|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() gratuluje stania za barem - tak sobie mysle, ze to musi byc bardzo fajne ![]()
![]() |
#3512 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a kolega fajny chociaż? ![]() zazdroszczę tej pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja od rana pilnie czytam, cóż, trzeba pilność czasem poudawać ![]() wieczorem znów spotkanie z ![]() ![]() wracam do książek bo mnie wzywają, a Siss czatuje na kompa ![]() edit: Gujanko ![]() ![]() ![]() udanej soboty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja mam pytanie:
Brałam Tabletki anty przez rok na których NIE TYŁAM (Yasminelle), potem odstawiłam na miesiąc i znów biorę. Czy możliwe ze teraz będę na nich tyła? Bo kurcze coś mi nie gra, jestem na diecie a waga nie spada, nawet ciut do góry :/
![]() |
#3514 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie, fajnie, tak slodziutko.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3515 |
♥
|
Witam
![]() ja 2 dzien umieram z bolu brzucha jak ja nie nawidze tych dni , noc mialam piekna nie moglam usnąć mimo ze chciało sie spac . chodziłam wkółko kuchnia pokój. rozmawiałam dzisiaj z M eh bardzo tesknie za nim ![]() Ewus miłego spotkania ![]() ![]() Gujanko dobrze ze miedzy Toba a tz jest juz dobrze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Zadomowienie
|
Hello!
![]() ![]() ![]() ![]()
#3517 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie słodziutko ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() (aaaa, na początku przyszłego tygodnia Ci wyślę to co o mnie prosiłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witaj Małpko jedna ![]() ![]() przeczytałam całą jedną debilną dość książkę i posprzątałam pół domu ![]() ![]() wieczór na szczęście już blisko ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
♥
|
Mery witaj
![]() Ewus chciałabym aby juz to mineło bo teraz jest nijako. ![]() ![]() ![]() ide na 18 kumpeli moze sie poprawi humor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zadomowienie
|
No to fajnie ze mnie pamietacie
![]() ![]() ![]()
#3520 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() mam nadzieję, że i u Ciebie ulozy się pomyslnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Mysle, ze to i dobrze z tym praniem mozgu ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wlasnie wrocilam z rowerowania, pizzowania, piwkowania itepe ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
Podglądam, podczytuję ;D i.. korzystam z tego, że mam TŻ-a przy sobie
![]()
![]() |
#3522 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() Nudny dzień za mną, zakupy z babcią, potem mały wypad z mp4 w uszach na miasto spowodowany nudą, ćwiczonka, rozciąganie i tak mi dzień minął... W poniedziałek robie sobie wagary chyba ![]() ![]() ![]() ![]() Mercy córko marnotrawna ja też Cię kojarze/ pamiętam ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#3523 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakoś tak mi się podoba ten Wasz związek z Twoich opisów, sama nie wiem do końca czemu... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ojjj takkk...wakacje będą ciężkie chyba ![]() ![]() (i kurczę...nie tylko ten jeden ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak a propos cór marnotrawnych to Ather jeśli czytasz ten wątek to wiedz, że należą Ci się solidne baciki! Zero odzewu, nawet nie napisałaś jak maturka poszła, echhh.... <foch o ścianę ![]() Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze ![]() udanego... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() korzystaj ile wlezie kochana ![]() Achhhh w Ustce było pięknie, odpoczęłam, dotleniłam się... ![]() ![]() A na imprezę jednak nie poszłam bo nie zebrała się ekpia - ale w sumie to good, przynajmniej poczytam trochę ![]() W ogóle dziwne to bo spałam dziś 4h, a wcale nie jestem zmęczona ![]() ![]() A w ogóle to nie idzie mi skupianie się na nauce...chyba za dużo wrażeń ostatnio mam i za dużo nowych ludzi poznaję... ![]() ![]() Buziaki moje kochane i miłego wieczorowania ![]() A w ogóle to mam wrażenie, że dziś niedziela, nie wiem czemu ![]() EDIT: tamuś - czasem trochę nudy się przydaje zeby na spokojnie uporządkować myśli i w ogole ![]()
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
Jem, kuję, uczę się. Jeśli teraz nie zdam po 5tygodniach kucia tego egzaminu to chyba wyłysieję ze zgrozy i rozpaczy
![]() ![]() ![]() Używajcie kto tylko możecie kochane!!! Miłego wieczoru wam kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Zakorzenienie
|
Ja melduję że żyję
![]() Akcja zwężanie załatwiona ![]() ![]() ![]() enex - łączę się w bólu ![]() ![]() ale damy radę ![]()
![]() |
#3526 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam!!wiem nieładnie to tak.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ogladałam Eurowizje..... ![]() ![]()
![]() |
#3527 | ||||||||
Zakorzenienie
|
i jak humorek?
![]() i ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() korzystaj, korzystaj ![]() kurczak, a ja nie lubię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nooo, to teraz tylko przebierać ![]() Cytat:
![]() ![]() i w ogóle to jeszcze Milkuś ma się wytłumaczyć z nowych zdjęć na NK ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też się nie mogę skupić na nauce, ciekawe dlaczego ![]() ![]() dziś jak czytałam to zdarzało mi się ze 2 rozdziały przeczytałam i się orientowałam ze w ogóle nie wiem co tam było napisane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mój wieczorek standardowo udany ![]() ![]() ![]() w ogóle mi się spać nie chce, chyba zatraciłam konieczność snu ![]() no ale pójdę, co tak będę siedzieć ![]() dobrej nocki Skarby ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zadomowienie
|
Witam wieczorową porą _^_
Niby sobota jak zwykle,a jednak inna. Zapowiadała się średnio na jeża, pochmurnie wietrznie ;P Gdzieś ok18 wyruszyłam z rodzicami do Gdańska. Zdeczka zamulona, po 'eksperymencie' zmieszania alkoholu z 'dziewiczą' tabletką medykamentu na ogólne rozluźnienie samopoczucia nerwowego o kuszącej nazwie Zoloft (miałam nań receptę jeśli o to chodzi ![]() ![]() Następnie koncert na Targu Węglowym. Tłumy publiki,podchmielonej oczywiście o_O ,koślawa przemowa prezydenta Gda i Skiby, skecz kabaretu Neonówka (tiaa zabawny ![]() ![]() ![]() ![]() Zmęczona,próbowałam przysypiać,a tu o godz.1 w oczy dają błyski reflektorów i szum syren. Niczym oparzona zerwałam się z łóżka,wyglądam ,a za oknem 2 wozy straży pożarnej,policja karetka i ogólny chaos ![]() W bloku naprzeciwko nastąpiła awaria gazu (jak później się dowiedzieliśmy) Jeden facet latał w gaciach wokół niego,nikt nie wiedział co się dzieje, a mieszkanie którego cała afera się tyczyło było zamknięte na 4spusty. Strażacy dostali się nań włażąc przez okno, po uprzednim 'wjechaniu'po linie. Generalnie ulatniał się intensywnie gaz,gdyby nie szybka interwencja /odcięcie liczników itd skończyłoby się to 'malowniczym' wybuchem :P Na całe szczęście wszystko poszło dobrze ,zrobiłam masę fotek z akcji (cóż ta w reporterska wena ;]) i doświadczyłam wpływu MEGA adrenaliny, jak pewnie wszyscy tam, roztrzęsieni,zajarani,żyw o gestykulujący,pod koniec żartujący. Od godziny jest względny spokój,cisza ;spróbuję wreszcie położyć się do snu,pałam nadzieją,że komfortowego ;P ![]() Miłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie jakoś tam żyje, na forum mało się udzielam, ale nadal rezyduję ![]() ![]() Ściskam mocno ![]() A. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3530 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Złotka ja Was czytam ![]() ![]() A wczorajsza nasza klasa to była taka przerwa od nauki ![]() I podobnie jak u Ather trochę się dzieje, co mnie cieszy niezmiernie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj praktycznie cały dzień poza domem,a jak wróciłam to akurat eurowizja się zaczynała,szkoda,że Polska nie zajęła dobrego miejsca ![]() Dzisiaj pewnie też trochę zalatany dzień będzie,ale tak jest chyba najlepiej ![]() W ogóle wczoraj z braku czasu byłam na obiedzie w Green Wayu,zamówiłam koftę i miło mnie zaskoczył ten lokal ![]() ![]() Ather,Milko - no nieładnie nas tak zaniedbywać ![]() Tamo - no to znajdź se jakieś zajęcie jak się nudzisz ![]() Gujanko - dobrze,że już z TŻ-tem wszystko ok ... ja miałam wczoraj małe spięcie ze swoim ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Co to Ustki to... ![]() ![]() ![]() ![]() I wiesz, też chciałabym mieć tyle wrażen, aż Ci zazdroszcze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale się "zeźliłam", miałam od dziś przez pare dni nie wchodzić na wage ! Obiecałam to sobie i co ?! otóż ojciec kazał mi się zwazyć ![]() ![]() ![]() Ojciec zaraz jadzie do Babci, a ja zostaje do domu, więc powizażuje troche ![]() A tak jeszcze wracając do córek marnotrawnych, to Dziewczynki pamiętacie jeszcze Snieżke ? ![]() ![]() Miłego dnia słoneczka ![]() Edit: Milciu, a skąd są Twoje zdjęcia na n-k , że tylu "egzotycznych" ludzi na nich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP ![]() Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2008-05-25 o 10:03 Powód: dopisek dla Milci |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
♥
|
Dzien dobrrry
![]() Ah ale wczoraj był super dzien. na poczatku jak przyszłam z przyjaciółką kogo widze M . eh myslałam ze z tamtąd wyjde albo cos no ale przyjaciólka stwierdziła ze szkoda psuc impreze ze wzgledu na niego no i sie bawiłam po czym M podszedł do mnie i zaprosił do tanca bardzo długo razem tańczylismy i rozmawialismy i tak jakos spedzilismy razem praktycznie cała impreze no i znow jestesmy razem ![]() ![]() ![]() Agness no pewnie lepiej jak cały czas sie cos dzieje niz nic ![]() ![]() Ather ,Milka oo kto tu sie odnalazł ![]() enex podziwiam Cię za tą nauke ![]() ![]() Gujanko ty to chyba bardzo duzo jeździsz na rowerze ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 | ||||||||||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale tacy naprawde pijani rowerzysci, to zgroza ![]() (choc trzeba przyznac ze wczoraj wypilam pol reddsa i juz mi sie w glowie chwile krecilo.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do spania, to tez zauwazylam, ze nie musze spac tyle ile myslalam, ze potrzebuję. Tzn 4h to moze nie jest optymalna ilosc, ale 6-7 i jest git (tylko rano nie chce mi sie ruszyc z lozeczka... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję Ci bardzo, ze masz tyle tej nauki, ale jestem pewna, ze wszystko pojdzie CI swietnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do braku potrzeby snu, to juz ja wiem, zakochaaaani tak mają ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a tak serio, to mam nadzieje, ze wszystko ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3535 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
no coś Ty, do nas się wdrożyć nie możesz? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ano.... też nagle zniknęła z wątku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dokładnie ![]() jak już zasnęłam łaskawie to spałam do 10 ![]() ![]() rodzina już jedzie z weekendu więc jeszcze muszę jakiś obiad dla nich wyprodukować, więc ogólnie jakoś szczególnie czasu nie mam, ale przyrosłam do kompa i tak siedzę ![]() ![]() miłej niedzieli ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wlasnie mialam pytac jak ta angina Twoja, ale widze ze juz lepiej, wiec ciesze sie bardzo ![]() Milego niedzielowania i rodzinowania ![]() A ja rowniez przylepiona do kompa, ale niby muszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3537 |
Zakorzenienie
|
Aniu - No to super,że znów jesteście razem
![]() ![]() Gujanko - Trochę się poobrażałam,bo TŻ zaczął robić z igły widły,no ale potem powiedziałam tylko jedno 'przepraszam',to od razu się uśmiechnął i mnie przytulił,bo jak twierdzi,nie umie się na mnie długo gniewać ![]() Miłego rowerowania z TŻ-tem ![]() ![]() Ja również niedługo wychodzę,nawet słoneczko wyszło,jak miło ![]() Miłgo dnia ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Wtajemniczenie
|
Agness, to dobrze, bo jeszcze by brakowało, zeby on się na Ciebie gniewał hihi
![]() ![]() Własnie kombinuję jakis obiad z niczego ![]() ![]()
Życie jest zbyt ważne, żeby brać je na serio. [Oscar Wilde] Edytowane przez gujana Czas edycji: 2008-05-25 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zadomowienie
|
Melduję się ![]() Niedziela upływa na błogim lenistwie, zresztą z powodu 'niedysponowania' wylegiwanie się przed tv do 14 i obżeranie słodyczami jest jak najbardziej usprawiedliwione ![]() ![]() W sąsiedztwie błogi spokój,co do nocnego wydarzenia,dodatkowo w tym mieszkaniu (było puste,bo właściciele 2 miechy temu się wyprowadzili) doszło do zwarcia instalacji elektrycznej ,więc byłoby niezłe kongo ;P Huh muszę się wreszcie zabrać do wypełnienia życiorysu na studia, we wtorek jadę na uczelnię (prywatną ,acz dobrą i nader hardcore'ową ![]() ![]() Udanego życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hello laleczki! Dorwalam sie do kompa wkoncu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide jakas kawke wypic czy cos bom malo kontaktowa . mam nadzieje,ze jakos pojade i nie rozwle sie na pierwszym ![]() poza tym jest SUPER!! kocham moje masto i Polkse i wogole juz mi zle ze bede musiala za 2 dni wyjechac.. sciskam was mocno!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.