali prace na ktorejs z tych rozmow na ktore sie wybiera to chyba nici z wyjazdu najwyzej z mama pojade Tez w tym roku chodzi na kurs i co chwile ma jakies egzaminy, takze jej tez sie urlop tez przyda Ale mama to nie Tż
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój promotor też nie przeczytal ani razu mojej pracy, gnój jeden. Jakbym go teraz spotkala powiedzialabym mu parę slów Jeszcze trafila mi sie taka upierdliwa recenzentka, że obrona mojej pracy trwala ponad godzinę. Największa trauma w życiu. Od tamtej pory mam odruch wymiotny jak pomyślę o nauce |
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Ech też bym się dziś przejechała na wakacje, albo chociażby na weekend
Ale nie wiem jak to będzie, trzeba pasa zacisnąć, bo w końcu wesele w przyszłym roku, a nie zarabiamy kokosów. Dzisiaj się napaliłam żeby pojechać do Kazimierza Dolnego właśnie na weekend, słyszałam, że jest tam pięknie, a niestety nigdy tam nie byłam. Mam nadzieję, że uda się taki wyjazd za jakiś czas, może pod koniec wakacji chociaż.
|
|
|
|
#716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja siedzie i pisze... i caly week bede zarobiona...ja tez gratuluje ![]() Cytat:
nagadacie sie jak nigdy
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na szczescie juz po i juz jestes pani mgr Tez sie boje bo jest jedna taka babka na mojej uczelni co teoretycznie moglaby byc recenzentem, a ona jest czepialska i zna sie na rzeczy w ogole to w zeszlym roku nie dopuscila jedna laske do obrony bo jej powiedziala ze praca do dupy, a laska specjalnie na obrone przyleciala z anglii No a ja pisze prace teraz u kobiety ktora kompletnie sie nie zna na rzeczy i mi przynosi ksiazki z filologii polskiej, ktore niby sa niezbedne w mojej pracy takze ona pewnie nie ma pojecia nawet o czym ja pisze A kto byl Twoim promotorem?? czyzby prof. Tokarz?
|
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak wiec z tym pisaniem nie jestes sama.
|
|
#719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam, bardzo mi się podobało mimo, że pogoda niefajna była....no i trafił nam się fajny nocleg, co prawda 10 km od Kazimierza w kier Nałęczowa ale i tak dobrze bo w ciemno pojechalimy a byliśmy samochodem więc taka odległość to nie był problem.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

Wczesniej odezwala sie moja kuzynka (spotkalam sie z nia na poczatku maja; przegadalysmy ponad 6 h
i jeszcze nam malo bylo...) a teraz znalazlam daleka siostre. W sumie to juz piata woda po kisielu, bo nasze mamy sa dla siebie siostrami ciotecznymi, ale to zawsze rodzina. Dziewczyny bym nie poznala normalnie.
Ostatnio widzialysmy sie, gdy mialysmy chyba 11 lat...

(tzn mój tata by dawał te kwiaty ale i tak jakoś dziwnie 

a mi sie tak marzy chocby tydzien nad morzem i romantyczne spacerki ehhh