|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 40
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- mam Kindle i żeby używać legimi musiałabym kupić chyba specjalną aplikacje czy coś. Mój tato ma pocketbooka (nie wiem jakiego) i mu śmiga Legimi. Zawracam Ci głowę tylko dlatego, że ostatnio dowiedziałam się, że moja lokalna biblioteka ma podpisana umowę z Legimi i każda zapisana do biblioteki osoba może zarejestrować swoje urządzenie i wtedy dostaje od biblioteki hasło do Legimi. Koszty zerowe. Sprawdziłam to potem i bardzo dużo bibliotek w różnych częściach Polski ma podpisana taka umowę (poza Poznaniem oczywiście :P), więc jeśli się zdecydujesz, to może akurat uda Ci się uzyskać dostęp poprzez bibliotekę .Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
Zaznaczę, że pracował fizycznie, ale podejrzewam, że w umiarkowany sposób. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj u nowego dentysty zrobić przegląd. Wszystko pięknie poza jednym ubytkiem, który zgodziłam się od razu wyleczyć. Nic mnie wcześniej nie bolało, gdyby nie przegląd to nawet bym nie wiedziała że coś jest nie tak z moimi zębami.
I teraz boli mnie ten ząb jak jem i mocniej zagryzam Mogła mi za dużo spiłować? Nie wiem co mam teraz z tym zrobić. W gabinecie nie bolało bo nawet prosiła żeby zagryzać czy wszystko jest ok, zaczęło boleć jakieś 10 minut po wyjściu z gabinetu. |
|
|
|
#3006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zagryzałam, miałam za dużo plomby, spiłowała, było ok, a po wyjściu z gabinetu ząb zaczął boleć przy mocniejszym zagryzaniu i teraz przy jedzeniu. |
|
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
INSTAGRAM
Mam prywatny profil. Jakiś czas temu zaobserwowała mnie jedna osoba. Zaobserwowałam ją również. Po jakimś czasie ta osoba przestała mnie obserwować, a że ja tez nic ciekawego w jej profilu nie widziałam to również odklikałam obserwowanie. Dzisiaj widzę, że mam o jedną osobę więcej w obserwujących mnie niż miałam wczoraj (nikogo nie akceptowałam od kilku dni). Patrzę - ta osoba! Jakim cudem? Patrzę dalej, a ja ją znowu mam w obserwowanych przeze mnie. Kurde, nie ćpam . Jak to się stało? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może ig zdurniał do reszty-ja daję serdusza i po chwili nie ma po nich śladu...
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka farba uzyskać chlodny jasny blond, platynowy? Czytam duzo recenzji i nie mogę znalezc dobrej farby, nie orientuje sie w nowinkach bo od kilku lat farbowalam tym samym a farba zostala wycofana (to i tak nie byla platyna ale wtedy mi na niej nie zalezalo, teraz tak), znalazłam garnier color sensation 111 uzywalyscie? Boje sie zoltego i niebieskiego efektu... ;/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3011 |
|
Zadomowienie
|
Polecacie coś dobrego na komary? Wyjeżdżam na wakacje i tam gdzie jadę podobno jest masa komarów, więc wolę się przygotować.
Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka
|
#3012 |
|
cat lady
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;76520916]Dziewczyny a te koreańskie kremy można gdzieś kupić stacjonarnie?[COLOR="Silver"]
[/QUOTE] W Krakowie w pigmentach, mało drogerii generalnie ma je w ofercie, ale może trafisz w swoim miescie. Sa tez w necie swatche do porównania koloru, więc możesz trafić przez neta. I próbki w jednorazowych saszetkach są ich dostępne też ☺️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3014 |
|
BAN stały
|
dziewczyny gdzie dostanę dzianinową marynarkę o długości mniej więcej do połowy pośladków? może mieć rękawy 3/4, podwijane, kolor obojętny - byle jakiś niezbyt krzykliwy. pilna sprawa.
|
|
|
|
#3015 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja maluję farbą Londa świetlany blond 18. A jak chcę więcej chłodu w chłodzie, to od czasu do czasu stosuję srebrną płukankę Delia. Wszystko do dostania w Rossmanie. Jako chłodny blond polecano mi jeszcze Loreal, bodajże platynowy blond, ale nie próbowałam. Edit: Tak sobie myślę, że ta Londa jest chłodna, ale to jednak nie platyna, może być dla ciebie za ciemna.
https://m.youtube.com/watch?v=PCQs3vSJ6xA Edytowane przez jag_na Czas edycji: 2017-08-23 o 14:19 |
|
|
|
|
#3016 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;76522456]Jest. W moich prowincjonalnych Rossmannach jest cała oferta Skin79, od jakiegoś miesiąca. Wcześniej była w wybranych, teraz rozszerzają ofertę na inne.[/QUOTE]
A W jakim dziale? To jakaś szafa? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
|
|
#3017 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
1. Czy mając na paznokciach hybrydy, mogę coś zrobić, żeby je wzmocnić? Jakaś odżywka czy coś? Zrobiłam drugie podejście w życiu do hybryd, po miesiącu złamał mi się paznokieć. Za pierwszym razem było to samo, tylko dłużej to trwało. Złamanie jest jeszcze na płytce.
2. Jakie jecie obiady, które są typowo zdrowe i niskokaloryczne, no i smaczne? Przez ostatni rok-dwa trochę schudłam, ale nie wprowadzałam raczej żadnej konkretnej diety. Ot, zaczęłam jeść regularnie i praktycznie wyeliminowałam wszystkie fast foody, jadłam mniej słodyczy, poza tym jadłam jak zawsze. Ostatnie 2-3 miesiące trochę znów wróciłam do tych typowo niezdrowych rzeczy, czuję to już niestety po sobie. Chciałabym jeść trochę zdrowiej, ale właśnie brak mi pomysłów na gotowanie. Jak swego czasu przygotowałam kilka obiadów wg jakichś dietetycznych przepisów, to mimo że brzmiały dość sensownie, nie smakowały dobrze. Były jakieś takie suche i bez smaku. Może podrzucicie coś sprawdzonego? |
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ja gotuje wszystko tak samo, jak bez diety, ale np. używam mniejszej ilości oleju, używam śmietany 12% lub jogurtu greckiego, wybieram chudsze mięso itp. Używam wszystkich przypraw i składników tak, jak lubię i wychodzą mi zdrowe dania o normalnej kaloryczności. No i zawsze przed ugotowaniem ważę makaron, żeby nie przeholować .Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3020 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;76544676]I jaką jesz porcję makaronu? Bo ja mam średnio takie jedno opakowanie makaronu 500 g na dwie osoby na dwa razy, z czego TŻ je ze dwa razy więcej ode mnie, czyli wychodzi mi koło 80-kilku gramów makaronu.[/QUOTE]Ja jem 60-70g.
|
|
|
#3022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moze smaruj przy skórkach jakimś masełkiem/oliwą? Ja mogę polecić masełko z burts bees, krem do skórek lemony flutter z lush albo kremik z tisane. Wiadomo, że jeśli robisz hybrydy to płytka jest regularnie niszczona/ spiłowywana inna to nie poradzisz, ale wydaje mi się, że to pomaga na ogólną kondcję paznokci. Wysłane z iPhone |
|
|
|
|
#3023 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Np. dzisiaj: podsmazylam pokrojona piers z kurczaka z cebula, podsmazylam na oliwie, do tego duza pokrojona cukinia, potem poddusilam w wodzie, dodalam troche koncentratu pomidorowego, sporo imbiru suszonego, czosnek, ostra papryke, pieprz i sol i "eko wegete" - tzn. sucha wloszczyzna pokrojona w kosteczki. Jak woda troche odparowala to zostal taki intensywny ostry sos. |
|
|
|
|
#3024 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- [1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7654569 1]Mysle ze najwazniejsze to nie trzymac sie przepisu tylko probowac samemu. Moim zdaniem obiady sa najlatwiejsze. Zazwyczaj jem ryz albo kasze. Do tego mieso + warzywo + przyprawy. Nie zageszczac maka i najlepiej nie uzywac smietany. Np. dzisiaj: podsmazylam pokrojona piers z kurczaka z cebula, podsmazylam na oliwie, do tego duza pokrojona cukinia, potem poddusilam w wodzie, dodalam troche koncentratu pomidorowego, sporo imbiru suszonego, czosnek, ostra papryke, pieprz i sol i "eko wegete" - tzn. sucha wloszczyzna pokrojona w kosteczki. Jak woda troche odparowala to zostal taki intensywny ostry sos.[/QUOTE] Suszony imbir daje jakiś smak, czy głównie zaostrza? |
|
|
|
|
#3025 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty tak jak ja xd Mam połamany dowód osobisty, a w piątek lecę samolotem do UK, jak myślicie przepuszczą mnie ? Paszport, mam ale już nie ważny.
|
|
#3027 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może być problem, jeśli jest całkowicie złamany. Jeśli tylko pęknięty to puszczą. Może spróbuj wziąć też ten nieważny paszport jako drugi dokument? Wysłane z iPhone |
|
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie obecnie stacjonarnie dostanę opaskę na włosy którą można nałożyć na skronie np. gdy robi się maseczki na twarzy?
|
|
|
|
#3029 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka sytuacja, jest że ktoś się mnie nie zapytał o zdanie(a ja już dawno pełnoletnia), czy chce lecieć tylko kupił bilet i dwa miechy w UK
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

.

. Jak to się stało? 

.
tp