|
|
#31 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co zrobić aby on poczuł,że go kocham???
Cytat:
![]() Dokładny opis dodania efektu starego filmu napiszę później, może jeszcze się komuś przyda, bo na razie troszkę zajęta jestem (matura ). Bardzo fajnie pasuje jeszcze efekt bąbelków (latają po całej fotce, a w każdej bańce odbija się zdjęcie) i świetnie wygląda z szybszą piosenką. (pasuje jakieś disco polo ) - wywołuje uśmiech na twarzy.Cytat:
Jak widać, kazdy facet mięknie w takiej chwili i równiez polecam mój pomysł na załączonym obrazu widać, ze działa![]() Przyznaj, ze jesli ktoś choc troszeczke zna sie na komputerach, przy odrobinie checi, rozpracuje program ![]() Cytat:
(dzięki maturze!!!!!!!!!!! )Hmmm... polecam "Niebieską piosenkę" Grzegorza Tomczaka lub "za 10 lat" Eleni, an pewno będą pasowały w tą wyjątkową rocznicę Powodzenia życzę wszystkim, które podjęły się zadania montowania filmiku dajcie znac, jak Wam poszło![]() PS. Pamiętajcie jeszcze, że można wycinać fragmenty piosenek np. sam refren, żeby nei trzeba było montować całej jak załączycie piosenkę, po lewej w okienku zacznie grać piosenka i troszkę niżej pojawi się pasek odtwarzania. Pokazane tam są takei klamry, dzieki którym można uciąć wybrany kawałek
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
na pewno kazda z was ma w kompie program 'movie maker'. Jest banalnie prosty w obsludze,a naprawde swietny filmik mozna nim zrobic. Wiec polecam.
![]() a nawiasem..w niedziele tez mam rocznice, ale filmik juz robilam. I nie mam pomyslu.
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
A mi brat powiedział, że mamy na dysku pełną wersję tego programu to zaszaleję
![]() Zaraz jedziemy z TŻ na Mazury, specjalnie nacykam dużo zdjęć, a po powrocie się wezmę za to,już się doczekać nie mogę
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
a i co do piosenki to proponuję jeszcze Ł.Kasperski "Dzięki za miłość Twą", z repertuaru S.Krajewskiego też coś by się nadało
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajnie pasuje jeszcze efekt bąbelków (latają po całej fotce, a w każdej bańce odbija się zdjęcie) i świetnie wygląda z szybszą piosenką. (pasuje jakieś disco polo
) - wywołuje uśmiech na twarzy.Ojej insomnia koniecznie musisz napisać jak zrobić to z tymi bąbelkami!!! oczywiście w wolnej chwili. Bo mam chrapkę na kolejny filmik |
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. mam do Was wielką prosbę. Czy mogłybyście napisać mi, jak wyrazić swoje uczucia byłemu> Właściwie nie jesteśmy ze soba od wczoraj... ale jest mi bardzo przykro... nie odzywa się do mnie... ale chciałabym żeby wiedział, że nadal kocham...
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja polecam rozmowę jeśli już. Jeśli sie kochacie, wrócicie do siebie.
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
List? i co miałabym napisać? właściwie to on raczej miałby mi coś do wyjaśnienia, zakończyłam to bo zostałam oszukana... a na rozmowę nie mam jeszcze odwagi.. |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może po prostu napisz zwyczajnego sms-a, ze mimo wszystko w dalszym ciągu nadal żywisz do niego to uczucie i co tam masz na serduchu (ale nie za wylewnie, to on powinien przeprosić, tak?). Jesli będzie w porządku, weźmie sprawy w swoje ręce
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Chyba jednak dam czas na przemyslenie pewnych spraw. Bo być może jest tak, że tylko ja chcę cokolwiek ratować...
stworzyłam dziś taki filmik z naszymi zdjęciami...na pierwszym slajdzie napisałam "kocham Cię, mimo wszystko" a, na ostatnion napisałam "mam nadzieję, że miło będziesz mnie wspominał" jak minie torchę czasu od rozstania podesle mu to na pocztę.. |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja już nagromadziłam zdjęć, teraz tylko potrzeba mi kogoś obeznanego w temacie jak zrobić te wszystkie bajery
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybierz sobie jaki efekt chcesz uzyskać na zdjęciu a potem przenoś myszką te "kostki" na wybrane zdjęcie. z przejściami tak samo. tyle odkryłam![]() Pozdrawiam i życze udanej zabawy |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
o rrraanny...ale świetny pomysł z tym filmikiem. A jeszcze jak przeczytałam z tym plackiem czekoladowym w kształcie samochodu to już w ogóle
A wyobraźcie sobie gdyby nam zrobili taki prezent
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
I ja sobie właśnie skończyłam robić ten film
Przeczytałam i od razu się wzięłam do pracy Mam nadzieję, że mu się spodoba Miałam kilka problemów no i trochę mi to zeszło ale jestem dobrej myśli dam znać wieczorkiem czy się udało i dziękuję również za podsunięcie tego świetnego pomysłu
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, ze mój pomysł się komuś spodobał
![]() Tez juz nie mogę doczekac się, kiedy wezmę się za następny
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
I pokazałam wczoraj mojemu Tż moje wypociny
Najpierw powiedział, że jestem czubek (ale tak zawsze na mnie mówi ) Widziałam po jego oczach, że mu się podoba widać było po nim, że jest zadowolony a miałam pierwszy raz styczność z takim programem i trochę się namęczyłam zanim cokolwiek stworzyłam po tym przytulił się do mnie powiedział, że mnie kocha i po chwili dodał, że aż nie wie co powiedzieć
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie tworze film! Ciężko mi idzie
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) więc na pewno coś takiego będzie dużym zaskoczeniem. Czy filmik można odtwarzać np. w Windows Media Player, czy jednie przez te 30 dni użytkowania programu (w jakim formacie tworzy się te pliki)?
|
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję za kciuki! przydały się, poszło bardzo dobrze
![]() Cytat:
![]() Ja sie im nei dziwię, gdyby TŻ dla mnei takei coś zrobił, płakałabym ze wzruszenia jak głupia ![]() Cierpliwości, powoli, a sukces będzie ![]() Cytat:
![]() Filmik (o ile ja wiem, bo sama tak robię) odtwarza się właśnie w tym programie. Można później powiększyć okno na cały monitor ja planuję po 30 dniach odinstalować ten program i od nowa zainstalować![]() Jeżeli znasz jakiegoś informatyka, czy kogoś kto się na tym zna, możesz się podpytać czy można odtworzyć filmik w innym programie. Ja niestety nei mam od kogo się dowiedzieć...
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
swojego czasu dostalam taki filmik od pewnego pana, tekst, zdjecia wyskakujace z serduszek i faktycznie cos takiego niezle chwyta za serducho...Duzo zalezy od muzyki, ale naprawde to jest swietny pomysl...ciepelko, lzy w oczach
![]() ![]() Aaa i oczywiscie- ja nie posiadalam na kompie zadnego dodatkowego programu, dostalam filmik na maila, rozpakowalam w winrarze i normalnie odtworzylam w winampie...Podejrzewam, ze i u was takie filmiki sie tak odtworza
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
W moim przypadku nie działał ten filmik
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się zrobić ten film i muszę przyznać, że wyszło mi cudnie. Dodałam piosenkę "Ti amo"
Widziałam, że szkliły mu się oczy i prawie sie popłakał. Ciągle powtarzał, że jestem cudowna, że to było piękne i aż nie wie co mówić bo musi sie powstrzymywać, żeby się nie rozpłakać Jestem z siebie dumna, dziękuję za pomysł |
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
ja własnie zabrałam się juz kiedyś ale do zrobienia prezentacji bo nie wiedziałam jeszcze o tym programie a teraz mam adres do sciagniecia go ale że to wersja tylko na 30dni to jeszcze chwile zaczekam do uzbierania jeszcze kilku zdjęc
)
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Zależy mi na zrobieniu tego klipu, pomysł wręcz genialny <brawo> ! Ściągnęłam już program ale niegdzie nie mogę znaleźć opocji bąbelków, starego filmu itd. Męczę się już godzinę.. Błagam, dajcie jakieś wskazówki. Nie mam żadnego paska po prawej stronie. W programie mam otwierają mi się trzy stronki, pierwsza to wstawianie zdjęc, w drugiej leci juz filmik z podkładem muzycznym a w trzeciej zapis "dzieła". I nic poza tym, bo wygląda to jak pokaz slajdów z muzyczką
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety mi ten program już wygasł więc nie mogę cie poprowadzić zycze powodzenia napewno Ci się uda
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
probowałam usunąć, od nowa zainstalować, ale i tak nie można nawet nie da rady obejrzeć filmików, które się już zrobiło... ech.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

ale wyszło nawet fajnie coś bym jeszcze zmieniła a le już nie bardzo wiem jak, chodzi mi mianowicie o to jak zrobiłaś efekt starego filmu
Pozdrawiam serdecznie i życze słonecznej niedzieli
).
i równiez polecam mój pomysł
na załączonym obrazu widać, ze działa

Miałam kilka problemów no i trochę mi to zeszło
) więc na pewno coś takiego będzie dużym zaskoczeniem. Czy filmik można odtwarzać np. w Windows Media Player, czy jednie przez te 30 dni użytkowania programu (w jakim formacie tworzy się te pliki)?