|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
| pychy |
|
115 | 16,57% |
| chciwosci |
|
117 | 16,86% |
| nieczystosci |
|
147 | 21,18% |
| zdardy |
|
42 | 6,05% |
| lakomstwa |
|
262 | 37,75% |
| gniewu |
|
271 | 39,05% |
| lenistwa |
|
479 | 69,02% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
BAN stały
|
Dot.: nie jesteśmy święte
przyjde do was pozniej, bo teraz wchodze do pracy. poczytam sobie
calkiem spoko, wielkie dzieki za zaspokojenie mojej plotkraskiej duszy. ze tez ja tak nie umiem mieszac
|
|
|
|
#2822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ha,ha ,ale mamy widownię.ponoć miało być zniesione "niewidoczny"-tak czytałam na wątku od agiz Cytat:
![]() Cytat:
![]() co benito zakończyła swą działalność na forum? ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieję, ze już czujes się lepiej
|
|
|
#2824 |
|
BAN stały
|
dobra, przebrnelam przez watek o beniu i tej modce
wiecie ze jak sie tak rozwodzilam przed tz o tym, to on sie zdziwil - ze modzi to sa od moderowania a nie od dyskusji. ale widocznie na tym forum jest inaczej nic to, mnie pozstaje apel do tych bardziej rogorzalych zeby mi dawaly znac jak afera wybuchnie, bo ja to sobie lubie poczytac. tylko zeby watek nie byl zamkniety, bo popisac tez lubie
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
No więc napiszę co myśle
![]() Moderator to osoba która moderuje forum . Czyli pilnuje żeby nie było kłutni , sporów , awantur itp. Osobiście podoba mi się to jak to jest rozwiązane na forum GW gdzie moderator NIE UDZIELA się w dyskusji , on ją jedynie moderuje. Nie wiem dlaczego na Wizażu panują inne zasady , skoro ktoś decyduje się na bycie moderatorem to niech nie próbuje na siłe być także zwykłym , szarym użytkownikiem. Coś za coś Przecież to nie jest jakiś przymus więc jak ktoś woli się udzielać to nikt go na siłę moderatorem nie zrobi. Pozatym uważam że tutaj moderatorów jest za dużo aż tak wielu użytkowniczek nie ma . Rozumiem podfora takie jak Biochemia czy Wizażystka gdzie moderatorki są jednocześnie ekspertkami ale czy na plotkowym nie wystarczyłby jeden góra dwoch Modów?Aż tak się tutaj nie kłucimy żeby cale stadko było potrzebne a wtedy każdy zajolby się tym co do niego należy . Jakoś nigdy nie spotkalam LV na plotkowym , myślę że ma tyle pracy na Biochemii że już jej wystarczy. Co do Benito to nie powinna odchodzić ![]() Chyba nie tylko Benito odeszła ale 2 inne dziewczyny też. Bezsensu. Czesia co to kupy to prawda. ![]() Latoyu ja to napewno lat 14 nie mam .Jeśli o mnie chodzi to wylewaj swoje żale bez skrempowania ![]() Ceri fajnie że wruciłaś , zrób coś z tym internetem. Kulbit może napisz coś o sobie. ![]() Podglądają nas mówicie może to nasz kolega , ze dwie Moderatorki pewno ......może Fresa
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-05-23 o 08:44 |
|
|
|
#2826 |
|
BAN stały
|
internet bedzie dzialal moja droga archi jak moj chlop nie wetknie palcow tam po raz kolejny. bo bedzie cos ulpeszal psia jego mac
ide spac, potem polozna. a potem bede z wami caly dzien bo mam wolne, a od 4 nie ma prezesa (tak wolam na tatusia mojego dziecka) bo pracuje. wiec hulaj dusza
|
|
|
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie moderator powinien być od pilnowania porządku.jego praca powinna przypominac pracę dziennikarza,który nie pochodzi emocjonalnie in osobiście do tematu,ale komentuje fakty.kiedy mod chciałby wypowiedzieć się jako zwykły urzytkownik,powinien miec inne konto.nie szczuje się swoim nickiem innych wypowiadających i nikt nie miałby do niej pretensji.fakt ten musiałby być anonimowy.mod to pracownik,drugi nick -prywata Cytat:
co do szpiegostwa,to myślę,ze fresa napewno była,bo odwiedziła mój profil.związane jest to ze sprawą BENI,bo osobiście ujęłam się za nią,a fresa ciekawa była kto j a tak wspiera na PW.ja podniosłam rękę do góry.i o to skutek. mam nadzieję,że benito ochłonie i wroci.tak szybko się nie wyleczy z uzależnienia od wizażu
|
||
|
|
|
#2828 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Moderator nie ma takiej opcji, a Fresa jest widoczna, więc raczej nie ma opcji, że podgląda. architekt, i chyba mylisz się trochę z tym, że forum jest dla nas, a nie dla moderatorów i właścicieli. Wiele razy spotkałam się ze zwyczajną arogancją Złośliwca, który nawet kiedyś nie raczył odpowiedzieć na mój PW, gdy miałam wątpliwości co do przyznania mi punktów karnych. Albo odpowiada na zadane pytania: "Chyba żartujesz"...czy EOT. Że już nie wspomnę o wybiórczości w przyznawaniu punktów karnych. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240964 Dla mnie forum generalnie nie ma jasnych zasad co do moderowania i karniaków. Regulamin jest sformułowany tak, że czasem nie wiadomo co pod niego podpada, wskutek czego moim zdaniem często mamy do czynienia z samowolką admina. To jest za duże forum i za dużo użytkowników, żeby regulamin był tak słabo ułożony, bo to rodzi konflikty i poczucie niesprawiedliwości. Na szczęście głosem rozsądku jest AgaZ, która cofnęła mi przyznane przez Złośliwca punkty karne za słowo "z**apieprz**" (specjalnie wykropkowałam ![]() Sorry, że wam wątek zaśmiecam, ale na technicznym nawet nie mam po co o tym pisać... |
|
|
|
|
#2829 |
|
BAN stały
|
No dla mnie ten wyświechtany zwrocik EOT to jest śmiech na sali.
Jak się nie ma argumentów to najłatwiej napisać EOT i koniec. Phi. |
|
|
|
#2830 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2831 |
|
BAN stały
|
Ja też miałam jakies ostrzeżenia, ale to dawno było. Od kilku miesiecy o dziwo nic się nie dzieje. (zaraz Złośliwiec to przeczyta i mi wlepi karniaka "na zachetę" skoro się tak za nimi stęskniłam).
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Moja droga Całkiem -spoko
forum jest dla nas ponieważ bez nas nie byloby reklamodawców. Myślę że się rozumiemy w tej kwesti.Dziś pierwszy raz od lat 8 ??7?? wyszłam bez makijażu. Przez upały wszystko.Moderatorzy już chyba mają taką opcje. Teraz wątek przegląda 6 osób z czego widać tylko mnie A czemu się ukrywacie dziewczyny?Bo może tak jest lepiej a ja o czymś nie wiem.
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-05-23 o 10:52 Powód: ważny dopisek:) |
|
|
|
#2833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znalazałam tego w regulaminie,a dwie moderatorki miały odmienne zdanie.jedna mówiła ,że nie wolno ,druga ,że nie ma przeciwskazań.Cytat:
impreza się udała.wój śmieszny jest i boli mnie dziś głowa od śmiechu.kurczę flaczuszek bedę mieć zmarszki .gorsza bedzie sobota .przyjeżdżają drętwi ,bogaci ludzie
|
||
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się |
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Architekt zazdroszczę upałów U mnie szaro buro i ponuro na dworze Wczoraj nasadziłam na balkonie stosy kwiatów, żeby było weselej Ale strasznie chce SŁOŃCA!!!Myślę, że powoli będę o sobie pisała, ale może bardziej wyniknie to z kontsktu prowadzonych rozmów bo tak to nie wiem jak zacząć Bo co: "Dzien dobry nazywma sie ..... mam lat.... mieszkam w ... itp itd" ![]() Na razie czuje się troszkę obco..
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie mam pytanie kosmetyczne :czy na upały dobry będzie podkład w kompakcie?
potrz ebuje czegoś lekkiego co nie spłynie mi z twarzy
|
|
|
|
#2837 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Każda z nas jakoś tu zaczynała i potem poszłoooo. No i jesteśmy chyba jednym z najpopularniejszych wątków na społecznociach. Tylko raczej nikt nowy się nie dopisuje rzadko. Boją się nas!
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Kulbit super aniołki
![]() A Całkiem-spoko coś zamilkła. |
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację poczatki bywają trudne ale dzięki za zachętę ![]() Dzięki Architekt! Miło, że zajrzałaś
|
|
|
#2840 |
|
BAN stały
|
No, a co! PRzeca my takie zue jesteśmy i grzeszne
|
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
HA znalazłam ten wątek i ta stronę.to wtedy się poznałyśmy.oh,chyba wkleję sobie do pamiętnika
.to takie romantycznehttp://www.wizaz.pl/forum/showthread...iza%BFu&page=2 |
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę się znacie
|
|
|
#2843 |
|
BAN stały
|
Archi, na upały kup sobie krem tonujacy lub jakiś lekki podkład. A najlepiej to kładź samą bazę. Bedziesz matowa i nic Ci nie będzie spływać. Kompakty sa za cięzkie na upały.
Margo - http://www.wizaz.pl/forum/showthread...za%BFu&page=14 od tej strony to było, potem reszta stron nalezy już do nas ![]() Jeeszcze była wątek dziewczyna-dziewczyna gdzie puszczałyśmy wodze fantazji jakto by było... gdyby.... ![]() Tam poxniej pisałysmy ze jedziemy na slask do margo na seks grupowy i szynke domową. |
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
czesia pamiętam (wstydzi się-rumieni)
powiedz mi ,czy mnie widać ,czy nie .dałam sobie niewidoczna i ja mam czerwony guzik (tak siebie widzę),a u ciebie jest szary.jak ty mnie widzisz? |
|
|
|
#2845 |
|
BAN stały
|
No ja Cię widzę na szaro. U mnie też jest czerwony guzik (skojarzyło mi się... ). Ale dla innych jestes niewidoczna.
|
|
|
|
#2846 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba należę do okazów z ZOO |
|
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać jesteś popularna
|
|
|
#2849 |
|
BAN stały
|
ja mam 144 odwiedziny.
|
|
|
|
#2850 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja mam 286... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

ale mam nadzieję, ze już czujes się lepiej
może to nasz kolega , ze dwie Moderatorki pewno ......może Fresa

Myślę że się rozumiemy w tej kwesti.