Panny Młode 2009 cz. III - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-24, 18:13   #871
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Jaguś, ja miałam dzisiaj przygodę z moim psem- rzucił się na niego pies sąsiadki, przeżyliśmy chwile grozy, bo mój Nikuś nie potrafił się obronić przed tamtą bestią, która prawie go udusiła. Mój pies to golden retriver, a więc przedstawiciel rasy, która nie jest agresywna. Nigdy nie walczył z żadnym psem... Nie mogliśmy odciągnąć tamtego psa od Nika... Straszny widok. Myśleliśmy, że nasz pies tego nie przeżyje... Koleżanka nawet wyskoczyła z okna na parterze w samych skarpetkach, żeby nam pomóc. Na szczęście nic się nie stało, ma tylko sierść wyrwaną w kilku miejscach... Tylko teraz siedzi jakiś zahukany i wystraszony...
Bo tak to jest jak sie psa samopas puszcza. Ze dwa lata temu tez przezylam niemal identyczna historie. Tylko to byl pies goscia z sasiedniego bloku. Typek podejzany, tak samo jak jego synowie. Ponoc nie raz mieli rozne sprawy (typu o kradziez czy nawet rozprowadzanie narkotykow; przynajmniej tak slyszalam). Ja swego Nukiego nigdy nie spuszczam ze smyczy, bo to wariat. Zaraz mi gdzies znika, wytarza sie w fekaliach i pozniej mam tylko same problemy. Tamten gosc ma wilczura. Moj to sredni pudel. Koles puszcza caly czas swego psa samopas, mimo, ze nie powinien. Wiedzialam po postawie tego wilczura, ze sie zaczyna czaic, czyli, ze szykuje sie do ataku. No i jego wlasciciel w tym momencie sie na cos zagapil, nie patrzac zupelnie na psa, tylko w inna strone. Wilczur rzucil sie na mego, zaczyl go gryzc. Moj chcial sie broinic, ale nie mial jak. To tego chcialm go odciagnac, ale sie nie dalo, bo wilczur dalej sie rzucal na swego. Do wlasciciela krzyczalam, zeby psa zabral a ten tylko krzyczal zeby zostawil. Nawet nie podszedl ani nic. Pare razy balam sie, ze sama moge zostac ugryziona. Nie wiedzialam, czy mam bronic psa, czy moze brac samej nogi za pas i zostawic Nukusia na pastwe losu. Po chwili takiej jadki wilczur odpuscil. Ja cala rozdygotana, Nuki tez. Powiedzialam gostkowi, wrecz sie wydarlam ze lzami w oczach i gula w gardle, ze takiego bydlaka to sie na smyczy i kagancu wyprowadza. Koles do mnie - "zamknij sie". A ja do niego, zeby sam sie zamknal. Widac, ze sie nie spodziewal, ze moglabym mu na to odpowiedziec zapytal sie "Co powiedzialas?". "To co slyszales" - odpowiedzialam. I odeszlam. A koles wyglada na takiego, ze niebalby sie kobiety uderzyc... Pozniej Nuki caly dzien pod moim lozkiem siedzial i nie wychodzil. WIdac bylo po oczach, ze sie bardzo wystraszyl calej tej sytuacji. No i pozniej z przymusu a nie z przyjemnosci ponownie wychodzil na podworko.

Tak wiec Rybulka, wspolczuje calej tej sytuacji, bo dokladnie wiem co przezyliscie oboje.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 18:19   #872
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
A i najwazniejsze zapomnialam wam sie pochwalic ze zostane ciocia !!!!!! jestem w szoku!!!!!
Gratuluje

Cytat:
Jaguś, ja miałam dzisiaj przygodę z moim psem- rzucił się na niego pies sąsiadki, przeżyliśmy chwile grozy, bo mój Nikuś nie potrafił się obronić przed tamtą bestią, która prawie go udusiła. Mój pies to golden retriver, a więc przedstawiciel rasy, która nie jest agresywna. Nigdy nie walczył z żadnym psem... Nie mogliśmy odciągnąć tamtego psa od Nika... Straszny widok. Myśleliśmy, że nasz pies tego nie przeżyje... Koleżanka nawet wyskoczyła z okna na parterze w samych skarpetkach, żeby nam pomóc. Na szczęście nic się nie stało, ma tylko sierść wyrwaną w kilku miejscach... Tylko teraz siedzi jakiś zahukany i wystraszony...
Matkoto musiało być okropnetak mi przykro, ale dobrze, że z psinką wszytsko ok, o ile może być ok po takim przeżyciu.
Mój pies to z kolei pies bez wyobraźni, chociaż jest małym kundelkiem to nie boi się nawet psów dużo większych od siebie, ostatnio wybiegł na ulice za innym psem, gdy brat zamykał furtkę. Groszek rzucił się na psa rasy husky co prawda to był jeszcze szczeniak, ale dużo większy od mojego. Brat nie wiedział jak go ma z tym psem rozdzielić, co więcej ten husky taki był przerażony, że biegał w ogół smyczy, uciekając przed moim agresorem. Mój pies chyba zwariował
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 18:21   #873
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
ojojoj biedny piesek dobrze, ze nic powaznego mu się nie stalo, ale wyobrazam sobie jaka musialas byc przerazona
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 18:23   #874
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ehh te psy... ja mam bernardyna,. jest łagodny w stosunku do ludzi, uwielbia sie bawic z dziecmi ale jak widzi obcego psa to szału dostaje....dlatego od pewnego czasu biega tylko po podworku- po prostu idac z nim na spacer boje sie ze pożre jakiegos biednego małego psinka a ja nic nie bede mogla poradzic....nawet jak kaganiec ma to moze łąpą walnąc i krzywdę zrobic....bo to bydle wielkie. ale ma to chyba we krwi bo za zadne skarby nie mozna go tego oduczyc....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 18:30   #875
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Bo tak to jest jak sie psa samopas puszcza. Ze dwa lata temu tez przezylam niemal identyczna historie. Tylko to byl pies goscia z sasiedniego bloku. Typek podejzany, tak samo jak jego synowie. Ponoc nie raz mieli rozne sprawy (typu o kradziez czy nawet rozprowadzanie narkotykow; przynajmniej tak slyszalam). Ja swego Nukiego nigdy nie spuszczam ze smyczy, bo to wariat. Zaraz mi gdzies znika, wytarza sie w fekaliach i pozniej mam tylko same problemy. Tamten gosc ma wilczura. Moj to sredni pudel. Koles puszcza caly czas swego psa samopas, mimo, ze nie powinien. Wiedzialam po postawie tego wilczura, ze sie zaczyna czaic, czyli, ze szykuje sie do ataku. No i jego wlasciciel w tym momencie sie na cos zagapil, nie patrzac zupelnie na psa, tylko w inna strone. Wilczur rzucil sie na mego, zaczyl go gryzc. Moj chcial sie broinic, ale nie mial jak. To tego chcialm go odciagnac, ale sie nie dalo, bo wilczur dalej sie rzucal na swego. Do wlasciciela krzyczalam, zeby psa zabral a ten tylko krzyczal zeby zostawil. Nawet nie podszedl ani nic. Pare razy balam sie, ze sama moge zostac ugryziona. Nie wiedzialam, czy mam bronic psa, czy moze brac samej nogi za pas i zostawic Nukusia na pastwe losu. Po chwili takiej jadki wilczur odpuscil. Ja cala rozdygotana, Nuki tez. Powiedzialam gostkowi, wrecz sie wydarlam ze lzami w oczach i gula w gardle, ze takiego bydlaka to sie na smyczy i kagancu wyprowadza. Koles do mnie - "zamknij sie". A ja do niego, zeby sam sie zamknal. Widac, ze sie nie spodziewal, ze moglabym mu na to odpowiedziec zapytal sie "Co powiedzialas?". "To co slyszales" - odpowiedzialam. I odeszlam. A koles wyglada na takiego, ze niebalby sie kobiety uderzyc... Pozniej Nuki caly dzien pod moim lozkiem siedzial i nie wychodzil. WIdac bylo po oczach, ze sie bardzo wystraszyl calej tej sytuacji. No i pozniej z przymusu a nie z przyjemnosci ponownie wychodzil na podworko.

Tak wiec Rybulka, wspolczuje calej tej sytuacji, bo dokladnie wiem co przezyliscie oboje.
matko straszne to co piszecie dziewczyny
Stary 2008-05-24, 21:08   #876
kliwia
Zakorzenienie

madzialenka Wszystkiego naj naj naj!!!!!!!
Ja mam urodzinki jutro
Weeeeknd zleciał, aż żal pomyśleć że pojutrze do pracy

A jutrzejsze urodzinki idziemy świętować u PM2008 oglądać zjęcia z wesela. Ciekawe jak wyszły.
AAAAAAAAAAAA i jeszcze super nowinę się dowiedziałam od niej. Że mi się w kościele przy klękaniu sukienka zahaczyła o krzesło i było widać moje majtki !!!!!!!!!! Jak to usłyszałam to padłam. Na szczęście chyba nie ma tego na żadnej focie u rodziny

jaga brak mi słów na jego nieodpowiedzialność. Naprawdę.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 21:14   #877
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Ja mam urodzinki jutro

A jutrzejsze urodzinki idziemy świętować u PM2008 oglądać zjęcia z wesela. Ciekawe jak wyszły.
AAAAAAAAAAAA i jeszcze super nowinę się dowiedziałam od niej. Że mi się w kościele przy klękaniu sukienka zahaczyła o krzesło i było widać moje majtki !!!!!!!!!! Jak to usłyszałam to padłam. Na szczęście chyba nie ma tego na żadnej focie u rodziny
no kochana to pobalujesz
juz dzis skladam Ci wszystkiego najlepszego

no jutro niedziela i moj kochany ma jakas niespodzianke a mnie

z tymi majtkami to smieszna sprawa moze ktos zrobil fotke :P
Stary 2008-05-24, 21:36   #878
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Ja mam urodzinki jutro

jaga brak mi słów na jego nieodpowiedzialność. Naprawdę.
to ja też życzę wszystkiego najlepszego już z wyprzedzeniem
Stary 2008-05-24, 21:54   #879
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no cudne cudne

a co do lekcji konnych to jak bedziesz szla to napisz do mnie dam ci kilka rad zebys co nieco wiedziala
napewno napisze

Cytat:
Spoko, faceta mamy innego, chyba, że to nie z TŻem byłaś w Egipcie Faktem jest, że ta metoda działa
.
haha nie no zartuje ale usmialam sie z tego

Cytat:
Napisane przez tygrysica_1 Pokaż wiadomość
ja wlasnie dostalam od mojego fotografa wiadomosc ze uaktualniol swoja strone i jestem coraz bardziej zachwycona ze go wzieliscmy juz poprzednie fotki mi sie podobaly a teraz te poprostu zabijaja patrzcie http://www.art-mayo.com/
kobietki wiecie moze czy ten fotograf dojezdza do WarszawY??
No chyba ,ze macie godnego polecenia fotografa z WArszawy??[/quote]
mysle ze tak ale za dojazd niezle zaplacisz.. moze tak jak pisaly dziewczyny lepiej poszukaj czegos blizej ciebie i jak nic nieznajdziesz dopiero napisz tam..

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
czesc kochane. znowu nie mam kiedy was nadrobic. ech.. czas tak szybko leci a ja nic nie robie. no normalnie nie wiem kiedy to zlatuje wszytsko

a dzis od 6.20 jestem juz starsza hehe
sto lat.. duzo milosc zdrowia i spelnienia marzen..

jaga ale tyy masz z nim przeboje.. ubilabym...

Cytat:
no ja to bym mu chyba ta reklamowke na glowe zalozyla ze zlosci. Ucaluj pieska ode mnie

no to wszystkiego co najlepsze kochana i pieknego slubu jaki sobie wymarzylas i oczywiscie zebys w zyciu miala z gorki a nie pod gorke

Martucha fotograf zajefajny tylko pozazdroscic nie dziwie sie ze jestes zadowolona

A i najwazniejsze zapomnialam wam sie pochwalic ze zostane ciocia !!!!!! jestem w szoku!!!!!
gratuluje bycia ciocia;D
Cytat:
Tak z psem jest w porzadku.

TZ dzis po przyjsciu z pracy wreczyl mi bukiet roz...
czyzby poczul sie winny?

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ech chyba masz cięzkie życie z tym swoim TŻ
oo tak to prawda...

Cytat:
Ja mam urodzinki jutro
wiem ze mas zjutro dostalam przypomnienie na naszej klasie

Cytat:
to ja też życzę wszystkiego najlepszego już z wyprzedzeniem
i ja tez;d

a dzis moja przyjaciolka sie mnie zapytala czy 16 sierpnia tego roku bede czynic honory bycia swiadkiem na jej slubie tak mi sie slodko zrobilo.. szczegolnie ze sie nidespodziewalam...
Stary 2008-05-24, 21:59   #880
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a dzis moja przyjaciolka sie mnie zapytala czy 16 sierpnia tego roku bede czynic honory bycia swiadkiem na jej slubie tak mi sie slodko zrobilo.. szczegolnie ze sie nidespodziewalam...
o to faktycznie miło Ja nigdy jeszcze świadkiem nie byłam...
Stary 2008-05-24, 21:59   #881
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

witam kochane panny młode
Na początku dzięki za wszystkie zaproszenia na nk

Samba, najważniejsze jest szczerze pogadać, może Twój TZ się nie domyśla, może myśli, że Ty właśnie tak chcesz. Faceci to bardzo mało domyślne stworzenia. Do nich to tylko wprost.
U nas kwestia pieniędzy jest niemal małżeńska. Ja mam pieniądze to płacę (choć z reguły nie mam ). Ostatnio jak bylismy w teatrze, on zapłacił za pizze wcześniej, ja później za kawe i ciastka i jakos sie tak dzielimy. Chociaz uwazam, ze kwestia pieniedzy jest bardzo drazliwa.

Wczoraj bylismy na naszej sali. Rozmawialismy z pania kierowniczka. I jestem bardzo zadowolona.

A poza tym tak w sekrecie Wam powiem, przez wakacje prawdopodobnie bedziemy mieszkac z TZ razem Co prawda nie sami, tylko ze współlokatorami. Ale na razie cii (będziemy mieć wspólne łóżko i razem będziemy się budzić w naszym wspólnym pokoiku) - to tak na początek

Wszystkim jubilatkom skladam serdeczne zyczenia:zdrowia, szczescia i milosci i tego co same sobie byscie zyczyly

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 22:10   #882
jaga_2001
Zakorzenienie

Kliwia, zdrowka, szczescia, pomyslnosci i wszystkiego czego zapragniesz.

Martucha, mam nadzieje, ze poczul. A tak poza tym to super zdjecia. Super wybor. Ja tez bym sie na tego fotografa zdecydowala.

Scio, trzymam kciuki za marzenie.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 22:11   #883
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
napewno napisze

super byc swiadokowa choc nigdy nie bylam

Cytat:
o to faktycznie miło Ja nigdy jeszcze świadkiem nie byłam...
ja tak samo

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Wczoraj bylismy na naszej sali. Rozmawialismy z pania kierowniczka. I jestem bardzo zadowolona.

A poza tym tak w sekrecie Wam powiem, przez wakacje prawdopodobnie bedziemy mieszkac z TZ razem Co prawda nie sami, tylko ze współlokatorami. Ale na razie cii (będziemy mieć wspólne łóżko i razem będziemy się budzić w naszym wspólnym pokoiku) - to tak na początek
super co do sali

a co do mieszkania razem to zazdroszcze jak nie wiem...ja tez bym chciala mieszkac z moim ale to nie realne niestety
Stary 2008-05-24, 22:15   #884
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

kurcze ja tez nie mogę sie doczekac mieszkania z TŻ, ślubu i w ogóle...
Stary 2008-05-24, 22:19   #885
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Kliwia, zdrowka, szczescia, pomyslnosci i wszystkiego czego zapragniesz.

Martucha, mam nadzieje, ze poczul. A tak poza tym to super zdjecia. Super wybor. Ja tez bym sie na tego fotografa zdecydowala.

Scio, trzymam kciuki za marzenie.
ziekuje za cieple slowa
wogole wszytkim wam dziekuje za opinie na temat fotografa

Cytat:
super byc swiadokowa choc nigdy nie bylam

a co do mieszkania razem to zazdroszcze jak nie wiem...ja tez bym chciala mieszkac z moim ale to nie realne niestety
ja tez niebylam dlatego sie bardzo ciesze...
ja tez strippi narazie nie mam szan.. moze od przyszlego roku..
Stary 2008-05-24, 22:30   #886
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Ja rowniez zycze wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek a z ta kiecka to na prawde szok przynajmniej zostalas zapamietana

Cytat:
super

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Na początku dzięki za wszystkie zaproszenia na nk

Samba, najważniejsze jest szczerze pogadać, może Twój TZ się nie domyśla, może myśli, że Ty właśnie tak chcesz. Faceci to bardzo mało domyślne stworzenia. Do nich to tylko wprost.
U nas kwestia pieniędzy jest niemal małżeńska. Ja mam pieniądze to płacę (choć z reguły nie mam ). Ostatnio jak bylismy w teatrze, on zapłacił za pizze wcześniej, ja później za kawe i ciastka i jakos sie tak dzielimy. Chociaz uwazam, ze kwestia pieniedzy jest bardzo drazliwa.

Wszystkim jubilatkom skladam serdeczne zyczenia:zdrowia, szczescia i milosci i tego co same sobie byscie zyczyly
no wiem wiem faceci sa bardzo ograniczeni w niektorych kwestiach W sumie jakby sie tak glebiej zastanowic to chyba nie jest tak zle jak to wczoraj przedstawilam - chodzi mi o codzienne sytuacje typu wyjscie gdzies czy cos - czasem on cos kupuje, czasem ja i zasadniczo dla mnie to jest ok, tylko czasami moj Tż ma wyskoki typu nie mam drobnych, albo mam kase ale na koncie i wtedy mam ochote go utluc Wczoraj poprostu bylam wkurzona o to cale wesele, ze mam dac tyle samo kasy co jego ojciec i jego siostra i on, ktorzy zarabiaja. Poza tym to jest ich rodzina, ich kuzynka, nie znam jej i na zaproszeniu figuruje jako "osoba towarzyszaca", jakby Tż szedl ze mna i z moja rodzinka na wesele do mojej rodziny to na pewno nie chcialabym od niego kasy na prezent, no ale glupio mi bylo nie zapytac w ogole o kwestie prezentu (bo moj tz jak to chlop nic nie gada) i isc sobie jakby nigdy nic. Chociaz moze tak wlasnie powinnam zrobic??

Zazdroszcze tego wspolnego mieszkanka Tez wlasnie sie cieszylam ze jak pojedziemy do anglii to bedziemy mieli okazje razem pomieszkac i sie troche lepiej poznamy od strony mieszkania ze soba itd - ja bym bardzo chciala zobaczyc jak to bedzie

edit: zapomnialam dopisac ze raczej nie pojedziemy i z tego powodu mi smutno
Stary 2008-05-24, 23:47   #887
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
kurcze ja tez nie mogę sie doczekac mieszkania z TŻ, ślubu i w ogóle...
no ja tak samo...ehhh

Cytat:
ja tez niebylam dlatego sie bardzo ciesze...
ja tez strippi narazie nie mam szan.. moze od przyszlego roku..
no dobra dobra

http://allegro.pl/item367470995_welo...ny_nowosc.html ladne welony sprzedaja i tanio
Stary 2008-05-25, 09:14   #888
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam kochane i każdej z osobna bardzo dziekuję za zyczenia

Kliwia wszytskiego naj, naj . i aby czas do slubu zleciał w mgnieniu oko, a po slubie był czasem jak najbardziej miziankowym
Cytat:
Tak z psem jest w porzadku.

TZ dzis po przyjsciu z pracy wreczyl mi bukiet roz...
oo to super ze z rózami
Cytat:
no bo zasluzylas na przeprosiny i twoj piesek tez i powinien tez kupic duza kosc dla pieseczka
no własnie piesek tez powinien cos dostac

a mój narzeczony wczoraj kolejny raz pochwalił mój "talent" kulinarny ach jak miło sie kobiecie robi jak dostanie taki komplement

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 09:20   #889
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

czesc spioszki siadam do poprawiania mojego mgr - znow ;/ moja promotorka jest nienormalna ;/ oddalam jej ostatnio moja prace, potem lazilam za nia 2 tygodnie az mi odda i oddala w koncu, tzn zostawila w dziekanacie - nie widzialam sie z nia. Oczywiscie w pracy nie poprawila mi ani jednego slowa - widac jak uwaznie przeczytala za to napisala mi wiecej o tym i o tym i o tym kuzwa kobite chyba powalilo i tak mam duzo o tym, a moja pierwsza koncepcja pracy ustalona z wczesniejszym promotorem w ogole czegos takiego nie uwzgledniala poza tym moja praca juz teraz ma 150 stron (gorne maksimum) a ja pisze magistra a nie doktorat ;/ i z tego powodu jestem wkurzona bo juz nie wiem co mam jej tam napisac zeby to zaakceptowala wreszcie ;/ w ogole nawet tych 150 stron jej sie nie chce przeczytac to po co jej wiecej? no ale zanim siade do moich tortur to pierwsze oczywiscie musialam zerknac tu
Stary 2008-05-25, 09:27   #890
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

oj współczuje. nasza promotorka ma kompletnie inny styl pracy z magistrantami. hehe sprawdza tylko raz tylko czy to dobre to nie wiem

Stary 2008-05-25, 09:31   #891
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

ces kochane
moj kochany ma dzis dla mnie niespodzianke....wiecej o 15:00 sie dowiem ciekawe co to...
Stary 2008-05-25, 09:34   #892
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ces kochane
moj kochany ma dzis dla mnie niespodzianke....wiecej o 15:00 sie dowiem ciekawe co to...
ooo to super i oczywiscie nam opowiesz, bo my tez ciekawe jestesmy

Stary 2008-05-25, 09:43   #893
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
ooo to super i oczywiscie nam opowiesz, bo my tez ciekawe jestesmy
no opowiem opowiem
ciekawe co to jest
Stary 2008-05-25, 09:46   #894
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
no opowiem opowiem
ciekawe co to jest
a nie domyslasz sie??

Stary 2008-05-25, 09:50   #895
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
oj współczuje. nasza promotorka ma kompletnie inny styl pracy z magistrantami. hehe sprawdza tylko raz tylko czy to dobre to nie wiem
moja w ogole tego nie sprawdza tzn nie czyta tego, moze przeglada - spis tresci i na tej podstawie jest ciagle czegos za malo ostatnio dalam jej ta prace bez spisu tresci to punkt pierwszy jej adnotacji do mnie: brak spisu tresci , a drugi: ze za malo o czyms tam. Problem tylko w tym ze ona jest specjalista od j. polskiego a ja studiuje chorwacki i jak jej zapytasz czego ona wlasciwie od Ciebie chce to dostaniesz wykaz niezbednych ksiazek do jezyka polskiego, ktore masz odniesc do tematu - dla mnie to absurd i bezsens totalny. Teraz te rzeczy co mam jej dopisywac, wedlug mnie w ogole nie sa na temat, poza tym za bardzo sie na tym nie znam, a ze ona tego nie sprawdzi to nie wiem czy to co juz napisalam to nie sa same bzdury. No ale zmienilam jej marginesy zeby miala troche wiecej (bo wczesniej mialam normalne) i zamierzam oddac dokladnie to samo bo ja juz nie wiem co mam tam dopisac tylko boje sie ze ona zas mi to odda ze za malo i tak w kolko ;/

Cytat:
ces kochane
ale super
Stary 2008-05-25, 09:52   #896
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

samba to ja nie wiem c wam za promotora dali, skoro sie nie zna na pracy tak naprawde. szkoda, ze wam zmienili z tego wczesniejszego. ale pzynajmiej na obronie cie moze nie bedzie męczyła, bo sie w temacie nie bedzie znała

Stary 2008-05-25, 10:03   #897
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
samba to ja nie wiem c wam za promotora dali, skoro sie nie zna na pracy tak naprawde. szkoda, ze wam zmienili z tego wczesniejszego. ale pzynajmiej na obronie cie moze nie bedzie męczyła, bo sie w temacie nie bedzie znała
tez sie wlasnie zastanawiam ;/ wiem tylko ze u tamtego wczesniejszego to juz bym dawno mogla sie bronic, a tak to nie wiem czy w ogole kiedys ta obrona bedzie skoro ona stale chce wiecej, a ja juz nie wiem co mam jej tam napisac ;/ A na obronie, no coz ja juz wolalabym zeby mnie pytali z pracy, bo ona jak sie nie zna na tym o czym pisze to jeszcze Bog wie jakie pytanie mi wymysli ze swojej dziedziny o ktorej ja nie mam pojecia no ale na razie to sen z oczu mi spedza, jak to zrobic by to zaakceptowala
Stary 2008-05-25, 10:36   #898
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
a nie domyslasz sie??
no wlasnie niee....ale powiedzial ze to bedzie super dzien dla nas

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

ale super
noo ja ciagle mysle co to takiego
Stary 2008-05-25, 10:44   #899
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie niee....ale powiedzial ze to bedzie super dzien dla nas

noo ja ciagle mysle co to takiego
moze jakies koniki?? albo romantyczna kolacja
Stary 2008-05-25, 10:58   #900
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Tez nie moge sie doczekac tego wspolnego mieszkania, co prawda na razie bedziemy mieli tylko pokoj do wlasnej dyspozycji, a kuchnie i lazienke wspolna z 2 inymi ludziami

Ale wydaje mi sie ze na poczatek wystarczy. Metoda malych kroczkow. Jak juz sie zaaklimatyzujemy, to pomyslimy o czyms samodzielnym. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze.

Samba z tym promotorem to faktyczni jakies hocki klocki. Ja obecnie jestem na etapie zastanawiania sie do kogo isc na seminarium i z czego pisac mgr. raczej nie z literaturoznawstwa, bardziej z jezyka. Najchętniej to bym pisala z gramatyki historycznerj, ale niestety mialabym do wyboru dwie babki, ktore sa beznadziejne, lubia sobie upodlac ludzi.
Ale Ty na pewno sobie poradzisz i nie dlugo na wizazu bedziemy miały wirtualną imprezkę z okazji Twojego mgr

Ja sobie dziś trochę choruję, TZ gotuje rosół u siebie, uczyć mi się nie chcę. Chyba wybiorę się do niego na rosołek

strippi fajnie Ci, na pewno TZ wymysli cos fajnego.

Milej niedzieli

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości