|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna, lato, jesień, zima każda ,,gwiazda" formę trzyma cz.42
teraz się cieszę, że nie wybrałam w końcu Zakynthos'u choć na Krecie podobno jakieś wiatry duże...
|
#3242 |
|
Konto usunięte
|
Hej
|
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76342466]Hej
[/QUOTE]co jest ?
|
#3244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisałam w klubie ![]() oprócz tego po staremu raczej Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76342466]Hej [/QUOTE]co jest?
|
|
#3245 |
|
Konto usunięte
|
Wszystko mnie wczoraj bolało, całe krocze przy chodzeniu, przy przekręcaniu z boku na bok...
Do tego niskie ciśnienie, parcie na pęcherz, krew z nosa wczoraj, dzisiaj. Brak weny na wyprawkę, nie wielkie wsparcie ze strony bliskich, brak Tż obok, moja otyłość i to, ze nie mogę za wiele z tym teraz zrobić. Nie mam na kogo liczyć, a każdy liczy na mnie Przepłakałam wczoraj Tyle dobrze, że dzisiaj chociaż lepiej się czuję chociaż fizycznie.
Edytowane przez 57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 Czas edycji: 2017-08-16 o 14:46 |
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76342921]Wszystko mnie wczoraj bolało, całe krocze przy chodzeniu, przy przekręcaniu z boku na bok...
Do tego niskie ciśnienie, parcie na pęcherz, krew z nosa wczoraj, dzisiaj. Brak weny na wyprawkę, nie wielkie wsparcie ze strony bliskich, brak Tż obok, moja otyłość i to, ze nie mogę za wiele z tym teraz zrobić. Nie mam na kogo liczyć, a każdy liczy na mnie Przepłakałam wczoraj Tyle dobrze, że dzisiaj chociaż lepiej się czuję chociaż fizycznie.[/QUOTE]Biedna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3247 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najbardziej się obawiam nawrotu depresji
|
|
|
|
|
#3248 |
|
Rozeznanie
|
Witam się po urlopie.
Na pewno nie dam rady was nadrobić, przez ten czas w ogóle nie zaglądałam na wątek bo jakoś czasu brakło - na wszystko - także dieta leży i kwiczy, ćwiczenia - przy sprzątaniu a tak to labaMam zamiar już częściej tutaj zaglądać .Ale za to ogarnęliśmy pokój starszej córci - pomalowany, wysprzątany, jeszcze tylko szafa ma jutro dojechać i będzie gotowe . Teraz młodsza się dopomina .A tak w skrócie to coś ciekawego mnie ominęło??? ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76342921]Wszystko mnie wczoraj bolało, całe krocze przy chodzeniu, przy przekręcaniu z boku na bok... Do tego niskie ciśnienie, parcie na pęcherz, krew z nosa wczoraj, dzisiaj. Brak weny na wyprawkę, nie wielkie wsparcie ze strony bliskich, brak Tż obok, moja otyłość i to, ze nie mogę za wiele z tym teraz zrobić. Nie mam na kogo liczyć, a każdy liczy na mnie Przepłakałam wczoraj Tyle dobrze, że dzisiaj chociaż lepiej się czuję chociaż fizycznie.[/QUOTE]No nie no - głowa do góry - na pewno będzie lepiej |
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
W Chorwacji to samo
Ludzie są niepoważni ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76342921]Wszystko mnie wczoraj bolało, całe krocze przy chodzeniu, przy przekręcaniu z boku na bok... Do tego niskie ciśnienie, parcie na pęcherz, krew z nosa wczoraj, dzisiaj. Brak weny na wyprawkę, nie wielkie wsparcie ze strony bliskich, brak Tż obok, moja otyłość i to, ze nie mogę za wiele z tym teraz zrobić. Nie mam na kogo liczyć, a każdy liczy na mnie Przepłakałam wczoraj Tyle dobrze, że dzisiaj chociaż lepiej się czuję chociaż fizycznie.[/QUOTE]Biedna jesteś ![]() Jutro na 10 idę na szczepienie a przedszkola nie załatwiłam może jutro się uda
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Ale doła złapałam
przynajmniej pójdę na uczelnię i nie będę dostawała świra w domu... ![]() Oficjalnie mogę powiedzieć że praca nie wypaliła, a taka już byłam na nią napalona ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Non oj takie siedzenie w domu potrafi dołować.czlowiek za dużo czasu ma i za dużo myśli
![]() Ale wypoczywaj póki możesz bo zleci szybciej niż myślimy ![]() Może rozważ jakiś darmowy kurs przez neta? Czy spędz czas na nauce języka? Zawsze to czymś się zajmiesZ Uspiłam gada, mam luz a tu taka cisza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3252 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;76342921]Wszystko mnie wczoraj bolało, całe krocze przy chodzeniu, przy przekręcaniu z boku na bok...
Do tego niskie ciśnienie, parcie na pęcherz, krew z nosa wczoraj, dzisiaj. Brak weny na wyprawkę, nie wielkie wsparcie ze strony bliskich, brak Tż obok, moja otyłość i to, ze nie mogę za wiele z tym teraz zrobić. Nie mam na kogo liczyć, a każdy liczy na mnie Przepłakałam wczoraj Tyle dobrze, że dzisiaj chociaż lepiej się czuję chociaż fizycznie.[/QUOTE] Dzisiaj juz lepiej ? ![]() Cytat:
Cytat:
Może spróbuj jakos sobie czas zagospodarowac ? Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalej zaciśnięte będą ![]() swoją drogą i ja o kciuki proszę bo o 10 szczepienie mam a po ostatnim się nieco boję a później mam nadzieję, że to przedszkole w końcu załatwię bo ileż można
|
|
#3254 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypoczęłaś? Jak było? Opowiadaj ![]() Ja dokończyłam pazurki, jutro jadę na zlot Pastafarian więc w temacie
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Młoda tak grzecznie i cicho siedziała w łóżeczku, aż podejrzane było, patrzę a ona dopadła książkę fit matki wariatki:-D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Do tego niskie ciśnienie, parcie na pęcherz, krew z nosa wczoraj, dzisiaj. Brak weny na wyprawkę, nie wielkie wsparcie ze strony bliskich, brak Tż obok, moja otyłość i to, ze nie mogę za wiele z tym teraz zrobić. Nie mam na kogo liczyć, a każdy liczy na mnie Przepłakałam wczoraj Tyle dobrze, że dzisiaj chociaż lepiej się czuję chociaż fizycznie.[/QUOTE]kochana musisz być teraz silna za dwoje, pamiętaj, że dla kogoś jesteś całym światem oby bóle ustały szybko LB !napiszę Wam w klubie jaką aktywność dziś zaliczyłam
|
#3259 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
zabrzmiało tak tajemniczo, że nie powiem o czym pomyślałam
dzień dobry zaraz lecimy na szczepienie. Zważyłam się i mam już 4kg na +
|
#3262 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziubusie
Ostatnio pojawiam się i znikam ![]() Pojechaliśmy znów na 6 dni na działkę ![]() Jaka burza była w piątek na niebie jak ze stroboskopami, a grzmoty zlały się w jeden ogłuszający dźwięk ![]() Po powrocie do domu musieliśmy ogarniać cały taras, bo huśtawka się przewróciła na lawendy (na szczęście tylko je przygniotła a nie połamała), spadła cała skrzynia 80cm z kwiatami, od sąsiadów pospadało mnóstwo rzeczy, bałagan nie z tej ziemi ![]() Dzisiaj mamy gości na kolację, więc cały dom do wysprzątania, zwłaszcza, że ostatnio więcej nas w nim nie ma, niż jesteśmy- czeka nas gruntowne mycie wszystkiego ![]() Martwię się trochę o Malutką, bo jak tylko wspominam, że za 2 tygodnie idzie do przedszkola, to od razu buzia w podkówkę i mówi, że nie chce i czy będę tam z nią cały czas. Nie wiem jak to będzie ![]() Muszę je obie już powoli przestawiać na wcześniejsze wstawanie, bo starsza wczoraj np. spała do południa, a za chwilę szkoła ![]() Za wszystkie aktywności ![]() Ja melduję prawie codziennie po 2-3h badmintona
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie z tym waszym domkiem, że tak możecie jechać ![]() Co do małej to moja znów mówi, że chce iść. Tłumaczę, że mnie nie będzie tylko ciocie, póki co ok ale mam w koszyku z księgarni kilka książek o przedszkolu. Ostatnio zauważyłam, że bardzo pomagają jej takie książki terapeutyczne. My już po szczepieniu oby tylko gorączki nie było. Jestem uboższa o 260zł. A za miesiac kolejna za prawie 400 zł a dwie dawki potrzebne dzieci kosztują majątek :P!
|
|
#3264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zobaczy jak przedszkole jest fajne i zmieni zdanie. A macie jakaś adaptacje? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- MELDUJĘ 5,8 KM MARSZ I ROZCIĄGANIE Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy dzień będzie trudny, ale spodoba jej się, na pewno ![]() Cytat:
![]() Ja już z zaraz do nauki
|
|
#3267 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3268 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
moja biurowa kotka urodziła dwa małe ![]() Cytat:
u Ciebie waga na plus teraz to nic zaskakującego ![]() Cytat:
ale fajnie, że tak aktywnie wypoczywacie ![]() ja w przedszkolu tak ryczałam, wręcz wyłam przez trzy dni, że dla ich spokoju dali mnie do grupy z bratem (brat starszy 2 lata ) a jak brat wyszedł to byłam w zerówce jeszcze raz a potem żeby nie być kolejny rok w zerówce to poszłam do szkoły jako sześciolatek oczywiście po serii badań w poradni czy w ogóle się do tego już nadaję... a teraz pamiętam, że rodzice decydowali czy posłać sześciolatki, no nie? jak miałam praktyki w szkole podstawowej jeszcze na studiach to od razu widziałam, które maluchy poszły do szkoły, a jeszcze się nie nadawały ![]() Cytat:
za 2 tygodnie idziemy na ostatnie w tym roku
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2017-08-17 o 11:35 |
|||
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Mam wrażenie ze w pl jak ktoś ma dwójkę lub więcej małych dzieci to chyba taniej nianie wynająć niż płacić za 2 przedszkola:-B Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
czytam o przedszkolu i przypomniała mi się moja trauma co prawda ja nie chodziłam do przedszkola, poszłam dopiero do zerówki w ogóle to od połowy roku miałam mega traumę, jak tylko miałam iść do przedszkola to zaczynał mnie boleć brzuch, zaraz były wszyscy się bali co będzie jak pójdę do szkoły, a w szkole wszystko minęło i na prawdę lubiłam chodzić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

?

pisałam w klubie 

Do tego niskie ciśnienie, parcie na pęcherz, krew z nosa wczoraj, dzisiaj. 

.

zaciśnięte będą 

zaraz do nauki