|
|
#451 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#452 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym, zwyczajnie sie ciesze i widze, ze ludzie dobrze reaguja i tez sie ciesza, to sama przyjemnosc sie tym dzielic
|
|
|
|
|
#453 |
|
Zadomowienie
|
Ja, jeżeli będę mogła, podzielę się tą informacją z najbliższą rodziną oraz w pracy. Reszta mnie juz nie obchodzi. Ale ludzie rzeczywiście pozytywnie reagują na taką informację, czysta radość ☺
|
|
|
|
#454 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Dawno mnie nie było ale wróciło mi fatalne samopoczucie i od dwóch dni znowu czuję się umierajaco. Ciężko wysiedzieć w pracy
![]() Co do tego komu chciałabym powiedzieć... to wszystkim. Fajnie jest się tym dzielić. Gorzej, że później muszę mówić jak źle się przy tym cZuję. Eh Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
narazie wiedzą tylko najblizsi-sami zaczeli sie niektórzy domyślać i dopytywac więc powiedzielismy![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#457 |
|
Zadomowienie
|
Problemy z kupą. Juz jakis czas z tym walczymy. Tzn bylo dobrze, chirurg kazał odstawić dicopeg i się znowu zaczęły problemy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Uff dobrze, że nie ja jedna. Kiedyś mi teściowa powiedziała, że jestem strasznie skryta i nie chcę się dzielić swoim szczęściem (najbardziej skryta synowa hłe hłe)... Syn nadrabia za mnie gadatliwością- on rozpuści wieści szybciej niż facebook
![]() Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
U mnie narazie wie tylko tż, mama i szefowa. Współpracownicy już gadają miedzy sobą ze na pewno jestem w ciazy bo jestem na grafiku a nie chodzę do pracy 😒
|
|
|
#461 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez nie chodze do pracy. przyslam z l4 na 4 dni, powiedzialam o ciazy i poszlam dalej na l4 U mnie wiedza juz obie rodzinki i wiekszosc bliskich znajomych. Fajnie sie mowi takie wieśći na żywo bo ludzie mega pozytywnie reagują ![]() to juz 10ty tydzien, ryzyko poronienia bardzo spadło więc nie widze powodu zeby nie dzielić sie ta radosna nowina
|
|
|
|
|
#462 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie wie szef, rodzice, teściwie, siostra z mężem i 1 przyjaciółka
Za tydzień w piatek mam prenatalne i po nich bede chciała powiedzieć reszcie osób w pracy. Mamy bardzo zgrany zespół, więc nie chciałabym, żeby dowiedzieli się z innych źródeł. Po prenatalnych powiemy tez najbliższym znajomym i reszcie rodziny. A potem pewnie wieści rozniosa się same. Chociaż jak dla mnie mogliby wiedzieć tylko najblizsi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wie 5 osob.
|
|
|
|
#465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdyby nie te wizyty tez powiedziałabym po prenatalnych Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- a co do tego jak powiedzieć... Ja chyba pierwszy raz byłam tak zestresowana rozmowa z szefem. Obmyslalam milion sposobów jak to zrobić, a skończyło się tak, że wypalilam prosto z mostu, że jestem w ciąży. A szef na to " Naprawdę! Ale super wiadomosc. gratuluję, który miesiąc, jak się czujesz, w ogóle po Tobie nie widać". I potem już poszło na luzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wiedzą oba zestawy Rodziców
i w pracy wiedzą wszyscy bo wiadomo jak się plotki rozchodzą W niedzielę jedziemy na urodziny Babci, mam nadzieję, że moi Rodzice czegoś nie wypalą bo ja bym najchętniej to trzymała w tajemnicy Tym bardziej że nic po mnie nie widać
|
|
|
|
#468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja powiem w pracy po prenatalnych. U nas juz od jakiegoś czasu wiedzą najbliżsi przyjaciele plus rodzina(rodzice i rodzeństwo). |
|
|
|
|
#469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie przejmuj się. To twoje prawo iść na macierzyński i nic nie mogą Ci zrobić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
U nas intensywny dzień. Dzisiaj nasz psiak skończył rok ️ I zabraliśmy go na długi, urodzinowy spacer po Bielskich górach. Mieliśmy towarzystwo jego kolegi tej samej rasy. Zrobiliśmy 10 km, psy się wyszalaly. ![]() Potem obiadek u rodziny Męża I do domku. Musiałam się bronić przed winem do obiadu... U nas wie Mąż, mama i przyjaciółka. Jeżeli wszystko pójdzie ok to powiemy reszcie po prenatalnych Właśnie byłam w kibelku I krew mi poszła z pupy... Cholerne zaparcia... ![]() ![]() Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj maz zaczal sie przekonywac do psa- mowi ze pomyslimy jak sie dziecko urodzi ![]() Byli u nas znajomi z malym dzieckiem, zabrali ze soba wozek, pokazali co i jak, na co zwrocic uwage, gdzie kupić itp. Maja dla nas wiele rad i na pewno skorzystamy nawet mowili ze jak cos nam wpadnie w oko jak bedziemy ogladac to zeby im podeslac linki to zobacza i doradzą Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba że wolicie poczekać aż dziecko będzie mieć kilka lat
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest z tych co nigdy sie nie chowal ze zwierzeciem, co najwyzej krolik "bo zwierzeta brudza i śmierdzą". Czlowiek tez brudzi i smierdzi jak sie nie myje. Jak sie o zwierzę i jego "obejscie" dba to nie śmierdzi. Ja uwazam ze dziecko powinno sie wychowywac ze zwierzetami i powinno sie uczyc szacunku i odpowiedzialności. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#474 |
|
Zadomowienie
|
Słodkaa, o której wizytujesz?
|
|
|
|
#475 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nasz królik jest jak pies Ale z tym brudzeniem cóż... bobki z kuwety nie wyparują więc czy spacer z psem, czy sprzątanie króliczego obejścia - wychodzi na to samo. Każde zwierzę to obowiązki, wiadomo.W rodzinie mojego męża kupili psa, bo dzieci chciały
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#477 |
|
Zadomowienie
|
Trzymamy kciuki!! Daj znać jak poszło 😚
|
|
|
#478 |
|
Raczkowanie
|
Powodzenia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#479 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzymamy kciuki!
![]() Ja właśnie czekam przed zabiegowym. Musze zrobić badania przed jutrzejsza wizytą a potem... lece do pracy!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#480 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

Poza tym, zwyczajnie sie ciesze i widze, ze ludzie dobrze reaguja i tez sie ciesza, to sama przyjemnosc sie tym dzielic 

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...

Tym bardziej że nic po mnie nie widać
13.03.2008
️ I zabraliśmy go na długi, urodzinowy spacer po Bielskich górach. Mieliśmy towarzystwo jego kolegi tej samej rasy. Zrobiliśmy 10 km, psy się wyszalaly. 

Nasz królik jest jak pies