Rossmann cz. XXX - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-22, 11:01   #2491
kamila1011
Wtajemniczenie

Dot.: Rossmann cz. XXX

mój aktualnie śpi w kartonie po piwie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;76498841]Mi się zrobiło trochę lepiej jak widzę Wasze wielkie zakupy, mam mniejsze wyrzuty sumienia

Koty są zabawne, ale lubię te stworzonka Mój kot w domu rodzinnym nigdy nie spał na swoim legowisku, zawsze wybierał własne miejsca - za wanną na ręcznikach do prania, na pralce na dywaniku lub w szafie pomiędzy ciuchami się chował. Do kartonów, siatek i plecaka też zawsze wchodził Nigdy nie bawił się swoimi kocimi zabawkami, zawsze wolał kraść mi gumki do włosów [/QUOTE]
kamila1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 11:54   #2492
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlueSunshine Pokaż wiadomość
Dziś rano wróciłam do rossmana i Pani mi zamieniła na nowy to masełko palmer's http://www.rossmann.pl/Produkt/Palme...-g,411763,5585
jakby to była isana za dyszkę to by mi tak szkoda nie było, bo takiego nie umiałabym już użyć-jakoś mnie odrzuciło to, że ktoś je tak obmacał paluchy do środka przez sreberko i ziuuu ale cieszę się, że Pani kierownik mi je wymieniła
Fajne zakupy Miałaś już te olejki alterry? warto kupić, nie tłuszczą pościeli np?
O to fanie, jak takie drogie to też bym była zła.

Miałam wszystkie stare wersje, dla mnie ich tłustość jest optymalna. Trzeba odczekać, ale tłustych plam po nim nie mam, chociaż używam raczej pod ciuchy domowe Kiedyś był na nie większy szał. Składy okej, w miarę tanie, no i w cenie 4 zł z groszami to trudno nie wziąć.

Cytat:
Napisane przez kamila1011 Pokaż wiadomość
Zapewne chodzi o ten. Miałam go długo w koszyku ale zrezygnowałam. Tak zachwalacie, że istnieje dużo ryzyko, że go kupię
http://www.rossmann.pl/Produkt/Biele...ml,392702,5585
Tak to ten, ja polecam
[1=1b2bbb5684126f8b7a188c9 3b710cf6ff4f9fa92_68c202f 1c70b6;76497496]U mnie w rossmannie wprowadzili dwie kasy samoobslugowe

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
U mnie też i kasjerki wołają, żeby ludzie co płacą kartą korzystali.

Cytat:
Napisane przez vivik Pokaż wiadomość
O tak, to właśnie ta nazwa, swoją drogą trudna do zapamiętania
Dzięki, zaraz zobaczę czy znajdę jakieś informacje o niej.
No fakt mało chwytliwa nazwa. Marka powstała z polsko-francuskiej współpracy i raczej dopiero weszła na rynek.

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
A miała któraś z was jakieś produkty do biustu, a jesli tak to co o nich sądzicie?
Ja wzięłam Z Eveline, wg mnie dobrze ujędrnia i napina skórę.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 13:44   #2493
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
A miała któraś z was jakieś produkty do biustu, a jesli tak to co o nich sądzicie?
Różawa tuba eveline - stosuje od lat i jest gites. Wiadomo piersi nie powiększy ale nawilża i ujędrnia jakby trochę.

Czy odżywka Isana w sprayu jest warta zakupu? Tak samo odżywki O'Herbal - miałam szampon i był git ale te odżywki takie duże nie wiem czy warto kupować?
Stary 2017-08-22, 14:00   #2494
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Różawa tuba eveline - stosuje od lat i jest gites. Wiadomo piersi nie powiększy ale nawilża i ujędrnia jakby trochę.

Czy odżywka Isana w sprayu jest warta zakupu? Tak samo odżywki O'Herbal - miałam szampon i był git ale te odżywki takie duże nie wiem czy warto kupować?
Ja mam O'herbal len i odżywkę i szampon i jak dla mnie odżywka lepsza, ale szału nie ma. Fakt, pojemność olbrzymia i niestety opakowania takie sobie. Trudno się produkt z obu wydobywa. Jedyny plus to wydajność.
O jaką Isanę w spray'u pytasz? Kojarzę, że ten nowy olejek do włosów Isana miał dużo dobrych recenzji. W spray'u fajne składy mają Delia Cameleo, BB chyba. Ja kupiłam do włosów cienkich, ale w innej drogerii bo akurat tego rodzaju w rossmann nie było. No i z droższych do włosów ja brałam odżywkę Long For Lashes do wypadających- bardzo sensowny skład ma choć nie wiem jak z zapachem, ale dla mnie to drugorzędna kwestia.
Stary 2017-08-22, 14:06   #2495
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Ja mam O'herbal len i odżywkę i szampon i jak dla mnie odżywka lepsza, ale szału nie ma. Fakt, pojemność olbrzymia i niestety opakowania takie sobie. Trudno się produkt z obu wydobywa. Jedyny plus to wydajność.
O jaką Isanę w spray'u pytasz? Kojarzę, że ten nowy olejek do włosów Isana miał dużo dobrych recenzji. W spray'u fajne składy mają Delia Cameleo, BB chyba. Ja kupiłam do włosów cienkich, ale w innej drogerii bo akurat tego rodzaju w rossmann nie było. No i z droższych do włosów ja brałam odżywkę Long For Lashes do wypadających- bardzo sensowny skład ma choć nie wiem jak z zapachem, ale dla mnie to drugorzędna kwestia.
O tę mi chodzi http://www.rossmann.pl/Produkt/Isana...ml,388746,7144
Na stronie roska jest szampon long 4 lashes ale nie ma odżywki.
Stary 2017-08-22, 14:26   #2496
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
O tę mi chodzi http://www.rossmann.pl/Produkt/Isana...ml,388746,7144
Na stronie roska jest szampon long 4 lashes ale nie ma odżywki.
Jest odżywka, ale jak wejdziesz przez półkę. Z jakiegoś powodu nie wyszukuje jej przez wyszukiwarkę. Z fajnych jest maska syoss ceramide w czarnym słoiczku. Niby on line jej nie ma, ale różnie bywa, może stacjonarnie się trafi. Też fajny skład ma. A jak chcesz bez spłukiwania to jeśli są oleo-kremy Biovax. Ja miałam już 2 rodzaje. Teraz dokupiłam gold i szampon do tego. Bardzo lubię oleje indyjskie, a teraz mam oleje amazońskie, które praktycznie nie pachną. Oleje indyjskie pachnie mocno orientalnie. Dla mnie to super produkt do włosów. A z takich w spray'u zawsze w ciemno biorę dwufazy Gliss Kur.

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Haggat, niestety nie mam możliwości zerknąć na skład, więc trudno powiedzieć. Niby 3 fajne oleje, ale nie wiem z czym jeszcze i czy aby nie za dużo na raz. Być może przeciąża nadmiernie włosy. Wyjdzie tanio, więc można zaryzykować. Choć nie wiem czy jest sens testować w ciemno skoro masz pewność, że olejki isana z tej serii na pewno są dość dobre. Ryzyk fizyk trochę. Może być fajna, a może się okazać, że i te kilka złotych mogłaś zamiast na nią na olejek wydać.

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Ok, dorwałam skład. Haggat, moim zdaniem lepiej olejek isana do włosów kupić. Jak chcesz żeby nie obciążył to jest wersja lekki.
Stary 2017-08-22, 14:35   #2497
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Jest odżywka, ale jak wejdziesz przez półkę. Z jakiegoś powodu nie wyszukuje jej przez wyszukiwarkę. Z fajnych jest maska syoss ceramide w czarnym słoiczku. Niby on line jej nie ma, ale różnie bywa, może stacjonarnie się trafi. Też fajny skład ma. A jak chcesz bez spłukiwania to jeśli są oleo-kremy Biovax. Ja miałam już 2 rodzaje. Teraz dokupiłam gold i szampon do tego. Bardzo lubię oleje indyjskie, a teraz mam oleje amazońskie, które praktycznie nie pachną. Oleje indyjskie pachnie mocno orientalnie. Dla mnie to super produkt do włosów. A z takich w spray'u zawsze w ciemno biorę dwufazy Gliss Kur.
Haggat, niestety nie mam możliwości zerknąć na skład, więc trudno powiedzieć. Niby 3 fajne oleje, ale nie wiem z czym jeszcze i czy aby nie za dużo na raz. Być może przeciąża nadmiernie włosy. Wyjdzie tanio, więc można zaryzykować. Choć nie wiem czy jest sens testować w ciemno skoro masz pewność, że olejki isana z tej serii na pewno są dość dobre. Ryzyk fizyk trochę. Może być fajna, a może się okazać, że i te kilka złotych mogłaś zamiast na nią na olejek wydać.
Ok, dorwałam skład. Haggat, moim zdaniem lepiej olejek isana do włosów kupić. Jak chcesz żeby nie obciążył to jest wersja lekki.
Dziękuję za pomoc, szykuje się bo zakupy dopiero przede mną.
Stary 2017-08-22, 14:37   #2498
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za pomoc, szykuje się bo zakupy dopiero przede mną.
To oleo-kremy Biovax i odżywkę Long for lashes gorąco polecam. Oczywiście jeśli szukasz konkretnego działania na włosy, a nie tylko ładnej kompozycji zapachowej.
Stary 2017-08-22, 14:46   #2499
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
To oleo-kremy Biovax i odżywkę Long for lashes gorąco polecam. Oczywiście jeśli szukasz konkretnego działania na włosy, a nie tylko ładnej kompozycji zapachowej.
Bardzo dziękuję Mi żaden zapach nie straszny - np. uwielbiam amle
Stary 2017-08-22, 15:02   #2500
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo dziękuję Mi żaden zapach nie straszny - np. uwielbiam amle
Jak chcesz spray to zamiast Isany weź sobie Gliss Kur Total Repair albo z tych nowych Swiss wersję Volume. Lepsze składy niż ta Isana i też spray. A fajny zapach to ma biovax oleo-krem Gold albo Oleje indyjskie jak lubisz indyjskie klimaty.
Stary 2017-08-22, 15:17   #2501
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Jak chcesz spray to zamiast Isany weź sobie Gliss Kur Total Repair albo z tych nowych Swiss wersję Volume. Lepsze składy niż ta Isana i też spray. A fajny zapach to ma biovax oleo-krem Gold albo Oleje indyjskie jak lubisz indyjskie klimaty.
Mam tylko nadzieje że te oleo-kremy nie obciążą mi włosów. Jeszcze raz wielkie dzięki za podpowiedzi.
Stary 2017-08-22, 15:23   #2502
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tylko nadzieje że te oleo-kremy nie obciążą mi włosów. Jeszcze raz wielkie dzięki za podpowiedzi.
Jak nie nałożysz tuż przy nasadzie włosów to nie ma takiej opcji. Mnie obciąża wszystko poza nimi. Ja nakładam od połowy długości. Super działają w duecie z Biovax A+E na same końce.
Oleje indyjskie ani amazońskie na pewno nie obciążają. Składy różnych wersji podobne, wiec inne też nie powinny obciążać. Oleje indyjskie pachną ładnie i mocno, oleje amazońskie nie mają praktycznie wcale zapachu.Także tu można wybrać czy chce się woń na włosach czy nie, a działanie na włosy podobne.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Ja nakładam je po myciu, na mokre włosy.
Stary 2017-08-22, 15:23   #2503
czekoladowoo
Zakorzenienie

Z gliss kurami w sprayu jest tak ze chyba wszystkie maja keratyne. Nie wszystkie wlosy lubia keratyne, moje nie wiec dlatego specjalnie wzielam Isane.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 15:28   #2504
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Z gliss kurami w sprayu jest tak ze chyba wszystkie maja keratyne. Nie wszystkie wlosy lubia keratyne, moje nie wiec dlatego specjalnie wzielam Isane.

Nie dam sobie ręki uciąć, ale chyba 1 czy 2 nie mają keratyny.
Isana ma niestety różne zbędne dodatki, które mogą za mocno oblepiać włos w kombinacji z tymi 3 olejami. Poza tym jedną proteiną i tak tam masz jeśli unikasz protein.
To już lepiej zrobić samemu spray taki jak ja mam teraz czy lekki olej, sok z aloesu i troszkę kolagenu z elastyną. Ja latem robiłam taki na olejku z bawełny.

Edytowane przez MissChievousTess
Czas edycji: 2017-08-22 o 15:29
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 15:30   #2505
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dam sobie ręki uciąć, ale chyba 1 czy 2 nie mają keratyny.
Isana ma niestety różne zbędne dodatki, które mogą za mocno oblepiać włos w kombinacji z tymi 3 olejami. Poza tym jedną proteiną i tak tam masz jeśli unikasz protein.
To już lepiej zrobić samemu spray taki jak ja mam teraz czy lekki olej, sok z aloesu i troszkę kolagenu z elastyną. Ja latem robiłam taki na olejku z bawełny.
Przetestuje ja po prostu, jak nie będzie mi pasować to trudno.

Protein wszystkich nie unikam, tylko keratyny.

Ciekawa jestem które glisskury nie mają keratyny bo kurcze szukałam i nie mogłam znaleźć

Stary 2017-08-22, 15:34   #2506
Lena_94
Wtajemniczenie

Zrobiłam zakupy ZNOWU starsza pani prawie przytulała się do mnie stojąc kilka cm za mną( a wcześniej próbując wepchnąć się w kolejkę) ale nie skomentowała giga zakupów. No to się wyżaliłam tym razem same maseczki.
Stary 2017-08-22, 15:45   #2507
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena_94 Pokaż wiadomość
Zrobiłam zakupy ZNOWU starsza pani prawie przytulała się do mnie stojąc kilka cm za mną( a wcześniej próbując wepchnąć się w kolejkę) ale nie skomentowała giga zakupów. No to się wyżaliłam tym razem same maseczki.
No to zdradź jakie maseczki kupiłaś i wrzuć nam tu później ich recenzje.
Stary 2017-08-22, 15:48   #2508
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem które glisskury nie mają keratyny bo kurcze szukałam i nie mogłam znaleźć

Wszystkie Gliss Kury zawierają keratynę.
Dla mnie najbardziej oklapotwórcza seria do włosów. Nawet z suchych kędziorów mojej siostry robią fryz Severusa Snape'a

Bardzo fajny spray bez keratyny, ale z Natury to Marion z olejkiem arganowym. Włosy miękkie, gładkie, ale też pełne życia i nieobciążone. Nie umiem się już przerzucić na nic innego, nawet nie chcę testować nowości, bo po tej z Mariona mam takie włosy, że więcej mi nie trzeba.
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 15:50   #2509
Lena_94
Wtajemniczenie

Cytat:
No to zdradź jakie maseczki kupiłaś i wrzuć nam tu później ich recenzje.

Wieczorem albo jutro wrzucę zdjęcie
Stary 2017-08-22, 16:21   #2510
DziadkaKalesony
Raczkowanie

Czy w Rossmannie jest odżywka Jantar, ta na porost włosów, albo coś podobnego?
DziadkaKalesony jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 16:31   #2511
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DziadkaKalesony Pokaż wiadomość
Są produkty Jantar, ale nie wszystkie. Np. ta odżywka DUO ma dopiero wejść jako nowość jesienią. Musisz przejrzeć na stronie www.
Stary 2017-08-22, 16:37   #2512
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie nałożysz tuż przy nasadzie włosów to nie ma takiej opcji. Mnie obciąża wszystko poza nimi. Ja nakładam od połowy długości. Super działają w duecie z Biovax A+E na same końce.
Oleje indyjskie ani amazońskie na pewno nie obciążają. Składy różnych wersji podobne, wiec inne też nie powinny obciążać. Oleje indyjskie pachną ładnie i mocno, oleje amazońskie nie mają praktycznie wcale zapachu.Także tu można wybrać czy chce się woń na włosach czy nie, a działanie na włosy podobne.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Ja nakładam je po myciu, na mokre włosy.
Co to są te oleje indyjskie. Jaka to firma, po jakiej nazwie tego szukac?

Która odżywkę Biovax polecacie najbardziej?

Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 16:39   #2513
MissChievousTess
Zakorzenienie

[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7651195 1]Wszystkie Gliss Kury zawierają keratynę.
Dla mnie najbardziej oklapotwórcza seria do włosów. Nawet z suchych kędziorów mojej siostry robią fryz Severusa Snape'a
[/QUOTE]
Owszem, oklapotwórcza jest cała seria stosowana na raz. A najbardziej szampon.Jak do tego dodać odżywkę do spłukiwania i do tego dwufazę to fakt, często wynikiem końcowym jest oklap.
Ale przy innym szamponie i odżywkach same dwufazy niekoniecznie oklap muszą powodować.
Inna sprawa, że keratyna to najnaturalniejszy składnik włosa i bardziej mu służy niż olej kokosowy, który jest teraz modny, a który np, dziś w tok fm pewna specjalistka od chemii kosmetycznej przyrównała do wieprzowego łoju. A mimo to wiele osób go sobie chwali i unika keratyny, czyli najsensowniejszej pielęgnacji włosa. Keratyny można czasem unikać przy bardzo przeproteinownaych włosach i tylko okresowo. Natomiast normalnie włos, który jest keratynowym wytworem naskórka ją traci więc dostarczanie jej z zewnątrz jak najbardziej nam służy bo uzupełnia ubytki od czesania, farbowania, noszenia gumek do włosów, a nawet od tarcia włosów o poduszkę podczas snu. Oczywiście nie każdemu wszystko służy, mnie np. nie służy ani kokos ani shea, które mnie puszy czy rumianek, który mnie podrażnia, więc akurat ja tego unikam. Ale unikanie keratyny to tak jak próba unikania posiadania włosów. Z keratyny mamy i włosy i paznokcie, więc o naturalniejszy składnik ich pielęgnacji niż keratyna naprawdę trudno. Dwufazy Gliss Kur to lekkie silikony i keratyna i niewiele więcej, więc wielu osobom służą. Natomiast szampon owszem jest mocno obciążający, tak samo odżywka do spłukiwania. Raczej dla grubych,mocno szorstkich włosów, wymagających porządnego dociążenia.
Stary 2017-08-22, 16:45   #2514
triflee
Zakorzenienie

Też przemyślałam sprawę i wzięłam jeszcze kilka maseczek do twarzy. Ostatnio bardzo lubię używać, więc na pewno się nie zmarnują
triflee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 16:45   #2515
czekoladowoo
Zakorzenienie

[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7651195 1]Wszystkie Gliss Kury zawierają keratynę.

Bardzo fajny spray bez keratyny, ale z Natury to Marion z olejkiem arganowym. Włosy miękkie, gładkie, ale też pełne życia i nieobciążone. Nie umiem się już przerzucić na nic innego, nawet nie chcę testować nowości, bo po tej z Mariona mam takie włosy, że więcej mi nie trzeba.[/QUOTE]
O dzięki
Cytat:
Owszem, oklapotwórcza jest cała seria stosowana na raz. A najbardziej szampon.Jak do tego dodać odżywkę do spłukiwania i do tego dwufazę to fakt, często wynikiem końcowym jest oklap.
Ale przy innym szamponie i odżywkach same dwufazy niekoniecznie oklap muszą powodować.
Inna sprawa, że keratyna to najnaturalniejszy składnik włosa i bardziej mu służy niż olej kokosowy, który jest teraz modny, a który np, dziś w tok fm pewna specjalistka od chemii kosmetycznej przyrównała do wieprzowego łoju. A mimo to wiele osób go sobie chwali i unika keratyny, czyli najsensowniejszej pielęgnacji włosa. Keratyny można czasem unikać przy bardzo przeproteinownaych włosach i tylko okresowo. Natomiast normalnie włos, który jest keratynowym wytworem naskórka ją traci więc dostarczanie jej z zewnątrz jak najbardziej nam służy bo uzupełnia ubytki od czesania, farbowania, noszenia gumek do włosów, a nawet od tarcia włosów o poduszkę podczas snu. Oczywiście nie każdemu wszystko służy, mnie np. nie służy ani kokos ani shea, które mnie puszy czy rumianek, który mnie podrażnia, więc akurat ja tego unikam. Ale unikanie keratyny to tak jak próba unikania posiadania włosów. Z keratyny mamy i włosy i paznokcie, więc o naturalniejszy składnik ich pielęgnacji niż keratyna naprawdę trudno. Dwufazy Gliss Kur to lekkie silikony i keratyna i niewiele więcej, więc wielu osobom służą. Natomiast szampon owszem jest mocno obciążający, tak samo odżywka do spłukiwania. Raczej dla grubych,mocno szorstkich włosów, wymagających porządnego dociążenia.
Jasne ja to wszystko wiem, ale nie zmienia to faktu ze zazwyczaj maski keratynowe czy spraye z keratyna w składzie przesuszaja mi włosy chociaż od prawie roku ich w ogóle nie farbuje, sa obcięte i nie mają nawet końcówek rozdwojonych. Po takich produktach mam siano. Nie przetrzepuje każdej odżywki czy tam jest keratyna ale w sprayach jej unikam i masek keratynowych tez nie kupuje

Stary 2017-08-22, 16:54   #2516
Benera
Rozeznanie

Dziewczyny jak to jest z tym rabatem ? U mnie w rossmanje dziewczuna mowila,ze rabat -49℅ jest tylko na dwie rzeczy na reszte jest -40℅. Wzielam balsam do kapieli dla mamy babydream fur mama w regulaminje jest na niego rabat,ale chuba mi nie policzylo. Czy ja juz liczyc nie potrafie?1503413637315.jpg

Benera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 17:02   #2517
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Benera Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak to jest z tym rabatem ? U mnie w rossmanje dziewczuna mowila,ze rabat -49℅ jest tylko na dwie rzeczy na reszte jest -40℅.
Właśnie tak powinno być. I rabat na rzeczy wymienione w regulaminie promocji. Poza tym jak kupujesz ten sam produkt to na ten produkt rabat jest maksymalnie na 3 takie same produkty. Minimum by skorzystać z promocji to 2 produkty o różnych kodach, które promocja obejmuje.
Stary 2017-08-22, 17:05   #2518
Benera
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie tak powinno być. I rabat na rzeczy wymienione w regulaminie promocji. Poza tym jak kupujesz ten sam produkt to na ten produkt rabat jest maksymalnie na 3 takie same produkty. Minimum by skorzystać z promocji to 2 produkty o różnych kodach, które promocja obejmuje.
U mnie mam wszystko po 1 sztuce,czyli sie zgadza ? Jest rabat tez na ten plyn do kapieli ?

Widze,ze nie rabatuje tego plynu

Edytowane przez Benera
Czas edycji: 2017-08-22 o 17:09
Benera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 17:20   #2519
kamila1011
Wtajemniczenie

Ja kupiłam za ok 5,50 zł odżywkę jantar

Cytat:
Napisane przez DziadkaKalesony Pokaż wiadomość
kamila1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 17:33   #2520
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Benera Pokaż wiadomość
U mnie mam wszystko po 1 sztuce,czyli sie zgadza ? Jest rabat tez na ten plyn do kapieli ?

Widze,ze nie rabatuje tego plynu

Ja dzisiaj kupowalam go i mi odjelo rabat

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości