Mamusie marcowe 2018 cz. 2 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-20, 10:20   #1201
parapet
Zadomowienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Poranek spędziłam z psem i Mężem w łóżku i jeden mnie gryzł po włosach a jeden się zalecał

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Chwilę się zastanawiałam który co robił

Nie dziwię się, że nie jedziesz, skoro lekarz ci ostatnio powiedział, że z leków już nic nie dołoży.

Mecassie, póki co wychodzi na to, że masz twardą sztukę w brzuszku Wiesz myślę, że ani lekarz w szpitalu, ani ich sprzęt nie mogą nic mówić na temat pomiarów prenatalnych. Pewnie gdybyś była po, to chciałby wynik i tyle. Po prostu element wywiadu w poszukiwaniu przyczyn plamienia.
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 10:24   #1202
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Dzień dobry
Troszkę ogarnelismy z mezem w szafkach.
Już na dniach pn/wt idziemy na protokół zdawczy i możemy się wprowadzać do mieszkania

Czas na drzemkę. Pozdrawiam
Spokojnej niedzieli życzę

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 10:30   #1203
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez parapet Pokaż wiadomość
Hahaha to samo chciałam odpisać, już nawet napisałam, ale nie wysłałam bo pomyślałam, że pomyślicie "jaka durna, przecież wiadomo"

Kiwi gratulacje Zmieniacie mieszkanie czy wyprowadzacie się od rodziców?

Edytowane przez Torrence
Czas edycji: 2017-08-20 o 10:38
Torrence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 10:59   #1204
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Haha Ciekawe jak pies miałby się zalecać, może by mi przyniósł jakąś kość jako token swojej miłości

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 11:18   #1205
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Haha Ciekawe jak pies miałby się zalecać, może by mi przyniósł jakąś kość jako token swojej miłości
Na moją wyobraźnię jednak lepiej podziałał mąż gryzący włosy
Stary 2017-08-20, 11:54   #1206
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Dokładnie! Jest mi z Wami to wszystko łatwiej przeżywać niż tłamsić to w sobie. Pewnie już macie dość mojego marudzenia o prenatalnych itp ale wiem ze zawsze mnie wysłuchacie i doradzicie bez hejtu ani gadek typu "panikujesz czemu miałoby być źle"

Parapet bo mnie nie boli tylko go czuję ten brzuch... może to już tak ma być ? ehh lekarze mają kupę roboty na porodowce... parę porodów i jeszcze dwa cięcia na cito. Z tego co slyszalam od piguł

Ja tez lepiej sie tu czuje. Moge pomarudzic, zapytac bardziej doswiadczonych. Z mama tez gadam ale nie chce ciagle pytac jej "a czy to dobrze ze brzuch boli, a czy cos tam" bo uzna mnie za panikare
Cytat:

Nie dziwię się, że nie jedziesz, skoro lekarz ci ostatnio powiedział, że z leków już nic nie dołoży.

Mecassie, póki co wychodzi na to, że masz twardą sztukę w brzuszku Wiesz myślę, że ani lekarz w szpitalu, ani ich sprzęt nie mogą nic mówić na temat pomiarów prenatalnych. Pewnie gdybyś była po, to chciałby wynik i tyle. Po prostu element wywiadu w poszukiwaniu przyczyn plamienia.
Tez tak uwazam ze to byl element wywiadu

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 12:07   #1207
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Dziewczyny, też miałam przez chwilę myśl, czy nie zniknąć z forum na jakiś czas. Strasznie przeżywam te straty.
Ale z drugiej strony uważam, ze forum też jest po to żebyśmy wspierały się wzajemnie. Tak naprawdę co ma być, to będzie. Dbamy o siebie, pilnujemy się, co więcej możemy zrobić?
No i Wam mogę codziennie pomarudzić jak bardzo mi niedobrze Mąż już mnie słuchać nie może 😁😂

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Na moją wyobraźnię jednak lepiej podziałał mąż gryzący włosy
Ha ha ha ha

Ale też się chwilę zastanowiłam który co robi 😂😂😂😂😂
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 12:16   #1208
Mecassie
Zakorzenienie

Eh lekarz myślałam ze dzisiaj wyjdę ze szpitala ale nie... jutro o 8 najszybciej i to tylko dlatego żeby zdążyć na 10:00 do Żor

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 12:52   #1209
_Selina_
Zakorzenienie

A my miałyśmy dzisiaj mało delikatny obchód :/ teksty, które leciały były średnio miłe

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 12:53   #1210
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Selina_ Pokaż wiadomość
A my miałyśmy dzisiaj mało delikatny obchód :/ teksty, które leciały były średnio miłe

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
Czemu ?

Stary 2017-08-20, 13:00   #1211
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Torrence Kupiliśmy i wyprowadzam sie od tesciow

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Selina a co powiedział lekarz?

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 13:03   #1212
_Selina_
Zakorzenienie

Dziewczynę obok potraktowali bardzo nie fajnie.
Mnie zapytali jak się czuję i czy płód jest żywy, no kurdę skąd mam to wiedzieć, w piątek było wszystko ok, a skąd mogę wiedzieć co się tam dzieje dzisiaj. No i zaczęłam się martwić

_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 13:29   #1213
kasia6713
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie korzystam, książki kupuję i mam ich już pełno w kolejce, a nie mam kiedy nadrobić.

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Ja korzystam. Ostatnio nawet częściej, bo półki od książek się uginaja 😊 musiałam zerwać z nałogiem kupowania 😁 chociaż ostatnio czytałam książkę pozyczona i po prostu wiem...że muszę ją mieć.

ja też mam jakoś tak, że wolę kupować książki niż wypożyczać. Zawsze mam ten komfort, że mogę sobie ją przeczytać za 2 miesiące albo za pół roku, w każdej chwili do niej wrócić.
A z mojej biblioteki już po miesiącu przychodzi powiadomienie, że mam u siebie jakąś książkę
na okres ciążowy mam już zaopatrzoną całą biblioteczkę

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
Zasnelam dzis po 19 z corka i obudzilam sie teraz ok 23 umierajaca z glodu. Przeczytalam o tych twoich platkach i rzucilam sie na swoje, bo ostatnio sobie kupilam. Tylko teraz zaluje, ze tak dokladnie patrzylam na sklady i kupilam takie ekologiczne, pelnoziarniste... w ogole nie sa slodkie, nie zaspokoily mojej ochoty na chrupki z mlekiem

Mnie dzis strasznie brzuch ciagnie, tak po bokach. Myslalam, ze po kilku godzinach snu przejdzie, ale nie
ja byłam wczoraj na imprezie z mężem. Znaczy ja byłam do ok. 22:00 bo padałam ze zmęczenia, a zresztą bez alkoholu to też ciężko siedzieć wśród pijaków
Wróciłam do domu, poszłam spać. Mąż wrócił o 1:00 więc się przebudziłam. I co? Ledwo trzymający się na nogach musiał lecieć robić mi kanapkę bo młodemu się przypomniało, że jest głodny
Ta ciąża wykończy nas oboje

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Mnie też... Ale dziś, w porównaniu do poprzednich dni, byłam bardzo aktywna. Co nie zmienia faktu, że w obliczu nie najlepszych wieści tutaj w ostatnim czasie, trochę mnie martwią te pobolewania... Zastanawiam się, czy nie zniknąć na jakiś czas z wątku
Cytat:
Też się mocno nad tym zastanawiam
Mocno mnie dotykają te straty. Z obawą myślę o naszej drodze przez prenatalne.
Widziałam, że część dziewczyn z końca marca przeniosła się na kwietniówki. Nie dziwię się im.
dziewczyny, z całym szacunkiem, ale strasznie jest przykre to co piszecie.
Najpierw nawzajem się namawiamy, aby dzielić się wszystkimi obawami, spostrzeżeniami, dobrymi i złymi chwilami, a potem chcemy uciekać bo są złe wieści.
Dziewczyny przeniosły się na kwietniówki bo tam nikt nie doznał poronienia? Trochę to słabe.
Za chwilę dojdzie do sytuacji (o ile już nie doszło do tego), że <tfu,tfu odpukać> u którejś z nas będzie coś nie tak i nagle zniknie z wątku, żeby nikogo tutaj nie martwić i nie nakręcać.
I w tym momencie strasznie mi żal dziewczyn, których to dotyczy, a które musiały to przeczytać.

Sama popadam czasem w paranoję i piszę o tym na wątku. Martwię się i zastanawiam czy z młodym jest wszystko ok. Ale prawda jest taka, że nie czytając tego wątku i tak będę się zamartwiać i wchodzić na inne strony czytając o ciąży.

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
Ja jak mówię mężowi, że kolejna osoba poronila to pyta po co czytam forum i że tylko nie to stresuje. Ale mi się wydaje, że mimo to, że jest tu ostatnio tyle smutnych wiesci to wizaż daje dużo pozytywnej energii. To że przechodzimy przez to wszystko razem, jesteśmy na podobnym etapie i możemy wzajemnie odpowiadać sobie na pytania pomaga, zwłaszcza w 1 ciąży, gdy wszystko jest niewiadomą. Dobrze mieć w Was wsparcie!

Zgadzam się w 300%! <piąteczka>

Cytat:
Napisane przez motyllek90 Pokaż wiadomość
A na czym? Też chcieliśmy z mężem iść ale w repertuarze kiepskie pozycje...

ja tęsknię za horrorami...
Ale niestety ja każdy horror bardzo przeżywam i każdym się stresuję, wiec dla dobra wszystkim odpuszczam sobie na czas ciąży
Stary 2017-08-20, 13:32   #1214
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Mnie zapytali jak się czuję i czy płód jest żywy, no kurdę skąd mam to wiedzieć, w piątek było wszystko ok, a skąd mogę wiedzieć co się tam dzieje dzisiaj. No i zaczęłam się martwić

Ja to nie wiem, ze niektórzy lekarze, czy pielęgniarki traktują swoją pracę jako przykry obowiązek.
Jak leżałam po porodzie była taka jedna położna od noworodków. No taka niemiła f***ca, że szok. Coś się zaczęła wydzierac na dziewczynę , która leżała obok, że nie umie się dzieckiem zająć itd, aż się tamta popłakała. Potem spróbowała do mnie, ale tak ją z***ałam za przeproszniem, że od razu zmieniła ton.
Kuźwa, jak ma taki ból doopy, to niech zmieni prace. To nie czasy PRL, że ludzie się boją odezwac i traktują pracowników służby zdrowia jako równych Bogu.

Tyle, że ja zołza jestem i sobie nie pozwalam 😁😁

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość
ja też mam jakoś tak, że wolę kupować książki niż wypożyczać. Zawsze mam ten komfort, że mogę sobie ją przeczytać za 2 miesiące albo za pół roku, w każdej chwili do niej wrócić.
A z mojej biblioteki już po miesiącu przychodzi powiadomienie, że mam u siebie jakąś książkę
na okres ciążowy mam już zaopatrzoną całą biblioteczkę
Uwielbiam czytać. Ale teraz głównie ebooki, jest mi wygodniej
Stary 2017-08-20, 13:33   #1215
kasia6713
Zakorzenienie

zielona hortensja nie ma nawet słów na to. Przykro mi strasznie.

Mecassie super, że jest ok!
Stary 2017-08-20, 13:35   #1216
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Kasia, oglądałam wczoraj ten film i bardzo polecam. Thriller psychologiczny, mocny, ale naprawdę warty obejrzenia
http://m.filmweb.pl/film/Shot+Caller-2017-742795
Stary 2017-08-20, 14:24   #1217
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Troszkę ogarnelismy z mezem w szafkach.
Już na dniach pn/wt idziemy na protokół zdawczy i możemy się wprowadzać do mieszkania

Czas na drzemkę. Pozdrawiam
Spokojnej niedzieli życzę

Ale ekstra! Zazdroszczę!!!
Cytat:

Czasem Polska służba zdrowia jest straszna. Ale niestety brakuje ludzi do pracy wiec osoby ze znieczulicą czują się bezkarne i robią co im się podoba. Nikt ich nie zwolni przecież... :/

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 14:35   #1218
Mecassie
Zakorzenienie

Dziewczyny co myslicie ?! Miałam od wczoraj mega wzdecie i juz teraz po obiedzie tak mi napieło brzuch totalnie jak na 5 miesiąc i twardy jak skala. Przespacerowalam się po oddziale zachcialo mi się do Wc i wszystko jakby ręką odjał ...

Stary 2017-08-20, 14:46   #1219
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny co myslicie ?! Miałam od wczoraj mega wzdecie i juz teraz po obiedzie tak mi napieło brzuch totalnie jak na 5 miesiąc i twardy jak skala. Przespacerowalam się po oddziale zachcialo mi się do Wc i wszystko jakby ręką odjał ...

No to powinnas sie cieszyc ze sie "oczyscilas". Chociaz jak mnie raz przeczyscilo to sie balam ze już po wszystkim- dwa poprzednie poronienia objawily sie m.in lekkim rozwolnieniem (troche jak w trakcie @). Ale akurat nie tym razem

Wydaje mi sie ze to nic nadzwyczajnego, zaparcia zaparciami ale u mnie co pare dni organizm sam wydala (bez wspomagaczy). Szkoda ze nie codziennie ale i tak lepsze to niz korek w d.

Stary 2017-08-20, 15:01   #1220
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
Kasia, oglądałam wczoraj ten film i bardzo polecam. Thriller psychologiczny, mocny, ale naprawdę warty obejrzenia
http://m.filmweb.pl/film/Shot+Caller-2017-742795
Tez polecam, dobrze sie go ogladalo
I jeszcze ostatnio ogladalismy ten film, tez polecam: http://www.filmweb.pl/film/Colonia-2015-728264

Cytat:

To chyba dobrze, ja tez czasem mam mega wzdęcia i po wc przechodza
Mnie ostatnio męczy okropna zgaga wieczorami

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 15:01   #1221
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
No to powinnas sie cieszyc ze sie "oczyscilas". Chociaz jak mnie raz przeczyscilo to sie balam ze już po wszystkim- dwa poprzednie poronienia objawily sie m.in lekkim rozwolnieniem (troche jak w trakcie @). Ale akurat nie tym razem

Wydaje mi sie ze to nic nadzwyczajnego, zaparcia zaparciami ale u mnie co pare dni organizm sam wydala (bez wspomagaczy). Szkoda ze nie codziennie ale i tak lepsze to niz korek w d.

No asiu ja wczoraj też tak myślałam bo pisałam wam ze bylam pierwszy raz w WC bez wspomagaczy. A przy pierwszym poronieniu właśnie to też był objaw jego. Ale tu dzisiaj właśnie nie rozwolnienie tylko (sorry za wyrazenia ) taki konkret był. I całe napięcie z brzucha zeszło w momencie

Stary 2017-08-20, 15:07   #1222
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
No asiu ja wczoraj też tak myślałam bo pisałam wam ze bylam pierwszy raz w WC bez wspomagaczy. A przy pierwszym poronieniu właśnie to też był objaw jego. Ale tu dzisiaj właśnie nie rozwolnienie tylko (sorry za wyrazenia ) taki konkret był. I całe napięcie z brzucha zeszło w momencie

Ja tez tak ostatnio miałam. Wzdymalo, bolalo a potem pyk do toalety i zeszlo i wlasnie nie bylo to rozwolnienie tylko klocek nie martw sie na zapas, moze szpitalne jedzenie pobudzilo ci jelita- nie wiadomo jakich cudow tam dodają jestes w szpitalu po kontrolą, jezeli cie to niepokoi to zapytaj kogos z personelu czy to ok. Grunt ze nie sraczka- ja bym sie tym nie przejmowala

Stary 2017-08-20, 15:10   #1223
lelowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, też miałam przez chwilę myśl, czy nie zniknąć z forum na jakiś czas. Strasznie przeżywam te straty.
Ale z drugiej strony uważam, ze forum też jest po to żebyśmy wspierały się wzajemnie. Tak naprawdę co ma być, to będzie. Dbamy o siebie, pilnujemy się, co więcej możemy zrobić?
No i Wam mogę codziennie pomarudzić jak bardzo mi niedobrze Mąż już mnie słuchać nie może 😁😂

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Ha ha ha ha

Ale też się chwilę zastanowiłam który co robi 😂😂😂😂😂
I ja mialam takie mysli, szczegolnie jak prawie co dzien, dwa byly takie smutne i przykre wiadomosci, nie znamy sie ale czlowiek przezywa takie emocje jednak.
Ale tez uwazam tak jak ty, ze mamy tu fajna grupe wsparcia i nie moge sie doczekac jak bedziemy trzymac kciuki w napieciu jak sie zacznie marcowa porodowka

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
Torrence Kupiliśmy i wyprowadzam sie od tesciow

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Selina a co powiedział lekarz?

Toz to powod do mega imprezy

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:

Strasznie niedelikatni, jakby nie mogli sobie zerknac kiedy bylo ostatnie badanie, masakra. Trzymaj sie tam!
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 15:15   #1224
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez tak ostatnio miałam. Wzdymalo, bolalo a potem pyk do toalety i zeszlo i wlasnie nie bylo to rozwolnienie tylko klocek nie martw sie na zapas, moze szpitalne jedzenie pobudzilo ci jelita- nie wiadomo jakich cudow tam dodają jestes w szpitalu po kontrolą, jezeli cie to niepokoi to zapytaj kogos z personelu czy to ok. Grunt ze nie sraczka- ja bym sie tym nie przejmowala

Nie no ja się bardziej tym cieszę akurat niż martwię bo jakby znam przyczynę tego bólu ufff

Stary 2017-08-20, 15:41   #1225
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no ja się bardziej tym cieszę akurat niż martwię bo jakby znam przyczynę tego bólu ufff

No to co mnie tu stresujesz! bedzie dobrze, nie martw sie tez tymi prenatalnymi- wydaje mi sie ze to bylo rutynowe pytanie i nie masz powodow do zmartwień. A lekarze w szpitalach to bardzo czesto przemeczone mruki

Stary 2017-08-20, 17:16   #1226
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
No to co mnie tu stresujesz! bedzie dobrze, nie martw sie tez tymi prenatalnymi- wydaje mi sie ze to bylo rutynowe pytanie i nie masz powodow do zmartwień. A lekarze w szpitalach to bardzo czesto przemeczone mruki

jutro o tej godzinie już wszystko będę wiedziała

Stary 2017-08-20, 17:18   #1227
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość
dziewczyny, z całym szacunkiem, ale strasznie jest przykre to co piszecie.
Najpierw nawzajem się namawiamy, aby dzielić się wszystkimi obawami, spostrzeżeniami, dobrymi i złymi chwilami, a potem chcemy uciekać bo są złe wieści.
Dziewczyny przeniosły się na kwietniówki bo tam nikt nie doznał poronienia? Trochę to słabe.
Za chwilę dojdzie do sytuacji (o ile już nie doszło do tego), że <tfu,tfu odpukać> u którejś z nas będzie coś nie tak i nagle zniknie z wątku, żeby nikogo tutaj nie martwić i nie nakręcać.
I w tym momencie strasznie mi żal dziewczyn, których to dotyczy, a które musiały to przeczytać.

Sama popadam czasem w paranoję i piszę o tym na wątku. Martwię się i zastanawiam czy z młodym jest wszystko ok. Ale prawda jest taka, że nie czytając tego wątku i tak będę się zamartwiać i wchodzić na inne strony czytając o ciąży.
W moim przypadku nie jest do końca tak, jak piszesz. No ale jeśli chcesz to sobie tłumaczyć w ten sposób, że uciekam przed złymi wiadomościami to może tak jest. Od początku z całych sił kibicowałam Słodkiej i choć jej nie znam, jej strata szczególnie mnie poruszyła. Każdy radzi sobie z trudnymi sytuacjami po swojemu i wyparcie lub ucieczka jest normalną psychologiczną reakcją obronną.

A odnośnie dziewczyn, które piszą na kwietniówkach to są z nami aktywnie cały czas i nie chcę się wypowiadać za nie, ale wydaje mi się że piszą też tam nie dlatego że tam nie ma poronień tylko dlatego, że są na podobnym etapie ciąży. Z takiej przyczyny, jak już wspominałam, ja zaczęłam pisać tutaj a nie na lutówkach

Edytowane przez Torrence
Czas edycji: 2017-08-20 o 17:20
Torrence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 17:27   #1228
Jolinko
Zadomowienie

oj dziewczyny, to jest racja z tymi żalami i współczuciami dla innych kobiet, które tracą swoje maleństwa... Mi ostatnio siostra powiedziała co się przytrafiło jej koleżance z pracy, o masakra, nawet nie chcę wam tego powtarzać, bo mną osobiście to wstrząsnęło, i powiem więcej, nie znam dziewczyny ale współczuję jej całym sercem i chyba nie było dnia od tamtej pory, żebym o tym nie myślała.
Ta moja siostra to też kretynka, że mi to powiedziała!
Życie bywa takie okrutne. Ja ciągle się martwię o swoje dziecko, podobno to wpisane jest już w naturę każdej kobiety, która zostaję matką, i tak już do końca swoich dni...
Jolinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 17:48   #1229
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Cytat:
jutro o tej godzinie już wszystko będę wiedziała

Jutro o tej porze będziemy razem z Tobą cieszyć się z dobrych wieści!

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-20, 19:34   #1230
asiula1306
Zakorzenienie

Zawiozlam meza na zuzel i polecialam po pizze...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości