Panny Młode 2008 cz.II - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-24, 12:26   #3211
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość

Mój Łukasz pojechał na uczelnie, proszę wygoncie mnie do łazienki myć się, bo muszę lecieć do sklepu i obiad jakiś zrobić! A tak mi się nie chce...
A mój Dominik pojechał do pracy, i ja tak samo głupia zamiast iść się myć i zająć się mieszkankiem to siedzę na wizażu Ale się tym bardzo nie przejmuje. W ogóle to mam doła dzisiaj bo Dominik ostatnio pracuje tyle że prawie go nie widzę, a ja teraz też mam taki moment w życiu gdzie potrzebuje dużo wsparcia A on tego nie potrafi zrozumieć i jeszcze nieświadomie rano zrobił mi wielką przykrość. Dobra, ale nie wylewam już tutaj swoich żali. Trzeba się jakoś w sobie zawziąć i przetrzymać. A wkrótce ruszamy dalej z przygotowaniami do ślubu- projekt "zaproszenia" czas zacząć.

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 12:36   #3212
belunia1985
Raczkowanie

koszmary koszmarami sennymi, a ja mam jeszcze inny problem... z naukami!! ja nie wiem czy to jest pech, czy zła passa, że tak mam z tymi naukami pod górkę, czy może dziewczyny wiecie gdzie można znaleźc wolne miejsca na wyjazdowe, weekendowe - obojętnie aby tylko były, bo ja juz chyba zwątpie we wszystko... czy tylko ja mam z tym problem? na normalne nie mam czasu chodzic bo praca zajmuje mi prawie sto procent mojego życia
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 12:38   #3213
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Halo, czy ktoś mi doradzi z tą biużuterią kilka postów wyżej .... chlip chlip
o faktycznie wczoraj chciałam coś napisać ale zapomniałam się
uważam, że bardzo fajny pomysł z bursztynem - oryginalnie tylko jakoś nie widzę tego jasnego bursztynu do tego... nie wiem sama hmmm w sumie Ty na żywo lepiej znasz kolory dodam pare zdjęć bizuterii która mi się spodobała do Twojej sukni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BALT_4_07.jpg (68,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BALT_4_023.jpg (50,7 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BALT_7_06.jpg (46,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BALT_4_024.jpg (46,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BALT_8_027.jpg (49,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BALT_9_027.jpg (43,6 KB, 2 załadowań)
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 12:40   #3214
monai
Rozeznanie

GG do monai

i cd.

wszystko jest z tej strony http://wzoryikolory.pl/Bi%C5%BCuteri...1301_1601.html
ceny wydają się nie wygórowane

bransoletek nie oglądałam
w sumie chyba zawieszka albo tylko łańcuszek do Twojej sukni by pasowała co? zabudowana jest dosyć u góry, postawiłabym na jakieś fajne kolczyki i bransoletkę

do Twojej sukni najbardziej podobają mi się pierwsze i ostatnie z pierwszego mojego postu i pierwsze z drugiego, wogóle z drugiego postu, jak myślisz? Ja się nie znam, ale pomysł bursztynu bardzo mi się podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BALT_12_028.jpg (44,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BALT_15_012.jpg (61,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BALT_18_012.jpg (51,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg klos-241-kol.jpg (39,9 KB, 2 załadowań)
Stary 2008-05-24, 12:40   #3215
stachowiak_a
Raczkowanie

Bizuteria bardzo ladna ale osobiscie bursztyn poki co omijam.

Ogolnie w mojej rodzince jest tak ze bursztyn zaczynaja nosic juz starsze Panie.. I jak bylam młodsza jeszcze zalozylam raz taka sliczna bransoletke z burszytu a rodzinka mnie wysmiala glupio mi bylo bo przeciez bursztyny sa przepiekne..

Wiec ja planuje kupic sztuczne złoto
stachowiak_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 12:46   #3216
czekoladka79
Zadomowienie

Własnie tak się zastanawiałam tylko nad długimi kolczykami i bransoletką, nawet sama zawieszka na szyję to za dużo jak do tej sukni.
I faktycznie ten biały bursztyn wyglada raczej mdło, teraz na przymiarkę sukni wezmę jakąś bizuterię z bursztynem i zobaczę jak to będzie wyglądało.
Co do bursztynu to faktycznie niektóre wyroby są stylizowane na takie bardziej stare i babcine, ale widziałam własnie sporo bardzo eleganckiej biżuterii z bursztynkami.
Mam problem ponieważ niezbyt dobrze czuję się w złocie, a srebrna biżuteria nie pasuje do tej sukni, no ale srebro z bursztynem już wygladałoby świetnie.
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 12:49   #3217
monai
Rozeznanie

GG do monai

popieram pomysł z bursztynem do tej sukni były by doskonale moim zdaniem jakieś wyraziste kolczyki i pasująca bransoletka. Inna biżuteria zniknie. Sama bardzo lubię bursztyn - jest uroczy i noszę wszystko zależy od wzornictwa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-24, 12:53   #3218
stachowiak_a
Raczkowanie

Jest jeszcze inna rada na to.

Zeby przejsc sie po sklepach i niech ci sprzedawczynie doradza. (Najlepiej chyba isc gdzies wokol salonow ze sukniami slubnymi)

W moim miescie jest ulica na ktorej sa praktycznie same salony z sukniami slubnymi i wlasnie wstapilam do paru jubilerow i naprawde fajnie mi doradzili. Niestety nie kupie u nich bo mnie nie stac... Ale wiem juz czego szukac

Sama nigdy złota nie nosze (nawet pierscionek zareczynowy mam z bialego złota) ale obraczki beda -tradycyjnie- z zoltego zlota i tym mnie przekonała wlasnie jedna ze sprzedawczyn. Ze "jak to bedzie wygladalo". W sumie racja.. Bizuteria powinna wspólgrac a nie odbiegrac wogole od reszty.

Ale powiem ci ze przec ciebie sama teraz szukam w necie bizuterii z burszytu:P
Stary 2008-05-24, 13:04   #3219
monai
Rozeznanie

GG do monai

masz rację powinna współgrać mi się do sukni czekoladki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1211572664 bursztyn podoba i moim zdaniem pasuje.
Stary 2008-05-24, 13:14   #3220
anna20061
BAN stały

Bardzo dziekoe za mile przywitanie.Dzwonilam jakas godzine temu do annakacka i pytalam sie czy to ona.Faktycznie ona.Ona juz jakis tydzien temu proponowala mi ta strone ale ja jak zawsze zajeta niemialam czasu...Pytam sie jej czemu nic nie episze tam a ona na to ze zostala przez kogos bardzo urazona na prv i powiedziala ze sobei odpuszcza i ze wpadnie od czasu do czasu zobaczyc co sie dzieje.Kazala mi przeczytac o co poszlo ale ja naprawde niemam czasu.Moze ktoras mi w skrucie opowie... ok mam panne mlodom do czesania..
anna20061 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 13:28   #3221
babeczka1985
Raczkowanie

m.a.r.t.a dziękuje za odpowieddz w sprawie dekoracji. Nie chcemy łukow itp. w sumie to same balony, ale po prostu nie wiem kiedy bysmy mieli te sale przyozdobic (miedzy fryzjerem a miakjazem?!)

toverek sprawdzilam juz baaardzo dokladnie: Merkwa tez moze byc. Tez poprawnie, choc waidomo, ze lepiej jesli w liczbie mnogie sa osoby, by w l.mn podawac nazwisko. Ale wszystko jest ok!!!!

honeymoon - pewnie bedzie to last minute we wrzesniu

belunia, anna Witamy!!!!

czekoladko naszyjnik pierwszy mi sie nie podoba i wydaje mi sie, ze za bogaty do Twojej sukni... kolczyki bardziej te pierwsze ale oba ladne no i pasuje do nich ta bransoletka

Wczoraj wybralismy sie z TZ na turne z zaproszeniami! ROzdalismy az 5 sukces Nie powiem ile zostalo. Ale mobilizujemy sie. U kazdego troche zlecialo. To herbatka, to ciastko, to salatka, to babeczka DRAMAT! Mialam takie wzdecie jak wrocilam, ze nic nie jadlam na kolacje

Znow koszmar slubny! Snilo mi sie, ze mama przywiozla mi do domu suknie na pierwsze przymierzenie i okazalo sie ze jest idealna. No wiec mama stwierdzila - Nie ma co czekac dzis slub robimy, a wesele 15.08.Dzwonic do wszystkich gosci! Dzwonie do Rafala, mowie mu, zbieraj sie po dzis mamy slub zmiana planow. Oczywiscie w domu sajgon wszyscy biegaja ja w kevin sam w domu moj brat wyszedl spod pryszinica i nie wylaczy wody. Lala sie ciagle. Ja co chwile biegalam do WC bo chcialo mi sie sikac, a wiazalo sie z tym troche zamieszania (suknia!!!) Tuz przed wyjsciem choc baaardzo mi sie chcialo - wysikac sie nie moglam!!!!!!!!!!!!! Masakra. Powiedzialam trudno - wytrzymam msze. Zajezdzamy pod kosciol, wszedzie goscie, a tu nagle z zza rogu wylania sie inna PM ze swoimi goscmi i mowi, ze wlasnie ona teraz ma slub!!!!!!!!!!!!!!!!! No to ja do mamy: Trudno, wracamy wszsytko odwolane. Nagle podjezdza moj TZ, wysiada z dzinsach i jakiejs koszuli i pyta: CO JEST GRANE? O CO CHODZI?! no sluchajcie jak w jakims durnym filmie!!!!!!!!!!!!!
Zawału mozna w czasie snu dostac

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 13:41   #3222
stachowiak_a
Raczkowanie

babeczka1985 hihi no to super pobudke mialas

Ja juz jakis czas temu mialam dwa koszmary pod rzad a w dodatku po jednym szybko wstałam, goraca i spocona i myslalam ze to jest naprawde heh ale nie usmialam z samej siebie

Dziewczyny.. powiedzcie mi czy to tylko ja mam taki problem.. Im blizej do daty slubu tym wiecej nasuwa sie tematow na ten temat no a TZ coraz czesciej narzeka ze ja ciagle o tym gadam i tylko o tym.. Ja rozumiem ze kobiety bardziej przezywaja niektore sprawy ale tu chodzi o nasz slub i czasem mi naprawde smutno jak mi tak mowi
Stary 2008-05-24, 14:15   #3223
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stachowiak_a Pokaż wiadomość

Ja juz jakis czas temu mialam dwa koszmary pod rzad a w dodatku po jednym szybko wstałam, goraca i spocona i myslalam ze to jest naprawde heh ale nie usmialam z samej siebie

Dziewczyny.. powiedzcie mi czy to tylko ja mam taki problem.. Im blizej do daty slubu tym wiecej nasuwa sie tematow na ten temat no a TZ coraz czesciej narzeka ze ja ciagle o tym gadam i tylko o tym.. Ja rozumiem ze kobiety bardziej przezywaja niektore sprawy ale tu chodzi o nasz slub i czasem mi naprawde smutno jak mi tak mowi
Mogę Cię zapewnić, że nie tylko Ty masz taki problem. Mój TŻ jak tylko słyszy słowa "ślub" lub "wesele" to reaguje alergicznie. Ale jakoś udaje mi się mu przetłumaczyć, że to jest ważne żeby o tym rozmawiać, bo samo nic się nie zrobi

Stary 2008-05-24, 14:38   #3224
annakacka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka

CO do sprawy z bizuteria z bursztynow.To jestem za dosc zwisajacymi kolczykami i jakas bransoletka a na szyje w naprawde ewentualnosci jakas kropelka bursztynu na dluzszym lancuszku...

Druga rzecz Anna20061 hejka... Wpadam na twoje rzyczenie.Witaj wsrod PM2008
i odrazu sie tlumacz dlaczego akurat ten sam dzien co ja hmmm slucham wytlumaczen....

Trzecia rzecz dziewczynki ja juz sie uspokoilam i mam gdzies szanowana pania ...Ja jestem jaka jestem i nich nikt niestara sie tego zmienic...

Buziaczki kochane jestem dzisiaj padnieta.Wysprzatalam cala chaupe i teraz jeszce pieczarkowa gotuje...potem poczytam co tu skrobiecie.
annakacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 14:45   #3225
dzasta110
Wtajemniczenie

buziaki kochanieńkie

byłam dziś na naszej sali, w celu "oglądniecia" bo po remoncie jest sala sama w sobie jest super, ale to co dzisiejsi weselnicy z niej zrobili to porażka, przerasta ludzkie pojęcie... za chwilkę wkleję zdjęcia to same zobaczycie o co mi chodzi

widzę, że mamy konflikt i tak bywa, ile ludzi tyle charakterków

witam nowe PM2008

edit: zdjęcia poniżej, i co sądzicie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SS851260.JPG (90,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS851262.JPG (94,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS851268.JPG (94,9 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS851270.JPG (102,1 KB, 47 załadowań)

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2008-05-24 o 16:26
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 14:47   #3226
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annakacka Pokaż wiadomość
CO do sprawy z bizuteria z bursztynow.To jestem za dosc zwisajacymi kolczykami i jakas bransoletka a na szyje w naprawde ewentualnosci jakas kropelka bursztynu na dluzszym lancuszku...

Druga rzecz Anna20061 hejka... Wpadam na twoje rzyczenie.Witaj wsrod PM2008
i odrazu sie tlumacz dlaczego akurat ten sam dzien co ja hmmm slucham wytlumaczen....

Trzecia rzecz dziewczynki ja juz sie uspokoilam i mam gdzies szanowana pania ...Ja jestem jaka jestem i nich nikt niestara sie tego zmienic...

Buziaczki kochane jestem dzisiaj padnieta.Wysprzatalam cala chaupe i teraz jeszce pieczarkowa gotuje...potem poczytam co tu skrobiecie.
No Aniu jak dobrze że wróciłaś Już się bałam że naprawdę chcesz nam zwiać

Stary 2008-05-24, 14:51   #3227
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny do kolejnej części brakuje niecałe 2 000 postów, raczej nie damy rady .
kto nie da rady>???????damy radeMartus jak se zacznie juz faktycznie nasz sezon to wtedy dopiero bedzie sie dzialo....
Cytat:
Dziewczeta moje kochane.Przepraszam ze swoje zdanie na inny temat wyglosilam na forum ale wiadoma jaka osoba bardzo urazila minie na prv i to ona pierwsza zaczela...Ja juz niewytrzymalam i wyciagnelam to na ogol forum...Prosze o wybaczenie i juz sie z ta zmywam.Wole to zostawic dla kobiety o bardzo madrej i orograficznej wymowie ktora niepopelania bledow i wypowiada sie prawidlowo...Hej laski fajnie z wami tu bylo ale jakos niemam ochoty na spory z kims wyrafinowanym bo jest prosta baba z wloch...
to moze tak:w wasze sprawy sie nie wtracam.ale lepiej zalatwcie je miedzy soba i dajcie sobie raczke na zgodea terazjesli chodzi o bledy...........pewnie bede tego zalowac ale co mi tam......ja jestem nauczycielka jezyka polskiego a sama robie bledy..jak za pewne zauwazylyscie nie zaczynam zdan od duzych liter czasem robie literowki..bo ja w szkole bede nauczycellka a tu jestem soba.....potrzeba mi takiego czegos gdzie moge odreagowac....a twoje bledy Aniu sa wyywolane pewnie tym ze nie jestes w kraju i czyesciej sie poslugujesz jezykiem wloskim prawda?
no a teraz nie smaic sie z mojego przyznania sie czego ucze ok?
a ja dzis mam co miesieczna przypadlosc i boli jak cholera....
dzis dostalam meila od kuzynki ktorej brat zawiozl jej zaproszenie bo jego juz osobiscie zapraszalismy i tak strasznie mi dziekowala mowie wamaz mi milo bylo...
a do TZ dzwonil kuzyn z Francji aby go powiadomic ze bedzie w niedziele i czeka na nas i na zaproszenie....ciesze sie ogormne....
a ja dzis znowu z hydrocortisonem na buzi ale juz wykrylam winowajceto taki peeling do buzi z AA...a krtem tez mam z tej serii...nie rozumie.
a dziekuje wam za mile komentraze odnosnie pracypodstawowkowyc h dzieciaczkow nie boje sie ale ci z gimnazjum...hmmmm....al e sa sposoby na takich gagatkow...ale dziewczynki bede uczyc na wsi ale takiej duzeja na wsi dzieci sa z reguly spokojniejsze i tego sie bede tzrymac....
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 14:58   #3228
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
kto nie da rady>???????damy radeMartus jak se zacznie juz faktycznie nasz sezon to wtedy dopiero bedzie sie dzialo....

to moze tak:w wasze sprawy sie nie wtracam.ale lepiej zalatwcie je miedzy soba i dajcie sobie raczke na zgodea terazjesli chodzi o bledy...........pewnie bede tego zalowac ale co mi tam......ja jestem nauczycielka jezyka polskiego a sama robie bledy..jak za pewne zauwazylyscie nie zaczynam zdan od duzych liter czasem robie literowki..bo ja w szkole bede nauczycellka a tu jestem soba.....potrzeba mi takiego czegos gdzie moge odreagowac....a twoje bledy Aniu sa wyywolane pewnie tym ze nie jestes w kraju i czyesciej sie poslugujesz jezykiem wloskim prawda?
no a teraz nie smaic sie z mojego przyznania sie czego ucze ok?
a ja dzis mam co miesieczna przypadlosc i boli jak cholera....
dzis dostalam meila od kuzynki ktorej brat zawiozl jej zaproszenie bo jego juz osobiscie zapraszalismy i tak strasznie mi dziekowala mowie wamaz mi milo bylo...
a do TZ dzwonil kuzyn z Francji aby go powiadomic ze bedzie w niedziele i czeka na nas i na zaproszenie....ciesze sie ogormne....
a ja dzis znowu z hydrocortisonem na buzi ale juz wykrylam winowajceto taki peeling do buzi z AA...a krtem tez mam z tej serii...nie rozumie.
a dziekuje wam za mile komentraze odnosnie pracypodstawowkowyc h dzieciaczkow nie boje sie ale ci z gimnazjum...hmmmm....al e sa sposoby na takich gagatkow...ale dziewczynki bede uczyc na wsi ale takiej duzeja na wsi dzieci sa z reguly spokojniejsze i tego sie bede tzrymac....
To fajnie że rodzinka tak reaguje, miłe
A z dzieciakami dasz sobie na pewno radę! Trzeba pamiętać tylko o jednej zasadzie- być wobec nich w porządku, ale nie dać sobie wejść na głowę! Pewnie już wkrótce będziesz "ich najukochańszą panią od języka polskiego"

A wiem co mówię, bo ja też na nauczyciela się kształciłam, co prawda nie języka polskiego a angielskiego. W szkole państwowej nie uczę, ale mam już 3 lata praktyki w nauczaniu w szkole prywatnej i udzielaniu korepetycji

A jak zaczną dokuczać, to ja na praktykach stosowałam zasadę: uspokoić i zająć czymś największego rozrabiakę i od razu ma się spokój

Stary 2008-05-24, 15:20   #3229
Taverney
Zakorzenienie

dzasta, bardzo ładna, ciekawa sala
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-24, 15:29   #3230
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
buziaki kochanieńkie

byłam dziś na naszej sali, w celu "oglądniecia" bo po remoncie jest sala sama w sobie jest super, ale to co dzisiejsi weselnicy z niej zrobili to porażka, przerasta ludzkie pojęcie... za chwilkę wkleję zdjęcia to same zobaczycie o co mi chodzi

widzę, że mamy konflikt i tak bywa, ile ludzi tyle charaktrków

witam nowe PM2008

Sala rzeczywiście śliczna, a jaki parkiet ogromniasty Będziecie mieli gdzie szaleć

Ale dekoracjom balonowym mówię stanowcze NIE!

EDIT:
Dziewczynki pomocy!!!! Nie mam czasu wertować całego wizażu, a potrzebuję przykładowe teksty do zaproszeń. Miałam tego pełno na komputerze ale mi gdzieś poznikało Pomóżcie proszę!

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2008-05-24 o 15:51 Powód: dopisek
Stary 2008-05-24, 16:33   #3231
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
dzasta, bardzo ładna, ciekawa sala
dziękuję

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Sala rzeczywiście śliczna, a jaki parkiet ogromniasty Będziecie mieli gdzie szaleć

Ale dekoracjom balonowym mówię stanowcze NIE!
sala rzeczywiście spora, maks 150 osób
to co "oni" zrobili z tymi balonami to bleee...
oczywiście rozumiem, że nie każdemu się podobają balony
ja tak ogólnie nie mam nic przeciwko balonom, ale dekoracje z nich musi zrobić ktoś kto zna się na rzeczy sama będę miała balonowe wesele, doszłam do wniosku, że najlepszymi kolorami do tej sali będzie złoto i biel (kolorki takie perłowe, metaliczne) co Wy na to??

Stary 2008-05-24, 16:34   #3232
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki pomocy!!!! Nie mam czasu wertować całego wizażu, a potrzebuję przykładowe teksty do zaproszeń. Miałam tego pełno na komputerze ale mi gdzieś poznikało Pomóżcie proszę!
Zapraszam do tego wątku:
ZAPROSZENIA - propozycje tekstów na zaproszenia i zawiadomienia <klik
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 17:29   #3233
annakacka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka

dzasta110 masz przesliczna sale.I z tymi balonami to bedzie dobry pomysl...Te faktycznie sa tak byle jak ulozone a jak beda w takie pozwijane paseczki to beda fajnie wygladac...Gratulacje...
annakacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 17:53   #3234
agunia82
Zakorzenienie

Taverney dzięki śliczne

dzasta oczywiście jeśli ktoś potrafi zrobić naprawdę ładne dekoracje z balonów, to czemu nie? Ale moim zdaniem, żeby to nie wyszło kiczowato to musi to robić osoba naprawdę dobra, z wyczuciem stylu i dobrego smaku.
Dobór kolorów myślę że niezły Ale i tak poradź się jeszcze dekoratorki najlepiej

Stary 2008-05-24, 18:07   #3235
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynki z 27.09 bardzo mi miło, że bierzecie ślub w moje urodziny
Zawsze wiedziałam, że to ładna data
My też to wiemy

Cytat:
Napisane przez stachowiak_a Pokaż wiadomość

Kiedyś już padły te słowa że to właśnie forum pomaga odciążyć naszych bliskich od ciągłego ślubnego gadania

Cytat:

Hmmm balonowo..... Ja nei przepadam...
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 18:31   #3236
Milibili
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
tak to ja to nasza fotografka z ktora bedziemy mieli sesje plener , ale wiecie strasznie sie ciesze bo to moja dobra znajoma z ktora robilamm zdjecia jak bylam mloda
Jestem pod wrażeniem Wyglądasz pięknie... Przypominasz mi pewną piosenkarkę, tylko jakoś wypadło mi jej nazwisko...

Cytat:
Kupiłam w KDT, Kupieckie Domy Towarowe w Warszawie, ale to firma Kinga, więc pewnie ma swoje jakieś sklepy jasiek jaśkowi nierówny

www.kinga.com.pl
Piękne mają te staniki na stronie, ale niestety poza moim zasięgiem większość tylko do D...

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Ale żeście naskrobały, ledwo przebrnęłam przez wszystkie posty

Ja też byłam dzisiaj na spacerze - przyleciała nasza znajoma z Portugalii i jeden dzień u nas spędziła, wiec oprowadzaliśmy ją po Warszawie. Tak mnie mój kręgosłup rozbolał, że myslałam że się z bólu wścieknę wiec pojechałam na zastrzyk witaminowo-przeciwbólowy - owszem plecy mnie nie bola ale za to pół pośladka po tym zastrzyku .....

Dobra teraz wklejam biżuterię jaką wyszperałam - wpadłam na genialny pomysł że do mojej sukni super będzie pasował .... bursztyn. Wklejam zdjęcia dwóch kompletów z białego bursztynu i z tego ciemniejszego. Doradźcie która biżuteria bardziej będzie pasowała do tej sukni.
No i nareszcie znalazłam suuuuper wiązankę ze strelicji (nikt dotychczas nie robił ślubnych wiązanek z tych kwiatów) i tak jak przypuszczałam wyglada REWELACYJNIE !!!
Oj szanować się powinnaś a nie na spacery latać
Super pomysł z bursztynem ale tak jak zauważyła Monai lepszy byłby ciemniejszy.

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość

Stwierdziłam nawet, że sama spróbuje zrobić sobie biżuterię. Najwyżej, jak mi sie nie uda, to coś kupie. Jestem na etapie projektowania i wybierania kamieni. Jak cos mi się uda stworzyć, to sie pochwalę.
Zazdroszczę talentów manualnych Jak coś stworzysz koniecznie się pochwal!

Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość

Znow koszmar slubny! Snilo mi sie, ze mama przywiozla mi do domu suknie na pierwsze przymierzenie i okazalo sie ze jest idealna. No wiec mama stwierdzila - Nie ma co czekac dzis slub robimy, a wesele 15.08.Dzwonic do wszystkich gosci! Dzwonie do Rafala, mowie mu, zbieraj sie po dzis mamy slub zmiana planow. Oczywiscie w domu sajgon wszyscy biegaja ja w kevin sam w domu moj brat wyszedl spod pryszinica i nie wylaczy wody. Lala sie ciagle. Ja co chwile biegalam do WC bo chcialo mi sie sikac, a wiazalo sie z tym troche zamieszania (suknia!!!) Tuz przed wyjsciem choc baaardzo mi sie chcialo - wysikac sie nie moglam!!!!!!!!!!!!! Masakra. Powiedzialam trudno - wytrzymam msze. Zajezdzamy pod kosciol, wszedzie goscie, a tu nagle z zza rogu wylania sie inna PM ze swoimi goscmi i mowi, ze wlasnie ona teraz ma slub!!!!!!!!!!!!!!!!! No to ja do mamy: Trudno, wracamy wszsytko odwolane. Nagle podjezdza moj TZ, wysiada z dzinsach i jakiejs koszuli i pyta: CO JEST GRANE? O CO CHODZI?! no sluchajcie jak w jakims durnym filmie!!!!!!!!!!!!!
Zawału mozna w czasie snu dostac
Niesamowity sen ... Na szczęście tylko sen Skąd w naszych głowach takie pomysły...

Witamy Belunia Anna

Dziewczyny teraz ja wypowiem się co do tego dziwnego konfliktu... To forum, każdy może wygłaszać swoje opinie , byle w kulturalny sposób. Jakoś jak czytałam wiadomości które spowodowały ten konflikt to nie mogę wyjść ze zdziwienia. W wiadomości od kasienki nie było nic takiego co mogłoby wywołać taką żywą reakcje annakacka. Potem dowiadujemy się , że było jakieś obrażanie na PW... Nagłe pojawienie się koleżanki która od wejścia zauważa konflikt ( nic nie sugeruje oczywiście- tylko zauważam fakt) Dosłownie nie poznaje tego forum. To wątek PM2008 doradzamy, wspieramy się a nie wyładowujemy frustracje i urządzamy osobiste nagonki...

Dlatego proszę dziewczyny, skończcie ten spór. Jeśli sobie nie odpowiadacie to nie odpisujcie na wiadomości tej drugiej i tyle.

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 18:50   #3237
kina2807
Zakorzenienie

Dzasta sliczna masz sale

dziewczyny, a my jutro idziemy zamowic obraczki , juz sie nie moge doczekac , przy okazji zajde tez do optyka, zeby umowic sie na badanie i dobranie soczewek, bo w dniu slubu nie chce makijazu zaslaniac okularami

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 19:41   #3238
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
dzasta110 masz przesliczna sale.I z tymi balonami to bedzie dobry pomysl...Te faktycznie sa tak byle jak ulozone a jak beda w takie pozwijane paseczki to beda fajnie wygladac...Gratulacje...
dziękuję...
na tych zdjęciach to jest zbieranina balonów chyba z 10 wesel, bo kolory różne różniaste i jeszcze taki nieład

Cytat:
dzasta oczywiście jeśli ktoś potrafi zrobić naprawdę ładne dekoracje z balonów, to czemu nie? Ale moim zdaniem, żeby to nie wyszło kiczowato to musi to robić osoba naprawdę dobra, z wyczuciem stylu i dobrego smaku.
Dobór kolorów myślę że niezły Ale i tak poradź się jeszcze dekoratorki najlepiej
wyczucie smaku i dobry gust jest najważniejsze

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Hmmm balonowo..... Ja nei przepadam...
ja lubię, ale jak jest ładnie zrobione... u nas ceny takich "materiałowych" i "kwiatowych" dekoracji są wyrwane chyba z kosmosu - OD 2000 zł, więc zostały mi balony

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Dzasta sliczna masz sale

dziewczyny, a my jutro idziemy zamowic obraczki , juz sie nie moge doczekac , przy okazji zajde tez do optyka, zeby umowic sie na badanie i dobranie soczewek, bo w dniu slubu nie chce makijazu zaslaniac okularami
dzięki

hmmm... soczewki, cały czas nad nimi dumam, bo też okularnica ze mnie

Stary 2008-05-24, 19:48   #3239
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm... soczewki, cały czas nad nimi dumam, bo też okularnica ze mnie
ja na pewno soczewki kupie, bo w okularach z czarnymi oprawkaimi i do tego szklami, ktore sciemniaja sie od slonca moglabym wygladac conajmniej dziewnie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 19:53   #3240
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
ja na pewno soczewki kupie, bo w okularach z czarnymi oprawkaimi i do tego szklami, ktore sciemniaja sie od slonca moglabym wygladac conajmniej dziewnie
a ja mam oprawki takie ciemny róż-bordo, dosyć duże szkła mam normalne bez foto...coś tam (zapomniałam jak to się nazywa)
soczewek nigdy nie miałam i dlatego się zastanawiam, ale z drugiej strony ludzie są przyzwyczajeni do moich "drugich oczu" i bez okularów wyglądam dla nich "dziwnie" hmmm... i jeszcze mój TŻ mówi, żebym w okularkach była

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości