Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 40 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-23, 07:31   #3001
ridja devojka
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 40

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Pisaliście tu o legimi itp i zainteresowałam się tematem. Chcę dopytać:
1. Legimi działa tylko na tych konkretnych kilku czytnikach?
2. Ibuk to tylko PWN?
3. Czy jeśli w abonamencie jest napisane 1 książka/liczba stron to znaczy, że np. zacznę czytać książkę we wrześniu i jak jej nie skończę do końca miesiąca to w październiku nie mogę skończyć i zacząć nowej? Załóżmy najniższy abonament.
4. Na stronie ibuk jest napisane: "Na jakich urządzeniach mogę czytać ebooki w abonamencie?
Na komputerach stacjonarnych, laptopach, tabletach posiadających przeglądarkę internetową oraz dostęp do Internetu."

Czyli nie mogę na czytniku?
Mam pocketbooka basic 2, czy to znaczy, że nie mogę korzystać z żadnej z opcji?
Ponawiam, ktos coś wie?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-08-23, 07:37   #3002
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Ponawiam, ktos coś wie?

Napisz do nich.

Stary 2017-08-23, 07:43   #3003
Adrianna_8
Zakorzenienie

Cytat:
Pisaliście tu o legimi itp i zainteresowałam się tematem. Chcę dopytać:
1. Legimi działa tylko na tych konkretnych kilku czytnikach?
2. Ibuk to tylko PWN?
3. Czy jeśli w abonamencie jest napisane 1 książka/liczba stron to znaczy, że np. zacznę czytać książkę we wrześniu i jak jej nie skończę do końca miesiąca to w październiku nie mogę skończyć i zacząć nowej? Załóżmy najniższy abonament.
4. Na stronie ibuk jest napisane: "Na jakich urządzeniach mogę czytać ebooki w abonamencie?
Na komputerach stacjonarnych, laptopach, tabletach posiadających przeglądarkę internetową oraz dostęp do Internetu."

Czyli nie mogę na czytniku?
Mam pocketbooka basic 2, czy to znaczy, że nie mogę korzystać z żadnej z opcji?
Nie odpowiem Ci na wszystkie pytania, ale z tego co ja wiem, to:
- mam Kindle i żeby używać legimi musiałabym kupić chyba specjalną aplikacje czy coś. Mój tato ma pocketbooka (nie wiem jakiego) i mu śmiga Legimi.

Zawracam Ci głowę tylko dlatego, że ostatnio dowiedziałam się, że moja lokalna biblioteka ma podpisana umowę z Legimi i każda zapisana do biblioteki osoba może zarejestrować swoje urządzenie i wtedy dostaje od biblioteki hasło do Legimi. Koszty zerowe. Sprawdziłam to potem i bardzo dużo bibliotek w różnych częściach Polski ma podpisana taka umowę (poza Poznaniem oczywiście :P), więc jeśli się zdecydujesz, to może akurat uda Ci się uzyskać dostęp poprzez bibliotekę .

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Juli_Juli Pokaż wiadomość
Czy regularne (prawie codzienne) lekko-średnie przeciążanie kręgosłupa, może powodować później jakieś problemy, np. skrzywienie, etc.?
Miałam kolegę, który zbierał bardzo usilnie kasę na samochód i pracował dosłownie codziennie - brał nadgodziny wtedy, kiedy mógł, pracował w każda sobotę. Jedynie niedziele musiał mieć wolne. Po 2-3 latach musiał zrezygnować, bo jego plecy nie dawały rady i musiał zwolnić tempo.

Zaznaczę, że pracował fizycznie, ale podejrzewam, że w umiarkowany sposób.

Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 07:44   #3004
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
Nie odpowiem Ci na wszystkie pytania, ale z tego co ja wiem, to:
- mam Kindle i żeby używać legimi musiałabym kupić chyba specjalną aplikacje czy coś. Mój tato ma pocketbooka (nie wiem jakiego) i mu śmiga Legimi.

Zawracam Ci głowę tylko dlatego, że ostatnio dowiedziałam się, że moja lokalna biblioteka ma podpisana umowę z Legimi i każda zapisana do biblioteki osoba może zarejestrować swoje urządzenie i wtedy dostaje od biblioteki hasło do Legimi. Koszty zerowe. Sprawdziłam to potem i bardzo dużo bibliotek w różnych częściach Polski ma podpisana taka umowę (poza Poznaniem oczywiście :P), więc jeśli się zdecydujesz, to może akurat uda Ci się uzyskać dostęp poprzez bibliotekę .

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Miałam kolegę, który zbierał bardzo usilnie kasę na samochód i pracował dosłownie codziennie - brał nadgodziny wtedy, kiedy mógł, pracował w każda sobotę. Jedynie niedziele musiał mieć wolne. Po 2-3 latach musiał zrezygnować, bo jego plecy nie dawały rady i musiał zwolnić tempo.

Zaznaczę, że pracował fizycznie, ale podejrzewam, że w umiarkowany sposób.

Ostatnio czytałam, że moja ma, ale też mam kindla.

Stary 2017-08-23, 08:35   #3005
IzzieSt
Zakorzenienie

Byłam wczoraj u nowego dentysty zrobić przegląd. Wszystko pięknie poza jednym ubytkiem, który zgodziłam się od razu wyleczyć. Nic mnie wcześniej nie bolało, gdyby nie przegląd to nawet bym nie wiedziała że coś jest nie tak z moimi zębami.
I teraz boli mnie ten ząb jak jem i mocniej zagryzam
Mogła mi za dużo spiłować? Nie wiem co mam teraz z tym zrobić.
W gabinecie nie bolało bo nawet prosiła żeby zagryzać czy wszystko jest ok, zaczęło boleć jakieś 10 minut po wyjściu z gabinetu.
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 08:39   #3006
Adrianna_8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Ostatnio czytałam, że moja ma, ale też mam kindla.

Ja może poczytam nt. Kindle na Legimi, a jak nie, to będę podbierać czytnik chłopakowi lub tacie .

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj u nowego dentysty zrobić przegląd. Wszystko pięknie poza jednym ubytkiem, który zgodziłam się od razu wyleczyć. Nic mnie wcześniej nie bolało, gdyby nie przegląd to nawet bym nie wiedziała że coś jest nie tak z moimi zębami.
I teraz boli mnie ten ząb jak jem i mocniej zagryzam
Mogła mi za dużo spiłować? Nie wiem co mam teraz z tym zrobić.
W gabinecie nie bolało bo nawet prosiła żeby zagryzać czy wszystko jest ok, zaczęło boleć jakieś 10 minut po wyjściu z gabinetu.
A może masz za dużo plomby, bo Ci nie spiłowała wystarczająco? O to im chyba chodzi, jak proszą o zagryzanie. I z doświadczenia wiem, że trochę musiałam się męczyć, jak miałam za mało wyrównaną plombe.

Stary 2017-08-23, 09:03   #3007
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]A może masz za dużo plomby, bo Ci nie spiłowała wystarczająco? O to im chyba chodzi, jak proszą o zagryzanie. I z doświadczenia wiem, że trochę musiałam się męczyć, jak miałam za mało wyrównaną plombe.

Ale za dużo poby by mnie bolało?
Zagryzałam, miałam za dużo plomby, spiłowała, było ok, a po wyjściu z gabinetu ząb zaczął boleć przy mocniejszym zagryzaniu i teraz przy jedzeniu.
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 11:35   #3008
Kocurasek
Zakorzenienie

INSTAGRAM

Mam prywatny profil. Jakiś czas temu zaobserwowała mnie jedna osoba. Zaobserwowałam ją również. Po jakimś czasie ta osoba przestała mnie obserwować, a że ja tez nic ciekawego w jej profilu nie widziałam to również odklikałam obserwowanie. Dzisiaj widzę, że mam o jedną osobę więcej w obserwujących mnie niż miałam wczoraj (nikogo nie akceptowałam od kilku dni). Patrzę - ta osoba! Jakim cudem? Patrzę dalej, a ja ją znowu mam w obserwowanych przeze mnie. Kurde, nie ćpam . Jak to się stało?

25.08.2012

Aparatka
08.04.2013 Damon Clear (góra)
18.11.2013 aparat metalowy mini (dół)

Kocurasek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 12:35   #3009
Lena_94
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kocurasek Pokaż wiadomość
INSTAGRAM

Mam prywatny profil. Jakiś czas temu zaobserwowała mnie jedna osoba. Zaobserwowałam ją również. Po jakimś czasie ta osoba przestała mnie obserwować, a że ja tez nic ciekawego w jej profilu nie widziałam to również odklikałam obserwowanie. Dzisiaj widzę, że mam o jedną osobę więcej w obserwujących mnie niż miałam wczoraj (nikogo nie akceptowałam od kilku dni). Patrzę - ta osoba! Jakim cudem? Patrzę dalej, a ja ją znowu mam w obserwowanych przeze mnie. Kurde, nie ćpam . Jak to się stało?

Może ig zdurniał do reszty-ja daję serdusza i po chwili nie ma po nich śladu...
Stary 2017-08-23, 12:43   #3010
No air
Zakorzenienie

Jaka farba uzyskać chlodny jasny blond, platynowy? Czytam duzo recenzji i nie mogę znalezc dobrej farby, nie orientuje sie w nowinkach bo od kilku lat farbowalam tym samym a farba zostala wycofana (to i tak nie byla platyna ale wtedy mi na niej nie zalezalo, teraz tak), znalazłam garnier color sensation 111 uzywalyscie? Boje sie zoltego i niebieskiego efektu... ;/

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 12:54   #3011
semantique
Zadomowienie

Polecacie coś dobrego na komary? Wyjeżdżam na wakacje i tam gdzie jadę podobno jest masa komarów, więc wolę się przygotować.

Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka
Stary 2017-08-23, 13:03   #3012
syyyyyylwia
cat lady

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;76520916]Dziewczyny a te koreańskie kremy można gdzieś kupić stacjonarnie?[COLOR="Silver"]
[/QUOTE]

W Krakowie w pigmentach, mało drogerii generalnie ma je w ofercie, ale może trafisz w swoim miescie. Sa tez w necie swatche do porównania koloru, więc możesz trafić przez neta. I próbki w jednorazowych saszetkach są ich dostępne też ☺️

syyyyyylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 13:05   #3013
Adrianna_8
Zakorzenienie

Cytat:
Ale za dużo poby by mnie bolało?
Zagryzałam, miałam za dużo plomby, spiłowała, było ok, a po wyjściu z gabinetu ząb zaczął boleć przy mocniejszym zagryzaniu i teraz przy jedzeniu.
Tak. Przynajmniej u mnie tak było. Plomby jest za dużo, naciskasz na nią górnym zębami, zgryz nie jest do tego przyzwyczajony i boli. U mnie tak było.

Stary 2017-08-23, 14:00   #3014
Pani_Mada
BAN stały

dziewczyny gdzie dostanę dzianinową marynarkę o długości mniej więcej do połowy pośladków? może mieć rękawy 3/4, podwijane, kolor obojętny - byle jakiś niezbyt krzykliwy. pilna sprawa.
Pani_Mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 14:01   #3015
jag_na
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Jaka farba uzyskać chlodny jasny blond, platynowy? Czytam duzo recenzji i nie mogę znalezc dobrej farby, nie orientuje sie w nowinkach bo od kilku lat farbowalam tym samym a farba zostala wycofana (to i tak nie byla platyna ale wtedy mi na niej nie zalezalo, teraz tak), znalazłam garnier color sensation 111 uzywalyscie? Boje sie zoltego i niebieskiego efektu... ;/

Ja maluję farbą Londa świetlany blond 18. A jak chcę więcej chłodu w chłodzie, to od czasu do czasu stosuję srebrną płukankę Delia. Wszystko do dostania w Rossmanie.

Jako chłodny blond polecano mi jeszcze Loreal, bodajże platynowy blond, ale nie próbowałam.

Edit:

Tak sobie myślę, że ta Londa jest chłodna, ale to jednak nie platyna, może być dla ciebie za ciemna.

Edytowane przez jag_na
Czas edycji: 2017-08-23 o 14:19
jag_na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 15:24   #3016
khloe
Strzelaj lub emigruj!

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;76522456]Jest. W moich prowincjonalnych Rossmannach jest cała oferta Skin79, od jakiegoś miesiąca. Wcześniej była w wybranych, teraz rozszerzają ofertę na inne.[/QUOTE]
A W jakim dziale? To jakaś szafa?

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez makebelieve10 Pokaż wiadomość
Ale wkładana przez głowę? Bo przejrzałam cała stronę hm i nie widziałam takiej.. jedynie rozpinana, która mnie nie interesuje
Na to nie zwracalam uwagi..

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 15:30   #3017
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
A W jakim dziale? To jakaś szafa?
Pielęgnacja twarzy, na samej gorze, bliżej maseczek.
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 16:10   #3018
sydunia
Zakorzenienie

1. Czy mając na paznokciach hybrydy, mogę coś zrobić, żeby je wzmocnić? Jakaś odżywka czy coś? Zrobiłam drugie podejście w życiu do hybryd, po miesiącu złamał mi się paznokieć. Za pierwszym razem było to samo, tylko dłużej to trwało. Złamanie jest jeszcze na płytce.

2. Jakie jecie obiady, które są typowo zdrowe i niskokaloryczne, no i smaczne? Przez ostatni rok-dwa trochę schudłam, ale nie wprowadzałam raczej żadnej konkretnej diety. Ot, zaczęłam jeść regularnie i praktycznie wyeliminowałam wszystkie fast foody, jadłam mniej słodyczy, poza tym jadłam jak zawsze. Ostatnie 2-3 miesiące trochę znów wróciłam do tych typowo niezdrowych rzeczy, czuję to już niestety po sobie. Chciałabym jeść trochę zdrowiej, ale właśnie brak mi pomysłów na gotowanie. Jak swego czasu przygotowałam kilka obiadów wg jakichś dietetycznych przepisów, to mimo że brzmiały dość sensownie, nie smakowały dobrze. Były jakieś takie suche i bez smaku. Może podrzucicie coś sprawdzonego?
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 16:20   #3019
Adrianna_8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
1. Czy mając na paznokciach hybrydy, mogę coś zrobić, żeby je wzmocnić? Jakaś odżywka czy coś? Zrobiłam drugie podejście w życiu do hybryd, po miesiącu złamał mi się paznokieć. Za pierwszym razem było to samo, tylko dłużej to trwało. Złamanie jest jeszcze na płytce.

2. Jakie jecie obiady, które są typowo zdrowe i niskokaloryczne, no i smaczne? Przez ostatni rok-dwa trochę schudłam, ale nie wprowadzałam raczej żadnej konkretnej diety. Ot, zaczęłam jeść regularnie i praktycznie wyeliminowałam wszystkie fast foody, jadłam mniej słodyczy, poza tym jadłam jak zawsze. Ostatnie 2-3 miesiące trochę znów wróciłam do tych typowo niezdrowych rzeczy, czuję to już niestety po sobie. Chciałabym jeść trochę zdrowiej, ale właśnie brak mi pomysłów na gotowanie. Jak swego czasu przygotowałam kilka obiadów wg jakichś dietetycznych przepisów, to mimo że brzmiały dość sensownie, nie smakowały dobrze. Były jakieś takie suche i bez smaku. Może podrzucicie coś sprawdzonego?
1. Wydaje mi się, że hybryd nie wzmocnisz.
2. Ja gotuje wszystko tak samo, jak bez diety, ale np. używam mniejszej ilości oleju, używam śmietany 12% lub jogurtu greckiego, wybieram chudsze mięso itp. Używam wszystkich przypraw i składników tak, jak lubię i wychodzą mi zdrowe dania o normalnej kaloryczności. No i zawsze przed ugotowaniem ważę makaron, żeby nie przeholować .

Stary 2017-08-23, 16:23   #3020
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
1. Wydaje mi się, że hybryd nie wzmocnisz.
2. Ja gotuje wszystko tak samo, jak bez diety, ale np. używam mniejszej ilości oleju, używam śmietany 12% lub jogurtu greckiego, wybieram chudsze mięso itp. Używam wszystkich przypraw i składników tak, jak lubię i wychodzą mi zdrowe dania o normalnej kaloryczności. No i zawsze przed ugotowaniem ważę makaron, żeby nie przeholować .

I jaką jesz porcję makaronu? Bo ja mam średnio takie jedno opakowanie makaronu 500 g na dwie osoby na dwa razy, z czego TŻ je ze dwa razy więcej ode mnie, czyli wychodzi mi koło 80-kilku gramów makaronu.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 16:38   #3021
Adrianna_8
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;76544676]I jaką jesz porcję makaronu? Bo ja mam średnio takie jedno opakowanie makaronu 500 g na dwie osoby na dwa razy, z czego TŻ je ze dwa razy więcej ode mnie, czyli wychodzi mi koło 80-kilku gramów makaronu.[/QUOTE]Ja jem 60-70g.

Stary 2017-08-23, 16:53   #3022
Narva
Rozeznanie

Cytat:

Moze smaruj przy skórkach jakimś masełkiem/oliwą?
Ja mogę polecić masełko z burts bees, krem do skórek lemony flutter z lush albo kremik z tisane.
Wiadomo, że jeśli robisz hybrydy to płytka jest regularnie niszczona/ spiłowywana inna to nie poradzisz, ale wydaje mi się, że to pomaga na ogólną kondcję paznokci.

Wysłane z iPhone
Narva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 17:02   #3023
62f33e9ec77d3cf0943e95da9955941e4a625c6c
Konto usunięte

Cytat:

Mysle ze najwazniejsze to nie trzymac sie przepisu tylko probowac samemu. Moim zdaniem obiady sa najlatwiejsze. Zazwyczaj jem ryz albo kasze. Do tego mieso + warzywo + przyprawy. Nie zageszczac maka i najlepiej nie uzywac smietany.

Np. dzisiaj: podsmazylam pokrojona piers z kurczaka z cebula, podsmazylam na oliwie, do tego duza pokrojona cukinia, potem poddusilam w wodzie, dodalam troche koncentratu pomidorowego, sporo imbiru suszonego, czosnek, ostra papryke, pieprz i sol i "eko wegete" - tzn. sucha wloszczyzna pokrojona w kosteczki. Jak woda troche odparowala to zostal taki intensywny ostry sos.
62f33e9ec77d3cf0943e95da9955941e4a625c6c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 17:07   #3024
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez Pani_Mada Pokaż wiadomość
dziewczyny gdzie dostanę dzianinową marynarkę o długości mniej więcej do połowy pośladków? może mieć rękawy 3/4, podwijane, kolor obojętny - byle jakiś niezbyt krzykliwy. pilna sprawa.
W Top Secret coś takiego widziałam.

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7654569 1]Mysle ze najwazniejsze to nie trzymac sie przepisu tylko probowac samemu. Moim zdaniem obiady sa najlatwiejsze. Zazwyczaj jem ryz albo kasze. Do tego mieso + warzywo + przyprawy. Nie zageszczac maka i najlepiej nie uzywac smietany.

Np. dzisiaj: podsmazylam pokrojona piers z kurczaka z cebula, podsmazylam na oliwie, do tego duza pokrojona cukinia, potem poddusilam w wodzie, dodalam troche koncentratu pomidorowego, sporo imbiru suszonego, czosnek, ostra papryke, pieprz i sol i "eko wegete" - tzn. sucha wloszczyzna pokrojona w kosteczki. Jak woda troche odparowala to zostal taki intensywny ostry sos.[/QUOTE]
Suszony imbir daje jakiś smak, czy głównie zaostrza?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 17:31   #3025
62f33e9ec77d3cf0943e95da9955941e4a625c6c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
W Top Secret coś takiego widziałam.

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Suszony imbir daje jakiś smak, czy głównie zaostrza?
Kupilam ostatnio bo wydawalo mi sie, ze bedzie pasowac do zupy z dynia, ktora robie jutro, wiec nie mam duzego doswiadczenia, ale moim zdaniem (po tym jednym posilku) nadaje tez smaku. Takiego troche ''indyjskiego''
62f33e9ec77d3cf0943e95da9955941e4a625c6c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 17:35   #3026
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Czy suplementy diety typu wiesiołek w tabletkach mają wpływ na wątrobę?
Biorę dość silne leki obciążające wątrobę, do tego tabletki antykoncepcyjne, póki co próby wątrobowe robiłam i wyniki są w porządku ale chciałabym jak najmniej obciążać wątrobę i nerki.
Tabletki z wiesiołkiem biorę stosunkowo regularnie (mają dobry wpływ na moją skórę), do tego czasami magnez w tabletkach i zastanawiam się czy to nie za dużo. Czuję się czasami jak młoda lekomanka

Ty tak jak ja xd

Mam połamany dowód osobisty, a w piątek lecę samolotem do UK, jak myślicie przepuszczą mnie ? Paszport, mam ale już nie ważny.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 17:39   #3027
Narva
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Ty tak jak ja xd

Mam połamany dowód osobisty, a w piątek lecę samolotem do UK, jak myślicie przepuszczą mnie ? Paszport, mam ale już nie ważny.

Może być problem, jeśli jest całkowicie złamany. Jeśli tylko pęknięty to puszczą. Może spróbuj wziąć też ten nieważny paszport jako drugi dokument?

Wysłane z iPhone
Narva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 17:39   #3028
ama09
Zakorzenienie

Gdzie obecnie stacjonarnie dostanę opaskę na włosy którą można nałożyć na skronie np. gdy robi się maseczki na twarzy?
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 17:40   #3029
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
Gdzie obecnie stacjonarnie dostanę opaskę na włosy którą można nałożyć na skronie np. gdy robi się maseczki na twarzy?

Widziałam w Naturze i w Rossmannie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-23, 17:49   #3030
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narva Pokaż wiadomość
Może być problem, jeśli jest całkowicie złamany. Jeśli tylko pęknięty to puszczą. Może spróbuj wziąć też ten nieważny paszport jako drugi dokument?

Wysłane z iPhone
Mi tam w sumie lotto, czy polecę czy nie Taka sytuacja, jest że ktoś się mnie nie zapytał o zdanie(a ja już dawno pełnoletnia), czy chce lecieć tylko kupił bilet i dwa miechy w UK Więc szczerze? Fajne, jak by mnie nie puścili xd

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości