Rossmann cz. XXX - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-18, 16:27   #2041
Make4Up
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXX

Cytat:
Napisane przez creatives Pokaż wiadomość
Używałyście już może nowego balsamu Isany Sudafrika? Jakieś opinie?
Widziałam go ostatnio, chyba dopiero co się pojawił. Te masełka są spoko tylko co wersja to zapach mają średni jak dla mnie.

[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7640242 6]

Dziewczyny, wy jesteście dobre specjalistki i weteranki kolorówki, doradźcie mi
Oglądam sobie swatche różnych szminek i wpadły mi w oko dwie z Rimmela-kultowa Airy Fairy oraz Asia. Nie umiem określić jakim typem kolorystycznym jestem(choć większość mi mówi, że chłodnym), jestem blada, z takim szarawym odcieniem i naczynkowymi policzkami oraz nosem, ciemne włosy, zielone oczy, usta ni jasne, ni ciemne-takie średnie. Nie czuję się dobrze w czystych kolorach na ustach-chłodnych różach i ciepłych czerwieniach, zawsze to musi być coś pomiędzy, takie neutralne, przybrudzone i zgaszone. Przetestowałam sporo szminek i błyszczyków, jedyne co mi do tej pory w miarę podpasowało kolorystycznie to błyszczyk Wibo Lip Sensation nr 1. A może te szminki w ogóle mi nie pasują?

[/QUOTE]
Trochę ciężko doradzić z samego opisu

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;76403166]Asia nie miałam, ale jak jesteś blada, to Airy Fairy może fajnie wyglądać. U bardziej opalonych osób może być za jasna.

Eveline ma teraz też wersję Sensitive bez formaldehydu Ale nie powiem, czy dobra - mam od niedawna, użyłam może raz :P[/QUOTE]

A nie jest czasem z naturalnym formaldehydem czy coś w tym stylu. Gdzieś taki napis widziałam i kojarzy mi się Eveline.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 16:38   #2042
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Brzmisz z opisu trochę jak ja i dla mnie Airy Fairy okazało się za blade, więc radzę nie kupować w ciemno.
Co do zmywacza ja lubię owocowe z Essence i zwykle kupuję je w Hebe.
Co do typu kolorystycznego- potrzeba więcej szczegółów, ale jedno na pewno to, że w danym kolorze czujesz się dobrze wcale nie oznacza, że obiektywnie rzecz biorąc jest on dla Ciebie twarzowy. Już prędzej albo kolor lubisz albo to kwestia wychowania i np. wolisz mniej krzykliwe kolory bo tak Cię wychowano, że masz się nie ubierać wyzywająco, nie rzucać w oczy itd. Upodobanie do danego koloru to mocno kulturowo uwarunkowana kwestia.
Dopiero pytałaś w wątku minerałoholiczek o odcień zbliżony do Healthy Mix 53/ True Match N4, więc z pewnością Airy Fairy jest dla Ciebie za blada, pewnie wręcz korektorowa

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Widziałam go ostatnio, chyba dopiero co się pojawił. Te masełka są spoko tylko co wersja to zapach mają średni jak dla mnie.

Trochę ciężko doradzić z samego opisu

A nie jest czasem z naturalnym formaldehydem czy coś w tym stylu. Gdzieś taki napis widziałam i kojarzy mi się Eveline.
Z naturalnym aldehydem, nie jestem chemikiem, ale to chyba nie to samo co naturalny formaldehyd W składzie "Citral" gdyby ktoś chciał sprawdzać. Nie znalazłam żadnych złych wieści na temat tego składnika.
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 16:44   #2043
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Brzmisz z opisu trochę jak ja i dla mnie Airy Fairy okazało się za blade, więc radzę nie kupować w ciemno.
Co do zmywacza ja lubię owocowe z Essence i zwykle kupuję je w Hebe.
Co do typu kolorystycznego- potrzeba więcej szczegółów, ale jedno na pewno to, że w danym kolorze czujesz się dobrze wcale nie oznacza, że obiektywnie rzecz biorąc jest on dla Ciebie twarzowy. Już prędzej albo kolor lubisz albo to kwestia wychowania i np. wolisz mniej krzykliwe kolory bo tak Cię wychowano, że masz się nie ubierać wyzywająco, nie rzucać w oczy itd. Upodobanie do danego koloru to mocno kulturowo uwarunkowana kwestia.
Nie do końca się z tym zgodzę. Można być wychowanym w duchu nie wyróżniania się i lubić oraz nosić mocne kolory
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;76404566]Dopiero pytałaś w wątku minerałoholiczek o odcień zbliżony do Healthy Mix 53/ True Match N4, więc z pewnością Airy Fairy jest dla Ciebie za blada, pewnie wręcz korektorowa

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Z naturalnym aldehydem, nie jestem chemikiem, ale to chyba nie to samo co naturalny formaldehyd W składzie "Citral" gdyby ktoś chciał sprawdzać. Nie znalazłam żadnych złych wieści na temat tego składnika.[/QUOTE]

A racja teraz już nie pamiętam co to za składnik, tylko końcówkę -hydem
Stary 2017-08-18, 16:46   #2044
merryem
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Taki trochę offtop: polecacie jakiś kosmetyk z Hean? dopiero teraz u mnie w mieście pojawiła się ta marka w Hebe i jestem ciekawa czy coś jest warte zakupu
To jest ta sama marka co kobo, dużo produktów ma tą samą zawartość tylko inne opakowanie. Ja mam i polecam bronzer do konturowania (identyczny jak kobo), mixer do rozjaśniania podkładów, baza pod cienie w słoiczku, cień do brwi i powiek, trio do konturowania na mokro

Kiedy dadzą ten regulamin ? Jutro przed północą ? Chce koszyk edytować wreszcie

Edytowane przez merryem
Czas edycji: 2017-08-18 o 16:51
merryem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 17:23   #2045
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość
To jest ta sama marka co kobo, dużo produktów ma tą samą zawartość tylko inne opakowanie. Ja mam i polecam bronzer do konturowania (identyczny jak kobo), mixer do rozjaśniania podkładów, baza pod cienie w słoiczku, cień do brwi i powiek, trio do konturowania na mokro

Nie znam tych do konturowania na mokro, co do reszt się zgadzam

Ja mam załadowany na max i dorzucam jeszcze 11 produktów obecnie
Stary 2017-08-18, 17:28   #2046
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Nie do końca się z tym zgodzę. Można być wychowanym w duchu nie wyróżniania się i lubić oraz nosić mocne kolory
Może, ale nie musi. Na temat kolorów w różnych kulturach jest sporo badań m.in. z zakresu psychologii społecznej. A co do upodobań Polek i tego w jakich kolorach dobrze się czują to się wypowiadał m.in. dawny stylista Mody Polskiej mówiąc o ulubionych wiosennych kolorach ubrań Polek "tradycyjna polska żałoba". Wiele kobiet w Polsce pytanych w jakich kolorach dobrze się czuje mówi "beż, szary, czarny", a paradoksalnie do typów kolorystycznych,których mnóstwo w naszym kraju barwy te nie pasują. Tak jest np. w przypadku typu wiosna czy chłodne lato, których u nas bardzo dużo. Tak, u mnie Airy Fairy daje efekt trupi.Usta topielicy.
Stary 2017-08-18, 17:39   #2047
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Ja idę na żywioł, ale podzielcie się informacją na temat zawartości waszych koszyków :P

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 18:18   #2048
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Może, ale nie musi. Na temat kolorów w różnych kulturach jest sporo badań m.in. z zakresu psychologii społecznej. A co do upodobań Polek i tego w jakich kolorach dobrze się czują to się wypowiadał m.in. dawny stylista Mody Polskiej mówiąc o ulubionych wiosennych kolorach ubrań Polek "tradycyjna polska żałoba". Wiele kobiet w Polsce pytanych w jakich kolorach dobrze się czuje mówi "beż, szary, czarny", a paradoksalnie do typów kolorystycznych,których mnóstwo w naszym kraju barwy te nie pasują. Tak jest np. w przypadku typu wiosna czy chłodne lato, których u nas bardzo dużo. Tak, u mnie Airy Fairy daje efekt trupi.Usta topielicy.
A ubrania to inna kwestia, tu faktycznie moja szafa zaczyna wyglądać tak: biel, ecru, beże, brązy, szarość, grafit, czerń Co ja poradzę, że to się ze sobą tak wszystko ładnie łączy i praktycznie zawsze wygląda dobrze w każdej sytuacji Jeszcze na lato jasno niebieski odcień dżinsu, a na jesień ciemny granat Na lato mam oczywiście trochę żywszych kolorów, ale mi tu bardziej o makijaż chodziło. Przy stonowanym ubiorze można poszaleć ze szminką czy makijażem oczu. Jak ubieram coś bardziej kolorowego czy wzorzystego to makijaż z automatu robię zachowawczy, żeby nie było tego "za dużo".
Stary 2017-08-18, 18:29   #2049
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Zzziajana Pokaż wiadomość
a do zmywania lakieru hybrydowego z paznokci? podobno w rossmanie są jakieś zmywacze specjalne - testowała któraś czy to działa dobrze i nie wysusza płytki paznokcia?

i polecicie jakąś odżywkę do paznokci?
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;76389276]Do ściągania hybryd najlepsza jest zielona Isana. Albo BeBeauty w białej butelce z Biedronki.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]

Też ściągam zieloną isaną i daje radę.
Stary 2017-08-18, 18:34   #2050
madziaa2809
Zakorzenienie

Eeeee próbuje coś dodać do koszyka i co moja drogeria nic nie ma?
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 18:40   #2051
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
U mnie spisuje sie lepiej niż czysty aceton czy remover. Odmacza wszystko, nie trzeba drapać 😃
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 19:45   #2052
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Mnie ten zmywacz bardzo osłabił i zniszczył paznokcie. Przy zmywaczu z Essence nie mam tego problemu. Tylko uprzedzam bo pewnie jak robicie hybrydy to i tak coś z acetonem musi iść w ruch.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Ja idę na żywioł, ale podzielcie się informacją na temat zawartości waszych koszyków :P
Nie polecam pójścia na żywioł. Jak tak robiłam i jak robiły tak inne dziewczyny z tego co pamiętam to rezultaty były kiepskie (dużo bubli) i dość kosztowne.
Swoją drogą ciekawe ile osób będzie na tyle odważnych by się swoją zawartością koszyka podzielić. Ja pewnie odpuszczę bo kot mi coś chyba choruje i zanosi się na kocie wydatki, a kosmetyków mi nie brakuje, więc możliwe, że bez promocyjnego szału się obędzie.
Stary 2017-08-18, 20:01   #2053
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość

też słyszałam, że dużo produktów jest niemal identycznych. Wczoraj oglądałam matowe pomadki, którymi zachwycała się maxineczka, wydają się fajne

Na najbliższej promocji rossmanowskiej kupię (chyba ) tylko coś do włosów, może maskę Garniera bo z tego co widzę mają dobre opinie pomadek ochronnych to mam dużo i cały rok kupuję nowe

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Mnie ten zmywacz bardzo osłabił i zniszczył paznokcie. Przy zmywaczu z Essence nie mam tego problemu. Tylko uprzedzam bo pewnie jak robicie hybrydy to i tak coś z acetonem musi iść w ruch.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Nie polecam pójścia na żywioł. Jak tak robiłam i jak robiły tak inne dziewczyny z tego co pamiętam to rezultaty były kiepskie (dużo bubli) i dość kosztowne.
Swoją drogą ciekawe ile osób będzie na tyle odważnych by się swoją zawartością koszyka podzielić. Ja pewnie odpuszczę bo kot mi coś chyba choruje i zanosi się na kocie wydatki, a kosmetyków mi nie brakuje, więc możliwe, że bez promocyjnego szału się obędzie.
Ja też nie nie wiem jak inni, ale ja akurat jestem w tej kwestii dość "Januszowa" bo potem żałuję wydanych pieniędzy na buble i wolę zrobić research w domu wcześniej
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 20:06   #2054
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie ten zmywacz bardzo osłabił i zniszczył paznokcie. Przy zmywaczu z Essence nie mam tego problemu. Tylko uprzedzam bo pewnie jak robicie hybrydy to i tak coś z acetonem musi iść w ruch.[
Też essence zmywacz ma aceton?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 20:37   #2055
madziaa2809
Zakorzenienie

widzę, że ogólnie nie ma dostępnych balsamów z Isany z tym 5% i 10% mocznikiem why? najlepsze balsamy ratujące moją skórę... no i balsamów brązujących kolastyna luxury bronze też nie ma i tak moja lista padła a myślałam, że zamówię przez neta, bo w poniedziałek pracę kończę o 18
Stary 2017-08-18, 20:45   #2056
Make4Up
Zakorzenienie

Ja się swoim nie dzielę już dopiero jak przytargam siatę Maska do włosów bo mi się kończy Loreal, jedna sprawdzona odżywka, jedna na wypróbowanie, maseczki w saszetkach do twarzy które tu polecałyście, no i do ciała balsamy, mleczka, olejek, bubli nie przewiduję wszystko zużyję
Stary 2017-08-18, 20:49   #2057
iinnkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
widzę, że ogólnie nie ma dostępnych balsamów z Isany z tym 5% i 10% mocznikiem why? najlepsze balsamy ratujące moją skórę... no i balsamów brązujących kolastyna luxury bronze też nie ma i tak moja lista padła a myślałam, że zamówię przez neta, bo w poniedziałek pracę kończę o 18
lepsza isana 5 czy 10%?
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 20:57   #2058
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
lepsza isana 5 czy 10%?
Ja polecam 5%, zawsze pomagała jak skóra mi wariowała przy alergii, bardzo dobrze nawilża i zapobiega czerwonym kropkom po goleniu. Fajnie też się sprawdza na włosy i skórę głowy

Czyżby wycofali szampon Isana Med z mocznikiem? Szukałam go wczoraj w drogerii i nie znalazłam

Ja jestem najlepsza, obkupiłam się w tym tygodniu na zaś i dzisiaj dowiedziałam się o promocji, ale nie żałuję, nie będę sobie teraz wymyślała potrzeb pod promocję i zagracać szafek.
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 21:06   #2059
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
lepsza isana 5 czy 10%?
hmmmm ta i ta jest dobra... 10% jest bardziej żółte i ciężej się rozsmarowuje, ale to moje wybawienie. 5% też działa całkiem nieźle... ostatnio chciałam kupić 10%, ale się machnęłam i wzięłam 5% i jestem zadowolona. ja mam bardzo suchą skórę, łuszczącą się i mnie to pomaga

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7641151 1]Ja polecam 5%, zawsze pomagała jak skóra mi wariowała przy alergii, bardzo dobrze nawilża i zapobiega czerwonym kropkom po goleniu. Fajnie też się sprawdza na włosy i skórę głowy

Czyżby wycofali szampon Isana Med z mocznikiem? Szukałam go wczoraj w drogerii i nie znalazłam

Ja jestem najlepsza, obkupiłam się w tym tygodniu na zaś i dzisiaj dowiedziałam się o promocji, ale nie żałuję, nie będę sobie teraz wymyślała potrzeb pod promocję i zagracać szafek.[/QUOTE]

nawet mnie nie denerwuj... chciałam na kompie dodać balsam do ciała z Isany a na kompie nie mam wybranej drogerii jak w apce i nie ma go... zawsze mi coś wycofają jak jest to dla mnie dobre a nie znalazłam jeszcze balsamu, który mi tak pomagał na moją suchą skórę.
Stary 2017-08-18, 21:15   #2060
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Hej mogłybyście polecić jakiś krem do stóp coś ala skarpetki zluszczajace? Pamiętam że dawno temu ktoś pisał o czymś z mocznikiem ale nie pamiętam dokładnie. Moje stopy są w tragicznym stanie przez moje zaniedbanie i w końcu musze się za nie wziąć

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 21:18   #2061
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
U mnie 5% niedostępna, 10% dodało do koszyka, może chwilowe braki bo ich ceny nie wskazują na CND

Edit. szampon z mocznikiem też jest.

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2017-08-18 o 21:26
Stary 2017-08-18, 21:30   #2062
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Hej mogłybyście polecić jakiś krem do stóp coś ala skarpetki zluszczajace? Pamiętam że dawno temu ktoś pisał o czymś z mocznikiem ale nie pamiętam dokładnie. Moje stopy są w tragicznym stanie przez moje zaniedbanie i w końcu musze się za nie wziąć

Fusswohl z woskiem pszczelim i mocznikiem 10%, a jak masz dostęp do Natury to Green Pharmacy z kwasami AHA-świetny jest. Do tego codzienne szorowanie pumeksem po kąpieli.

Może u mnie tych szamponów po prostu nie ma... Mój Rossmann ma dosyć okrojony asortyment

Edytowane przez 14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601
Czas edycji: 2017-08-18 o 21:32
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 21:33   #2063
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie 5% niedostępna, 10% dodało do koszyka, może chwilowe braki bo ich ceny nie wskazują na CND

Edit. szampon z mocznikiem też jest.
oby były najwyżej nie kupię na promocji i tak jest dosyć tani, ale tak to bym miała za 4-5 zł

Edytowane przez madziaa2809
Czas edycji: 2017-08-18 o 21:36
Stary 2017-08-18, 22:17   #2064
Make4Up
Zakorzenienie

[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7641248 6]Fusswohl z woskiem pszczelim i mocznikiem 10%, a jak masz dostęp do Natury to Green Pharmacy z kwasami AHA-świetny jest. Do tego codzienne szorowanie pumeksem po kąpieli.

Może u mnie tych szamponów po prostu nie ma... Mój Rossmann ma dosyć okrojony asortyment [/QUOTE]

Możliwe bo krem z Tołpy do którego chciałam kiedyś wrócić jest tylko teraz w jednym dużym R.
Stary 2017-08-18, 22:20   #2065
kokolino4
Raczkowanie

WIDZIAŁYŚCIE ??
http://gazetka-oferta.com/gazetka-ro...17-30-08-2017/ ZOBACZCIE OD KIEDY JEST AKCJA PROMO .... PEWNIE DLATEGO NIE MA JESZCZE REGULAMINU ...
kokolino4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 22:28   #2066
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kokolino4 Pokaż wiadomość
WIDZIAŁYŚCIE ??
http://gazetka-oferta.com/gazetka-ro...17-30-08-2017/ ZOBACZCIE OD KIEDY JEST AKCJA PROMO .... PEWNIE DLATEGO NIE MA JESZCZE REGULAMINU ...
Data rozpoczęcia jest od dawna znana, więc nie wiem o co chodzi

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 23:02   #2067
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Data rozpoczęcia jest od dawna znana, więc nie wiem o co chodzi
Czytałam tamtą wiadomość chyba z 3 razy, żeby zrozumieć, tzn. znaleźć jakąś nowość
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-18, 23:49   #2068
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
też słyszałam, że dużo produktów jest niemal identycznych. Wczoraj oglądałam matowe pomadki, którymi zachwycała się maxineczka, wydają się fajne

Na najbliższej promocji rossmanowskiej kupię (chyba ) tylko coś do włosów, może maskę Garniera bo z tego co widzę mają dobre opinie pomadek ochronnych to mam dużo i cały rok kupuję nowe

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Ja też nie nie wiem jak inni, ale ja akurat jestem w tej kwestii dość "Januszowa" bo potem żałuję wydanych pieniędzy na buble i wolę zrobić research w domu wcześniej
Nie wiem, moze ja jestem niewymagajaca, ale u mnie rzadko co jest bublem. No, jesli chodzi o balsamy do ciala to jestem total ie niewymagajaca, jak mnie cos pozytywnie zaskoczy to super. Z masek do wlosow kupie raczej to, co wypróbowane lub polecane. No i jakas maseczke do twarzy, tu tez jestem niewymagajaca

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 09:25   #2069
ewel86
Zadomowienie

Dziewczyny w ktorym miejscu w apce ross znajde maseczki,takie te male opakowania ? Nie mogę tego znaleźć, Co prawda Wyszukuje mi przez lupke, ale w którym miejscu to jest to nie mam pojęcia. A chciałam sobie koszyczek skompletować i akurat tych pozycji mi brakuje.
ewel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-19, 09:30   #2070
Iwona 25
Zakorzenienie

marketingowcy z rossmana- ja nie kupiłam u was nic od dłuższego czasu. Zróbcie promocję 1+1 dla wszystkich,

bo większość znajomych już się nudzi tym 2+2...

PS.Dziś idę do rosska- i innych drogerii- może na coś się skuszę w promocji
powiem tak na promocji 1+1 to tłum ludzi był, ciężko było się dopchać do półek i kobiety 45+ też były, nie każda ściąga tą aplikację, nie każda ma telefon kom.Wtedy ściągnęliście laików kosmetycznych do swoich sklepów, ale widocznie handel danymi był dobrym interesem,lepszym niż promocje

Edytowane przez Iwona 25
Czas edycji: 2017-08-19 o 09:32
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości