|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#3184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Piekne lokum oby lokator zaakceptowal. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tez szły takie teksty ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7664804 6]Rozmawia sobie o militariach. Ja nic nie kumam, ale teraz stoimy przy f16 i podrywa pilotów. Jesteśmy w Radomiu na AirShow ;P Wstaliśmy o 5 to taka burza była masakryczna, jak można było nie słyszeć Chce rogaliki i ciastka i co tam macie! Jak będziemy tak przy każdym stanowisku stać to do gastronomii dojdziemy na 17 muszę bunt zorganizować i legnąć na kocyku z jedzonkiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Aaa No tak Radom ... pisałaś - straciłam rachubę czasu zdecydowanie ... Spotkałaś już chytra babę ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem to wiekszosc chlopow ma z tym problem
![]() Moj mial jeszcze rozkminy ze konczyl w srodku nie bedzie bo dziecko sie z poklejonymi wloskami urodzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja Ci dam brak objawów - a Ty mi daj na chwile mdłości i Ew wymioty- tak dla spokojności mojej głowy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7664872 6]Dorawałam koc i wysłałam męża po fryty! My często nie pijemy i bez ciąży. Co przelaliśmy na akademikach to przelaliśmy jak przychodził maj to od długiego weekendu do juwenaliów się nie trzeźwiało i wystarczy. Teraz to symbolicznie i przy wyjątkowych okazjach. Jak będę w ciąży to będę odmawiać jak zwykle, nikogo tym nie zdziwię. Już nawet wujki "ze mną się nie napijesz" wiedzą że się nie łamię i lata mi koło nosa ich zdanieWysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] A no to u mnie na odwrót - jak odmawiam wyjścia na piwko albo odmawiam alko to jest sprawa jasna - ciąża ... wiec póki co wymyślam różne rzeczy żeby tylko się z nikim nie spotykać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
Eh rozumiem Cię ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam pazurki, nadrobilam Was wiec moge spokojnie wracac do lektury
maz ma mnie wieczorem na randke rocznicowa porwac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7665087 1]Nie zazdroszcze jej ;P ale wiem co masz na myśli, bo jednak jest lekki żal i nie da się tego uniknąć.
Mnie trzęsie delikatnie, bo za tydzień wraca koleżanka do pracy po macierzyńskim i będzie się chwalić synem napewno bo nie widzałam jej od roku ... jakoś zacisnąć zęby będę musiała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Eeee ja Np mam większość młodych dziewczyn bez dzieci, a kilka tez takich które się starają ... jak wróciłam z macierzyńskiego nie oczekiwałam ze ktoś będzie zainteresowany Młodym i w sumie dopóki ktoś nie zagadał to ja nic nie mówiłam i w sumie to nie jestem z tych mamusiek z którymi się nie da o niczym innym pogadać tylko o dziecku - raczej przeciwnie ... Także może z ta laska wcale nie będzie tak złe jak się teraz wydaje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7665479 1]Ahoj! Choroby morskiej udało się uniknąć? Ja już pisałam, że mam kuchnię w białym połysku i nic na moich nie widać ; P Ani smugi. Nie wiem czym moje fronty różnią się od tych bon, ale moje są bezbłędne. Meteoryty to jest taki słynny, mało tani puder w kulkach, który wg opinii robi cuda albo nie robi nic. Nie spróbuję to się nie przekonam, a akurat mi się puder kończy więc zaryzykowałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Tez się zastanawiam nad tymi meteorytami ... kurde... już od kilku dni się bije z ta myślą - kupić czy nie kupić ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Wow udanej randki No i Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy ![]() ![]() Dużo dużo miłości dla Was ❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to dzisiaj miałam dziwny dzień - wybrałam się do galerii to się okazało ze mam flaka w oponie wiec pojezdzone - męża autem nie lubię
Wzięłam się za gotowanie - na dziś i jutro ale usiadłam iiii usnęłam ... Obudziłam się to znowu plan- kuchnia. Zrobiłam co miałam zrobić i bez sił usiadłam i ... usnęłam znowu ... ![]() ![]() noszsz Świetnie spędzona niedziela Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5
Cytat:
Ha ha No tak - dobrze ze maz młodzież ogarnia bo jakby nie to to nie wiem jakby to wyglądało ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Co do braku seksu bo się facet boi..
Jak byłam w ciąży, a jeszcze nie wiedzieliśmy to dzień wcześniej się działo. Jak mój zobaczył pozytywny test to powiedział "Boże a my wczoraj seks uprawialiśmy! I co teraz ?!" Także ten... Mogę też mieć przewalone. Ale ja się nie dam! Odpowiedziałam mu wtedy,że aż tak dużego nie ma i ma sobie ega nie podnosić. To więcej się nie odezwał w tym temacie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Domima czyli niedziela jak najbardziej udana
![]() Ile zamierzasz pracować? Bedziesz chciala isc na zwolnienie czy chcesz pracowac jak najdłużej? ![]() Domii trzymam kciuki za wieczor ![]() Mojemu mężowi brzuch nie przeszkadzal, jeszcze dzień przed porodem byly serdushkovania ![]() Blanka, wiem co czujesz, znam to kłucie w sercu jak się ktos dowie o czyjejś ciąży. Choć z cora byla wpadka (wpadka-niewpadka) bo seks bez zabezpieczeń wiadomo jak może się skończyć. Ale bylismy w 100% swiadomi tego, to ja od paru miesiecy zaczynalam myśleć o dziecku czesciej niz częściej.. Jak dowiedzialam się że sąsiadka spodziewa się dziecka (wieczne imprezy, muzyka od nocy do rana, awantury-patola praktycznie) to az mną potrzepalo... I tak mi się przypomniało (wiem, wczas) była rozmowa o ćwiczeniach. Robilam chodakowska, ale nic mi tak figury nie poprawilo jak wyzwanie 30dniowe z MelB. Jeden trening to byly 3 x20min filmiki z cw na rozne partie, nie nudzilo mi się to jak skalpel.. No i na każdy dzien tyg opracowane. Powtarzaly się niektore, ale dla mnie i były fajne. No i po 2 tyg był już efekt, bo robilam sobie foty
Wszystko możemy próbować udaremnić i postanawiać o wszystkim.. Z wyjątkiem tych kilku chwil, które w kapryśny sposób decydują o naszym życiu Edytowane przez naamarelle Czas edycji: 2017-08-27 o 18:45 |
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7665479 1]
Ja już pisałam, że mam kuchnię w białym połysku i nic na moich nie widać ; P Ani smugi. Nie wiem czym moje fronty różnią się od tych bon, ale moje są bezbłędne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Też mamy białe i może to kwestia użytkowania, tego że mąż ciagle odbija paluchy przez co mi się ciągle wydaje że mamy fronty umazane. Domi zaraz robię drugą porcje sałatki bo nazostawało mi owoców, zapraszam chociaż pewnie sałatka z randką nie wygra
|
|
|
|
#3200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7665073 6]Pisałam na fejsie ;P To widzimy się tu za rok z maluchami! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Nooo proste, że pisałaś! Teraz będą 2 kreski Cytat:
Cytat:
albo coś mylę bo jeszcze inne podczytuję A my już wracamy. Byliśmy wczoraj w górach, później na obiadku i piwku, wróciliśmy do kwatery i padliśmy na buźki o 20 starość nie radość. Tyle dzieci na szlaku, że aż nie da się nie myśleć echh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3201 |
|
Konto usunięte
|
Czakam na testy z niecierpliwością ☺
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Głupia psychika głupia głupia głupia
Bolą mnie sutki do tego stopnia,że nie mogę ich dotknąć I zaczęłam sobie robić nadzieję, bo zawsze bolały mnie cyce. No ale chociaż się nie okłamuje,że się nie nakręcam i wyszukuje sobie objawów, jestem ze sobą szczera haha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Pozarlam sie z tz o auto. Jego brat cioteczny jutro odjezdza za granicę i chcial zebysmy na piwo wpadli. Powiedzialam tz ze nie pojade szwagra autem. A on na mnie z japa bo nie moge 1 km pojechać, ze jak on moja dupe wozi to jest dobrze, ze ma dosc jezdzenia ze mna i pojade sobie teraz autobusem jak bede coś chciala. Ze jak ja cos chce to trzeba jechac robic a jak on mnie prosi to ja juz nie moge nic dla niego zrobic. No i ☠☠☠☠a bez laski. Tak mowi jakbym ja nigdy nie kierowała tylko on biedny cale Zycie jezdzil...
Wyszedl. Krzyz na drogę. Taka awanture zrobil i oczywiście ja jestem niedobra i zla... nie rozumie ze nie chce jechac obcym autem, nawet kilometr... niech spada... nie chce mi sie na niego patrzec... spac z nim tez nie zamierzam.... Tak mnie rozjuszyl ze ledwo ekran widze od tych lez... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Za☠☠☠isty prezent mi zrobil na urodziny... awanturę i ciche dni... boze mam dosc naprawdę... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7665479 1] Meteoryty to jest taki słynny, mało tani puder w kulkach, który wg opinii robi cuda albo nie robi nic. Nie spróbuję to się nie przekonam, a akurat mi się puder kończy więc zaryzykowałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Miałam, poszedł w świat bo ja jego efektu nie widziałam kompletnie. Ale jest to produkt na tyle kultowy, że warto się samemu przekonać
|
|
#3205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój już w internetach wyczytał, że tak wcale nie jest ale jak będzie w praktyce to zobaczymy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- invi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mi smsy wypisuje i wydzwania.... Niech spada... teraz sie ocknął i wie że przegiął...
|
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Invi-
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam lubie Chodakowska jako osobe i trenerke
moja kolezanka dzieki niej schudla prawie 30kg j ostatnio byl o niej filmik Lubie tez Fit Matke Wariatke, treningi ma hardkorowe, zakwasy po 2 godzinnym treningu trzymaly sie mnie ponad tydzien |
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko z Mel B kiedyś ćwiczyłam, mam jakaś płytę Chodakowskiej, ale włączyłam i za chwilę wyłączyłam... jakoś nie wiem, nie umiała do mnie dotrzeć
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez dlugo dojrzewalam do cwiczen Chodakowskiej. Kiedys wlaczylam skalpel i nie dalo sie tego ogladac a co dopiero cwiczyc. Potem wlaczylam na yt turbospalanie i juz mi sie spodobalo
teraz mam dwie plyty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

u mnie tez szły takie teksty
- straciłam rachubę czasu zdecydowanie ... 
trzeba będzie czekać aż młodzi dostaną od fotografa.
Mam dość, dość,dość
rozumiem Cię 

udanej randki No i Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy 

Dużo dużo miłości dla Was ❤️

albo coś mylę bo jeszcze inne podczytuję