|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 457 | 84,91% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
259 | 15,09% |
Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nasza-klasa.pl
kilkakrotnie zgłaszałam nadużycia ze zdjęciami znajdującymi się w niektórych profilach...zero odpowiedzi ze strony moderatorów nk
![]() ![]() dzisiaj dostałam zaproszenie od dawno niewidzianej koleżanki, przejrzałam jej galerie i nie wiedziałam czy mam się śmiać, czy płakać ![]() kilkanaście zakładek zdjęć z czego większośc to pozowane zdjęcia z odkurzaczem, pokojowym bałaganem, pralką, itp ![]() i te wspaniałe komentarze ![]() ehhh, ręce opadają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Konto usunięte
|
MATKA BOŻA dodała komentarz w profilu użytkownika XYZ.
taki kwiatek mi wyskoczył w powiadomieniach. swoją drogą, za powiadomieniami i trybem online/offline ( ![]() ![]() nie wiem, czy widziałyście- jeśli nie jest się zalogowanym do serwisu, pojawia się taka ładna ![]() ponad 11 milionów zarejestrowanych użytkowników ponad pół miliarda dodanych zdjęć ponad miliard przesłanych wiadomości (zapewne takich, jak ta z początku mojego postu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zadomowienie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/12720955 - super, zobaczcie co robią dzieci zamiast sie uczyc
|
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://nasza-klasa.pl/profile/11474131
![]() |
#2076 |
BAN stały
|
![]() Nie rozumiem czemu zeszmacili tak ten serwis. Czy modzi nie mogą nad tym zapanować? Te wszystkie misie puchatki, durexy i inne pseudo zabawne profile wyrzuciłabym w kosmos... Też nie raz zgłaszam ten syf, ale to nic nie daje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
Nic z moimi zgłoszeniami nie zrobili. Byleby nie stracić magicznej ponad milionowej siódemki on-line.
#2078 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
te klany to już jak na fotce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
S. Sssss. SSSSS.
|
jak? bo ja nie wiem...
#2081 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2082 |
Konto usunięte
|
A mi powiadomienia zniknęły, ja ich nie wyłączałam.
Zagadzam się z wami te wszystkie kubusie puchatki, durexy itp. powinny zniknąć i te szkoły z "nibylandii" NK schodzi na psy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
Zglupieli na ten n-k!
Co to ma k**** byc? -wyslij zdjecie na komorke? A moze ktos by wpadl na to, ze ja sie nie zgadzam na to :/. Moze niedlugo bedzie opcja, wydrukuj na papierze toaletoym i d**e sobie podetrzyj :/. ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2008-05-23 o 19:56 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
no dokładnie, właśnie przed chwilą zobaczyłam to "cudo"?
Wyślij na komórkę? ![]()
#2085 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#2086 |
Zakorzenienie
|
Wybacz musze to napisac- zajefajnisty avatarek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się, czy jeśli zablokuję znajomym opcję dodawania komentarzy - to czy te komentarze, które zostały napisane wcześniej przepadną?
co do zdjęć - powinni byli nas o tym poinformować... jeśli ktoś chce - niech sobie zaznaczy tę funkcję... zastanawiam się, kiedy mój profil - pomimo ustawień - zostanie otwarty i na nowo będę musiała wszystko "ptaszkować" ![]() edit... napisałam do nich... Witam, w polityce prywtaności piszecie Panstwo w punkcie trzecim: "Administrator zastrzega sobie prawo do wysyłania Użytkownikom niezapowiedzianych wiadomości. Zalicza się do nich informacje odnoszące się bezpośrednio do funkcjonowania Serwisu (np. zmiany w funkcjonowaniu), bądź też niekomercyjne listy (np. życzenia, informacje o nowych wiadomościach, komunikaty systemu). Każdy z użytkowników Serwisu ma prawo zastrzec, że nie chce otrzymywać informacji od Serwisu. Wszelkie treści reklamowe związane z działalnością komercyjną Administratora i jego kontrahentów mogą być przesyłane Użytkownikom wyłącznie za ich zgodą, zgodnie z treścią art. 10 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. 2002, Nr 144, poz. 1204, z późn. zm.) " Za informację wymagającą kontaktu ze mną uważam wprowadzenie funkcji wysyłania moich zdjęć na telefony komórkowe - na co się nie zgadzam i choć wiem, że tę funkcję mogę wyłączyć - nie otrzymałam od Państwa stosownej informacji na temat tego, że coś takiego istnieje. Wprowadzacie Państwo zmiany - w taki sposób, że dla osoby nieobecnej przez kilka dni - jest niemożliwym aby ograniczyć wspomniany przesył własnych zdjeć na obce telefonyl; stawiacie nas Państwo przed faktem - jest nowa funkcja i jesli się nie podoba to ją wyłącz - niestety nie wszyscy spędzają 24h na dobę przed portalem. Moim zdaniem jest to sprzeczne z tzw. polityką prywatności. Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2008-05-23 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Carolina - udzielam się w twoim wątku
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj znać, czy coś odpowiedzą (mnie też to zdenerwowało - że domyślnie to wszystkim ustawili i trzeba wyłączać - powinno być na odwrót ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
Na pewno dam znać
![]() ![]() Paulinko - w ustawieniach prywatności na samym dole masz okienko: "Nie pozwalaj innym wysyłać moich zdjęć na komórki" postaw w nim ptaszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Wtajemniczenie
|
ustawienia profilu -> ustawienia prywatnosci [na samym dole]
dzięki Wam właśnie dowiedziałam się, że taka opcja się pojawiła, szybko zablokowałam to wysyłanie zdjęć, ale jestem również oburzona i bardzo dobrze Karolino, że napisałaś do administratorów ![]() edit: dziewczyny ubiegły mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Dzięki, sama tez już to znalazłam
![]()
#2095 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie tez nie :/.
Zadalam pyt. w "tamtym" watku na N-K, moze zaraz sie dowiem ;-) Edit: jakas spowolniona jestem ;-) Posta z 10 min pisałam. Edit2: zrobilam screena, slepa jestem? Czy u mnie nie ma? ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
Layla - masz na samym dole - tylko zamknij okienko z tym "Pamiętaj, że mozesz...blablabla"
Przy tym okienku jest ikonka przedstawiająca telefon. |
![]() ![]() |
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziekuje bardzo. Juz mnie szlag trafial ![]() A ja dopiero teraz zobaczylam to forum: i mysle sobie, nie no, nawet uzytkownikom (co poniektorym) w glowach sie poprzewracalo: http://nasza-klasa.pl/forum/20/2/2972?find=last#post21 czyli to, czego najbardziej sie obawiam ![]() Jakby taka opcja sie pojawila, to ja bardzo prosze o PW. ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Przyczajenie
|
![]()
no dziekuje wam moje drogie bo dzieki wam dowiedzialam sie ze jest jakas opcja wysylaj zdjecia na komorke..i szybciutko to wylaczylam..to bezsensu jak oni mogli to wlaczyc bez niczyjej zgody!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
Layla - nia ma za co
![]() Zaraz musze jakiegos znajomego zaczepic - bo pod moimi zdjęciami ciągle jest ta opcja - i mam nadzieję, ze tylko dla mnie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.