|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sukienka na BAl gimnazjalny
Przepraszam, że tak post pod postem. Jak myślicie mogą być takie sukienki na komers?Bo ja już sama nie wiem co chce, a do balu tylko dwa miesiące...
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
1,3, i 5 zupełnie nie wyglądają wieczorowo,elegancko.
A najbardziej podobają mi się w takim stylu Edytowane przez fugeela Czas edycji: 2010-03-11 o 11:21 |
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
hmm..ja mam jeszcze ponad rok
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
Mi się wszystkie podobają, ta 3. może faktycznie nie najbardziej na bal ale nie jest też taka zła. Nr. 4, 1, 5 są super . Możesz podać link, bo to z allegro tak ?
|
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam dzisiaj material
![]() Teraz musze jeszcze wymyslic kroj sukienki i do krawcowej
|
|
|
|
|
#966 |
|
Szara Eminencja
|
Ta jest śliczna
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7422740
|
|
|
|
|
#967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sukienki od 'azjatek' są śliczne, ale po pierwsze boję się o jakość i chciałabym przymierzyć. Powiedzcie w których sieciówkach szukać sukienek, znajdę gdzieś podobne do tych na zdjęciach?;>
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#969 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie, gdzie można kupić podobne sukienki, albo wogóle jakieś fajne..
Z allegro nie kupię bo bez przymierzenia nie ma szans, a poza tym różnie z allegro bywa.. W jakich sklepach są sukienki, znacie jakieś ? |
|
|
|
|
#970 |
|
Raczkowanie
|
Attene
uważam, że sukienka nr 1 nie nadaje sie na bal gimnazjalny, fakt jest ładna ale to nie ten klimat, sukienka nr 2 również nie jest odpowiednia na tą okazję sukienka nr 3 jest dobra na wyjście z kumpelami na miasto czy na imprezę z przyjaciółmi podobnie jest z sukienka nr 5- dobra na rodzinny obiad wydaje mi się, że najbardziej odpowiednia będzie sukienka nr 4 lub 6 szczerze mówiąc kolor żółty jest teraz bardzo modny, a zapewne większość dziewczyn będzie miała ciemniejsze sukienki, mogła byś je zaskoczyć pojawiając sie w tej ![]() daj znać co wybrałaś buziaczki
Dziwnie tak jakoś... oboje twierdzą, że kochają tylko z tą o drobną różnicą, że jedna nie umie sobie wyobrazić życia bez drugiego, a to drugie wyobraża sobie jak by to życie wyglądało w pojedynkę... |
|
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Widzę ,że będziemy się razem bawiły!
Ja też 13 w piątek! Tylko że ja mam mini-mini bal Młodszy od komersu![]() Cytat:
![]() A oto i moja sukienka. Kupuję do niej jeszcze bolerko[czarne chyba] albo babcia doszyje mi ramiączka...Jeszcze nie wiem ![]() Dziewczyny nie przejmujcie się! Jak nie macie ograniczenia kolorystycznego to idzie i kupujcie co chcecie Ja akurat w takim kolorze,bo nie chciałam wyglądać jak stara-maleńka Zresztą wszyscy się zachwycali "jak ślicznie!" No to nie sposób było jej nie wziąć sukiena 004.jpg
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To juz teraz na koniec podstawowki tez jest bal?![]() Smialam sie dzisiaj z mojego kolegi z ktorym bede tanczyla poloneza, ze bede miala kokarde nad pupa, a on na to "to juz wiem za co bede cie trzymal" ![]() Oby tylko poogda ladna byla Sukienka bardzo ladna, pokaz sie potem w calosci
|
|
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj brat rok młodszy od Ciebie też miał To chyba zależy od szkoły...![]() Pokażę się,oczywiście ![]() Partnera widzę fajnego masz hihih
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
|
#974 |
|
Rozeznanie
|
miałam bal gimnazjalny w lutym było super !!
po prostu bomba najchętniej poszłabym jeszcze raz co do rad: 1. BUTY - wygodne, przede wszystkim pochodźcie w nich, nie za wysokie, najlepiej baleriny na zmianę 2. FRYZURA - żadnych wielkich koków, ale w rozpuszczonych też nie polecam najlepiej jakieś proste upięcie 3. SUKIENKA - na litość Boską nie balowe !! nie polecam bez ramiączek i z głębokim dekoltem najlepsze są do kolan z zabudowanym dekoltem na stronie mojej szkoły jest sporo zdjęć wiec jeśli szukacie natchnienia to mogę wam podać linka [PW lub GG]ale tutaj nie będę podawać m.in. żeby nie robić reklamy jak macie jakies pytania to piszcie ![]() edit : www.g16-lublin.eu
Every night in my dreams I see you, I feel you, That is how I know you go on. ♥ 2010-01-31 ♥ ♥ 2015-04-12 ♥ ♥ 2016-08-13 ♥ Edytowane przez annadiana Czas edycji: 2008-05-10 o 15:57 |
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
ja mam 17 czerwca bal
no i właśnie marze o takiej sukience ze Ściągaczem jak te dziewczyny np. na 1 zdjęciu jak ta czerwona tylko że jednak ja przy czarnej chciałababym zostać może gdzieś takie widziałyście bo ja na allegro nawet nie moge znależć ;( a bardzo mi zależy jak widziałyście gdzieś czy moze w jakimś sklepie dajcie znać ( jestem z Gorzowa Wlkp.) nie chce kupować sukienki na jeden raz a takie coś moglabym zalozyc do spodni ewentualnie moge ubrac biała spódniczke i czarną bluzkę (jak znajdę bo znając mnie póje na zakupy dzień przed balem i nic nie znajdę;(;p) no i myśle o szpilkach.. takich średnich bo mam baaardzo krótkie nogi;p ale czy udałoby mi się w takich tańczyć?? bo na codzień raczej w takich nie chodze tzn. zimą w botkach na obcasie chodziłam i byłam w nich na jednej dyskotece i wcale żle się nie tańczyło.. ale czy w tańczeniu w butach na obcasie od tych na chudzszej szpilce jest wielka róznica ?? proszę o odp. |
|
|
|
|
#976 |
|
Przyczajenie
|
hej
bal gimnazjalny mam 31 maja czyli za niecaly miesiąc. waszym zdaniem będzie pasować sukienka czarna w białe kropki i z tiulem na taki bal? a do tego czarne niezbyt wysokie szpilki? ;>
|
|
#977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smieszny jest. Planujemy na gimbalu zaspiewac piosenke o nauczycielach,dobry pomysl? Cytat:
![]() 2.chcialam rozpuszczone z delikatnym podpieciem i opaska,teraz juz sama nie wiem 3.o tak,sukienki balowe, z gorsetami na gimbalu sa po prostu smieszne ![]() daj linka tutaj,to nie reklama Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#978 |
|
Raczkowanie
|
aaa, ja tez mam bal gimanzjalny, chyba w polowie czerwca
. temat brzmi "rock'n'roll" i sama nie wiem, co mam przebrac się za Elvisa? (myslalam nad tym powaznie, ale wydaje mi sie, ze zaklopotane rowisenkiczki moga wyjsc z tego samego zalozenia) Zastanawiałam się, co wy na to drogie wizażanki. Doradzicie mi coś na styl rock'n'rolla? Bo to przecież i lata 60., i 70., sama nie weim.... :PMoze macie jakies zdjecia, rysnki obrazujace styl rocknrolla. Bede wdzieczna za wszstkie inspiracje.
|
|
|
#979 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#980 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() napewno bym zaszalała i postawiła ancent na coś np kapelusz, czy okularki i irokez ! łaaa..
|
|
|
|
|
|
#981 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rewelacyjnie było!
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam komers 7 czerwca
bez poloneza i bez partnerów przeciez to nie półmetek ani studniówka co do sukienki to mam dwie, ale jak narazie niemoge się dosunąc w biuście może jakies raady, żeby szybko zrzucić parę cm? chcociaż pewno pójda do poszerzenia
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, bo ja jestem w kropce, nie wiem co zalozyc
|
|
|
|
#984 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżeli uda mi się odkręcić krawcową to to będzie najprawdopodobniej moja sukienka na bal
ps. Witam wszystkie trzecioklasistki
|
|
#985 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
właśnie załozylabym coś w tym stylu. jakaś kiecka odcinana pod biustem, luźna w żywym kolorze. Chyba, że wylecisz w obcisłych spodniach, tam też takie mają.. jakis szirt, ale nie sportowy, z cekinami, to ni rock'n'rollowe buty. Do tego właśnie okularki i szałowy irokez na głowie będzie bomba
|
|
|
|
|
|
#986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
annadiana obejrzalam zdjecia, mieliscie slicznie sale udekorowana ![]() Co do ubioru dziewczyn to jak wszedzie, jedne wygladaja lepiej inne gorzej, kwestia gustu ![]() edit. aha chcialabym jeszcze dodac od siebie ze wg mnie na gimbalu najlepiej prezentuja sie sukienki o dlugosci do kolan, dluzsze postarzaja strasznie I oprocz tego nie podobaja mi sie buty z wielkimi czubkami, i chusty narzucone na ramiona |
||
|
|
|
|
#987 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
podnoosze
|
|
#989 |
|
Raczkowanie
|
a ja równiez mam 13 (piątek) Czerwca ball
Najwiekszy problem z butami, bo jak juz cos znajde ładnego to bardzo wysoki obcas, i wydaje mi sie ze nie wytancze całą noc : ( pewnie bedzie trzeba balerin jeszcze poszukac. udanej zabawy wszystkim życze !
|
|
|
|
|
#990 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam bal 7 czerwca, z polonezem ale bez partnerów;] sukienka juz kupiona, buty( obcas 9cm, mam nadzieje ze sie nie zabije w nich;p ) i torebka równiez, zastanawiam sie czy nie dokupic czegos na szyje albo kolczyków...
dodaje zdjecia sukienki, butów i torebki;]
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

Młodszy od komersu

. temat brzmi "rock'n'roll" i sama nie wiem, co mam przebrac się za Elvisa?