|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wykorzystać tę 'okazję'?
Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2017-07-12 o 16:12 |
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak, ale ufasz jakieś obcej lasce, ktora przychodzi do Ciebie i mówi, że Twój TŻ z nią często koresponduje? A widzisz ją pierwszy raz na oczy? Kazałabym się w czoło popukać
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Rozumiem, że ciągnie Cię w jego stronę, ale jeśli jesteś w stanie popatrzeć na te sytuację i niego z dystansem, zrób to. Chłopak robi co chce, ma dziewczyny, nie ma i ciągle jest przekonany, że może napisać do Ciebie w każdym momencie i mu ulegniesz, przynajmniej poświęcisz mu czas, przez co odpowiada mu to. Załóżmy, że nie ma już rzeczywiście tej dziewczyny i załóżmy, że będzie między wami coś więcej. Uważasz, że nie zainteresuje się jakąś inną chętną, która będzie trochę mniej uległa od Ciebie i jej już nie będzie przeszkadzało, że ma dziewczynę? Od takich chłopaków to z daleka, a Tobie radzę skasować jego numer i więcej już nie odbierać...
|
|
|
#64 |
|
Gazela inteligencji
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Co jak co ale przynajmniej wypada taką sytuację sprawdzić, bo jaki interes ma obca dziewczyna w szukaniu Ciebie i jeszcze zdradzaniu 'sekretu' jeśli to nie byłaby prawda?
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Jak juz chcesz sie z nim bzyknac i to ma byc Twoj 1 raz ... to blagam ! ... miej godnosc i nie rob tego na domowce, gdzie beda sie krecic inni ludzie ... idzcie sobie do hotelu, gdziekolwiek gdzie bedziecie miec odrobine prywatnosci
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Mogłabym jedynie napisać do niej na facebooku. Ale posiadam dowody w postaci smsów, gdzie on pyta: kiedy wpadnę do niego do domu chociaż na dwa dni? Czy jestem gotowa na związek? Nie wypaliło z domem, to napisał: weźmiemy hotel. Mam też rejestr połączeń, nasze rozmowy trwały średnio po 40 min.
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
No ale po cholerę chcesz jej coś tłumaczyć? Nie rozumiem tego, co Ci to da. Bo nie uwierzę w to, ze chcesz biedna niewiastę uchronić przed palantem
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
Jednemu da, innemu nie da, jeszcze innemu da, ale i tak dostaniesz pogróżki i nieprzyjemne telefony jak pani poleci do pana z płaczem i pretensją. Mało Ci wrażeń w życiu? Chcesz potem zakładać wątek o "boję się wyjść z domu, facet mi grozi"?
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Zamiast urwać kontakt kombinujesz jak doprowadzić do zerwania ich związku. Dlaczego zakładasz, że ona winą obarczy misia a nie Ciebie? Tysiące wątków na Wizażu jest o tym jak to zła kobieta uwiodła misia, męża, narzeczonego. Każdemu rozsądnemu człowiekowi dałoby do myślenia - skoro chłopak nie jest fer w stosunku do swojej dziewczyny, to nie będzie i do Ciebie. "Nasze spotkanie skończyło się deklaracja z jego strony, że z nią zerwie. Kiedy się o tym dowiedziałam chciałam zakończyć znajomość, bo minęło ok 2 tygodni, a on wcale nie zakończył"- w tym zdaniu jest wszystko.
Miłość to gra we dwoje, w której oboje muszą wygrywać. Edytowane przez Karena 73 Czas edycji: 2017-07-14 o 08:55 |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;75369081]Jasne wykorzystaj tą okazje, a potem załóż kolejny topik jak bardzo Cię skrzywdził i jest ci smutno i źle.[/QUOTE]
zgadzam się..
|
|
#75 |
|
Gazela inteligencji
|
Jak tam autorko, domówka już się odbyła? Nie pamietam, czy podawałas dzień
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy się odbyła. Mój kociak urwał ze mną kontakt w piątek,kiedy miała się odbyć i do tej pory się nie odzywa. Wyczuł, że już nie ma mnie w garści? Wiedziałam że jest dosyć inteligentny, co prawda nie próbowałam nawet grać, że nic się nie zmieniło w moim podejściu.
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Gazela inteligencji
|
A ja myśle, ze jednak uznał, ze woli obecność oficjalnej dziewczyna na domówce... a ty swoim pojawieniem się mogłabyś misiaczkowi "zepsuć" związek (No bo w jego mniemaniu on sam niczego złego nie robi)
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Hmm, naprawde? To jest prawdopodobne, że człowiek nie widzi nic złego we flircie będąc w związku? On mi mówil, że on nie rozumie czemu ja się dziwię,że on spotyka się z inną, będąc w związku. Twierdzi, że każdy człowiek ma prawo do szczęścia, a on go szuka. Że nie jest w związku z kobietą swojego życia. Tłumaczyłam mu, że nie da się budować szczęścia na cudzym nieszczęściu, że najpierw musi tamto zakończyć, a dopiero później szukać kogoś nowego. To takie relacje z przed dwóch lat. Generalnie to do niego nie docierało, w związku z tym myślałam że jest chory psychicznie.
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przypomniało mi się, że napisał mi czy od tej domówki zależy to czy skończy się nasza znajomość. Bo zaczął mnie denerwować, po czym napisał: koniec? A ja na to: a co z piątkiem?, On: od tego czy będzie impreza zależa losy naszej znajomości? Ja: jak dojdzie do imprezy to zaczniemy się zastanawiać |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Gazela inteligencji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
i co autorko, zemściłaś już się?
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kalor;75533386]Nie jest chory psychicznie. Jest kłamca i niezdecydowanym tchórzem. Tacy lidzie chodzą po świecie i naprawdę nie widza nic złego w swoim postępowaniu, ale ty powinnaś widzieć i nie dać sobie wkręcać takich ☠☠☠☠☠☠☠. Widzisz, z każda kolejna wiadomością coraz bardziej wydaje mi się, ze nie chciał cię na domówce, bo była tam jego dziewczyna. Widać to po jego wykretach.[/QUO
Na pewno nie zapraszał mnie tam z myślą że ona tam będzie. Może tak się złożyło,że akurat niefortunnie dowiedziala się o imprezie i postanowiła się pojawić. Co wykluczyło moja obecność. Jest jeszcze kilka innych opcji, ale już mi się nie chce rozwodzić w tym temacie. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Gazela inteligencji
|
Tak, dla niego na pewno bardzo niefortunnie. Raczej on nagadał każdej z was o imprezie, a później jednak musiał wszystko odkręcić. No i kogo "wyprosi" z imprezy? Raczej nie oficjalna dziewczynę.
|
|
|
|
|
#89 |
|
Konto usunięte
|
Oznaczam sie bo chce poczytać
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Spotkałam się z nim ze dwa dni temu. Z mojej inicjatywy. Przyjechał motocyklem (jara mnie to) przejechaliśmy się. Po czym standardowo zaczęłam mu wyrzucac, że zdradza emocjonalne dziewczynę itd. A on przez cały mój monolog się do mnie przystawial. Ja siedziałam na motocyklu, a on mnie całować po nogach, wachal mnie, później po szyi i cały czas próbował dostać się do ust, na co nie pozwalałam. Wyglądało to tak, że ja siedzę i mówię, że znam swoją wartość, a on ze się nie dziwi, bo jestem bardzo atrakcyjna. Po czym mówi, że on może nie jest jakiś super przystojny, ale nadrabia przebojowoscia i jakby zabrał mnie gdzieś na weekend to przeżyłabym niezapomniane chwile itd. Ogólnie ja ciągle coś mówiłam, a on mnie ciągle całował po szyi, dekolcie i czulam jak bardzo mnie pragnie. To naprawdę robiło na mnie wrażenie, jakby chciał mnie zjeść. Po ok godzinę zrezygnowany powiedział, że już jedzie, wtedy ja wstałam i powiedziałam żeby mnie pocałował i tak się stało.
W skrócie:bardzo podoba mi się to jak on mnie pozada. Czy ma sens spotkanie się z nim, żeby odczuwać przyjemność z pocałunków i przytulania? Wiem że nic z tego nie będzie więcej, ale lubię spędzać z nim czas w ten właśnie sposób. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.