![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2
No to melduję po wizycie. Z wymiarow o ok tydzien mlodszy. Rozbieznosc pomiedzy najmniejszym wymiarem AC a BPD i FL 4 dni wiec proporcjonalny. Wczesniej kosc udowa byla.o ok.2 tyg mniejsza wiec tu wyrównał. Waga mnie zmartwila bo 1900g. Malusi. (z om dzis 34+2)Ale gin twierdzi ze ok.. Jeszcze na wyjsciu pyt czy na pewno.
Ulozenie podluzne glowkowe Lozysko IIst. plyn w normie. Tp wg usg z 23 wrzesnia na 2pazdziernika. Ale od poczatku ok tydzien mlodsze albo i wiecej wychodziło. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
Czbasia super, że wszystko dobrze. Faktycznie waga bardzo malutka. A wzrostowo jak się zapowiada?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
Neocleo super, ze jest wielki postęp! Jak wygląda teraz Twój dzien? Ile jestes w szpitalu?
Miałam laktator Avent natural i był fajny. Sprawnie i bezboleśnie odciągał. Teraz spróbuję canpola, bo planuję kupić te szklane butelki i butelki lovi. Moje plany po ciąży, to nigdy więcej nie myśleć o sobie, że jestem gruba ![]() Chcę tez siedziec w domu, zamiast urządzać wycieczki do teściów lub rodziców. Oni niech przyjezdzają. Z Kostkiem juz jezdzilismy po tygodniu. Za pół roku zacznę się martwić o pracę.. Juka, myślę, ze najlepszym prezentem dla męża będzie dzidziuś i wypoczęta Ty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2075 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
My w marcu jedziemy na narty ![]() ![]() Ale dzisiaj dużo rozmawialyscie ![]() ![]() A i kupiłam dzisiaj mega super książkę ! A raczej mój malzon kupił sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zadomowienie
|
Neocleo, super, że wszystko u Was się normuje, oby jak najszybciej córkę wypisali do domu
![]() Ja dostałam madelę, chyba to ten model mini, no cóż, zobaczę jak w praktyce, najwyżej kupię coś innego. Przypomnialyscie mi o buustonoszu, może też wybiorę się do esotiq po jakiś, ale u mnie miseczka c, może jakieś małe d. Z tego co widziałam na stronie to same większe są. A i ciekawe jak piersi urosna. Cena faktycznie dobra, złe chyba póki co kupię jedynie 2 miękkie. Madziek, wypoczywaj, książka, gazetka, bezalkoholowy drinczek ![]() Czbasia, skoro lekarz mówi, że wszystko e porządku, to tak z pewnością jest. Ja po porodzie mam plan szybko wrócić do figury i zrobić paznokcie, bo właśnie zdjęła m i już do porodu nie robię hybryd ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
Kasia mam pierwsza część "ciężarówka przez 9 miesięcy" faktycznie fajna
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2078 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie mnie umknęło jakoś kupno części pierwszej i bardzo żałuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
♡ + ♡ = ♡♡♡♡
|
Poli, Lilka - dziękuję
![]() Lilka, u malutkiej jestem codziennie, bo zawożę jej moje odciagniete mleczko z całego poprzedniego dnia i nocy. Odwiedziny u takich wcześniaczków są tylko w określonych godzinach i tylko 2 razy dziennie. Ja jeżdżę przed południem, bo wtedy też lekarze opiekujący się wcześniaczkami udzielają informacji o ich stanie zdrowia, postępach itd. Co do laktatora, to przy pierwszej córce do 3 m. ż. używałam ręcznego z Aventu, który sprzedałam bo był mi później niepotrzebny. Teraz kupiłam też ręczny, ale firmy Medela i póki co jest ok (odciągam nim mleko dla córci). |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Konto usunięte
|
Hej, witam się z Krynicy Zdrój (do Morskiej za daleko
![]() Mamy hotel na takim wzniesieniu że cud że nie urodziłam po wejściu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Wtajemniczenie
|
A ja już w Krakowie - właśnie dojechaliśmy! Ale wcześniej jak mi się nieco humor poprawił, to poszliśmy na spacer. I tam powstało zdjęcie pt. "wakacje na bali"
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2082 |
Zakorzenienie
|
Schmetterling udanego wypoczynku.
Madziek piękne zdjęcie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
Shmett to ostrożnie i powoli
![]() ![]() Madziek super zdjecie! ![]() Kasia miałam tę książkę i po pierwszych zachwytach ją sprzedałam. Za dużo żartów, które z czasem irytują, gdy chcesz naprawdę zgłębić temat. Teraz czytam blogi. Neocleo, to szkoda, że te wizyty takie ograniczone.. z drugiej, egoistycznej strony, to się przynajmniej szybciej zregenerujesz i wyspisz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2084 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Do mnie ta forma przemawia w sytuacji kiedy chce mieć na coś ogólny poglad. Do bardziej specjalistycznych tematów kupiliśmy "Pierwszy rok życia dziecka- poradnik dla rodziców". - mega wielka skarbnica wiedzy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
Mi mąż zrobił sesję ostatnio. Taką z fotografem miałam w pierwszej ciąży. Teraz poszliśmy w plener i jak byliśmy nad morzem też i wyszły fajne zdjęcia. Jak się odwaze to pokażę 🤗
Ja dziś się obudziłam masą energii. Wstawilam kolejne pranie malego, zrobiłam masę naleśników dla rodzinki. Teraz przerwa na herbatkę i idę prasować i układać w komodzie . W końcu ! 🤗 Przyszły też naklejki i dziś będziemy z mężem naklejać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja miałam tydzień z życia wyjęty przez zęba. Ale już sytuacja opanowana. A w łóżeczku też używała Twoja córka tej kołderki? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |||
Rozeznanie
|
Mój też.. Zresztą dziewczyny małe nie były, a podobno każde dziecko większe :O Obie ponad 3600 przy 56 i 58cm długości.
Jeśli chodzi o połóg to najchętniej bym ominęła ten etap, a potem zamierzam się wziąć za zrzucanie tuszy :P Cytat:
Cytat:
Też miałam, ale podałam dalej ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2089 |
Zakorzenienie
|
Rojku a nosiły córki rozmiar 56?
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Rozeznanie
|
#2091 |
Zakorzenienie
|
Ok, bo ja też jestem przygotowana na 56
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem Wam, że droga powrotna minęła duuużo lepiej, ale też jechaliśmy inną trasą - dłuższą ale szybszą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mąż zawiózł synka do babci i zostałam sama. Nie muszę nic robić, ale już mi się nudzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2094 |
Wtajemniczenie
|
Madzialenka - pokaż zdjęcia znad morza! Napewno są super!
Mnie tak bardzo brakuje morza - chyba pierwsze wakacje od bardzo dawna, kiedy nie pojechałam nad żadne morze ![]() Schmetterling - udanego wypoczynku, baw się dobrze ![]() Ja nie wiem, co robić że stanikiem - położna na sr mówiła, żeby kupić dwa rozmiary większe, dwie sztuki na początek i dopiero w 38 tygodniu. Ciekawe gdzie i jak mam to zrobić, skoro aktualnie noszę rozmiar 70H ?! A tak w ogóle to jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie!!! To normalnie wstyd, żeby stara baba, w dodatku pedagog z wykształcenia tak się mazgaiła ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2095 | |
Rozeznanie
|
Też mam na 56 :P Ale chyba niewiele (przynajmniej w porównaniu do tego co dziewczyny miały :P pajaców - 9, body z długim â 7, body z krótkim - 5(te dopiero płyną ze stanów), Spodenki â- 5.
Cytat:
![]()
Anielka 6.12.2011r. Hania 20.11.2013r. i Leon w drodze... ![]() Edytowane przez rojku Czas edycji: 2017-08-15 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
Lilka oooo to na długo będziecie sami
![]() Madziek ok, wrzucę . Ale mam je na męża komputerze i muszę zgrać. To faktycznie masz duży problem ze stanikiem. I ci zrobisz? Rojku ja też mam mało na 56. Na 62 większość kupowałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Rozeznanie
|
P.S. Czasem babeczki przerabiają zwykłe na karmniki
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyliśmy naklejać naklejki na ścianie . Leżę i jestem zakochana 😍
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
Madzialenka dawaj zdjecie pokoju! I skąd zamawialas naklejki?
Planów nie mam za bardzo. Mąż dzis jakies zlecenie ma, jutro po pracy jakies spotkanie z klientem, ale wieczorem gdzies na kolację wyskoczymy. Jutro rano upiorə dywany. Bedziemy tez malować szafkę. Za tydzien w lublinie otwarcie ikei i chcę tam kupic stół do kuchni. Czy ktoś był na otwarciu ikei i czy warto wtedy cos kupowac, w sensie liczyc na promocje/rabaty? Rojku, może zamów te miekkie Mitex? A potem jak się unormuje to jakies ładniejsze i droższe? Ja tez w pierwszej ciazy kupilam sobie na początek dwa zwykłe, do karmienia na targu za 15zł i dwie przedłużki obwodów. Bo juz w koncowce ciazy nie chcialo mi sie toczyc do sklepu (lipiec-upały..) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tylko sajza mojego nie mają ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.