|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Nie, pewnie go złapał moralniak i chciał wielce zmieniać życie, ale do czasu jak przyjechał mu przeszło.
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Classic uuu w końcu jakiś przystojniak się trafił?
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz zwiazku, a jakos dziko do tego podchodzisz. Albo nastawiasz sie na zabawe i tego sie trzymasz albo decydujesz sie na zwiazek i gadasz z tym W.
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie oczywiście trzymam kciuki
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia!
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
|
|
#2197 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fajne zajęcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hej ![]() Zdaje relację ze spotkania z Biedronem: ![]() Otóż szału ni ma. Spóźnił się 30 minut (dzwonił wcześniej, że się spóźni). Ma 28 lat i pracuje w konsultingu (czy jak to się tam pisze). Jest z Warszawy. Jego pasja to siłka i uwaga - zbieranie pokemonów. Niby miło i fajnie, ale były jakieś aluzje do leżenia w łóżku. Dowiedziałam się dlaczego ma słabość do ogrodniczek i to też miało podtekst erotyczny, ale ogólnie na pożegnanie wyciągnął rękę. Sam powiedział, że musi już lecieć. Teraz jakąś godzinę temu wysłał wiadomość o treści " " i nie wiem nawet czy coś na to odpisywać. Podejrzewam, że jego kolejny krok to będzie wyciągnięcie mnie gdzieś w piątek na piwo albo do kubu. A no i zabrał mnie na kawę.
|
|||
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak eks Cię zobaczy, to co z tego? A kij mu w oko! nie rozkminiaj sobie co ktoś pomyśli, to jest Twoje życie, tylko Twoje. powodzenia!! Zdaj relację ![]() mój niedoszły randkowicz, ten który odwołał spotkanie, niby chce się zrehabilitować kawą w sobotę... zobaczymy
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76726126]
Trzymałam i jak?[/QUOTE] Nie zadzwonili a ja jak idiotka godzinę siedziałam na Skype zamiast korzystać z ładnej pogody. Ehh uroki zleceń zdalnych... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Nie ogarniam jak po randce można napisać tylko " " może ofpudz mu "?" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#2200 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76726126]O super ! Bawiłam się kiedyś w małej skali w to w organizacji studenckiej, a potem szefowej w Kancelarii ogarniałam
Fajne zajęcie ![]() Gratulacje! Zdaj relację potem z pierwszej lekcji ![]() Trzymałam i jak? Hej ![]() Zdaje relację ze spotkania z Biedronem: ![]() Otóż szału ni ma. Spóźnił się 30 minut (dzwonił wcześniej, że się spóźni). Ma 28 lat i pracuje w konsultingu (czy jak to się tam pisze). Jest z Warszawy. Jego pasja to siłka i uwaga - zbieranie pokemonów. Niby miło i fajnie, ale były jakieś aluzje do leżenia w łóżku. Dowiedziałam się dlaczego ma słabość do ogrodniczek i to też miało podtekst erotyczny, ale ogólnie na pożegnanie wyciągnął rękę. Sam powiedział, że musi już lecieć. Teraz jakąś godzinę temu wysłał wiadomość o treści " " i nie wiem nawet czy coś na to odpisywać. Podejrzewam, że jego kolejny krok to będzie wyciągnięcie mnie gdzieś w piątek na piwo albo do kubu. A no i zabrał mnie na kawę.[/QUOTE]No to chłopak oszczędny...jeśli chodzi o treść smsów a tak na poważnie, to to co napisałaś jakoś tak średnio brzmi,a po tonie Twojej wypowiedzi mam wrażenie, że też Ci się niezbyt podobało. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
wiem głupie, ale tak sobie pomyślałam ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2201 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Inna sprawa że po niedzieli spędzonej z T. i tym, że się chłopak angażuje troszkę bardziej mam dobry humor i mój mózg jest chyba bardziej na niego nastawiony Może jakby się Biedron z miesiąc temu trafił to by było inaczej ![]() Edit: w sumie trochę sobie zaprzeczyłam z tymi żartami chodziło mi o to, że nie było żartów sarkastycznych. I w sumie to śmieliśmy się z moich jakiś tekstów. Typu, że się boję jeździć po Wawie samochodem za kierownicą i że uważam, że nie każda blondynka powinna to robić. No to się wtedy śmiał, ale sam żadnym takim nie puścił. a na żarty o typowym warszawiaku czy najmłodszym synku nic nie mówił, ale trochę miał bulwersa na twarzy.
Edytowane przez 6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f Czas edycji: 2017-08-29 o 22:58 |
||
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- [1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76726711]O to nieładnie z ich strony. No właśnie odpisałam mu "?". ![]() Hmm.. no może to zbyt surowo zabrzmiało bo się pośmialiśmy trochę i widać, że mu się podobałam wizualnie. Ale też nie reagował na moje żarty (a mam taki trochę ciężki sarkastyczny humor). Niby się śmiał, ale tematu nie ciągnął. Sam, w sumie chyba nie żartował za bardzo. Nie było na tym polu interakcji a dla mnie to akurat ważne, żeby ktoś mi umiał odpowiedzieć z takim samym dystansem. Jak mnie zaprosi jeszcze w jakieś fajne miejsce to się może skuszę i pójdę. Inna sprawa że po niedzieli spędzonej z T. i tym, że się chłopak angażuje troszkę bardziej mam dobry humor i mój mózg jest chyba bardziej na niego nastawiony Może jakby się Biedron z miesiąc temu trafił to by było inaczej ![]() Edit: w sumie trochę sobie zaprzeczyłam z tymi żartami chodziło mi o to, że nie było żartów sarkastycznych. I w sumie to śmieliśmy się z moich jakiś tekstów. Typu, że się boję jeździć po Wawie samochodem za kierownicą i że uważam, że nie każda blondynka powinna to robić. No to się wtedy śmiał, ale sam żadnym takim nie puścił. a na żarty o typowym warszawiaku czy najmłodszym synku nic nie mówił, ale trochę miał bulwersa na twarzy.[/QUOTE]A ja uwazam, ze i tak masz fajna sytuacje. Chlopak odwazny, podobasz mu sie, jes totwarty i chetny - ja bym to docenila Poznaj ich obu, zobaczysz w jakim kierunku to pojdzie. A co do poczucia humoru to mi sie wydaje, ze jednak niewiele osob je posiada, wiec tak tymi zartami to bym sie nie przejmowala
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76726711]O to nieładnie z ich strony. No właśnie odpisałam mu "?".
![]() Hmm.. no może to zbyt surowo zabrzmiało bo się pośmialiśmy trochę i widać, że mu się podobałam wizualnie. Ale też nie reagował na moje żarty (a mam taki trochę ciężki sarkastyczny humor). Niby się śmiał, ale tematu nie ciągnął. Sam, w sumie chyba nie żartował za bardzo. Nie było na tym polu interakcji a dla mnie to akurat ważne, żeby ktoś mi umiał odpowiedzieć z takim samym dystansem. Jak mnie zaprosi jeszcze w jakieś fajne miejsce to się może skuszę i pójdę. Inna sprawa że po niedzieli spędzonej z T. i tym, że się chłopak angażuje troszkę bardziej mam dobry humor i mój mózg jest chyba bardziej na niego nastawiony Może jakby się Biedron z miesiąc temu trafił to by było inaczej ![]() Edit: w sumie trochę sobie zaprzeczyłam z tymi żartami chodziło mi o to, że nie było żartów sarkastycznych. I w sumie to śmieliśmy się z moich jakiś tekstów. Typu, że się boję jeździć po Wawie samochodem za kierownicą i że uważam, że nie każda blondynka powinna to robić. No to się wtedy śmiał, ale sam żadnym takim nie puścił. a na żarty o typowym warszawiaku czy najmłodszym synku nic nie mówił, ale trochę miał bulwersa na twarzy.[/QUOTE]Może nie wiedział na ile może sobie w żartach pozwolić a odpisał coś na "?" ?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z boku wiele rzeczy jest prostych, o ile się nie jest emocjonalnie zaangażowanym ![]() Zdam potem relację ze spotkania ![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- [1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76726711]O to nieładnie z ich strony. No właśnie odpisałam mu "?". ![]() Hmm.. no może to zbyt surowo zabrzmiało bo się pośmialiśmy trochę i widać, że mu się podobałam wizualnie. Ale też nie reagował na moje żarty (a mam taki trochę ciężki sarkastyczny humor). Niby się śmiał, ale tematu nie ciągnął. Sam, w sumie chyba nie żartował za bardzo. Nie było na tym polu interakcji a dla mnie to akurat ważne, żeby ktoś mi umiał odpowiedzieć z takim samym dystansem. Jak mnie zaprosi jeszcze w jakieś fajne miejsce to się może skuszę i pójdę. Inna sprawa że po niedzieli spędzonej z T. i tym, że się chłopak angażuje troszkę bardziej mam dobry humor i mój mózg jest chyba bardziej na niego nastawiony Może jakby się Biedron z miesiąc temu trafił to by było inaczej ![]() Edit: w sumie trochę sobie zaprzeczyłam z tymi żartami chodziło mi o to, że nie było żartów sarkastycznych. I w sumie to śmieliśmy się z moich jakiś tekstów. Typu, że się boję jeździć po Wawie samochodem za kierownicą i że uważam, że nie każda blondynka powinna to robić. No to się wtedy śmiał, ale sam żadnym takim nie puścił. a na żarty o typowym warszawiaku czy najmłodszym synku nic nie mówił, ale trochę miał bulwersa na twarzy.[/QUOTE]Rozumiem Cię. Dla mnie poczucie humoru to jednak z kluczowych cech ![]() W każdym razie może się coś wyklaruje z T.
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Konto usunięte
|
nic nie odpisał ma "?". a co do poczucia humoru- to że mało ludzi je ma to nie znaczy że nie mogę szukać takiego, który posiada.
źle dzisiaj spałam. aż poszłam do brata spać bo nie mogłam zasnąć i czułam taki niepokój. chyba to przez pracę i średnią sytuację z moim opiekunem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2206 |
|
Konto usunięte
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76726126]
Zdaje relację ze spotkania z Biedronem: ![]() Otóż szału ni ma. Spóźnił się 30 minut (dzwonił wcześniej, że się spóźni). Ma 28 lat i pracuje w konsultingu (czy jak to się tam pisze). Jest z Warszawy. Jego pasja to siłka i uwaga - zbieranie pokemonów. Niby miło i fajnie, ale były jakieś aluzje do leżenia w łóżku. Dowiedziałam się dlaczego ma słabość do ogrodniczek i to też miało podtekst erotyczny, ale ogólnie na pożegnanie wyciągnął rękę. Sam powiedział, że musi już lecieć. Teraz jakąś godzinę temu wysłał wiadomość o treści " " i nie wiem nawet czy coś na to odpisywać. Podejrzewam, że jego kolejny krok to będzie wyciągnięcie mnie gdzieś w piątek na piwo albo do kubu. A no i zabrał mnie na kawę.[/QUOTE]Jakby mi facet powiedział, że zbiera pokemony to bym uciekała w podskokach, zastanawiając się jeszcze czy jestem jednym z nich. A jakby mi powiedział, że ma słabość do ogrodniczek, to bym pomyślała, że pewnie kpi i porównuje mnie do gosi andrzejewicz ze słynnego zdjęcia.
|
|
|
|
#2207 |
|
Konto usunięte
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;76729976]Jakby mi facet powiedział, że zbiera pokemony to bym uciekała w podskokach, zastanawiając się jeszcze czy jestem jednym z nich.
A jakby mi powiedział, że ma słabość do ogrodniczek, to bym pomyślała, że pewnie kpi i porównuje mnie do gosi andrzejewicz ze słynnego zdjęcia. [/QUOTE]pokemony mnie przerazily, a ż Gosią Andrzejewicz trafiłaś w 10 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76730111]pokemony mnie przerazily, a ż Gosią Andrzejewicz trafiłaś w 10
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Aż poszukalam zdjecia Andrzejewicz w ogrodniczkach ![]() No średni z niego kandydat moim zdaniem
|
|
|
|
#2209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2210 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
\Taaaa zaproponowałam, ale w sumie nie ma nic ciekawego w kinie i zrezygnowaliśmy. Mimo wszystko, wydaje mi się że się wtedy narzucam Trzymam kciuki A ja chyba zrobiłam sobie krzywdę. Spotkałam się z nim dopiero 2 razy, a już mi zaczęło zależeć (chyba nadmiernie, jakie to nielogiczne jest). Widzę, że z jego strony jest o wiele mniejsze zaangażowanie, wchodzi na B. a wczoraj zmienił zdj profilowe... No nie wiem, to dla mnie dziwny znak poza tym ja nie umiem randkować, ale wydaje mi się że na początku znajomości ten kontakt powinien być w miarę regularny??? A np. wczoraj napisał dopiero na wieczór. Zdaję sobie sprawę że nie ma żadnych zobowiązań, po prostu moja intuicja mówi mi że to się nie uda a boję się wtedy bolesnego upadku na tyłek z drugiej strony pisałyście o tym że każdy ma swoje tempo... Może tutaj też tak jest, nie dostałam jeszcze zaproszenia na 3cie spotkanie i tak sobie siedzę i dumam Samemu jest źle, ale te całe emocje są chyba ejszcze gorsze
|
|
|
#2211 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2212 |
|
perfumowe ADHD
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76730841]To może lepiej trochę wyluzować? Z tym kontaktem no to ja już wiem, że nie do końca tak jest. Moje ostatnie półroczne doświadczenia pokazują, że facet się może odzywać raz na kilka dni i to wcale nie znaczy, że nie jest zainteresowany. Co do 3go spotkania - on zapraszał na oba? Może teraz czeka na Twój ruch? Ja bym zapytała czy nie ma ochoty gdzieś wyjśc.[/QUOTE]
Tyle że na ostatnim spotkaniu padły słowa, które w skrócie oznaczały że za bardzo daję po sobie poznać że mi zależy- więc wiesz... nie będę proponować nic więcej na razie, skoro sam chce się wykazać.Raz na kilka dni to trzeba być cierpliwym w takim razie, a ja jestem strasznie niecierpliwa ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Popsułam swoje słuchawki. Tzn popsuł je, mój brak szacunku do rzeczy martwych a ja jestem uzależniona od muzyki, kolega polecił mi lepsze słuchawki ale kosztują 170zł i się zastanawiam swoją drogą szczęka mi opadła jak zobaczyłam ile kosztują słuchawki z wyższej półki, ceny zaczynające się od 300zł wzwyż
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76729801]nic nie odpisał ma "?". a co do poczucia humoru- to że mało ludzi je ma to nie znaczy że nie mogę szukać takiego, który posiada.
źle dzisiaj spałam. aż poszłam do brata spać bo nie mogłam zasnąć i czułam taki niepokój. chyba to przez pracę i średnią sytuację z moim opiekunem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Nie chodziło mi, że nie możesz takiego szukać, tylko, że on Cie nie zna i mógł nie wiedzieć na ile może sobie pozwolić w żartach. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kurde dziewczyny, a ja mam chyba problem z opiekunem w pracy. Chłop żonaty z dzieckiem, ale ostatnio wydaje mi się, ze nasza dobra koelżeńska relacja to dla niego chęć na coś więcej. Jakieś podteksty mi rzuca, a dzisiaj dostałam od niego słuchawki do telefonu. Że niby kupił bo jakiś odkurzacz oglądał, a pamietał jak mówiłąm, że mi się popsuły ostatnio... Coś mi tu nie halo pachnie. Wysyła też czasem dziwne smsy i koniecznie chce ze mną samą iść na jakiś koncert do stodoły. No to nie jest normalne. |
|
|
|
|
#2215 | |
|
Ania
|
Cytat:
I wrzucilabym troszkę na luz. Ten brak systematyczności w odpisywaniu może oznaczać zarówno brak zaangażowania, jak i po prostu to, że ten typ tak ma. Spotkasz się trzeci raz, to już pewnie będziesz bardziej wiedzieć na czym stoisz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- [1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;76729976]Jakby mi facet powiedział, że zbiera pokemony to bym uciekała w podskokach[/QUOTE] Ja nie, bo też namiętnie grałam
|
|
#2217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a już byłam przekonana, że po nich i że zmowu będę musiała jakieś 5 stów wydać. By bolało. A Twoje nie mają szansy na naprawę? Cytat:
A "tułania się z facetami" nawet nie skomentuję, bo mi opadły ręce. Cytat:
![]() I poległam. Przegrałam z leniem. Wzięłam urlop na żądanie ![]() Ale dzięki temu mamy czas iść mnie zgłosić do wspólnoty Fetysz-kolegi. A później idziemy oddać do antykwariatu część zdublowanych książek. Bo nam się na półkach/w szafach nie pomieszczą Słowem - przeprowadzka w toku <3 Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Atavish <3
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Atavish ale fajnie
fajny urlop na żądanie![]() Jestem jakoś bardzo zestresowana dzisiejszym spotkaniem. Chyba za długo nie byłam na spotkaniu z facetem
|
|
|
|
#2220 |
|
Zadomowienie
|
Haha, ja też dużo grałam, teraz nie bo czasu brak
![]() Pakowanie u mnie w toku, kto by pomyślał że na trzy dni tyle rzeczy potrafię potrzebować? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

a tak na poważnie, to to co napisałaś jakoś tak średnio brzmi,a po tonie Twojej wypowiedzi mam wrażenie, że też Ci się niezbyt podobało.
wiem głupie, ale tak sobie pomyślałam 

a odpisał coś na "?" ?
poza tym ja nie umiem randkować, ale wydaje mi się że na początku znajomości ten kontakt powinien być w miarę regularny??? A np. wczoraj napisał dopiero na wieczór. Zdaję sobie sprawę że nie ma żadnych zobowiązań, po prostu moja intuicja mówi mi że to się nie uda
z drugiej strony pisałyście o tym że każdy ma swoje tempo... Może tutaj też tak jest, nie dostałam jeszcze zaproszenia na 3cie spotkanie i tak sobie siedzę i dumam
to trzeba być cierpliwym w takim razie, a ja jestem strasznie niecierpliwa
Słowem - przeprowadzka w toku <3