Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II . - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-24, 17:49   #1921
plameczka
Wtajemniczenie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Ja wpadlam tylko sie przywitac. Nie mam o czym pisac tak zle jest Nie chce do tego wracac. Mam nadzieje ze kolejny dzien bedzie lepszy.
Co sie stalo?

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Ah, pytałaś i pominęłam
po tym wczorajszym incydencie momentalnie go straciłam i nie wiem dlaczego. Ale później odzyskałam, może nie cały, ale chociaż jego część ^^.

Dobrze, juz chociaz czesc apetytu wrocila

Nie, nie zostaniesz zlinczowana . Ja nie mam wyrzutów, szczerze mówiąc. Ale jest mi głupio, bo rodzice mi ufają, a ja tak ich "wystawiam", no cóż. Postaracie sięę ;> heh, czyli prędzej czy później i tak będę musiała zacząc jeść drugie śniadnia w szkole ^^ (w domu gdy jestem- jem, ale to nie są wtedy kanapki- czyli to co w szkole. boję się masła i serka żółtego w dużych ilościach, a nawet szyneczki której nie jadłam wieki i kiełbaski)
A co wtedy jesz? Nie mozesz zabierac tego do szkoly?

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 17:56   #1922
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez plameczka Pokaż wiadomość
A co wtedy jesz? Nie mozesz zabierac tego do szkoly?
Różnie, naprawdę. Dziś np. była to oponka z lukrem. A co do zabierania do szkoły..ja nadal praktykuję, że jeśli mogę nie zjeść tego IIśn to go nie zjem. Eh.

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 18:22   #1923
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plameczka Pokaż wiadomość
No i dobrze mowilam-nie jestes gruba, w zadnym wypadku, a gadaj sobie co chcesz, ja i tak swoje wiem, bo widzialam To fakt, masz kobieca figure, kraglosci i te piersi.. takie fajne Ładnie tak wygladasz i jak bylas chudsza to tez ladnie wygladalas, kwestia gustu, co komu sie podoba. Mi sie podobasz w 2 wersjach, nie wiem, ktora lepsza Decyzje musisz podjac sama, zebys dobrze sie czula we wlasnym ciele. Pozdrawiam

PS. A twarz to masz przesliczna....
kobieca figura, krągłości i duze piersi-- nienawidze tego słowa krągłości, nawet nie wiesz jak mnie to dołuje
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 18:42   #1924
funky87
Zakorzenienie

Odechciewa mi się wszystkiego, ja już nie mam siły
Mam ochotę zamknąć się w pokoju i przespać to wszystko bo nie potrafię już walczyć to mnie wykańcza.... Ile razy jeszcze będę upadać i podnosić się, ile
Stary 2008-05-24, 18:44   #1925
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
Odechciewa mi się wszystkiego, ja już nie mam siły
Mam ochotę zamknąć się w pokoju i przespać to wszystko bo nie potrafię już walczyć to mnie wykańcza.... Ile razy jeszcze będę upadać i podnosić się, ile
Funky, prosze Cię powiedz, co się stało? Nie duś tego w sobie
Będzie dobrze

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 18:48   #1926
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Funkuś, ojej, co jest ?
Orzeszek- mogłabym prosić o fotki ? ewelcia48@onet.eu

Stary 2008-05-24, 18:50   #1927
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
Funky, prosze Cię powiedz, co się stało? Nie duś tego w sobie
Będzie dobrze
Hypnotic to chyba za bardzo skomplikowane, nawet nie wiem co najbardziej boli, wszystko przezywam od nowa, wszystko co najgorsze przypomina się, już z tylu spaw zdałam sobie sprawę , ale jednego nie mogę zrozumieć przepraszam nawet nie potrafię tego opisać co siedzi we mnie...

dobrze że jestem w domu bo nie wiem co by ze mną było..
jestem beznadziejna, latam co 5 sekund do lustra i oglądam się ze wszystkich stron, ubrałam spodnie które mnie obickają, wiem ze przytyłam i to jeszcze bardzie pogarsza sprawę..
Stary 2008-05-24, 18:59   #1928
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
Hypnotic to chyba za bardzo skomplikowane, nawet nie wiem co najbardziej boli, wszystko przezywam od nowa, wszystko co najgorsze przypomina się, już z tylu spaw zdałam sobie sprawę , ale jednego nie mogę zrozumieć przepraszam nawet nie potrafię tego opisać co siedzi we mnie...
Ok, rozumiem, że to twoja osobista sprawa, ale odbija się to na jedzeniu ?

Photoblog
Stary 2008-05-24, 19:06   #1929
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, rozumiem, że to twoja osobista sprawa, ale odbija się to na jedzeniu ?
Na postrzeganiu siebie i tym samym na jedzeniu, widzę się gruba, czuje że przytyłam wszystkie obawy się potęgują , przed chwilą walczyłam żeby zjeść normalną kolację i zjadłam ale zaraz potem spojrzałam na siebie w lustrze i miała ochotę iść to wszystko ;( sama wiesz..
wiemże jutro albo pojutrze będzie lepiej, ale dziś nie mam sił, najgorsze że mam widzi co się ze mną dzieje i cierpi, a ja już nie mam siły ukrywać i udawać że jest normalnie, czuje się taka beznadziejna, nie potrafię nic zrobić, nawet nie jestem w stanie nauczyć się na egzamin, który mam w pon, załamka

Hypnotic Dziękuję za wsparcie, jesteś Kochana ja muszę to przemyśleć, popłakać , przepraszam nie mam siły nawet o tym pisać
Stary 2008-05-24, 19:16   #1930
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
Na postrzeganiu siebie i tym samym na jedzeniu, widzę się gruba, czuje że przytyłam wszystkie obawy się potęgują , przed chwilą walczyłam żeby zjeść normalną kolację i zjadłam ale zaraz potem spojrzałam na siebie w lustrze i miała ochotę iść to wszystko ;( sama wiesz..
wiemże jutro albo pojutrze będzie lepiej, ale dziś nie mam sił, najgorsze że mam widzi co się ze mną dzieje i cierpi, a ja już nie mam siły ukrywać i udawać że jest normalnie, czuje się taka beznadziejna, nie potrafię nic zrobić, nawet nie jestem w stanie nauczyć się na egzamin, który mam w pon, załamka

Hypnotic Dziękuję za wsparcie, jesteś Kochana ja muszę to przemyśleć, popłakać , przepraszam nie mam siły nawet o tym pisać
Wiesz, rozumiem Cię Ja też tak często mam. Czuje się gruba, ocieżała. Najgorsze jest to, że wtedy też jem, bo mam taką świadomość, że muszę i to potęguje moje uczucie beznadziei i tego, że jestem taka totalnie do kitu. Przykro mi, bo wyżywam się wtedy zazwyczaj na osobach mi bliskich. Robie się bezinteresownie złośliwa. Mam nadzieje, że Ci przejdzie. Może połóż się spać, poczytaj książkę? Zrób cokolwiek, aby tylko nie myśleć o tym wszystkim. Ja zazwyczaj wtedy chowam się do łóżka w luźnej piżamie z kubkiem ciepłej herbaty i czytam coś. Wtedy nie patrzę na siebie i złe myśli na chwilę odchodzą.

Photoblog
Stary 2008-05-24, 19:23   #1931
ciasteczko 19
Raczkowanie

no własnie
ci TŻci. u mnie jest tak że jestem ładna piekna, byłam tez ładna piekna jaka miała 10 kg wiecej ( on tak twierdzi )
i nie nawidzi mojej diety, że odmawiam sobie itp
ale wie że tylko odchudzam sie żebym sama w swoim ciele sie dobrze czuła. bo dla nie go nie musze BO JESTEM JUZ SZCZUPłA;/
ciasteczko 19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 19:45   #1932
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, rozumiem Cię Ja też tak często mam. Czuje się gruba, ocieżała. Najgorsze jest to, że wtedy też jem, bo mam taką świadomość, że muszę i to potęguje moje uczucie beznadziei i tego, że jestem taka totalnie do kitu. Przykro mi, bo wyżywam się wtedy zazwyczaj na osobach mi bliskich. Robie się bezinteresownie złośliwa. Mam nadzieje, że Ci przejdzie. Może połóż się spać, poczytaj książkę? Zrób cokolwiek, aby tylko nie myśleć o tym wszystkim. Ja zazwyczaj wtedy chowam się do łóżka w luźnej piżamie z kubkiem ciepłej herbaty i czytam coś. Wtedy nie patrzę na siebie i złe myśli na chwilę odchodzą.
Dziękuję
Stary 2008-05-24, 19:54   #1933
enex
Zakorzenienie

Gruba, głupia, brzydka. 5kilo na plus, rozmiar prawie 40, w głowie pusto wiatr hula, wyglądam jakbym się kwasem myła - twarz w strupach krwi i liszajach. Za trzy dni egzamin a ja niczego nie umiem...Żyję słodyczami. Ostatnio na obiad kilka garści cukru w kostkach...nie umiem jeść...czuję się jak kupa gnoju za przeproszeniem a nie człowiek...
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 20:52   #1934
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Enex- mam nadzieję, że to tylko taki chwilowy kryzys, niedługo przejdzie ? A coś się stało, że się tak na jedzeniu odbiło, czy może bezpośrednio w jedzeniu się "popsuło" ? I nie mów tak o sobie. Zobaczysz, że będzie wszystko ok i pozbierasz się z tego

Stary 2008-05-24, 20:56   #1935
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Enex- mam nadzieję, że to tylko taki chwilowy kryzys, niedługo przejdzie ? A coś się stało, że się tak na jedzeniu odbiło, czy może bezpośrednio w jedzeniu się "popsuło" ? I nie mów tak o sobie. Zobaczysz, że będzie wszystko ok i pozbierasz się z tego
Tak po prostu całe życie niczego warte. Siedzę, jem, uczę się, a że się kiepsko ogólnie czuję to mi do pewnego stopnia w większości obojętne co jem...nieważne nawet, że cukier w kostkach zajadany majonezem...
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 21:33   #1936
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez (:Iza:) Pokaż wiadomość
no coś Ty Ty naprawdę jesteś ładna

o kurcze... przeczytałam Twoją historię i muszę przyznać że podziwiam Cię przeszłaś straszne cierpienia, a mimo wszystko nie poddałaś się i zrobiłaś coś ze swoim życiem

dawno się nie odzywałam, ale przez cały czas Was podczytuję, tylko po prostu jakoś nie chciałam nic pisać.

u mnie raz lepiej raz gorzej - psychicznie czuję się coraz lepiej już się tak tym wszystkim nie zadręczam - myślę że duża zasługa w tym psychologa, byłam chyba już na około 5 wizytach, pani jest bardzo miła, mądra, teraz odsuwamy na dalszy plan jedzenie a zajmujemy się emocjami, żeby dojść do tego czemu jest mi źle , bo to jest właśnie podstawą tego co powoduje każde ED
Cieszev się że psycholog ci pomaga

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
do psychologa nie chce chodzi, denerwujace jest rozmowanie o przeszłosci, o dziecinstwie, ojcu alkoholiku kiedy chora jestem ja tu i teraz a nie kiedys.
nie dosc ze wizyty były koszmarnie drogie 40min za 130 zł to jeszcze nic mi nie dawały poza uczuciem wsciekłosci kiedy miałam znowu do niej pójsc.

znowu jest mi zle. byłam z TZ tem na zakupach.On szczupły kupił sobie fajne ciuchu, a ja kiedy zobaczyłam sie w jednym z luster miałam ochote rzucic sie na podłoge i krzyczec.i juz mam zepsuty cały dzien.mam ochote płakac.
Boze co jest ze mna nie tak;(
Nie chce zdawac w poniedziałaek matury, nie chce.
Chciałabym zniknąc.Po prostu;(
orzeszku kurcze jakby tak wziąć i powyrzucać wszystkie lustra

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
WItam Wpadłam na chwile Dzięki Tamo
Zaraz poczytam jak sobie radzicie.
U mnie lepiej. Zdecydowanie lepiej.Ale wiecie jak to jest...jest dobrze a za chwile znow moze byc koszmarnie. ALe jestem dobrej mysli
Dzis bedac na zakupach nie weszłam w 28 spodnie ;O tzn. weszzlam w udach byly switne tylko sie nie dopielam. Przymiezylam 30 i tak mi wisiały w udach ale znow sie nie dopiełam...:| a przeciez nie przytylam nic...Albo dziwny fason allbo ja mam juz tak szerokie kosci biodrowe ze masakra...Mowie Wam! Sa syersye od moich bioder ! Taka glupia budowe mam ze szok.;/

orzeszku
: Jestes! Ale fajnie Nie poznałabym Cie bo avatarku. Ech Ty niedobra dziewucho! Przeciez Ty jestes szczupla ! Ostatnio wydaje mi sie ze nawet na buzi schudłas...Ja nie wiem sama jak sobie mozesz pomoc...zreszta rozmawiałysmy juz kiedys Jak dalabym 1000000 zl zeby miec Twoja figure.
Hej nie przejmuj się tymi spodniami niekiedy robią takie rozmiary że biodra trzeba by mieć tak wąskie że

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Wiem ze kopenhaska jest niezbyt zdrowa iw ogóle ale ta chec schudniecia szybko i draastycznie "siedzi " we mnie. Teraz waze 63()przy wzroscie 169cm, biust 95cm(mam strasznie duze piersi co tez jest powodem moich kompleksów),talia 69 i biodra 91cm.
Dawniej wazyłam 49kg i do tego chce wrócic.. narazie do 55 potem do upragnionych 49..tylko po tych maturach,zebym nie zemdlała czy cos bo bedzie nieciekawie..
a i tak czuje ze nie zdam tych ustnych..

Plameczko , moge Ci wysłac moje zdjecia, wtedy zobaczysz ze nie jestem szczupła a wrecz gruba..
63 to nie tak dużo, na pewno nie jesteś gruba. Wszystkie dziewczyny ci to mówią. A 49 to bo to za mało

Cytat:
Napisane przez Libra2 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie edkowe po krótkiej nieobecności spowodowanej małą niedyspozycją psycho-fizyczną, u mnie jak narazie 1 kg na plus ale to głównie przez to ze dwa dni pod rząd męczyły mnie kompulsy Nie mniej jednak nie poddaje się i walczę dalej o swoją przyszłość. Życzę wszystkim udanego popołudnia a teraz lecę do carrefoura na poszukiwania fitelli i nowości nabiałowych
Miłych zakupów

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Ja wpadlam tylko sie przywitac. Nie mam o czym pisac tak zle jest Nie chce do tego wracac. Mam nadzieje ze kolejny dzien bedzie lepszy.
Baby wreszcie jestes stesknilam sie
Orzeszku nie wierze ze przy takich wymiarach jestes gruba To pewnie tylko Twoj chory wymysl. Tz na pewno mowi Ci ze jestes piekna, moze wreszcie czas w to uwierzyc?
A co się stało ?

Cytat:

dobrze że jestem w domu bo nie wiem co by ze mną było..
jestem beznadziejna, latam co 5 sekund do lustra i oglądam się ze wszystkich stron, ubrałam spodnie które mnie obickają, wiem ze przytyłam i to jeszcze bardzie pogarsza sprawę..
Cytat:

Oj funky przykro mi, było już tak dobrze ale znów będzie. A co do przytycia to może ci się wydaje bo jak pisałaś dostałaś okres?
Kurcze czemu to życie musi nieraz walić się w nieodpowiednich momentach

A dzisiaj byłam we Wrocławiu i było nawet fajnie. Chociaż płakałam też ale trudno. Tylko znów mam opry przed zjedzeniem 2550 kalorii weźcie mnie powieście.
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 21:46   #1937
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Ech, jakoś w tym wątku powiało smutkiem. To pewnie dlatego, że Wiosenki nie ma, ona jest jak taki promyczek wiosennego słońca i zawsze nas pociesza .
Ja dziś w sumie też nie za ciekawie. Zjadłam sporo nawet, ale mam trochę wyrzuty sumienia i cały czas chciałabym przejść na R, ale mam świadomość tego, że chyba nie potrafię już sobie tak odmówić jedzenia. Znaczy pewnie bym potrafiła, ale z jakiegoś powodu nie chcę. Może dlatego, że wreszcie mi się zaczęło układać trochę z rodzicami? Sama nie wiem .

Photoblog
Stary 2008-05-24, 22:32   #1938
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Ech, jakoś w tym wątku powiało smutkiem. To pewnie dlatego, że Wiosenki nie ma, ona jest jak taki promyczek wiosennego słońca i zawsze nas pociesza .
Ja dziś w sumie też nie za ciekawie. Zjadłam sporo nawet, ale mam trochę wyrzuty sumienia i cały czas chciałabym przejść na R, ale mam świadomość tego, że chyba nie potrafię już sobie tak odmówić jedzenia. Znaczy pewnie bym potrafiła, ale z jakiegoś powodu nie chcę. Może dlatego, że wreszcie mi się zaczęło układać trochę z rodzicami? Sama nie wiem .
Hipnotic żadne R bo chyba z będę cię goniła po całej miejscowości gdzie mieszkasz.
A odmawiać sobie jedzenia nie masz po co, nie chcesz wracać do tego wszystkiego
A co do wiosenki to gdzie ona jest bo tak smutno bez niej
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-05-24, 22:35   #1939
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Hipnotic żadne R bo chyba z będę cię goniła po całej miejscowości gdzie mieszkasz.
A odmawiać sobie jedzenia nie masz po co, nie chcesz wracać do tego wszystkiego
A co do wiosenki to gdzie ona jest bo tak smutno bez niej
Dzięki Krytia, za to przemówienie do rozsądku . Swoją drogą to byśmy się nieźle nabiegały, bo mieszkam w Warszawie
A co u Ciebie w ogóle słychać? Czemu płakałaś dziś?

Photoblog
Stary 2008-05-24, 23:27   #1940
ciasteczko 19
Raczkowanie

achh dziewczyny nie ma co marnować życia na smutki.

wystarczy pomyśleć że za 4 tygodnie wakacje. Wiec te 4 tygodnie moze powalczyc jeszcze z dietka a potem hulaj dusza. Korzystac ile sie da!! a za miesiac to przeczytamy i bedziemy sie śmiać z samych siebie.
WIEC KTO MA jeszcze z was takie optymiistyczne nastawienie jak ja??
ciasteczko 19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 08:00   #1941
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Dzięki Krytia, za to przemówienie do rozsądku . Swoją drogą to byśmy się nieźle nabiegały, bo mieszkam w Warszawie
A co u Ciebie w ogóle słychać? Czemu płakałaś dziś?
O to jade tam niedługo więc jak coś to wiesz będę cię gonić po Warszawie aż mi nogi odpadną
A płakałam z głupiego powodu :
mama kupiła mi jakieś ampułki na moje rozstępy a one drogie były a wiesz ja mam tak że uważam że na mnie pieniędzy nie powinno się wydawać wie że to głupie ale tak jest Ale przeszło mi na szczęście

Edit: Hmm znów boje się zwiększyć kaloryczność posiłków
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-05-25, 08:23   #1942
Annie1441
Wtajemniczenie

Też tak mam z kasą. A z kalorycznością spokojnie! Zrobiłaś ogromny postęp! Skoro się boisz, to jedz jeszcze parę dni tyle ile teraz, a jak się przełamiesz- dodasz. Tylko nie zmniejszaj!

Ja stwierdziłam wczoraj, że... podobają mi się moje 'grubsze' nogi Bo są bardziej sexy :P I mam trochę większy biust już! W brzuch nawet nie poszło za bardzo ;> Jeszcze bioderka mogłyby się zaokrąglić. Zastanawiam się czemu podoba mi się chudość... Czy to jest kobiece? A może ja się boją kobiecości? Hmmm...
Naumiałam się optyki, fali, geografii, biologii, chemii pół na pół, francuski muszę dzisiaj, zrobiłam projekt z biologii i fizyki... religię to przed lekcją. Ostatni tydzień katorgi.

Mój ostatni sukces był taki, że kiedy moja mama upiekła szarlotkę (pyyyszną!) to nie liczyłam kawałków z jakimś limitem, ale jak miałam ochotę to sobie ukroiłam Porażką małą było to, że później poszłam na rower, bo mnie ogarnęły malutkie wyrzuty. Ale potem przeszły I poprosiłam mamę, żeby dzisiaj też upiekła Jest taka szczęśliwa... wczoraj jak został ostatni mały kawałek, mama mówi: Biorę! Ja na to: No eeeeej! Mama: Chcesz? ;> To się podzielimy!!! Jemy razem lody, obiady... już się nie boję jeść w towarzystwie rodziny. I mama mi obiecała zakupy ciuchowe po wypłacie :P Bo marudzę, że przytyłam i mnie spodnie cisną ;p To powiedziała, że kupimy nowe Pozdrawiam
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 08:23   #1943
Annie1441
Wtajemniczenie

dubel, przepraszam
Stary 2008-05-25, 08:34   #1944
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka R? Pamietaj ze NIE WOLNO A jak myslisz dlaczego zaczelo sie ukladac z rodzicami?...no włanie.Nie wiem czmeu ale ja gdy malo jadlam bylam strasznie nadpobudliwa,szukałam sprzeczek itd. Teraz sie to zmienilo.Wychodze do ludzi korzystam z zycia.I tez nieraz mysle jaki to ja mam brzuch...ale do R nie wroce.

Cytat:
Napisane przez ciasteczko 19 Pokaż wiadomość
achh dziewczyny nie ma co marnować życia na smutki.

wystarczy pomyśleć że za 4 tygodnie wakacje. Wiec te 4 tygodnie moze powalczyc jeszcze z dietka a potem hulaj dusza. Korzystac ile sie da!! a za miesiac to przeczytamy i bedziemy sie śmiać z samych siebie.
WIEC KTO MA jeszcze z was takie optymiistyczne nastawienie jak ja??
Ciesze się ze masz takie nastawienie. Zeby to wszystko bylo takie piekne jak mowisz... Ja wlasnie rok temmu zaczelam przygode z Ed. Wlasnie we wakacje Boze jak ten czas leci...A to ze beda wakacje i nie bede chodzic do szkoly to raczej mnie nie pocisza

Cytat:
O to jade tam niedługo więc jak coś to wiesz będę cię gonić po Warszawie aż mi nogi odpadną
mama kupiła mi jakieś ampułki na moje rozstępy a one drogie były a wiesz ja mam tak że uważam że na mnie pieniędzy nie powinno się wydawać wie że to głupie ale tak jest Ale przeszło mi na szczęście

Bierzesz cos na rozstepy? Ja w sumie tez mam (zreszta mialam jak bylam gruba) . Teraz mam mniejsze ale nie przejmuje sie nimi. Nikt nie jest idealny a kilka rozstepow w malo widocznych miejscach mnie nie oszpeci. nawet nie mysle o nich.
Nie boj sie zwiekszac posilkowprzeciez sama widzisz ze jest cieplo,wiecej ruchu na pewno wyjdzie Ci to na dobre A Ty na P jestes?

orzeszku:Mogłabym fotke poprosc jak wazylas 49kg?

enex
: Zycze CI kochanie zebys nauczyla sie jesc na nowo pamietam jak aj jadłam sam makaron,cukier,smiatnke w proszku, a potem obcinalam kalorie z tego...wyniszczylam swoj organizm...Wiem ze bedzie trudno ale dasz rade

marga_zg: czasami lepiej jest wlasnie do niczego nie wracac i nie rozpamietywac tego bylo minelo i nie wroci Jak bedzie lepiej to napisz
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 08:48   #1945
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
dubel, przepraszam
Annie kurcze ty mądra dziewczyna jesteś i baaardzo się ciesze i za szarlotke i za to że ci się udaje a i życze miłych zakupów(ja planuje jak troche przytyje bo pewnie później bym się nie zmieściła jak bymn teraz kupiła) i chce zaszaleć i nie mieć wyrzutów

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Jaka R? Pamietaj ze NIE WOLNO A jak myslisz dlaczego zaczelo sie ukladac z rodzicami?...no włanie.Nie wiem czmeu ale ja gdy malo jadlam bylam strasznie nadpobudliwa,szukałam sprzeczek itd. Teraz sie to zmienilo.Wychodze do ludzi korzystam z zycia.I tez nieraz mysle jaki to ja mam brzuch...ale do R nie wroce.

Ciesze się ze masz takie nastawienie. Zeby to wszystko bylo takie piekne jak mowisz... Ja wlasnie rok temmu zaczelam przygode z Ed. Wlasnie we wakacje Boze jak ten czas leci...A to ze beda wakacje i nie bede chodzic do szkoly to raczej mnie nie pocisza

Bierzesz cos na rozstepy? Ja w sumie tez mam (zreszta mialam jak bylam gruba) . Teraz mam mniejsze ale nie przejmuje sie nimi. Nikt nie jest idealny a kilka rozstepow w malo widocznych miejscach mnie nie oszpeci. nawet nie mysle o nich.
Nie boj sie zwiekszac posilkowprzeciez sama widzisz ze jest cieplo,wiecej ruchu na pewno wyjdzie Ci to na dobre A Ty na P jestes?

orzeszku:Mogłabym fotke poprosc jak wazylas 49kg?

enex
: Zycze CI kochanie zebys nauczyla sie jesc na nowo pamietam jak aj jadłam sam makaron,cukier,smiatnke w proszku, a potem obcinalam kalorie z tego...wyniszczylam swoj organizm...Wiem ze bedzie trudno ale dasz rade

marga_zg: czasami lepiej jest wlasnie do niczego nie wracac i nie rozpamietywac tego bylo minelo i nie wroci Jak bedzie lepiej to napisz
Mama mi kupiła ampułki lierac paris, podobno są dobre. A wiesz rozstępy mam od jakiegość czasu ale przez sterydy. A nie mam ich kilka tylko kilkadziesiąt na wewnętrznej stronie ud i biodrach i tyłku
Tak jestem na P ale kurcze myśle nad U ale wiem że mi nie wolno
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-05-25, 08:51   #1946
Annie1441
Wtajemniczenie

Dlatego, ja też nic nie kupuję narazie, bo boję się, że jeszcze trochę i nie wejdę najwyżej kupię S-M a nie XS Żałosne ^^
Stary 2008-05-25, 08:53   #1947
201705250937
Konto usunięte

Cytat:

Tez mam takie wyrzuty czasem bezsensowne,ale pomyśl jeszcze raz na spokojnie, nie wydałaś tych pieniędzy na nowa bluzkę, ale na lek. Jestes kochną córeczka, skoro wogóle takak mysl przyszła Ci do główki
A skąd te rozstępy? Za szybko urosłaś?
201705250937 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 09:10   #1948
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez Toffiee Pokaż wiadomość
Tez mam takie wyrzuty czasem bezsensowne,ale pomyśl jeszcze raz na spokojnie, nie wydałaś tych pieniędzy na nowa bluzkę, ale na lek. Jestes kochną córeczka, skoro wogóle takak mysl przyszła Ci do główki
A skąd te rozstępy? Za szybko urosłaś?
No wiesz to nawet nie ja wydałam te pieniądze tylko moja mama, myślała że się uciesze a ja się rozryczałam. A co do wydania pieniędzy na bluzke, moja mama robi wszystko żeby mnie zachęcić do kuna jakiejś a ja jestem oporna. A rostępy jak pisałam przez sterydy podawane mi w szpitalu
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-05-25, 09:15   #1949
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
No wiesz to nawet nie ja wydałam te pieniądze tylko moja mama, myślała że się uciesze a ja się rozryczałam. A co do wydania pieniędzy na bluzke, moja mama robi wszystko żeby mnie zachęcić do kuna jakiejś a ja jestem oporna. A rostępy jak pisałam przez sterydy podawane mi w szpitalu
Wiem, że mamy pieniążki, ale czym Ty się martwisz? Przecież mama Ci bardzo kocha i chce żebys ładnie wyglądała, miała ładne ubrania itd. Na pewno sprawia jej przyjemnośc kupywanie czegoś własnej córce. Spróbuj sie przełamać
201705250937 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 09:17   #1950
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Oj funky przykro mi, było już tak dobrze ale znów będzie. A co do przytycia to może ci się wydaje bo jak pisałaś dostałaś okres?
Kurcze czemu to życie musi nieraz walić się w nieodpowiednich momentach

A dzisiaj byłam we Wrocławiu i było nawet fajnie. Chociaż płakałam też ale trudno. Tylko znów mam opry przed zjedzeniem 2550 kalorii weźcie mnie powieście.
Dzięki Krytia Wiem że przytyłam, widzę to po Sobie, najgorsze jest to że normalnie podchodzę do tego na luzie, czasem nawet się sobie podobam i nie chce wracać do tego co było kiedyś, ale wczoraj zdałam sobie sprawę co straciłam, kiedyś byłam inna miałam swoją tajemnicę, coś o czym wiediząłm tylko ja i co odróżniało mnie od innych, po prostu czułam sie taka ponad wszystko, wyjątkowa, a teraz normalna , zwykła szara dziewczyna której nie wychodzi tak jak to sobie zaplanowała i która zawodzi wszystkich wokół, nie mam siły udawać cały czas szczęśliwej jeśli czuję się do d....

Cytat:
Hypnotic nawet nie myśl o żadnym R, tu ma sie niedługo pojawić P ,albo przynajmniej porządne U, bo obiecuję że dołączę do Kryti i będziemy Cię ścigać po całej warszawie

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości