Panny Młode 2008 cz.II - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-23, 20:52   #3181
monai
Rozeznanie

GG do monai
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez stachowiak_a Pokaż wiadomość
A ja mam 75 B i ciesze sie ze sie chociaz mieszcze w sredniej krajowej
ja podobnie

i mimo że robię tylko obiad - rosołek też planuję w menu + jakieś mięcho na drugie danie... jakąś kaczkę czy coś może... i deser, tort, lody wino musujące ;]

Jak utrzymamy tempo, to coś czuję, że jutro będziemy wchodzić na PM 2008 cz. III
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 20:58   #3182
czekoladka79
Zadomowienie

Ale żeście naskrobały, ledwo przebrnęłam przez wszystkie posty

Ja też byłam dzisiaj na spacerze - przyleciała nasza znajoma z Portugalii i jeden dzień u nas spędziła, wiec oprowadzaliśmy ją po Warszawie. Tak mnie mój kręgosłup rozbolał, że myslałam że się z bólu wścieknę wiec pojechałam na zastrzyk witaminowo-przeciwbólowy - owszem plecy mnie nie bola ale za to pół pośladka po tym zastrzyku .....

Dobra teraz wklejam biżuterię jaką wyszperałam - wpadłam na genialny pomysł że do mojej sukni super będzie pasował .... bursztyn. Wklejam zdjęcia dwóch kompletów z białego bursztynu i z tego ciemniejszego. Doradźcie która biżuteria bardziej będzie pasowała do tej sukni.
No i nareszcie znalazłam suuuuper wiązankę ze strelicji (nikt dotychczas nie robił ślubnych wiązanek z tych kwiatów) i tak jak przypuszczałam wyglada REWELACYJNIE !!!

Cytat:
Trzymam kciuki za "postępy zdrowotne"
Czekoladko jesteś z Warszawy i masz duży biust więc może podpowiesz gdzie mam się udać, żeby kupić stanik pod suknie w rozmiarze powiedzmy 70 E. To paranoja normalnie, ale musze jechac do stolicy specjalnie po stanik, bo u siebie nie mogę dostać. Co więcej ponad 200 zł nie chciałabym za niego płacić. 200 to i tak dużo.
Poza tym też stawiam na "reformy", będzie mi gorąco, więc ze stringów raczej zrezygnuje.
gosia1007 - ja bieliznę kupowałam w firmowym sklepie Feliny - Centrum Handlowe LAND przy metrze Służew, więcej namiarów na sprwadzone sklepy w Warszawie jak i w całej Polsce dla osób z duzym biustem znalazłam na forum gazeta.pl BIUŚCIASTE http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg elionorlb5.jpg (21,0 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4c06d0a8c3673196515c1d0257722715.jpg (25,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9e9e32e8b4bb5d8e01169346d125fc2b.jpg (127,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b746e18b20267ba7c212f2b1e64a77e3.jpg (89,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b9958868e5a72c46e5ce3e00ee4e66a6.jpg (75,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SANY0094.JPG (49,1 KB, 23 załadowań)
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 20:59   #3183
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość

Jak utrzymamy tempo, to coś czuję, że jutro będziemy wchodzić na PM 2008 cz. III
Dziewczyny do kolejnej części brakuje niecałe 2 000 postów, raczej nie damy rady .
Stary 2008-05-23, 21:07   #3184
Integra
Zakorzenienie

monai, soffera, Milibili dzięki jesteście kochane. Już poprawił mi się humor.

Stwierdziłam nawet, że sama spróbuje zrobić sobie biżuterię. Najwyżej, jak mi sie nie uda, to coś kupie. Jestem na etapie projektowania i wybierania kamieni. Jak cos mi się uda stworzyć, to sie pochwalę.

Cytat:
Napisane przez stachowiak_a Pokaż wiadomość
Myslicie że bukiecik nie bedzie zlewal sie z suknia? Moze powinien byc bardziej wyrazny? Inny kolor? Ale róże na pewno
Myślę, że powinien być ciemniejszy. A skoro chcesz róże, to może coś w tym stylu...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bouquets_8_bride.jpg (79,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BW102lg.jpg (143,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg roz i fiolet (17).jpg (32,7 KB, 2 załadowań)

Integra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 21:24   #3185
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annakacka Pokaż wiadomość
Niebede owijac w bawelne...Ja nikomu niezycze zle ani takie tam inne.W tym moemecie wiele wizazanek sie ze mna zogodzi choc napweno jawnie sie nieprzyzna...Ze zalatoje od ciebietroszeczke antypatia i jestesm zbyt pewna siebie.wcale niemowie ze jestes niewiadomo jaka ale jakos ja mam w sobie cos i wiem kto jest faszywy ,nieszczery i ze go nanic na swiecie niepowlubie.Sa tu dziewczyny ktore naprawde sa ekstra ,sa fajne a jakos ty mi tu niepasojesz...
Bardzo przepraszam za szczerosc...
Ale wolalam to tu wypisac niz niewiadomo jak sie lasic i oszukiwac.Akurat taka niejestem...
Jeleli macie po tym co napisalam ochote zebym z ta odeszla to napiszcie na prv.To napewno sie zmyje...
Zostałam zabita Twą wypowiedzią, nie wspomnę o tym, że zostałam obrażona i posądzona o fałszywość!!!
Szanuję Twoje zdanie na mój temat i jest mi naprawdę przykro, że tak myślisz...
Nie mam jednak najmniejszego zamiaru Cię przekonywać!
Cenię sobie szczerość i to bardzo <wbrew Twoim osądom>.

Dziewczyny!!! Jeśli macie podobne zdanie jak annakacka napiszcie mi to proszę!
Bo jeśli uważacie, że w jakis sposób Wam tu przeszkadzam, czy Was obrażam, czy zachowuję się niestosownie to nie będę tu zaglądać!

czekoladka79- śliczna suknia!!!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 21:37   #3186
annakacka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Zostałam zabita Twą wypowiedzią, nie wspomnę o tym, że zostałam obrażona i posądzona o fałszywość!!!
Szanuję Twoje zdanie na mój temat i jest mi naprawdę przykro, że tak myślisz...
Nie mam jednak najmniejszego zamiaru Cię przekonywać!
Cenię sobie szczerość i to bardzo <wbrew Twoim osądom>.

Dziewczyny!!! Jeśli macie podobne zdanie jak annakacka napiszcie mi to proszę!
Bo jeśli uważacie, że w jakis sposób Wam tu przeszkadzam, czy Was obrażam, czy zachowuję się niestosownie to nie będę tu zaglądać!

czekoladka79- śliczna suknia!!!
Jak chcesz pisac i opisywac co ja napisalam przeczytaj najpierw 5 razy...A potem moj ze cie obrazilam i takie tam bo ani cie niewyzwalam ani nic.Najpierw przeczytaj i dopiero ponies wniosek.W szkole kazdego uczyli czytania ze zrozumieniem...
annakacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 21:41   #3187
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Jak chcesz pisac i opisywac co ja napisalam przeczytaj najpierw 5 razy...A potem moj ze cie obrazilam i takie tam bo ani cie niewyzwalam ani nic.Najpierw przeczytaj i dopiero ponies wniosek.W szkole kazdego uczyli czytania ze zrozumieniem...

Nie zniżę się do Twojego poziomu i tego nie skomentuję...
Radzę zajrzeć tylko do słownika ortograficznego- przyda się!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-23, 22:14   #3188
katia0117
Zadomowienie

Hej dziewczyny chyba nie ma co się kłócic....
Forum jest ogólnodostępne,więc każdy może na nim pisać
Wiadomo,że jedni mogą odpowiadać nam bardziej,drudzy mniej,więc w takiej sytuacji po prostu radzę nie komentować postów osoby na którą się nie przepada,a w ten sposob oszczędzić sobie nerwów na kłotnie i przy okazji nie zasmiecać wątku jakimiś wrzutami....

Mnie tam wszystko pasuje
Stary 2008-05-23, 22:16   #3189
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny chyba nie ma co się kłócic....
Forum jest ogólnodostępne,więc każdy może na nim pisać
Wiadomo,że jedni mogą odpowiadać nam bardziej,drudzy mniej,więc w takiej sytuacji po prostu radzę nie komentować postów osoby na którą się nie przepada,a w ten sposob oszczędzić sobie nerwów na kłotnie i przy okazji nie zasmiecać wątku jakimiś wrzutami....

Mnie tam wszystko pasuje
Słuszność masz
Ale niektórzy tego nie rozumieją...

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2008-05-23, 22:30   #3190
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny do kolejnej części brakuje niecałe 2 000 postów, raczej nie damy rady .
no może do jutra faktycznie się nie wyrobimy hihihi

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Słuszność masz
Ale niektórzy tego nie rozumieją...
Dziewczęta wyluzować wyluzować katia dobrze radzi, skupmy się na TYM dniu znowu chcę już.... aaaaa jaka ja niecierpliwa

Ostatnio byłam nie w humorze to zapomniałam napisać, że na naukach mieliśmy panią psycholog ostatnio i było bardzo ciekawie mówiła o typach osobowości, są 4 podstawowe: sangwinik, choleryk, flegmatyk i melancholik. Zwracała uwagę, że bardzo ważne jest poznać swoją emocjonalność właśnie - zaakceptować, i dopasować się wzajemnie, takie określenie się emocjonalne moim zdaniem bardzo pomaga. My jesteśmy przeciwieństwa dwa - wiedziałam od zawsze mój idealista melancholik i ja - chaotyczna sangwiniczka pouczające i pomocne nauki a jak powiedziała "czy zdajecie sobie sprawę, że zaczyna się największa przygoda waszego życia?" - małżeństwo faaajnie... ach wzruszyłam się, będziemy się poznawać i poznawać do końca życia

tutaj pare linków o typach osobowości:
http://maninfirma.nazwa.pl/index.php...888&Itemid=114
http://www.osiol.net/lofiversion/index.php/t26521.html
http://kadry.nf.pl/Artykul/6081/Kier...py-osobowosci/

W sumie oczywiste oczywistości - ale nazwanie różnych spraw i przypomnienie sobie - że trzeba pamiętać o pewnych różnicach może pomagać w konfliktach.
Stary 2008-05-23, 22:32   #3191
katia0117
Zadomowienie

a tak z innej beczki
całe miasto dzisiaj zjeździłam,żeby upolować krawata dla mojego chłopa,bo jutro idziemy na wesele,a on oczywiscie bidny i nie ma krawata,więc musiała Kasia w tą okropną pogodę latac na kawałkiem paska na szyje Ale bynajmniej znalazłam jak juz bedę po weselu to pokaze czy dobrze dobrany
No i jutro będę miała okazję przetestować trwałosc kosmetyków do mejkapu,które ostatnio pakupiłam w tym miedzy innymi fixatora
No dobra nie gadam juz głupotów idę uderzyć w kimono,bo będę mieć jutro wory pod oczami
Dobranoc Miamoresy moje
Stary 2008-05-24, 07:54   #3192
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Dzień dobry!!

Jeszcze 13 dni!! Juppi!! )))

Monai fajny temat zaczęłaś
Ja polecam jeszcze stronkę http://www.enneagram.pl/

Ja np. jestem 7w8 a mój TŻ 4w5 i powiem Wam, że zgadza się jak cholera

Kasienka1985 i Annakacka wiadomo, że na forum jedną osobę lubi się bardziej a inną mniej, ale mimo wszystko skupmy się nie na wspólnych relacjach a na przygotowaniach do Naszych Ślubów. Cmok

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]

Edytowane przez Biricchina
Czas edycji: 2008-05-24 o 08:03 Powód: Dopisek
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 08:44   #3193
katia0117
Zadomowienie

Pobudka dziewuchy!!!!!

Ja za chwilę zamierzam zacząc wykonywanie tanca afrykańskiego na odpedzenie chmur
Ja oczywiscie od rana zestresowana chodze tym weselem co dzis go mam,więc juz nawet nie chce myslec jak to będzie przed moim zimno jest dosyć,a ja nie mam żadnego kubraka...co robic??Żakiet zakładac??
Stary 2008-05-24, 08:53   #3194
soffera
Zadomowienie

A może potańczysz tez u mnie Dalej jest brzydko
Ja jestem zmarzluchem więc radzę założyć coś na górę, lepiej coś mieć niż mialabyś się choroby nabawić
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 09:23   #3195
annakacka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka

Dziewczeta moje kochane.Przepraszam ze swoje zdanie na inny temat wyglosilam na forum ale wiadoma jaka osoba bardzo urazila minie na prv i to ona pierwsza zaczela...Ja juz niewytrzymalam i wyciagnelam to na ogol forum...Prosze o wybaczenie i juz sie z ta zmywam.Wole to zostawic dla kobiety o bardzo madrej i orograficznej wymowie ktora niepopelania bledow i wypowiada sie prawidlowo...Hej laski fajnie z wami tu bylo ale jakos niemam ochoty na spory z kims wyrafinowanym bo jest prosta baba z wloch...
annakacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 09:36   #3196
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
Mój suwaczek coraz bardziej do mnie pasuje
ogladalam ten program... masakra

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Pobudka dziewuchy!!!!!

Ja za chwilę zamierzam zacząc wykonywanie tanca afrykańskiego na odpedzenie chmur
oj wstalysmy ale ledwo...
naucz mnie tego tanca bo u mnie wlasnie padac zaczelo ja to zwykle w sobote

Cytat:
Dziewczeta moje kochane.Przepraszam ze swoje zdanie na inny temat wyglosilam na forum ale wiadoma jaka osoba bardzo urazila minie na prv i to ona pierwsza zaczela...Ja juz niewytrzymalam i wyciagnelam to na ogol forum...Prosze o wybaczenie i juz sie z ta zmywam.Wole to zostawic dla kobiety o bardzo madrej i orograficznej wymowie ktora niepopelania bledow i wypowiada sie prawidlowo...Hej laski fajnie z wami tu bylo ale jakos niemam ochoty na spory z kims wyrafinowanym bo jest prosta baba z wloch...
po dupsku i jedna i druga!!!! Nie ma sie dziolchy co klocic zdanie jak du..a i kazdy ma swoje!!! I zyjemy w wolnym kraju wiec moznemy mowic co nam sie podoba a co nie. I nie ma co sie o to obrazac. Wiec dajcie sobie lapki na zgode i nie wrzucajcie sobie bo to nie ma sensu. I obydwie macie zostac bo
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 09:45   #3197
anna20061
BAN stały

Czesc jestem nowa..Moj slub w listopadzie jest tu jakas zimowka...Przeczytalam poki co wasza ostatnia strone z postami.Ale mam prosbe o wytlumaczenie co to jest TZ...A tak pozatym to widze tu niezle spory...Poki co zajme sie czytaniem od pierwszego postu ciekawe ile mi to bedzie trwalo...Pozdrawiam wszytkie PannY Mlode 2008...
anna20061 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 09:46   #3198
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Napisane przez anna20061 Pokaż wiadomość
Czesc jestem nowa..Moj slub w listopadzie jest tu jakas zimowka...Przeczytalam poki co wasza ostatnia strone z postami.Ale mam prosbe o wytlumaczenie co to jest TZ...A tak pozatym to widze tu niezle spory...Poki co zajme sie czytaniem od pierwszego postu ciekawe ile mi to bedzie trwalo...Pozdrawiam wszytkie PannY Mlode 2008...
Witamy

TŻ to Towarzysz Życia
Pozdrawiam

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2008-05-24, 10:11   #3199
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Witamy
Eeeee my się tu nie klocimy...czasem sie zdarzy jakies małe nieporozumienie,ale ogólnie to panuje tu wielka wirtualna przyjaźń i zrozumienie
A Ty moze napiszesz coś więcej o swoich przygotwaniach,chętnie coś pomożemy,doradzimy
Pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-24, 10:16   #3200
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wrzucić mi tu na luz i jedna i druga, ale to już! I niech żadna nie próbuje się stąd zmywać, bo dorwę osobiście i... Tak tak, Aniu, nawet do Włoch pojadę Cię odszukać Do siebie nawzajem się odzywać nie musicie, ale myślę, że wszystkim nam by brakowało i jednej i drugiej (dziewczyny mam nadzieję że się nie pogniewacie że pisze w imieniu wszystkich ).

Cytat:
Witamy serdecznie Ja bym sobie odpuściła na Twoim miejscu czytanie od początku, bo lata świetlne Ci to zajmie Pisz lepiej jak tam przygotowania Ci idą

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 11:09   #3201
belunia1985
Raczkowanie

Witajcie, ja tez jestem nowa... i od razu mam pytanie czy któraś z Was bierze slub w kościele ss. Wizytek w Warszawie, albo może zna kogoś kto brał?" ciekawi mnie ksiądz po prostu, może macie jakieś info? będę wdzięczna. ślub 27.09. 2008 pozdrawiam serdecznie
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 11:10   #3202
kina2807
Zakorzenienie

dziewczyny nie ma sie co klocic, tylko wyjasnic miedzy soba o co poszlo
jestesmy tu po to, zeby sie wspierac a nie obrazac i denerwowac

do tej pory panowala tu fajna, przyjazna atmosfera i niech tak pozostanie, a watek niech nie bedzie miejscem wyladowywania swoich pretensji czy frustracji

pozdrawiam Was bardzo goraco i licze na szybkie wyjasnienie sytuacji

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 11:12   #3203
anna20061
BAN stały

Macie racje czytac wszytkiego chyba niema co !!!
A co do mojego slubu to w sumie pomaga mi moja koleznaka z wloch...I tak mi sie zdaje ze to jedna z wizazanek annakacka...Ona zalatwia mi wiekszosc rzeczy tzn sale i kosciol reszte robimy sami...SLub mam 15 listopada w Venecji... Bardzo vlisko placy sw.marka...
Suknia juz sie szyje a bedzie ona taka jak w zalaczniku...Obraczki bedziemy dopiero zamawiac w Veronie bardzo ladne i niedorgie obraczki maja...Razem z wczesniej wymieniona Moja imieniczko Ania jestesmy ten sam rocznik i ta sama profesja.tzn fryzjer stylista...WIec napewno we dwie cos bedziemy doradzac...Szkoda tylko ze niebedziemy uczestnoczyc we swoich slubach bo ona jedzie bodajze na ukraine czy do rosji nigdy niemoge zapamitetac....Tylko jej tego niemowcie bo sie jeszcze obrazi...No a co daej do slubu t jeszcze trzeba duzo zrobic.Bo w sumie wszytko bedziemy wiezli z polski,jedzenie alkohol kucharki zespol i tak dalej...wesele niebdzie jakies wielkie bo na okolo 50 osob ale w wyjatkowym miejscu bo w venecji spotkalam sie z Jak wy to mowicie Tz tem ...to narazie koniec bo siedze w pracy i przyszla klijentka...
anna20061 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 11:14   #3204
belunia1985
Raczkowanie

Biricchina - strasznie rozsmieszył mnie twój sen z tym tarciem jabłek na szarlotke) masakra, ciekawe kiedy ja będe miała takie nocne jazdy chociaz juz mi sie śniło przymierzanie sukien brudnych w mikroskopijnych sklepach :0 pozdrawiam
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 11:20   #3205
kasiuleks
Rozeznanie

witam anna20061

a co do koszmarow slubnych to ja tez juz takie miewam... kurcze w tym momencie nie moge sobie przypomniec ani jednego... ale jak sie pojawi nastepny to sie z wami nim podziele ;/

[ ' ]
kasiuleks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 11:34   #3206
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
Witajcie, ja tez jestem nowa... i od razu mam pytanie czy któraś z Was bierze slub w kościele ss. Wizytek w Warszawie, albo może zna kogoś kto brał?" ciekawi mnie ksiądz po prostu, może macie jakieś info? będę wdzięczna. ślub 27.09. 2008 pozdrawiam serdecznie
witamy Ja niestety w Warszawie nie ślubuje więc nie pomogę

Cytat:
A co do mojego slubu to w sumie pomaga mi moja koleznaka z wloch...I tak mi sie zdaje ze to jedna z wizazanek annakacka...Ona zalatwia mi wiekszosc rzeczy tzn sale i kosciol reszte robimy sami...SLub mam 15 listopada w Venecji... Bardzo vlisko placy sw.marka...
Suknia juz sie szyje a bedzie ona taka jak w zalaczniku...Obraczki bedziemy dopiero zamawiac w Veronie bardzo ladne i niedorgie obraczki maja...Razem z wczesniej wymieniona Moja imieniczko Ania jestesmy ten sam rocznik i ta sama profesja.tzn fryzjer stylista...WIec napewno we dwie cos bedziemy doradzac...Szkoda tylko ze niebedziemy uczestnoczyc we swoich slubach bo ona jedzie bodajze na ukraine czy do rosji nigdy niemoge zapamitetac....Tylko jej tego niemowcie bo sie jeszcze obrazi...No a co daej do slubu t jeszcze trzeba duzo zrobic.Bo w sumie wszytko bedziemy wiezli z polski,jedzenie alkohol kucharki zespol i tak dalej...wesele niebdzie jakies wielkie bo na okolo 50 osob ale w wyjatkowym miejscu bo w venecji spotkalam sie z Jak wy to mowicie Tz tem ...to narazie koniec bo siedze w pracy i przyszla klijentka...
No to wygląda na to, że to rzeczywiście annakacka jest tą przyjaciółką. Nie bój się, nic jej nie powiemy, sama przeczyta

Ale fajnie, kolejna fryzjerka i stylistka na wątku Teraz to już pewne że z pomocą tak fachowej ekipy każda z nas będzie na ślubie wyglądać nieziemsko

Ślub w Venecji, rany, już zazdroszczę...

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 11:37   #3207
malutka_24
Wtajemniczenie

anna20061
belunia1985
witamy w PM2008

Kobietki wyciągnijcie ręce do zgody, bo naprawdę nie warto się kłócić W końcu jest to forum, na którym każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie, a jak wiemy ilu ludzi tyle opinii. Poza tym forum dotyczy ślubów i spraw z nimi związanych, więc cieszcie się tym dniem, a nie marnujcie czas na bezsensowne kłótnie.
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-24, 12:10   #3208
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Ja jestem z Warszawy, ale niestety o tamtym kościele nic nie wiem. Ja będę brała ślub u Bernardynów na Czerniakowskiej.

Cytat:
Obiecuję milczeć jak grób, ale nasza Ania sama to przeczyta

Cytat:
Biricchina - strasznie rozsmieszył mnie twój sen z tym tarciem jabłek na szarlotke) masakra, ciekawe kiedy ja będe miała takie nocne jazdy chociaz juz mi sie śniło przymierzanie sukien brudnych w mikroskopijnych sklepach :0 pozdrawiam
No takie tempo miałam, że całe wielkie, plastikowe pudło jabłek starłam na papke
Myślę, że nidłuigo koszmarki mogą Ci się zacząć. Ja pierwsze miałam w zeszłym roku już, potem długo był spokój aż do tego koszmaru sprzed paru dni.

Dziewczynki z 27.09 bardzo mi miło, że bierzecie ślub w moje urodziny
Zawsze wiedziałam, że to ładna data

Mój Łukasz pojechał na uczelnie, proszę wygoncie mnie do łazienki myć się, bo muszę lecieć do sklepu i obiad jakiś zrobić! A tak mi się nie chce...

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

Stary 2008-05-24, 12:16   #3209
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
Dzień dobry!!

Jeszcze 13 dni!! Juppi!! )))

Monai fajny temat zaczęłaś
Ja polecam jeszcze stronkę http://www.enneagram.pl/

Ja np. jestem 7w8 a mój TŻ 4w5 i powiem Wam, że zgadza się jak cholera

Kasienka1985 i Annakacka wiadomo, że na forum jedną osobę lubi się bardziej a inną mniej, ale mimo wszystko skupmy się nie na wspólnych relacjach a na przygotowaniach do Naszych Ślubów. Cmok

hehe fajny ten eneagram, ja tez jestem 7 tyle że w6 czekam na TŻ niech sobie też zrobi - że jesteśmy przeciwieństwa to wiadomo ;] nie wytrzymałabym z taką paskudą jak ja nadwrażliwą, chaotyczną i beztroską ;p z Nim czuję się bezpiecznie nie mogę się doczekać co mu wyjdzie z tego testu ;>

Cytat:
anna20061, belunia1985 witajcie
ja też w Warszawie ale w innym kościele ślubuję - więc niestety nie podpowiem jak u wizytek...

Ostatnio śnił mi się ślub wizażystka nie przyszła a ja nie miałam kosmetyków - i próbowałam coś sama wykombinować - kruszyłam jakieś płytki, cegły - cuda niewidy normalnie ;p aż przyszła wizażystka tuż przed ślubem i wszystko skończyło się dobrze a po ślubie nie mogłam sobie przypomnieć chwili zaślubin i cieszyłam się, że fotograf był i wszystko zostało uwiecznione generalnie obudziłam się z wrażeniem pozytywnym czyli nie koszmar
Stary 2008-05-24, 12:18   #3210
czekoladka79
Zadomowienie

Halo, czy ktoś mi doradzi z tą biużuterią kilka postów wyżej .... chlip chlip
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości