|
|
#721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A właśnie jak cenowo wygląda tam nocleg, no i co warto zobaczyć?
|
||
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
noo nie wiem
W sumie od niej to tez bym chciala odpoczac poza tym te wschody i zachody slonca na plazy w ramionach tż.... rozmarzylam sie ![]() Cytat:
bo on tez nie czyta prac ma w ogole bardzo luzne podejscie do tematu "to pani przepisze stad, a to stamtad" No ale egzaminy z nim tez do najlatwiejszych nie nalezaly, bo on to z kolei wielbi tylko facetow wszyscy faceci mieli 5 juz za samo przyjscie na egzamin, podczas gdy dziewczyny musialy sie napocic zeby chociaz 3 dostac W ogole to dzis sie dowiedzialam, ze "wydoktoryzowal" juz kolege z roku wyzej, ktory obronil sie w lutym zeszlego roku szok A koles jakis ponadprzecietny nie jest, no ale to jego ulubieniec A z jego zonka to na szczescie nie mialam doczynienia ![]() Ja juz dzisiaj ide spinkac, bo bylysmy po szkole w cukierni na ciachu i herbatce i pani to mi chyba cos dosypala do tej herbatki, bo normalnie leb mi peka i spac sie chce jak nie wiem Nastawilam se na jutro budzik na 6:30 bo musze prace pisac ciekawe czy wstane
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia zycze we wstawaniu
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nocleg 35 zł/os ale to był weekend majowy więc nie wiem jak w innych terminach. pokoik był ładny, w nowym budynku, czyściutki, z łazienką. Wszystko nowiutkie, bez grzyba w łazience ![]() Tv w pokoju i nawet właściciele nam wlączyli ogrzewanie bo było zimno ![]() Generalnie sam KAzimierz jest maleńki. Warto zobaczyć ruiny zamku, wdrapać się na Górę Trzech Krzyży- stamtąd jest piękny widok na całe miasteczko i Wisłę... no i sam KAzimierz warto przejść no i jak ktoś lubi to są fajne wąwozy lessowe- miłe miejsce na spacer No i spacer nad Wisłą też polecam- mój TŻ mi się własnie nad Wisłą oświadczył ![]() ) tam jest zabytkowy stary wiatrak i pojechalismy do Janowca, zwiedzić ruiny zamku- świetne miejsce..tzn jak ktoś lubi takie rzeczy - przeprawa przez Wisłę promem kosztuje 8 zł za samochód z kierowcą+ chyba 4 albo 5 zł pasażer. I jeszcze pojechaliśmy sobie do NAłęczowa- jakies 20 km od Kazimierza... jest tam bardzo ładny park i pełno pałacyków dookoła, które są teraz uzdrowiskami....i łabędzie są tam oswojone Jedzenie w knajpkach- ceny myślę standardowe...ale parkingi wszędzie płatne...przeważnie ok 10 zł/dzień... ale się rozpisałam hehe
|
|
|
|
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ale Wy piszecie!! Nie nadążam, mam duże zaległośći, ostatnio brakuje mi czasu na wszystko:/ Jutro wieczorem jadę z TŻ i jego rodzicami do jego dziadków. Pierwszy raz tak z nimi jako rodzinka już. Ale na poniedziałek mam zrobić prezentację multimedialną na 60 slajdów i konspekt pracy licencjackiej, nie wiem kiedy ja to zrobię:/ Pewnie tam będę robić. Trochę się stresuję tym wyjazdem. Właściwie to już raz poznałam jego dziadków, ale tylko raz się widzieliśmy. Oni są strasznie ale to bardzo bardzo religijni i będę stremowana. Nie wiem jak odbiorą każde moje zachowanie, ubiór, ale będę sobą. Wracamy w sobotę, a pogoda taka beznadziejna:/
Ale mam już dużo na NK, super
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a możesz mi przesłać przez PW namiary do tego pensjonatu, jeśli oczywiście masz Już widzę ten zachód słońca i widok na wisłe z jakiegoś wzgórza echwyobrażam sobie jakie musisz mieć z tym miejscem wspaniałe wspomnienia
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dokładnie i pewnie takim pozostanie aż jego miejsce zastąpi dzień ślubu Zaraz Ci wyślę z tym, że to kwatera prywatna a na dole jest bar i właścicielka (mimo, że było otwarte od 12 bo to była niedziela) to o 8 rano otworzyła dla nas specjalnie i dostaliśmy jeszcze śniadanie gratis
|
|
|
|
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
Narobiłyście mi ochoty na ten Kazimierz Dolny, a chyba nawet ostatnio była w nim scena z M jak Miłość i właśnie spodobało mi się to miejsce.
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
a my własnie z TŻ-em zalatwilismy sobie na jutro wyjazd do stadniny koni...
mielismy nigdzie nie jechac, ale jakos tak na spontanie wyszło na szczescie jeszcze znaleźlismy wolne miejsce Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie lac deszcz.....
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja właśnie przez ten odcinek tak wymarzyłam sobie ten weekend Cytat:
Anuulaa wjazdem do dziadków Tż się nie stresuj jak cię zobaczą to padną z wrażenia, a pewno pokażesz się z dobrej strony
|
||
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
echh zawsze chciałam się nauczyć jeździć konno...może kiedyś mi się uda
|
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
naula niestresuj sie bdz soba wkoncu bedziesz z tz a nie z jego dziadkami
![]() Cytat:
chce sie tam wybrac w wakacje
|
|
|
#737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wkurzyłam się, bo po pierwsze to od kiedy ja się tak ubieram, po drugie to czy ja kiedyś pojechałam do jego rodziny ubrana jakoś nieodpowiednio i czy on się wstydzi i obawia, że się mogę źle ubrać?? Zaczął się tłumaczyć, że jego babcia taka jest, że mogła by mi zwrócić uwagę jakbym miała za krótką spódnicę. Aż się wystraszyłam Później zaczęłam się z nim przedrzeźniac, że pojadę w golfie nawet jak będzie bardzo ciepło |
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() Cytat:
Miłego odpoczynku wszystkim wyjeżdżającym i nie tylko
|
|
#739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ubieraj golfy i spodnice do ziemi najlepiej szare![]() Cytat:
![]() dziekuje za namiary na kwatere skorzystam
|
|
|
#740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() kurcze nawet nie mam czasu was przeczytac, co tez wczoraj naskrobałyscie ![]() ale pozdrawiam wszytskie gorąco ![]() ps. dzis sie z TZ zobacze, a od niedzieli sie nie widzielismy
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszytkim spiochom
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
heheh wszyscy chca namiary na Kazimierz
chce i ja moze kiedys się tam spotkamy heheh takie spotkanie wizazanek Ale napedzasz pani od pensjonatu klientow nastepnym razem nie dosc, ze dostaniesz gratis sniadanie to jeszcze do lozka ![]() Cytat:
Dziadkowie to juz tacy sa, ze sa religijni Moi tez tacy sa Zachowuj sie normalnie i grzecznie i bedzie ok Zreszta z tego co widzialam na fotkach to nie zauwazylam zeby sie ubierala jakos wyzywajaco czy nieodpowiednio, takze nie powinni sie czepiac No a w ogole zimno jest, wiec golf moze sie przydac ![]() jakie spiochy? Ja od rana pracuje jak mroweczka
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
ach a ja jeszcze w piżamce i szlafroczku chodze. jakos nie chce mi sie ubierac. dzis postanowiłam ze zrobie wielki dzien lenia
![]() dopiero od jutra zaczne nauke
|
|
|
|
#746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie naurtalne![]() ja tez pracuje od rana skonczylam prace licencjacka jutro ja oddam i zoaczymy co powie jestem z siebie dumna jescze tylko musze zrobic 2 rzeczy.. wymyslic wywiad z nauczycielem w trakcie wanasu zawodowego bo mi sie kolezanke z pray niechcialo meczyc, no i napisac swoja koncepcje szkoly... ale mi sie niechce ale coz musze;DCytat:
ale ja tez w pizamkce i szlafroczkU
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze jakos sie zebrac nie moge.
a do Kazimierza to ja mam bardzo daleko
|
|
|
|
#748 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
moi rodzice juz 2 razy tam rocznice slubu spędzali. ale oni spali w Nałęczowie, w kazimierzu byli rekreacyjnie hehe
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie leniuchy i pracusie! ja wpisuje sie w ta pierwsza grupę;-) Ja robie awans zawodowy w szkole wiec też przede mną pisanie sprawozdania i jakaś cala ta teczka. wczoraj przeżyłam hospitacje dyrektorki - uff stres był. I w związku z tym że tak wczoraj sie nastresowałam to dziś zrobiłam sobie wolne od jakiegokolwiek pisania. zacznę jutro !!!!!!!!!!!!(to moje ulubione zdanie;-) Zresztą mój Tż też ma dziś wolne więc trzeba to wykorzystać!
A Kazimierz jest super - ja byłam kilka razy (studiowałam w Lublinie to w miarę blisko było) ale niestety z wcześniejszym facetem. Ale samo miasteczko bardzo urokliwe. A myśmy jeździli zazwyczaj na ryzyka z noclegami - zawsze sie coś znalazło. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

ale na szczescie juz po i juz jestes pani mgr
Tez sie boje bo jest jedna taka babka na mojej uczelni co teoretycznie moglaby byc recenzentem, a ona jest czepialska i zna sie na rzeczy
w ogole to w zeszlym roku nie dopuscila jedna laske do obrony bo jej powiedziala ze praca do dupy, a laska specjalnie na obrone przyleciala z anglii
A kto byl Twoim promotorem?? czyzby prof. Tokarz? 
Tak wiec z tym pisaniem nie jestes sama.
nagadacie sie jak nigdy
Tv w pokoju i nawet właściciele nam wlączyli ogrzewanie bo było zimno
) tam jest zabytkowy stary wiatrak i pojechalismy do Janowca, zwiedzić ruiny zamku- świetne miejsce..tzn jak ktoś lubi takie rzeczy