|
|
#3901 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Tatuaż - wątek zbiorczy - część IV
Jak myślicie, po jakim czasie od zrobienia tatuażu można sobie popływać na basenie?
|
|
|
|
#3902 |
|
Raczkowanie
|
[1=134ee42273c188326c7d135 a8ec6bae158ae6ed6_65555cb 7a917c;76153551]Jak myślicie, po jakim czasie od zrobienia tatuażu można sobie popływać na basenie?[/QUOTE]W pierwszym poście masz wszystko ładnie opisane.
Basen po upływie około 1,5 miesiąca. Pochwal się tatuażem ![]() Wysłane z mojego BlackBerry PRIV przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dagunia trafiłam kiedyś na jej profil bo miała guest spot u Kosy. Jakoś nie przekonała mnie do siebie, ale nie wiem czemu...
|
|
#3904 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
#3905 |
|
grumpythas
|
Kiedy po zrobieniu tatuażu można zacząć nakładać na niego krem z filtrem?
Zrobiłam kolejne dwa tatuaże i o ile jeden mogę jako tako trzymać pod bluzką, to drugi nachodzi na dłoń i ciężko go ciągle zakrywać Druga sprawa, odnośnie samego filtru - ostatnio zastanawiałam się nad zakupem Australian Gold Tattoo Stick 50spf, ale w sumie się zastanawiam w czym on jest lepszy od innych "zwykłych" filtrów do ciała?
|
|
|
|
#3906 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zapisz
Zapisz |
|
|
|
|
#3907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym filtr możesz nałożyć na krem do pielęgnacji tatuażu. Wysłane z mojego BlackBerry PRIV przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3908 |
|
Raczkowanie
|
Niacynamid dodają bo przeciwdziała przebarwieniom. Myślałam, że jest tylko w tych do twarzy. Ja używam Easy Tattoo, ale malutki jest i mało wydajny na duży tatuaż. Używam od 2 tygodni i już prawie nie mam.
|
|
|
|
#3909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiałam się nad tym filtrem od Easy Tattoo, ale mnie odstraszyła właśnie jego mała pojemność, a też mam spory tatuaż i to w widocznym miejscu Wysłane z mojego BlackBerry PRIV przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3911 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Druga sprawa to niska wydajność przy większych tatuażach. Jak się dogrzebię do konkretnych komentarzy, to wrzucę link, albo cytat. Edytowane przez Scarossar Czas edycji: 2017-08-13 o 16:09 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak CI nei przejdzie to idź i zaszalej aż z ciekawości spojrzę na jej projekty
|
|
#3913 |
|
Raczkowanie
|
Co tu tak cicho?
![]() Wysłane z mojego BlackBerry PRIV przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3914 |
|
Ha ha ha ha ha
|
jak sie twój wygoił?
|
|
#3915 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładnie dziękuję
![]() Niestety nie obejdzie się bez małej poprawki. Póki co trochę śmiesznie wyglądają barwy np. Włosy są jaśniejsze niż twarz. Smok póki co też jest dość intensywny, ale mam nadzieję, że z czasem też zjaśnieje ![]() Mój mąż też już zaklepal termin u Zappy (styczeń 2018), chociaż nigdy nie planował tatuażu, to mój tak mu się spodobał, że też chcę ;P motyw i miejsce też już ma upatrzone, jeszcze bardziej odjechane i bajkowych niż mój ![]() Wysłane z mojego BlackBerry PRIV przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymczasem postnowiłam, że kolejny tatuaż zrobię, jak w końcu obronię doktorat. A kończę już pisać. Sasasa. ![]() W ogóle to chcę dotatuować parę rzeczy na tej nodze, co już pod jednej stronie mam zrobioną, bo wycięłam pieprzyk i będzie blizenka akurat do zakrycia, a po drugiej stronie mam znów naczynko. Można naczynko tatuować? W ogóle skórę na nogach mam jakby przejrzystą, widać mi naczynia przez nią. Szpetne to. Do zakrycia. ![]() Poza tym chciałabym, zeby mi Dżolama zrobiła kotałkę na ramieniu. I to może pilniejsze będzie niż naczynka.
Edytowane przez Melanchton Czas edycji: 2017-08-22 o 21:19 |
|
|
|
|
#3917 |
|
Raczkowanie
|
Hej, bede robic pierwszy tatuaz w grudniu i juz nie moge sie doczekac!
Ktos robil cos w Dancink Needles? https://www.instagram.com/dancink_needles/?hl=pl |
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam przerwe w tatuowaniu
|
|
#3919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te tatuaże na bliznach to w większości prawdziwy dramat - jeszcze bardziej uwypuklają niedoskonałości. ![]() Dziewczyny czy osoby z bielactwem mogą się tatuować? Bo mój mąż ma bielactwo prawie wszędzie oprócz ramion i pleców i właśnie tatuaż chcę na ramieniu, Zappa nie widzi problemu z tatuowaniem nawet na plamach, ale mąż woli nie ryzykować. Po drugie: czy coś się stanie z tatuażem jeśli wybije na nim plama bielactwa? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3920 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wiem, że jedną z metod ''maskowania'' bielactwa są tatuaże na plamach w kolorze skóry, więc plamy się tatuuje. i wiem, że po jakims czasie trzeba to poprawiać, więc być może bedzie tak, że normalny tatuaż w tym miejscu będzie jaśniejszy Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2017-08-24 o 09:48 |
|
|
|
|
#3921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam termin u Karoliny Wilczewskiej
|
|
|
|
|
#3922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sie zachwycilam projektami i pracami, jak przystalo na amatorke Hmm mam czas do grudnia, najwyzej przepadnie termin i zaliczka...
|
|
|
|
|
#3923 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
szukam obecnie tatuatora, który "koloruje" w takim stylu: https://www.instagram.com/studiobysol/chodzi mi przede wszystkim o delikatne motywy kwiatowe. Jestem już trochę zdesperowana, nie mogę znaleźć odpowiedniej osoby.. Lokalizacja studia nie ma znaczenia, dojadę wszędzie. Z góry dzięki za wszystkie poszlaki!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3924 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3925 |
|
Przyczajenie
|
Na Magdę strasznie ciężko trafić, żeby była wolna
Poza tym, to nie do końca chyba jej stylistykaAle dzięki za propozycję
|
|
|
|
#3926 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, można jakoś "uratować" tatuaż? Zauważyłam, że kontury się rozmyły, moim jaskółkom nie widać dziubków. Załączam zdjęcie. Właściwie to zależy mi tylko, żeby było widać te dziubki
![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3927 |
|
Konto usunięte
|
trzeba odswiezyc kontury i powinno byc dobrze
|
|
|
|
#3928 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
robie wiec maly wzor u kogo innego. Ale w przyszlosci chce motyw tropikalny z ptakami i tez mysle o niej. To duzy wzor bedzie. Ciekawe co wtedy powie, czy twarze jej sie znudza.
|
|
|
|
|
#3929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogóle kontakt z Karoliną jest super, odpowiada na wiadomości tego samego dnia, odpowiada na wszystko wyczerpująco i wydaje się mega sympatyczna i kompetentna Nie mogę się doczekać.
|
|
|
|
|
#3930 |
|
nibyżona
|
Tak mi się wydaje że Karolina już w realizmie się nie widzi i może dlatego
Jakkolwiek mam nadzieję że się pochwalisz A Karolina jest mega spoko, mam nadzieję, że jeszcze pod jej igle się zalapie
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

robie wiec maly wzor u kogo innego. Ale w przyszlosci chce motyw tropikalny z ptakami i tez mysle o niej. To duzy wzor bedzie. Ciekawe co wtedy powie, czy twarze jej sie znudza.