|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
Cytat:
![]() P.S. Dlaczego mieliby ją zdeptać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Raczkowanie
|
U mnie przygotowania idą do przodu,wczoraj załatwiliśmy jeszcze jedną sprawę, na początku z TŻetem nie chcieliśmy kamerzysty ale się zdecydowaliśmy w końcu i znaleźliśmy naprawdę fajnego gościa, jesteśmy po spotkaniu i bardzo nam się podobało to co nam zaprezentował. Mam nadzieję że nasza video relacja fajnie wyjdzie. Jeszcze mam pytanie do was odnośnie solarium. Ile wcześniej zaczynacie chodzić na nie, czy miesiąc przed wystarczy?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Raczkowanie
|
Fajnie ze butki się podobają. Jak co to zapraszam do KDT do Warszawy
![]() Jesli chodzi o solarke to ja ze wzgledu na ciaze moge jedynie natryskowe to raz przed slubem wystarczy. Za to siostre chce namowic na oczyszczanie nosa i nie wiem czy na 4tyg to nie za pozno.
#3875 |
Raczkowanie
|
a gdzie w Kielcach moge znalezc natryskowe solarium?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
BAN stały
|
Mimezis - cudny tort
![]() Mogę taki dla Ciebie załatwić ![]() Podobaja się Wam takie torty? Spotkałam się z reakcją taką, że są bardzo sztuczne... Wprost z amerykańskiego filmu, dobrze że dotarły już do nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Rozeznanie
|
dziewczyny mam do was pytanie, czy wiecie gdzie w kielcach mogę kupić taniej kwiaty (chodzi o gerbery). Wiem, ze istanieje coś takeigo jak giełda kwiatowa, ale moze bywacie tam i wiecie coś więcej. Znalazłam gdzies hurtownie kwiatów, ale w ogóle nikt tam nie odbierał, chyba już nie istnieją.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
W jaki sposób?
![]() |
#3879 |
Raczkowanie
|
Do dziewczyn, którą biorą slub 31.05 i 1.06
![]() dziewczyny, chyba pogodę będziemy miały średnią... jesteście na to ewentualnie przygotowane? tzn. macie jakieś bolerka albo etolki na chłodniejszą pogodę albo biały parasol ??? ja zaczynam panikować na myśl o deszczu choćby przelotnym .... co Wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Znalazlam w hurtowni świec w Warszawie super świeczki. Pierwotnie szukalam czegos z motywem slubnym bądź milosnym, ale te ktore wybralam byly zbyt eleganckie, zeby poustawiac je na schodach sali weselnej (są tam schody na balkonik na samej sali). Mama wyczila proste w wygladzie świeczki - kule, które po zapaleniu świeca cale na rozne kolory (tzn zmieniaja co sekunda kolor). Początkowo byłam przeciwna, ale efekt po zapaleniu rewelacyjny. Polecam. Koszt takiej świeczki to 10,50zł
![]() |
#3881 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3882 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Raczkowanie
|
Ja chciałam zapytać o koszty ślubu w Św.Maksymilianie Kolbe na KSmie?Ile ksiądz sobie życzy ?czy to jest za wszystko juz czyli organiste prystojenie kwiaty kościelnego itd. Idzie się z nim dogadać?A i ile życzy sobie za zapowiedzi
A i jeszcze jedno pytanieCzy ktośbył może na weselu w "Białym Kruku"w Górnie na weselu? I wie jak wygląda obsługa jedzenie(czy jest to ilość wystarczająca?)I czy przy 120 gościach nie będzie ciasno ? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-22 o 21:11 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Raczkowanie
|
tiffi1 Polecam Ci giełdę kwiatową na Zagnańskiej. Czynna jest tylko w Poniedziałki i Czwartki tak do około 14, potem sprzedawcy się już zbierają przeważnie. Gerbery są też na tej giełdzie, nie wiem niestety ile kosztują ale kiedyś kupowałam róże i za 20 takich z krótszymi łodyżkami zapłaciłam 30 zł, za margaretki (5 gałązek w paczce 7-10 zł zależy od koloru) Kwiatki są rzeczywiście tańsze. Jeśli chodzi o lokalizację to za Nomi musisz minąć jedną ulice ze skrętem w prawo i następny zakręt to właśnie na giełdę się wjeżdża. Sama może będę kupowała tam kwiaty do przystrojenia sali, jeszcze mam trochę czasu więc pomyślę nad tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Raczkowanie
|
Hej dziweczyny!!!! Nareszcie udało mi się znaleść troche czasu i tu do was wpaść. Mój ślub jak wiecie za rok 30 maja 2009 i u mnie luzik, nadal jeszcze nie mam ustalonej godziny w Kościele ale chce to załatwić jeszcze w tym tygodniu. Przyszłe Panny Młode ja na razie nie czuje stresiku tak jak wy ale życze aby wasze wesela były takie jakie sobie zaplanowałyście a ja będę się denerwować za roczek.Pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zadomowienie
|
A propo opalania natryskowego, to polecacie??
Bo ja właśnie się zastanawiam, byłam dwa razy na solarium po 5 minut, raz na leżącym raz na stojącym.Mam bardzo jasną karnację, i postanowiłam, że będę regularnie chodziła.Ale wiadomo, studia, zaliczenia, zazwyczaj kończe ok 18stej. Poza tym jak dotychczas nabawiłam się raczka czerwonego który w sumie zamienił się w lekko widoczną opaleniznę. A nie warto było, bo bolała skóra ![]() Dlatego albo na ślub będę smarowała się bronzerami albo natryskowe, jak sądzicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Raczkowanie
|
Ja słyszałam, że natryskowa opalenizna zostaje na sukni ślubnej brudząc ją w okolicy pach:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Rozeznanie
|
Wczoraj byliśmy po akty chrztu i zarezerwowaliśmy autokar dla gości
![]() Dziś wysłałam zaproszenia do mieszkających daleko, a od przyszłego weekendu zaczynamy rozwozić. W przyszłym tygodniu idziemy do USC i zamówić obrączki ![]() ![]()
#3891 |
Przyczajenie
|
Puchatku kochany super juz tyle rzeczy za Wami a Wasz dzień coraz blizej
|
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Także zadawkuj twojej skórze raz na tydzień 5minut w solarium, zobaczysz po jakimś czasie napewno będą efekty!powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Rozeznanie
|
Patuśku już tak dużo mamy i strasznie się cieszę
![]() ![]()
#3894 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() USC to koszta 84 zł - także się przygotujcie finansowo. Ja już zaczęłam zapraszać gości na początku maja - a ślubujemy w tym samym dniu - i ciągle mam wrażenie, że nie zdążę, bo to nie jest takie proste pozapraszać wszystkich, jak sie pracuje w różnych godzinach z TŻ. Ale jestem dobrej myśli - daje wszystkim 2 tygodnie na potwierdzenie, więc powinno być dobrze. I dobrze, że przypomniałaś mi o autokarze ![]()
![]() |
#3895 |
Rozeznanie
|
Na akcie chrztu nie mam wpisanego bierzmowania
![]() ![]() Za autokar płacimy 800zł za 2 dni. My jeszcze nie zaczęliśmy zapraszać i mam nadzieję, że się wyrobimy.
#3896 |
Raczkowanie
|
A ja ostatnio wybrałam się na poszukiwanie ślubnej bielizny pod suknie i już prawie byłam zrezygnowana, bo naprawdę nie było dużego wyboru z bardotek, a do sukni z gorsetem tylko taki rodzaj biustonosza mi pasuję. Jednak weszłam jeszcze do szame na Sienkiewce i bingo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Raczkowanie
|
fenomenka84 bielizna jest naprawde sliczna, dobry wybor, Twoj maz bedzie zachwycony w noc poslubna
![]()
![]() |
#3898 |
Zadomowienie
|
fenomenka84 mamy kupioną identyczną bieliznę
![]() ![]()
#3899 |
Raczkowanie
|
Puchatku a czy moglabys mi na priv podac wszystkie namiary na wasz autokar? bede ci bardzo wdzieczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Rozeznanie
|
Asiulka podam Ci jutro, bo narzeczony go załatwiał i on ma te namiary.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.