![]() |
#1411 | |
Moderatoreska
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice. Część V
Cytat:
A szwagierką to się nie przejmuje bo i tak wygląda gorzej ode mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Natala witaj ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Jak się czujesz? Nie boli już? Co dobrego upichciłaś? Ewesko!! Jak mogłam ![]() ![]() Drogie te cholerstwa do kompa:/ Mi kiedyś poszedł dysk, a za tym trzeba było wymienić procek na mocniejszy, a jak procek mocniejszy to i karta graficzna musi być lepsza. Poszło 800zł. Efekt domina ![]()
![]() |
#1413 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bardzo się cieszę prawie cały miesiąc będziemy w trójkę razem ![]() No jak się w kompie coś popsuje to jedno wiąże drugie:/ Na szczęście ja mam w miarę nowy komp nie jest wiekowy- 4 lata więc jak jakąś część muszę wymienić to tylko jedną a nie więcej bo jak na razie wszystko w miarę pasuje ![]() edit: Nohemi Twój przelicznik idealnie pasuje do mojego bo jedziemy w tym samym czasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() No to właśnie masz fajnie, bo mój komp już jest wiekowy i kiedy się popsuł miał wszystko to co dostał jakieś 8lat temu, także rodzice byli wniebowzięci jak się dowiedzieli ile muszą wydać ![]() A dysk mi spaliła mucha, która wleciała przez wentylator ![]()
![]() |
#1415 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No to fajnie miałaś z tą muchą :/ Przez takie stworzenie tyle problemów z kompem, a przede wszystkim wydatków:/ Żabul gdzieś się podziała miałaś fotki nam tu zapodać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Ewesko, a to jedziesz autobusem? Ja chyba we wtorek kupuje bilet ![]() ![]() Żabul, no gdzieś Ty?:P
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
no to gdzie ten tort bo mam chandre tluszczowa:PEwcia skad wzielas to ze masz tam iles tluszczu w ciele?
![]() Gasta Ty sie tam swoim nie przejmuj bo mlody jest to reaguje spontanicznie nie myslac ze Ty teraz siedzisz i sie glowisz czemu sie rozlaczyl. aaa co do tortu sobie przypomnialam ze wczoraj jedlismy tort taki pietrowy z wisienkami ale taki slodki ze nie dalam rade kawalkowi 6x6 cm :Pale wisienkjeee zjadlam chociaz tyle hehe ![]()
![]() |
#1418 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak jak zwykle jadę autobusem, ale biletów jeszcze nie kupuję, bo nie wiem jeszcze dokładnie którego pojadę, za tydzień może się już dowiem ![]() ![]() ![]() Ajjj juz nie mogę się doczekać ![]() ![]() ![]() Candy mam wagę elektroniczną i ona mniej więcej oblicza zawartość tkanki tłuszczowej, podaje sie wzrost wagę i wiek i wylicza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
Wpadam z tortem i wypadam
![]()
#1420 |
Zakorzenienie
|
noooo tort smakowy
![]() Ewcia ja sie z waga pogniewalam i od jutra wojne tocze:P bede na samej wodzie zyc i warzywach i rybie co by nie umrzec z wycienczenia:Pjakas dietka 1200kcal i damy radeeee ![]() dzisiaj jak jechalismy to byl moment ze jechalismy chyba 50 km/h autostrada bo nic nie bylo widac i to wszyscy tak powoli jechali...nie dosc ze deszcz straszny,,wycieraczki na najszybszych obrotach to ta mgla jak mleko:Pa z jednej i drugiej strony przepasc mmmm cudownie bylo hehhee:P
#1421 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaa a ja już miałam pisać że wszystko sama zjadłaś ;D
Twoje szczęście ![]() Aleeee dobry ![]() Nohemi dziękuje ![]() ![]() Ewesko a bo znikłam, zrobiliśmy przemeblowanie. I okres mnie dopadł, wiedziałam, że niedzielny zbyt dobry nastrój musi mi coś popsuć ;/ Natala a Ty się miałaś chyba mebelkami pochwalić? ![]()
#1422 |
Wtajemniczenie
|
Aga, cudowny
![]() Ewesko, a jakbyś wpisała moje dane to Ci wyświetli? ![]() ![]() Żabul, widzisz. U mnie dekolt ok, ale za to twarz tragiczna, wolałabym, żeby ten cały syf był niżej:/
#1423 | |
Moderatoreska
|
No w końcu się doczekałyśmy
![]() ![]() ![]() Pychaaaa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Łaa to drogę mieliście wspaniałą. Ja jak w zeszłym roku byłam u tż-ta to nie mogłam się przyzwyczaić do jazdy po serpentynach gdzie z każdej strony przepaście, nie dość że mi się w głowie kręciło od tej drogi to jeszcze się uszy zatykały ![]() Żabul no proszę to mój synuś był zbędny przy przemeblowaniu ![]() ![]() ![]() Nohemi chyba nie skojarzyłam, gdzie mam wpisać Twoje dane???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
zabul to mozemy sobie podac reke..tez mnie okres dzis dopadl...zawsze mialam w sobote a tu przesunelo sie znowu:/
Ewcia tutaj to samo..serpentyny przepascie i duzo kamieni co na droge spadaja mimo siatek ochronnych ![]() znalazlam diete oczyszczajaca na poczatek bo jakos trza to zaczac a pozniej cos sie wymyyysli inszego ![]()
#1425 |
Zakorzenienie
|
oj to szybko witaminki i do łózeczka. bo jak to chora??
![]() Aga sliczny tort Ewesko super ze jedziecie do TZ. tak bardzo tego chciałas ![]() a ja dzis wcięłam maaaase słodyczy. żelki, rafaello, babeczki, szarlotkę i czekolade ech ![]() ![]() widze ze wy o wadze. ja mam 170cm i 49 kg ![]() ![]() a mnie okres we wtorek dopadnie wrr akurat na wazny egzamin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Moderatoreska
|
Nohemi już wiem o co ci chodzi - o wagę
![]() ![]() Magda bardzo bardzo chciałam i pojadę, tfu tfu, żeby nie zapeszyc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
No włąsnie ten tłuszczyk to i ja bym chciała sobie zmierzyc ale nie mam takiej wagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Magda, wzięłam, ale coś mnie dreszcze dopadły ![]() 49kg przy 170? To Ty musisz być szczuplutka. Ja jak chudne to pierwsze co schodzi mi z cycków, których i tak nie mam ![]()
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
Magda Ty to masz niedowage chyba przy tym wzroscie.sa rozne tabele do obliczania..wpisz sobie w googlach zawartosc tluszczu w ciele i tam na jednej z pierwszych stron jakie sie wyswietla sa zrobione wyliczniki co tam wpisujesz ile wazysz jaki wzrost i wylicza samo.
![]() |
#1430 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
ale tak ja Candy pisze można to wyliczyć na różnych stronkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() To ja tyle waże przy wzroście 160 i mi pokazuje lekką niedowagę. Ewesko, fajnie że pozwiedzacie Genewe ![]() ![]()
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
oki dzieki dziewczyny. zaraz sobie sprawdze, a teraz zmykam
![]() a co do niedowagi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Magda...to nie jest wazne ze tam pokazywalas fotki itd..ale jest okreslona granica zdrowej wagi dla okreslonego wzrostu jezeli sie wychylasz w ktoras strone za bardzo to jest zle a na stare lata wylaza choroby przy nadwadze wszelkie nadcisnienia i sercowe problemy a przy niedowadze wszelkie osteoporozy itd. ja tak jak Ciebie widzialam na zdjeciach to nie powiedzialabym ze jestes szczupla ladnie zbudowana tylko chuda.nie odbieraj tego zle.na swoj wzrost masz niedowage i organizm musi wkladac sam duzo sily w to zebys funkcjonowala,ale nie zawsze bedzie mial tyle sily co teraz zeby pomagac Ci mimo ze Ty czujesz sie super swietnie z tym jak jest
![]()
#1434 |
Wtajemniczenie
|
A mi na mój wzrost wychodzi, że mam odpowiednią wagę
![]() A mi Magda się wydaje, że po tych danych co podałaś to wychodzi że masz nedowagę ![]()
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na obiad miałam makaron razowy z kurczakiem z warzywami w sosie jogurtowo- musztardowym ![]() ![]() no miałam, miałam, ale jescze w sumie nie do końca to ogarnęłam, czasu mi brak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
widac widac ale zaraz bedzie ze sie czepiamy itd wiec lepiej zostawic to jak jest
![]() a ja wlasnie latam po forum dla grubasow hehehe :P i szukac super extra sposobu na odchudzanie i nie zniechecanie sie:P
#1438 |
Wtajemniczenie
|
Rintintin, dobrze że szybko minął
![]() Uwielbiam makaron z warzywami, szukałam do tego jakiegoś lekkiego sosu i mnie zainspirowałaś ![]() ![]() ![]() Candy, dla grubasów? ![]() ![]() Mi BMI wyszło 19. I na jednej stronie pokazuje, że w normie, a na innej, że niedowaga ![]() Znalazłam fajną stronkę, można sprawdzić wiek swojego serducha http://www.pokochajswojeserce.pl/ Zapewne trochę to naciągane, ale jakieś cenne informacje zawsze można wyciągnąć ![]()
#1439 |
Zakorzenienie
|
no taaak na takich stronach dietetycznych jak sie wszyscy dopinguja i chwala kilogramami to latwiej jest schudnac nie:P hehe naczytam sie jak to kobity pochudly ze 110kg do 60 i sie wezme wkoncu za siebie:P
ha i moje serducho ma 21 lat a ja 23:P wytrzyma jeszcze troche hehe :P
#1440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.