|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Skarpety w sandałach w kolejkę się pchają - Janusz z Grażyną do dyskusji zapras
Cytat:
Może alkoholizacja ja poniosła Niektórzy wtedy myśla, że sa mega cool i dżezi jajcarzami.
|
|
|
|
|
#2852 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Skarpety w sandałach w kolejkę się pchają - Janusz z Grażyną do dyskusji zapras
Janusz telefoniczny. Czekam na ważny telefon, dzwoni nieznany numer, potencjalnie inny klient, więc szybko odbieram, ale nic nie słychać więc się rozłączam. Wysyłam sms, że nic nie słychać. Numer dzwoni ponownie, więc odpisuję tylko, że proszę o telefon jutro, bo teraz nie mogę rozmawiać. Nie chcę już sobie blokować linii, bo dalej czekam na ten ważny telefon. Numer dzwoni jeszcze 4 razy
Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka
|
#2853 |
|
BAN stały
|
Grażyna z dzisiaj (znajoma mojej mamy), z pretensjami do niej, że jest na emeryturze i jeszcze pracuje ("bo młodzi pracy nie mają!"). Kij z tym, że mama jest najlepszym specjalistą w mieście, prawie 40 lat praktyki, biegła sądowa itd. i to o nią pracodawcy zabiegają, nie odwrotnie. Sama Graża (starsza od mojej mamy) oczywiście od wielu lat na rencie, pracuje
Ale to ogólnie osoba, która "obraża się", bo ktoś zmienił samochód
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Stałam dzisiaj przy przejściu dla pieszych i czekałam na zielone światło. Jakiś żartowniś mi się zatrzymał mimo że miał zielone i stał i czekał, aż przejdę. Zorientowałam się o co chodzi dopiero jak za nim utworzył się mały korek i ktoś trąbnął. Wtedy pojechał. Powinnam wtedy przejść na tym czerwonym? Już sama nie wiem czy to on był Januszem, czy ja Grażyną.
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2857 |
|
lise-kotta
|
Albo widział ze za nim nikogo nie ma i myślał ze szybko przejdziesz.
Tak czy inaczej debil, bo stwarza zagrożenie na drodze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2858 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Niestety duży naturalny biust nie wygląda dobrze pod bluzka bez stanika dobrze trzymającego. Moim marzeniem jest bluzka na cienkich ramiaczkach, ale nigdy go nie spełnie, bo ramiączka od stanika zawsze są szersze i z efektu lipa. Bardziej od ramiączek raza mnie wystające majty. |
|||
|
|
|
#2861 |
|
Konto usunięte
|
U mnie wczoraj w pracy jedna dziewczyna chodziła w tego typu spódniczce http://static.topsecret.pl/public/fo...SD0023SZ_1.jpg , tylko krótszej. Sporo krótszej. Na tyle, że bardzo dobrze widać było jej majty...
|
|
|
|
#2862 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No ale mama, jak to mama, świat cały zbawić musi... a teraz typowa (jak widzę) Grażyna po podstawówce, objawia swój odwieczny ból dupy Może to specyfika małych miejscowości, a może zwykła niewdzięczność, tyle...
|
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś policja próbowała tak sprowokować mojego męża do wyprzedzania. Jechaliśmy za radiowozem, który raptownie zwolnił do 20-30 km na godzinę w miejscu gdzie był zakaz wyprzedzania, a po tym jak się zakończył odcinek z zakazem nie było warunków na wyprzedzanie (min.duża ilość przejść dla pieszych). Dojechaliśmy do miejsca gdzie mieliśmy do wyboru albo skręcić w lewo (była to krótsza droga w którą skręcali niemal wszyscy jadący tamtędy)albo pojechać prosto i odbić później w kierunku domu. Stwierdziliśmy, że drogę wybierzemy po tym jak okaże się gdzie jedzie ten radiowóz. Ponieważ zasygnalizował skręt w lewo, TŻ zamierzał jechać prosto. Panowie policjanci, widząc że nie skręcamy, w ostatniej chwili zamiast wejść w zakręt wyłączyli kierunkowskaz i pojechali prosto.Na szczęście TŻ ma refleks więc zdążył skręcić. Niesmak pozostał do dziś. W mojej rodzinnej miejscowości policja była raczej życzliwa i skuteczna, tu gdzie mieszkam obecnie - ani jedno ani drugie.
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
|
|
|
|
#2864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.bravissimo.com/collections/strappy-tops/ Cytat:
|
||
|
|
|
#2865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Stacje stacjami najczęściej się tam kupuje jak wszystko inne jest zamknięte i można powiedzieć, że z góry godzimy się na wyższe ceny. Ale jak ostatnio poszłam do zwykłego sklepu i kupiłam 0,5 l coli za 4 zł, gdzie wszędzie jest po 3 z groszem to uderzyło mnie to jakoś bardzo
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że są. Ogólnie to w ciągu ostatnich czterech lat byłam na jakiś 15 weselach i szczerze mówiąc nigdy się nie spotkałam z żadną wiochą, obciachowymi oczepinami czy innymi sytuacjami, które można byłoby tutaj opisać. Jak już to jakieś faux pas gości w stylu "miałam przyjść bez dzieci, wzięłam całą gromadę i nie powiadomiłam pary młodej".
|
|
|
|
#2869 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj spotkałam Janusza kierowce autobusy co mało to by kogoś nie zabił na przejściu. Czekam z kilkoma osobami na światłach aby przejść na drugą stronę. Kilka samochodów przejeżdża i wszystko jest ok. Widać, że światło dla samochodów zmienia się na pomarańczowe a potem na czerwone. Piesi mają zielone Nagle wjeżdża autobus i zatrzymuje się mniej więcej w połowie pasów i daje migać bo on chce skręcać. No ok, może nie wyhamował i dlatego stoi na pasach. Piesi trochę zdezorientowali wchodzą na pasy i zaczynają przechodzić. Na to kierowca autobus do przodu i jednej kobiecie przejechał tak 20 cm przed twarzą. Nic z tego sobie nie robi, że piesi, czerwone światło czy inne samochody. On skręca w lewo. Na dowidzenia wkurzonych pieszych i innym kierowcom pokazuje środkowy palec. Zastanawiam, jak w ogóle koleś został zatrudniony jako kierowca autobusu.
|
#2870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Choć ostatnio trafiam na samych sympatycznych, którzy nawet nie muszą a przepuszczają mnie jako rowerzystkę i potrafią zamachać przyjaźnie łapką
|
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazwyczaj też spotykam się z przepuszczaniem pieszych na pasach i to jest bardzo miłe. Chociaż nie raz czy dwa na prawym pasie się ktoś zatrzymał a na lewym już nie. Strasznie trzeba uważać na pasach.
|
|
#2872 | ||
|
Biała Dama
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2873 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Duża ilość alko to ile? Mi przed wczoraj gość przejechał tuż przed nosem, dobrze ze się rozejrzałam, bo by mnie przejechał, a jechał bardzo szybko. W dodatku wjechał na pas pod prąd Miałam zielone, a on na pewno nie miał zielonej strzałki ( co tez by go nie usprawiedliwiało) .
|
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w szpitalu - przed chwilą
pani weszła do toalety, na korytarzu, ale przy pokojach. Nie zamknęła drzwi, zrobiła siku, nie spuściła wody, nie umyła rąk - wyszła z łazienki. ;( ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#2875 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2876 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie tego latach szczytem grażynizmu są remontowicze. Pod osłoną nocy znoszą na śmietnik osiedlowy wielkie graty: meble, szafy, sofy, fotele, sprzęt agd
Dziś myślałam, że wybuchnę....już 3-4 raz wielka sterta klamotów a wiadomo, ze są to odpady wielkogabarytowe i taki Sebix z Karynką powinny na własny koszt wywieźć albo zamówić kontener. A tak to my jako wspólnota już 4 raz tego lata będziemy musieli ponosić koszty za wywóz tych gratówOczywiście chwilę potrwa zanim ktoś przyjedzie i syf jak na koczowisku Cyganów
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na osiedlu raz w tygodniu normalnie zabierali wielkogabarytowe.
|
#2878 |
|
Konto usunięte
|
u mnie tak samo. nikt nie musiał żadnego kontenera oddzielnie zamawiać.
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczy remontowe typu: gruz, kafelki, panele itd wyrzuca się do specjalnych kontenerów.
Stare pralki, lodówki itd uważam, że każdy powinnien się pozbyć takich rzeczy bez zaśmiecania osiedla. ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
Edytowane przez _Selina_ Czas edycji: 2017-08-22 o 21:13 |
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapisz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

Może alkoholizacja ja poniosła 
Ale to ogólnie osoba, która "obraża się", bo ktoś zmienił samochód

Dziś myślałam, że wybuchnę....już 3-4 raz wielka sterta klamotów a wiadomo, ze są to odpady wielkogabarytowe i taki Sebix z Karynką powinny na własny koszt wywieźć albo zamówić kontener. A tak to my jako wspólnota już 4 raz tego lata będziemy musieli ponosić koszty za wywóz tych gratów