|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
| pychy |
|
115 | 16,57% |
| chciwosci |
|
117 | 16,86% |
| nieczystosci |
|
147 | 21,18% |
| zdardy |
|
42 | 6,05% |
| lakomstwa |
|
262 | 37,75% |
| gniewu |
|
271 | 39,05% |
| lenistwa |
|
479 | 69,02% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
BAN stały
|
Dot.: nie jesteśmy święte
Cytat:
Tamten delikwent to spamował Bo inaczej jego wypowiedzi nazwac nie umiem.
|
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak nawiasem mówiąć (musiałam,bo mnie skręci jak nie powiem )nigdy nie wcisnęłam ZP na forum BIG BROTHER.jeśli się komuś program nie podoba nie musi go oglądać-tak bym odpisała,ale mnie to ominęło,bo wpadłam tam zbyt późno. |
|
|
|
|
#2853 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeee tam i tak Ci nie uwierzę ![]() Krem tonujący to dobry pomysł tylko pewnie nie znajdę .Ale dobrze że mi powiedziałaś że kompakt ciężki bo myślałam że właśnie lekki. |
|
|
|
|
#2855 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
kupię puder w kamieniuCzesia przyznam Ci się do czegoś.....używam filtrów
|
|
|
|
#2857 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam że Cię to za boli i dlatego .....ukrywalam to . Jest coś jeszcze...... coś jeszcze gorszego.....
|
|
|
|
#2859 |
|
BAN stały
|
A ja staram się wybierać produkty bez SLS
![]() Wieje grozą. |
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra przyznam się , raz się żyje .....uwielbiam serek wiejski nawet w Tokio znalazlam coś co go bardzo przypomina.
|
|
|
|
#2861 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2862 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Cześka to i ja Cię do-łamię do końca Jestem zwolenniczką wieśniaka z dodatkami A i filtry stosuję namiętnie
|
|
#2864 |
|
BAN stały
|
............
Nie wiem co mam powiedzieć. |
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2866 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2867 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2868 |
|
BAN stały
|
ja nie jadam serka bo mi dziecko sie buntuje. ale za to jagody wpierdzielam nalogowo, urodze smerfa:wow: albo tego, gumisia
![]() nie mam pojecia co to eselcostam czeska mi tlumaczyla strony temu, ale ze ja z kosmetykow to eyeliner i tusz do rzes no i krem nawilzajacy to sie nawet nie zaglebiam pekne zaraz ze zlosci. urodze w 4 miesiacu! |
|
|
|
#2869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2870 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bo on to wie najlepiej psia jego mac a potem jak wychodzi na moje, a zawsze wychodzi, to on mi mowi ze mam sie nie obnosic bo on i tak to zalatwi. no zesz w morde rzecz w tym, ze zgubil portfel. a tam mial dokumenty. min insurance number, nr ubezpieczenia, plastkiowa karta, ale w tym kraju dosc wazna. a on w srode ma rozmowe o prace (pol roku wiercilam dziure w brzuchu, ze albo ma przestac narzekac na obecna, albo sie zamknie, albo sobie znajdzie nowa) i tam beda chcieli dokumentow kupe min ten piperzony IN ma pismo z urzedu, ale z adresem z 5 lat. mowie jak krowie na granicy, zadzwon, znalazlam numer trzeba tylko zadzwonic nie. on pojedzie. a jak pojedzie to dam sobie reke obciac ze karza mu dzwonic. bo w tym kraju wszystko sie na telefon zalatwia. |
|
|
|
|
#2871 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2872 |
|
BAN stały
|
moze i dupa, ale za to jaka
![]() wiem ze dupa, ale to ten typ ktory nie bedzie sie sluchal baby. bo nie i juz |
|
|
|
#2873 |
|
BAN stały
|
czeska wejdz no, albo ktora tam jest teraz na watku, na moj podpis z dzieckiem. bo nie moge zobaczyc jakie duze mam dziecko
zamista dziecka mam czarny kwadracik!! |
|
|
|
#2874 |
|
BAN stały
|
No ja widze te dziecko jak tam se lata w tym kwadracie. Poczekaj chwile, moze musi się te dziecko załadować
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
swojej obecnosci w tym watku ukrywac nie bede
doszly mnie sluchy, ze temat truskawkowa vs benito powrocilprzykre jest Wasze zdanie na temat pracy moderatorow ![]() tak sie sklada, ze wykonywanie swoich obowiazkow nie dostajemy ani grosza. naprawde nie rozumiem wiec, w imie czego mielibysmy sie poswiecac i godzic sie z zakazem odzywania sie na innych podforach ![]() chyba nikt rozsadny nie zgodzilby sie na taki uklad. a to, ze niektore moderatorki nie udzielaja sie na innych forach to wylacznie ich sprawa. a texty w stylu "widocznie maja na swoich forach tyle pracy, ze brakuje im czasu" sa zwyczajnie niesprawiedliwe. a non stop o te sprawiedliwosc walczycie, prawda? a nie potraficie sie chociaz na chwile postawic w sytuacji innej osoby. nie bojcie sie, opuszczam juz ten watek póki Szefostwo daje mi wolnosc wypowiedzi na innych forach, to bede z tego korzystac. jezeli je utrace, to zrezygnuje z funkcji. gra niewarta swieczki ![]() a zeby nie bylo zupelnie offtopowo: za swieta sie nie uwazam i nigdy tak nie twierdzilam. niektorzy po prostu biora pewne wypowiedzi do bolu powaznie i z tego rodza sie podobne konflikty. wolaja o dystans, a sami nie potrafia sie na niego zdobyc a SLS-ow sie panicznie nie boję. są gorsze kosmetyczne paskudstwa
|
|
|
|
#2876 |
|
BAN stały
|
o widzialam ze wywolam wilka z lasu swoja ciekawoscia
widzisz truskawkowa, my , a przynajmniej ja i archi plus margo wypowiedzilalysmy sie tylko ze mod jest od moderowania. posiadanie prywatnego konta nie jest zabronione a wiesz dlaczego tak uwazam? jestem z natury ugodowa, wiec mnie to wisi. ale wiem, ze w momencie w ktorym mod pojawia sie w dyskusji jako zwykly uzytkownik nie jest dobrze odbierane czy sprawiedliwie, nie wiem. jak same napisalyscie jest was 50, uzytkownikow cala masa. ten wasz zielony kolor was wyroznia, ale dziala tez jak plachta na byka taka rola. jak sie jest na swieczniku. nie mozna byc ponad i jednoczesnie razem. |
|
|
|
#2877 |
|
BAN stały
|
Dobrze, ze ja siedzę cicho.
|
|
|
|
#2878 |
|
BAN stały
|
ja sie nie zamierzam klocic z kims o cos w imie tylko definicji. mnie nie przeszkadza rozmowa z modem, ale rzecz w tym, ze innym moze. dlatego ze mod jest od moderacji. prywatne poglady sa prywatne. a czy sie jest oplacanym czy nie to inna juz kwestia
kobiety, ni patrzec na rozstepy bo te mam od 15 roku zycia, jak sobie radosnie roslam, ale oto ja... i jas albo dziewczynka bez imienia |
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie bawię.to ja od połódnia nie mam wizazu,a wy tu pitu pitu.
![]() ciekawe skąd wiedziała,że plotkujemy o nich .jest tyle wątków na forum i nie możliwe jest,żeby przejrzec wszystkie.aż nagle tu?ktoś tu maczał w tym brudne palce.a mieć swoje zdanie możemy.zostaje nam tylko pogadać póki co. |
|
|
|
#2880 |
|
BAN stały
|
Łaaa Cerisławo, ale brzuchol. Wiesz co mnie to się wydaje ze ty to już pare lat w tej ciąży jesteś. No nie wiem jakoś nie umiem sobie wyuobrazic ze to dopero 4ty miesiac.
Margo, wiesz, że zawsze się jakas zakała znajdzie i naniesie. Ceri, jaki komentarz? A wiesz jak mieć te cooooookies? Jaką masz przeglądarkę? IE czy Mozilla? Ci pomogę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

Bo inaczej jego wypowiedzi nazwac nie umiem.

kupię puder w kamieniu
O nie..... Jak mogłaś... Jestem załamana.

doszly mnie sluchy, ze temat truskawkowa vs benito powrocil