| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-05-22, 09:18 | #2881 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

Cytat: 
 Paluszki ryybne - nie, bo są w panierce, ketchup - nie, chyba, że bez dodatku cukru - jest jakaś nowość bez cukru, ale nie pamiętam z jakiej firmy. Ja już po śniadanku - chudy mielony serek twarogowy, 150 g jogurtu 0% owoce leśne z Lidla (słodzony aspartamem - chyba może być [?] ), 6 truskawek  Najgorzej, że boję się wprowadzać nowe produkty do jadłospisu i urozmaicać dietę. Dziś musiałam się przełamać, żeby znów omletu nie zjeść, ale mam opór przed zjedzeniem pieczywa i owsianki... Martwi mnie to 
				__________________ Żona mojego męża to fajna babka | |
|     | 
|  2008-05-22, 09:21 | #2882 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Cytat: 
 keczup i paluszki rybne - nie. A ja dziś zaczynam II FAZĘ  Myslałam, żeby zostać na I jeszcze z tydzień, ale .. stanęłam na wagę i -4,1kg    Więc sądzę, że jak na I fazę nie jest źle  Właśnie wcinam owsiankę i zaraz będą truskawki    Buziaki   
				__________________ 'If nobody hates you, you're doing something wrong' House | |
|     | 
|  2008-05-22, 10:07 | #2883 | 
| Rozeznanie | 

Dzień dobry! Ejjj Boże Ciało a nie ma upału, jak zwykle, chyba nie pamiętam by kiedykolwiek tak było, a już tak planowałam uczyć sie na dworku   Gdzie wszystkie moje "stare" Siostry??? Witam wszystkie "młode" Bikiniary   Dziewcyny Gratuluję: - matury - spadku wagi - mniejszych rozmiarów - samozaparcia - niegrzeszenia i w ogóle wszystkim wszystkiego co się udało  U mnie nie jest za dobrze, bo teraz do złej kondycji psychicznej doszła choroba, nie moge mówić, bo gardło i nos zapakowane paskudnie - ahh te bakterie i wirusy wrrr a ostatni Zawsze coś w sesji wykombinuje, jak nie złamię czegoś to chora lub coś ehhhh Wczoraj padłam po 24:00 i w sumie spałam więcej godzin niż sumując ostatni cały tydzień, gdzie w sumie spałam może od soboty 5 godzin  Dieta całkiem ok, tzn bez grzeszków, ale popierdzieliły mi się przez to spanie - niespanie godziny posiłków, przymierzam się do weekendowej, ale może zaczekam aż minie mi ta nerwówa na uczelni. A jutro ostatni egzamin na studiach takich obowiązkowych, bo pewnie jeszcze podyplomowe i inne sie kiedyś przypałętają  Buziaczki Kochane   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-05-22, 10:43 | #2884 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Witam!   Przykuśtykałam nareszcie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) nóżka już mniej boli, ale myślę, że to tylko kwestia maści znieczulających, opuchlizna jak na razie zeszła, więc jest dobrze, nie narzekam, żeby nie było  i tak wylecę z pretensjami.. gdzie wszystkie są?  [łoo, ale poleciało grozą  ] Cytat: 
  paluszki nie, ketchup też nie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  można do 75 kcal dziennie słodkiego czegos, ale bez cukru więc myślę, że nie zaszkodzi, jak jest dozwolone ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ale chyba lepiej jakbyś zamiast kupowała coś pseudoslodkiego, to żebyś sama zrobiła, jakiś deserek dozwolony na SB, wątek z przepisami założony przez naszego kochanego kaszellka ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=south ja już po niby to śniadanku, ale maało, ból nogi na mój apetyt w ogóle nie działa, więc jestem usprawiedliwiona, ale postaram się obiad już zjeść, lepszy. Ahcaczku wypoczywaj i niech wszystko wraca do normy!  miłego wolnego   | |
|     | 
|  2008-05-22, 10:48 | #2885 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: hanging garden 
				 | 

Candace gratuluję i zazdroszczę wyniku    
				__________________ Life's a riot a lover a friend, Pity the day that it has to end Friday come speed me home again, I've nothing but you on my mind http://www.youtube.com/watch?v=ui2mKtzsY0o | 
|     | 
|  2008-05-22, 10:59 | #2886 | 
				 | 

Candace a ja nie zauważyłam Twojego posta [widzisz jaka już jesteś drobna    ] , ale wtopa, przepraszam  i gratuluję z caaałego serduszka, oby tak dalej!   | 
|     | 
|  2008-05-22, 11:55 | #2887 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2003-11 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

Cytat: 
 Gratuluje, bardzo ładny wynik! | |
|     | 
|  2008-05-22, 12:33 | #2888 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 A na pocieszenie przejrzałam tygodniową pogodę, i od wtorku obiecują minimum 30 st   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-05-22, 12:33 | #2889 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

jestem jestem  musiałam się wyspać po pracy  no i muszę się pochwalić-weszłam w swoje spodnie sprzed 2 lat  a jeszcze niedawno jak je próbowałam wkładać to na dupkę mi nie wchodziły   
				__________________  | 
|     | 
|  2008-05-22, 12:36 | #2890 | 
				 | 

k_asiaczku znowu kilogram w dół?

| 
|     | 
|  2008-05-22, 12:38 | #2891 | 
				 | 

__________________  | 
|     | 
|  2008-05-22, 12:45 | #2892 | 
				 | 

no proszę, proszę.   gratuluję z całego serduszka  a Ty co robisz, że się w końcu ruszyło?   | 
|     | 
|  2008-05-22, 12:55 | #2893 | |
				 | 

Cytat: 
  zmniejszyłam objętość posiłków+ruch   
				__________________  | |
|     | 
|  2008-05-22, 13:34 | #2894 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Zmniejszylas? A dokladniej? Podaj jakis przykladowy jadlospis z dokladna iloscia ile czegos zjadlas...  Ja niby nie narzekam na wage, ale ostatnio maly zastoj sie wkradl...:/ A, nadal nie mam @!!  To juz jakies 11 dni spoznienia. Niby wczoraj brzuch mnie bolal i jakies plamienia sie pojawily, ale dzisiaj znow nic....jestem zalamana i nawet sie nie przejmuje tym zastojem wagi. Odstawilam TLII tydzien temu, bo moze to jest powodem braku @... 
				__________________ SB Reaktywacja - 21.06.2010   Ach, jak tu cudownie  Zaręczyny - 1.05.2009  Ślub - 05.06.2010   | 
|     | 
|  2008-05-22, 13:56 | #2895 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 Heheheh a w ogóle uczę się i cały czas coś dziś jem, ale zdrowo, nienawidzę tego zażerania stresu blehhh Kasiaczku wielkie gratki   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-05-22, 14:29 | #2897 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: W-wa 
				 | 

czesc slicznotki   ogolnie to wrocilam do domu o 6 rano jestem nie żywa i nie wiem czy dzisiaj nie odpuszcze sobie cwiczen.. no kurczę .. z jedej strony bym zrobila ale kompletnie nie mam sily.. a teraz mam pytanie co do mojego obiadu! czy moze byc goląbek z ciemnym ryzem, chudym mieskiem w srodku ? chyba tak prawda?   | 
|     | 
|  2008-05-22, 14:37 | #2898 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Witajcie, u mnie do wtorku włącznie I faza. Zobaczymy jak będzie. Jedno jest pewne, nie zobaczę takiego wyniku jak za pierwszym razem,niestety.... Poza tym ciągnie mnie w stronę owoców, stragany na targowisku uginają się od pyszności, tymczasowo delektuję sie tylko oczkami  . Gratuluję wszystkim lecących kilogramów i centymetrów. Dziewczyny mam jeszcze pytanie, trafiłam w necie na kosmetyki Pulanna, miałyście z nimi styczność? Interesuje mnie zwłaszcza krem ujędrniający do biustu http://www.allegro.pl/search.php?str...anna&country=1 Pozdrówka   
				__________________ ********** Wierzę, że tylko trudne ścieżki prowadzą do ciekawych miejsc... | 
|     | 
|  2008-05-22, 14:52 | #2899 | |
				 | 

Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ale powodzenia życzę, znowu na I fazie   | |
|     | 
|  2008-05-22, 17:36 | #2900 | 
| Rozeznanie | 

Efektem mojej nauki do jutrzejszego egzaminu są ciasteczka owsiane   Właśnie siedzą w piekarniku, a że ciągle coś podjadam, to będą w sam raz na długonocną naukę ^^ I jak tu człowiek ma schudnąć   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-05-22, 17:38 | #2901 | |
				 | 

Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) akurat Ty nie możesz narzekać? ^^ Ahcaczku, proszę podbuduj mnie psychicznie.. ile trwał u Ciebie zastój na wadze?   | |
|     | 
|  2008-05-22, 18:09 | #2902 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Dziewczyny, można na drugiej fazie już trochę alko? Reddsa jabłkowego   ? Ja dopiero czwarty dzień I fazy, a już ledwo wytrzymuję bez jabłek, truskawek, pełnoziarnistych bułek    
				__________________ podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum | 
|     | 
|  2008-05-22, 18:13 | #2903 | |
				 | 

Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | |
|     | 
|  2008-05-22, 18:16 | #2904 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

To kiedy ja pójdę ze znajomymi na to pomaturalne piwo   
				__________________ podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum | 
|     | 
|  2008-05-22, 18:23 | #2905 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

bardzo dziękuję  i nie ma czego - widziałam lepsze  Cytat: 
  I dziękuję  Dziękuję bardzo   
				__________________ 'If nobody hates you, you're doing something wrong' House | |
|     | 
|  2008-05-22, 19:07 | #2906 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: W-wa 
				 | 

Cytat: 
  a piwo pomaturalne musi byc:P | |
|     | 
|  2008-05-22, 20:44 | #2907 | 
| Raczkowanie | 

Witajcie, miło Cię widzieć, Marzeniątko, zastanawiam sie nad swoim pierwszym w życiu podejściem do SB. Próbowalam wielu diet, jestem wegetarianką, choć ostatnio z odstępstwem na rzecz drobiu, nie jestem spektakularnie otyła, ale te 3-5 kg chciałabym pozostawić poza sobą. Mam 170 cm wzrostu i ważę 62-63 kg. Dwa razy w tyg chodzę na fitness. Jestem nauczycielka i chyba najbardziej martwi mnie to, co mogłabym brać ze soba do pracy zamiast kanapki czy owoców? Pozdrawiam. | 
|     | 
|  2008-05-22, 21:38 | #2908 | |
				 | 

Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) co do pracy.. mhm, 1. kanapeczki SB'sowskie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) tzn. w sałatę zawijasz sobie różne warzywka  2. serek wiejski ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) 3. omlet na zimno i zawinąć w folię śniadaniową, tak jak kanapka normalna  a resztę pomysłow, napewno Ci podsuną inne plażowiczki   | |
|     | 
|  2008-05-22, 21:43 | #2909 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
  Przyznam, że juz mam dosyć tej I fazy, jest dość monotonna ale jakoś wytrzymam ostatnie 5 dni. Za mną godzinka na rowerku stacjonarnym. 
				__________________ ********** Wierzę, że tylko trudne ścieżki prowadzą do ciekawych miejsc... | |
|     | 
|  2008-05-22, 21:45 | #2910 | |
				 | 

Cytat: 
  urozmaicaj sobie na wszelkie sposoby!   mi tam się pierwsza faza podobała   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

wystarczy Marzena
 wystarczy Marzena