|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76270446]Napis czyta, ale nie pisze, bo nie ma w sumie o czym
Poznałam super chłopaka, w poniedziałek spotkamy się drugi raz, ale nie czuję zainteresowania z jego strony. Tzn chodzi mi o to, że nie mamy zbyt dużego kontaktu ze sobą, nie pisze, nie dzwoni. Jak piszemy to dosłownie kilka wiadomości na krzyż i dla mnie to mało. I z doświadczenia wiem, że nic z tego nie będzie. Mam doła przez to.[/QUOTE]Czyli masz o czym! Może będzie niektórzy nie "umieją" pisać, aczkolwiek jeśli całkiem milczy to też nie jest najlepszy znak. No ale chyba za wcześnie by oceniać?Cytat:
![]() [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76271966] Oczywiście, że korona mi z głowy nie spadnie, ale nie chcę się odzywać skoro on jakoś bardzo o ten kontakt nie zabiega.[/QUOTE] akurat to jest zrozumiałe ![]() ale trzymam kciuki, żeby się wszystko potoczyło po Twojej myśli ![]() a ja znad śniadanka Was podczytuję u mnie stagnacja, więc chociaż Wasze losy mnie podtrzymują na duchu ![]() a nie, pisze do mnie ten M, co się odezwał, gdy rozpaczałam przez olewkę K. Jest na wakacjach z 2koleżankami i kolegą (przynajmniej foto mieli we 4), a pisze do mnie, choć się nie poznaliśmy w realu. Trochę mnie to dziwi. No chyba że się tam nudzą... A może serio, tak jak Księgowa napisała, jest po jakimś rozstaniu i desperacko szuka pocieszenia
Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-08-13 o 13:52 |
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76270446]Napis czyta, ale nie pisze, bo nie ma w sumie o czym Poznałam super chłopaka, w poniedziałek spotkamy się drugi raz, ale nie czuję zainteresowania z jego strony. Tzn chodzi mi o to, że nie mamy zbyt dużego kontaktu ze sobą, nie pisze, nie dzwoni. Jak piszemy to dosłownie kilka wiadomości na krzyż i dla mnie to mało. I z doświadczenia wiem, że nic z tego nie będzie. Mam doła przez to.[/QUOTE]Napis daj mu czas, zobaczysz, jednak macie się spotkać ponownie
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Uch, wróciłam.
Stwierdziłam dzisiaj, że ja się już więcej dopraszać nie będę. Skoro nikt nie chciał ze mną jechać, wsadziłam sama dupsko w swoją seledynową strzałę (wystrojona jak tysiąc pięćset), pojechałam do katedry na mszę, potem na dobrą kawusię i niedozwolony torcik bezowy z borówkami (kawałek oczywiście ), pochodziłam po starówce, przepłynęłam się po kanale statkiem rejsowym, połaziłam po galerii, kupiłam dwa lakiery z Inglota, nakupowałam żarcia na tydzień, kupiłam znicze i podjechałam na cmentarz, a teraz wróciłam i najwyższa pora poleżeć do góry brzuszyskiem, o!
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się zbieram na siłownię, mimo że zbliża mi się okres, mam PMS i lenia jak stąd do Wrocławia.
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w końcu wychodzę z domu, mogę odebrać ten fluid nareszcie, szkoda,że metro nie jeździ i nie wiem jak mam połączenia zastępcze....
a potem siłownia i cheat dopiero... a ja już głodna jestem od jakiegoś czasu mam nadzieję,że dużo naskrobiecie w tym czasie
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie szlag trafia. Wyszlam sobie na balkon z ksiazka a tu moj powalony sąsiad z góry tyra swoja zonke jak zwykle. W sumie sa siebie warci. Tylko mógłby mi petow po swoich smierdzacych fajkach nie zrzucac na balkon
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale skoro nie, to z ta kawa nie ma problemu!
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie by się chyba jednak przydała awaria internetu bo tyle rzeczy kupiłam przez net ostatnio, że boję się sprawdzać stan konta.
Pochwalę się Wam, że tofurnik wyszedł pyszny. Chyba całkiem się przerzucę na żarcie bez nabiału i glutenu, czuję się dużo lepiej, lekko ![]() Nyana - fajny dzień. Ja wieczorem wychodzę z koleżanką. Byłam wcześniej na spacerze w lesie i coś mnie koło oka ugryzło i mam piękną czerwoną opuchliznę ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
Kurcze jednak sąsiedzi są ważni. Tak apropo szukania mieszkania. |
|
|
|
|
#132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tofu jem co drugi dzień, w formie tofucznicy, ale jako wypiek był blee. jednakże Twojego z chęcią bym spróbowała, mmmm Cytat:
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
A co kupilas?
Wmoim przypadku skutecznie dziala awaria wplatomatu. Nie moge wrzucic gotowki na konto, a zamawiac za pobraniem to tak niebardzo, bo nie dosc, ze dodatkowe oplaty, to jeszcze wiadomo, za ile co i jak Jeszcze tylko zegarek chce sobie kupic I na tym koniec moich szalenstw.
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Nyana wstawiam foto na "poczęstowanie". Może to zabrzmi mało skromnie, ale jestem prawie pewna, że by Ci posmakował.
Kupiłam 2 spódnice, 3 koszulki bawełniane i 2 pary trampek. Ogolnie trampki z zamiarem, że jedne wybiorę, drugie odeślę ![]() Poza tym zrobiłam spore zakupy na biochemii urody i na fitotece. Z 800 zł poszło jak nic. |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
A oko trochę wygląda jak podbite
Dziś jednak mam taki dzień, że mnie to śmieszy
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko potraktowane blenderkiem![]() Jak napisałaś o tej kuchni to sobie uświadomiłam, że lubię gotować tylko w swojej i zawsze się niepewnie czuję w czyjejś kuchni. Także zapraszam do mnie
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://savoryorsweet.pl/tofurnik-czekoladowy/ Jak ladnie wyglada ![]() Ale ja chyba nie bawilabym sie w ten spod, tylko skruszylabym jakies herbatniki, biszkopty czy co tam by sie do tego nadawalo. Biochemia i fitoteka to tez "moje sklepy".
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I rozumiem Twój stosunek do cudzych kuchni, nawet bardzo rozumiem! Ja też się w sumie w swojej tylko potrafię odnaleźć: bo mam jedną zdrową szafkę z produktami/przyrządami, jedną, własną półkę w lodówce i wsio
|
|
#140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też jestem oczarowana jego wyglądem Dzięki za miłe słowa.Herbatniki i biszkopty jak najbardziej spoko tylko mają gluten, a ja staram się unikać. Jak komuś nie robi to na pewno świetnie by tu pasowały. Fitotekę ostatnio odkryłam. Wcześniej do apteki zamawiałam kosmetyki z fitomedu. A co jest Twoim hitem? Ja teraz skusiłam się na jedno z ich serum pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
a nawet jakbyś w ogóle na spód nie dała nic słodkiego to by się dobrze z resztą komponowało![]() No ja mam trochę więcej rzeczy w kuchni ale i tak jest malutka. Na jednej półce w lodówce bym się nie pomieściła
|
||
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego dzisiaj, gdy po... No, już nie wiem jakim czasie złamałam zasady i zjadłam kawałek tego ciasta bezowego z borówkami, myślałam, że się zasłodzę, blee... Ale do życia bez 'cukru' też idzie przywyknąć, byle tylko detoks ładnie przejść Tak samo soli nie używam już pod półtorej roku? A tak na marginesie, zakochałam się w ostatnim moim odkryciu: czosnku niedźwiedzim Gdybym mogła pić herbatę, pewnie bym nią nim 'słodziła'
|
|
#142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jem głównie zrobione przez siebie zdrowsze słodkości i jak ostatnio zjadłam milkę to było mi niedobrze. Podobnie czułam się po chipsach, które jadłam w piątek. Nie służy mi to żarcie zdecydowanie.Sól też ograniczam. Jak ostatnio byłam u rodziny na urlopie to nie mogłam pojąć jak oni mogą jeść tak słone jedzenie. Po co solić np. ryż? ![]() Wiesz, że czosnku niedźwiedziego nie próbowałam? Rozejrzę się za nim ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() No właśnie nigdy nie wiadomo... ale kurcze przeraża mnie jak ludzie na siebie mogą tak krzyczeć, wyzywać itd... |
||
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odebrałam fluid i przy okazji poprobowalam znów perfum i kolejne mi się podobają Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, ze w tym przepisie co znalazlam, to trzeba namaczac migdaly, dla mnie za duzo zabawy z tym spodem.Ja fitoteke juz znam dobrych pare lat. Dla mnie hitem jest szampon do wlosow jasnych i tonik nawilzajacy. Zawsze je kupuje. Fajnie tez wspominam koncentrat antycellulitisowy i koncentrat nawilzajacy.
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i ten czosnek kupiłam ekologiczny, bo to też ma znaczenie, przekonałam się już nie raz Tak samo curry, ostatnio kupiłam takie zwykłe tzw 'pospolitej firmy'. Okropne, sam cynamon, bleeee... Jutro może wreszcie uda mi się nabyć to moje, 'prawdziwe'
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
siadam na chwile do inspiracji mieszkaniowych i zaraz śmigam na mecz do pokoju obok
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba odpalę simsy
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z hotelu
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ja tu głodna a Wy o pysznym jedzeniu
Co do glutenu to podobno nie powinno się unikać jeśli nie ma się nietolerancji. Prawda to? 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

Poznałam super chłopaka, w poniedziałek spotkamy się drugi raz, ale nie czuję zainteresowania z jego strony. Tzn chodzi mi o to, że nie mamy zbyt dużego kontaktu ze sobą, nie pisze, nie dzwoni. Jak piszemy to dosłownie kilka wiadomości na krzyż i dla mnie to mało. I z doświadczenia wiem, że nic z tego nie będzie. Mam doła przez to.[/QUOTE]

u mnie stagnacja, więc chociaż Wasze losy mnie podtrzymują na duchu

.

Gdybym mogła pić herbatę, pewnie bym nią nim 'słodziła'