|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() i mimo że robię tylko obiad - rosołek też planuję w menu ![]() Jak utrzymamy tempo, to coś czuję, że jutro będziemy wchodzić na PM 2008 cz. III ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | |
Zadomowienie
|
Ale żeście naskrobały, ledwo przebrnęłam przez wszystkie posty
![]() Ja też byłam dzisiaj na spacerze - przyleciała nasza znajoma z Portugalii i jeden dzień u nas spędziła, wiec oprowadzaliśmy ją po Warszawie. Tak mnie mój kręgosłup rozbolał, że myslałam że się z bólu wścieknę wiec pojechałam na zastrzyk witaminowo-przeciwbólowy - owszem plecy mnie nie bola ale za to pół pośladka po tym zastrzyku ..... ![]() Dobra teraz wklejam biżuterię jaką wyszperałam - wpadłam na genialny pomysł że do mojej sukni super będzie pasował .... bursztyn. Wklejam zdjęcia dwóch kompletów z białego bursztynu i z tego ciemniejszego. Doradźcie która biżuteria bardziej będzie pasowała do tej sukni. No i nareszcie znalazłam suuuuper wiązankę ze strelicji (nikt dotychczas nie robił ślubnych wiązanek z tych kwiatów) i tak jak przypuszczałam wyglada REWELACYJNIE !!! ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Zakorzenienie
|
monai, soffera, Milibili dzięki jesteście kochane. Już poprawił mi się humor.
Stwierdziłam nawet, że sama spróbuje zrobić sobie biżuterię. Najwyżej, jak mi sie nie uda, to coś kupie. Jestem na etapie projektowania i wybierania kamieni. Jak cos mi się uda stworzyć, to sie pochwalę. ![]() Myślę, że powinien być ciemniejszy. A skoro chcesz róże, to może coś w tym stylu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szanuję Twoje zdanie na mój temat i jest mi naprawdę przykro, że tak myślisz... Nie mam jednak najmniejszego zamiaru Cię przekonywać! Cenię sobie szczerość i to bardzo <wbrew Twoim osądom>. Dziewczyny!!! Jeśli macie podobne zdanie jak annakacka napiszcie mi to proszę! Bo jeśli uważacie, że w jakis sposób Wam tu przeszkadzam, czy Was obrażam, czy zachowuję się niestosownie to nie będę tu zaglądać! czekoladka79- śliczna suknia!!! ![]()
![]() |
#3186 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zniżę się do Twojego poziomu i tego nie skomentuję... Radzę zajrzeć tylko do słownika ortograficznego- przyda się! ![]()
![]() |
#3188 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny chyba nie ma co się kłócic....
Forum jest ogólnodostępne,więc każdy może na nim pisać ![]() Wiadomo,że jedni mogą odpowiadać nam bardziej,drudzy mniej,więc w takiej sytuacji po prostu radzę nie komentować postów osoby na którą się nie przepada,a w ten sposob oszczędzić sobie nerwów na kłotnie i przy okazji nie zasmiecać wątku jakimiś wrzutami.... Mnie tam wszystko pasuje ![]()
#3189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale niektórzy tego nie rozumieją...
![]() |
#3190 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczęta wyluzować wyluzować ![]() ![]() ![]() Ostatnio byłam nie w humorze to zapomniałam napisać, że na naukach mieliśmy panią psycholog ostatnio i było bardzo ciekawie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tutaj pare linków o typach osobowości: http://maninfirma.nazwa.pl/index.php...888&Itemid=114 http://www.osiol.net/lofiversion/index.php/t26521.html http://kadry.nf.pl/Artykul/6081/Kier...py-osobowosci/ W sumie oczywiste oczywistości - ale nazwanie różnych spraw i przypomnienie sobie - że trzeba pamiętać o pewnych różnicach może pomagać w konfliktach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Zadomowienie
|
a tak z innej beczki
![]() całe miasto dzisiaj zjeździłam,żeby upolować krawata dla mojego chłopa,bo jutro idziemy na wesele,a on oczywiscie bidny i nie ma krawata,więc musiała Kasia w tą okropną pogodę latac na kawałkiem paska na szyje ![]() ![]() ![]() No i jutro będę miała okazję przetestować trwałosc kosmetyków do mejkapu,które ostatnio pakupiłam ![]() No dobra nie gadam juz głupotów idę uderzyć w kimono,bo będę mieć jutro wory pod oczami ![]() Dobranoc Miamoresy moje ![]()
![]() |
#3192 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!!
![]() Jeszcze 13 dni!! Juppi!! ![]() Monai fajny temat zaczęłaś ![]() Ja polecam jeszcze stronkę http://www.enneagram.pl/ Ja np. jestem 7w8 a mój TŻ 4w5 i powiem Wam, że zgadza się jak cholera ![]() Kasienka1985 i Annakacka wiadomo, że na forum jedną osobę lubi się bardziej a inną mniej, ale mimo wszystko skupmy się nie na wspólnych relacjach a na przygotowaniach do Naszych Ślubów. Cmok ![]() Edytowane przez Biricchina Czas edycji: 2008-05-24 o 08:03 Powód: Dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zadomowienie
|
Pobudka dziewuchy!!!!!
![]() Ja za chwilę zamierzam zacząc wykonywanie tanca afrykańskiego na odpedzenie chmur ![]() ![]() Ja oczywiscie od rana zestresowana chodze tym weselem co dzis go mam,więc juz nawet nie chce myslec jak to będzie przed moim ![]() ![]()
#3194 |
Zadomowienie
|
A może potańczysz tez u mnie
![]() ![]() Ja jestem zmarzluchem więc radzę założyć coś na górę, lepiej coś mieć niż mialabyś się choroby nabawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dziewczeta moje kochane.Przepraszam ze swoje zdanie na inny temat wyglosilam na forum ale wiadoma jaka osoba bardzo urazila minie na prv i to ona pierwsza zaczela...Ja juz niewytrzymalam i wyciagnelam to na ogol forum...Prosze o wybaczenie i juz sie z ta zmywam.Wole to zostawic dla kobiety o bardzo madrej i orograficznej wymowie ktora niepopelania bledow i wypowiada sie prawidlowo...Hej laski fajnie z wami tu bylo ale jakos niemam ochoty na spory z kims wyrafinowanym bo jest prosta baba z wloch...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3196 | ||
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
naucz mnie tego tanca bo u mnie wlasnie padac zaczelo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3197 |
BAN stały
|
Czesc jestem nowa..Moj slub w listopadzie jest tu jakas zimowka...Przeczytalam poki co wasza ostatnia strone z postami.Ale mam prosbe o wytlumaczenie co to jest TZ...A tak pozatym to widze tu niezle spory...Poki co zajme sie czytaniem od pierwszego postu ciekawe ile mi to bedzie trwalo...Pozdrawiam wszytkie PannY Mlode 2008...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() TŻ to Towarzysz Życia ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Eeeee my się tu nie klocimy...czasem sie zdarzy jakies małe nieporozumienie,ale ogólnie to panuje tu wielka wirtualna przyjaźń i zrozumienie ![]() A Ty moze napiszesz coś więcej o swoich przygotwaniach,chętnie coś pomożemy,doradzimy ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3201 |
Raczkowanie
|
Witajcie, ja tez jestem nowa... i od razu mam pytanie czy któraś z Was bierze slub w kościele ss. Wizytek w Warszawie, albo może zna kogoś kto brał?" ciekawi mnie ksiądz po prostu, może macie jakieś info? będę wdzięczna. ślub 27.09. 2008
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3202 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie ma sie co klocic, tylko wyjasnic miedzy soba o co poszlo
![]() jestesmy tu po to, zeby sie wspierac a nie obrazac i denerwowac do tej pory panowala tu fajna, przyjazna atmosfera i niech tak pozostanie, a watek niech nie bedzie miejscem wyladowywania swoich pretensji czy frustracji pozdrawiam Was bardzo goraco i licze na szybkie wyjasnienie sytuacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3203 |
BAN stały
|
Macie racje czytac wszytkiego chyba niema co !!!
A co do mojego slubu to w sumie pomaga mi moja koleznaka z wloch...I tak mi sie zdaje ze to jedna z wizazanek annakacka...Ona zalatwia mi wiekszosc rzeczy tzn sale i kosciol reszte robimy sami...SLub mam 15 listopada w Venecji... Bardzo vlisko placy sw.marka... Suknia juz sie szyje a bedzie ona taka jak w zalaczniku...Obraczki bedziemy dopiero zamawiac w Veronie bardzo ladne i niedorgie obraczki maja...Razem z wczesniej wymieniona Moja imieniczko Ania jestesmy ten sam rocznik i ta sama profesja.tzn fryzjer stylista...WIec napewno we dwie cos bedziemy doradzac...Szkoda tylko ze niebedziemy uczestnoczyc we swoich slubach bo ona jedzie bodajze na ukraine czy do rosji nigdy niemoge zapamitetac....Tylko jej tego niemowcie bo sie jeszcze obrazi...No a co daej do slubu t jeszcze trzeba duzo zrobic.Bo w sumie wszytko bedziemy wiezli z polski,jedzenie alkohol kucharki zespol i tak dalej...wesele niebdzie jakies wielkie bo na okolo 50 osob ale w wyjatkowym miejscu bo w venecji spotkalam sie z Jak wy to mowicie Tz tem ...to narazie koniec bo siedze w pracy i przyszla klijentka... |
![]() ![]() |
![]() |
#3204 |
Raczkowanie
|
Biricchina - strasznie rozsmieszył mnie twój sen z tym tarciem jabłek na szarlotke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Rozeznanie
|
witam anna20061
![]() a co do koszmarow slubnych to ja tez juz takie miewam... kurcze w tym momencie nie moge sobie przypomniec ani jednego... ale jak sie pojawi nastepny to sie z wami nim podziele ;/
#3206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale fajnie, kolejna fryzjerka i stylistka na wątku ![]() ![]() Ślub w Venecji, rany, już zazdroszczę...
![]() |
#3207 |
Wtajemniczenie
|
anna20061
belunia1985 witamy w PM2008 ![]() ![]() ![]() Kobietki wyciągnijcie ręce do zgody, bo naprawdę nie warto się kłócić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3208 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślę, że nidłuigo koszmarki mogą Ci się zacząć. Ja pierwsze miałam w zeszłym roku już, potem długo był spokój aż do tego koszmaru sprzed paru dni. Dziewczynki z 27.09 bardzo mi miło, że bierzecie ślub w moje urodziny ![]() Zawsze wiedziałam, że to ładna data ![]() Mój Łukasz pojechał na uczelnie, proszę wygoncie mnie do łazienki myć się, bo muszę lecieć do sklepu i obiad jakiś zrobić! A tak mi się nie chce... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe fajny ten eneagram, ja tez jestem 7 tyle że w6 ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też w Warszawie ale w innym kościele ślubuję - więc niestety nie podpowiem jak u wizytek... Ostatnio śnił mi się ślub ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Zadomowienie
|
Halo, czy ktoś mi doradzi z tą biużuterią kilka postów wyżej .... chlip chlip
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.