Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-25, 17:39   #3541
Mercy
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Melduję się
Niedziela upływa na błogim lenistwie, zresztą z powodu 'niedysponowania' wylegiwanie się przed tv do 14 i obżeranie słodyczami jest jak najbardziej usprawiedliwione Pogoda o dziwo dopisuje,miałam [?] iść na spotkanie z przyjaciółką,acz od kilku dni się nie odzywa (jak zwykle...)wszak pryszczaty chłoptaś i wszystko inne jest ważniejsze od 'miesiąc'przekładanego meetingu

skad ja to znam.....

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

Dorwalam sie do kompa wkoncumam akurat chwile wolnego bo od piatku ciagle w biegu.Ale duzo rzeczy pozalatwialam! kupilam bielizne do slubu,ponczochy,podwiazke i buty i zdobe na szyje wiec jestem juz zalatwiona! ale ulga! oprocz tego wizyty u znajoych,latanie z mama po miescie, a wczoraj mala popijawka do 3 i dzis jestem conajmniej niewtenczas.. a na 6 umowilam sie z tesciem na rower i teraz juz mi glupio odwolac
ide jakas kawke wypic czy cos bom malo kontaktowa . mam nadzieje,ze jakos pojade i nie rozwle sie na pierwszym drzewie

poza tym jest SUPER!! kocham moje masto i Polkse i wogole juz mi zle ze bede musiala za 2 dni wyjechac..

sciskam was mocno!

oooo to agolek wychodzi za mąz?gratulacje! ee no z tesciem to musisz pojedzdzic nie ma wykrętów!

ja wrociłam przed chwila, bo tata mnie uczył jezdzic samochodem....nauczyłam sie cofac....troche..
Stary 2008-05-25, 18:06   #3542
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Edit: Milciu, a skąd są Twoje zdjęcia na n-k , że tylu "egzotycznych" ludzi na nich A wogóle to jaka z Ciebie chudzina ! Co Ty robisz na dietetyce
Te fotki nie są nowe, ale z dużym stażem Jedne z Tunezji, inne z UK. Ogólnie dużo się napodróżowałam w życiu i tak sobie o nich przypomniałam E tam chudzinka, to aparat tak wyszczupla

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Ather ,Milka oo kto tu sie odnalazł
Ciesze się, że z TŻ się układa

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Ather,Milko - no nieładnie nas tak zaniedbywać

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no coś Ty, do nas się wdrożyć nie możesz? toż tu jak do domu własnego się wchodzi
Czuje się okropnie nie będąc na bieżąco i nie mam sumienia wpadać od czasu do czasu i coś skrobać, nie będąc na bieżąco Więc wolę wogóle nie wpadać Ale ogromnie mi miło, że o mnie pamiętacie Mam nadzieje, że po sesji będę na tym wątku częściej gościć

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

A ja rowniez przylepiona do kompa, ale niby muszę A za pare godzinek TŻ po mnie przyjezdza, robimy salatke owocową, bierzemy koc i rowerujemy w plener Tylko cos sie chmurzy wrednie No ale miejmy nadzieje, ze to tylko tak, zeby spoglądajacym w niebo sie nie nudzilo Byle by deszczu z tego nie bylo
Zazdroszcze rowera

Cytat:

poza tym jest SUPER!! kocham moje masto i Polkse i wogole juz mi zle ze bede musiala za 2 dni wyjechac..

sciskam was mocno!
Ściskamy również

Uciekam do książek No i obiecuje posesyjną poprawę Jeśli oczywiście zostane w PL na wakacje
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 18:26   #3543
madame_apple
Zadomowienie

hello
Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Jem, kuję, uczę się. Jeśli teraz nie zdam po 5tygodniach kucia tego egzaminu to chyba wyłysieję ze zgrozy i rozpaczy. Nie wiem co to wolne, nie byłam w sklepie innym niż spożywczym od kilku miesięcy, wygląd a´la zombie. I tak jeszcze z miesiąc minimalnie.

Używajcie kto tylko możecie kochane!!!
nie zazdroszczę, ale mocno podziwiam
I trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez malinka_86;7660963
[B
enex[/B] - łączę się w bólu ja siedzę tłumaczę opis Craya XT4, robie figury, odwaliłam za całą grupę projekt z sieci telekomunikacyjnych, a jeszcze we wtorek zerówka z angielskiego, kolokwium z javy, potem w czwartek zaliczenie z grafiki komputerowej, a od początku czerwca się zacznie masakra
ale damy radę
dacie rade, naukowczynie Wy nasze
Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Ty!Ja Ci dam! juz naszczescie za mna, ale tak sie bałam jak nie wiem co szczegolnie polskiego-75% angielski-80% a pisemna to sie zobaczy jeszcze Z biologii chyba niezle, gorzej polski ale nie jest zle
No to ślicznie poszło
Mam nadzieje, ze wyniki pisemnych beda rownie dobre
Cytat:
nooo, to teraz tylko przebierać
dokładnie
Cytat:
pomijając fakt że sesja jest o debilnej porze roku.. komu się chce uczyć w maju/czerwcu?
no właśnie - co to w ogole ma być?
Pocieszam się, że egzaminować też się mniej chce i na ogól w sesji letniej wykladowcy sa troszke mniej wymagajacy...
Cytat:
ja też się nie mogę skupić na nauce, ciekawe dlaczego
dziś jak czytałam to zdarzało mi się ze 2 rozdziały przeczytałam i się orientowałam ze w ogóle nie wiem co tam było napisane
ahhhh skad ja to znam?
A sie nie zakochalam poki co wiec wole nie myśleć jak bedzie jak juz dojdzie co do czego
Cytat:
mój wieczorek standardowo udany szkoda tylko że jeśli jutro się nam nie uda spotkać w autobusie to zobaczymy się dopiero za tydzień life is brutal
trzymam kciuki za busowy meeting
Cytat:

Zmęczona,próbowałam przysypiać,a tu o godz.1 w oczy dają błyski reflektorów i szum syren. Niczym oparzona zerwałam się z łóżka,wyglądam ,a za oknem 2 wozy straży pożarnej,policja karetka i ogólny chaos
W bloku naprzeciwko nastąpiła awaria gazu (jak później się dowiedzieliśmy) Jeden facet latał w gaciach wokół niego,nikt nie wiedział co się dzieje, a mieszkanie którego cała afera się tyczyło było zamknięte na 4spusty. Strażacy dostali się nań włażąc przez okno, po uprzednim 'wjechaniu'po linie. Generalnie ulatniał się intensywnie gaz,gdyby nie szybka interwencja /odcięcie liczników itd skończyłoby się to 'malowniczym' wybuchem :P Na całe szczęście wszystko poszło dobrze ,zrobiłam masę fotek z akcji (cóż ta w reporterska wena) i doświadczyłam wpływu MEGA adrenaliny, jak pewnie wszyscy tam, roztrzęsieni,zajarani,żyw o gestykulujący,pod koniec żartujący.
Od godziny jest względny spokój,cisza ;spróbuję wreszcie położyć się do snu,pałam nadzieją,że komfortowego
oooo dżizassss, ale akcja... Zawsze strasznie się bałam gazu w sensie, że moze wybuchnąć albo sie ulatniac - pewnie juz bym tam wpadla w panike...
Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Ja sobie jakoś tam żyje, na forum mało się udzielam, ale nadal rezydujęJakbym miała pisać o tym wszystkim co się pozmieniało, to by mi doby nie wystarczyło, niby krótki okres czasu, a jednak zmiany diametralne i to jest to, co lubię. Wszystko jest lepsze od stania w miejscu, bo tego nie znoszę
oho A cos wiecej? (choćby w punktach:P)
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

I podobnie jak u Ather trochę się dzieje, co mnie cieszy niezmiernie Ale nie chce zapeszać
to trzymam niezapeszające kciuki za dalsze "dzianie się"
Cytat:
ja miałam wczoraj małe spięcie ze swoim jednak już jest lepiej
kto się czubi ten się lubi
Cytat:
A co do Eurowizji to... zasnęłam ale pudelek mnie już poinformował
Pudelek jest niezastąpiony
Cytat:
Ale się "zeźliłam", miałam od dziś przez pare dni nie wchodzić na wage ! Obiecałam to sobie i co ?! otóż ojciec kazał mi się zwazyć jak on mnie drażni I cały mój plan tego abym przestała mysleć o wadze itp. wziął w łeb ! Zaj***ście
echhh, a nie mozesz z nim pogadac dlaczego sie nie chcesz ważyć?
Moze by zrozumial...?
Cytat:
A tak jeszcze wracając do córek marnotrawnych, to Dziewczynki pamiętacie jeszcze Snieżke ?
pamietam, pamietam
ciekawe co u niej...
Cytat:
Ah ale wczoraj był super dzien. na poczatku jak przyszłam z przyjaciółką kogo widze M . eh myslałam ze z tamtąd wyjde albo cos no ale przyjaciólka stwierdziła ze szkoda psuc impreze ze wzgledu na niego no i sie bawiłam po czym M podszedł do mnie i zaprosił do tanca bardzo długo razem tańczylismy i rozmawialismy i tak jakos spedzilismy razem praktycznie cała impreze no i znow jestesmy razem ah o wiele lepiej sie czuje tralala taka radosna hehe

strasznie się cieszę
Cytat:
(choc trzeba przyznac ze wczoraj wypilam pol reddsa i juz mi sie w glowie chwile krecilo.. Taki dzien... ).
też tak czasami mam, że głowizna nad wyraz słaba...
dobrze, ze tylko czasami
Cytat:
wracam dziś oczywiście do Katowic i od jutra masakryczny tydzień. Dobrze że moja angina w miarę sobie poszła, bo naprawdę czasu na chorowanie to ja nie mam
a czemu tydzien taki masakryczny? Bedzie dobrze, na pewno
Cytat:
A ja rowniez przylepiona do kompa, ale niby muszę A za pare godzinek TŻ po mnie przyjezdza, robimy salatke owocową, bierzemy koc i rowerujemy w plener Tylko cos sie chmurzy wrednie No ale miejmy nadzieje, ze to tylko tak, zeby spoglądajacym w niebo sie nie nudzilo Byle by deszczu z tego nie bylo
Mam nadzieje, ze rowerowanie przebiega w super atmosferze
Cytat:

Huh muszę się wreszcie zabrać do wypełnienia życiorysu na studia, we wtorek jadę na uczelnię (prywatną ,acz dobrą i nader hardcore'ową )do Gdańska złożyć papiery na kierunek ;Media i komunikacja międzykulturowa,bo niby do końca maja da się zaoszczędzić 400zeta z wpisowego. UG i resztę państwowych se podaruję, zresztą proponowane przez nich opcje są średnio interesujące
a jaka to uczelnia?
Cytat:
Dorwalam sie do kompa wkoncumam akurat chwile wolnego bo od piatku ciagle w biegu.Ale duzo rzeczy pozalatwialam! kupilam bielizne do slubu,ponczochy,podwiazke i buty i zdobe na szyje wiec jestem juz zalatwiona! ale ulga! oprocz tego wizyty u znajoych,latanie z mama po miescie, a wczoraj mala popijawka do 3 i dzis jestem conajmniej niewtenczas.. a na 6 umowilam sie z tesciem na rower i teraz juz mi glupio odwolac
ide jakas kawke wypic czy cos bom malo kontaktowa . mam nadzieje,ze jakos pojade i nie rozwle sie na pierwszym drzewie

na kacu z teściem na rower, no ładnie
Ciesze sie, ze czas tak milo mija i ze jestes taka szczesliwa
Cytat:
ja wrociłam przed chwila, bo tata mnie uczył jezdzic samochodem....nauczyłam sie cofac....troche..
lepsze "troche" niz nic A kiedy zdajesz na prawko?

Echhhh co ja tam sie bede rozpisywac... Popadam pomału w pracoholizm - teraz idę dopiero w czwartek bo muszę przysiąść do zaliczeń przez te 3dni, ale nie wiem jak wytrzymam... Niech czas szybko leci, ja juz chce czwartek...!

Poki co sprobuje sie skupic na nauce jakos...echhhh

Buziaki moje drogie, milego wieczorku

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 19:04   #3544
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Zazdroszcze rowera
ja tez...tak miałam ochote dzis pojezdzdzic na rowerze ale moj ma dentke przebita i trzeba dopiero kupic

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
hello
lepsze "troche" niz nic A kiedy zdajesz na prawko?
heh mam zamiar sie dopiero zapisac na kurs niedługo, narazie sie szkole w domu w cieplarnianych, tyle o ile, warunkach

ide zaraz ogladac Ranczo, to juz taki rytuał co niedzielny, siedzimy z mama w kuchni, zajadamy słodkosci i sie smiejemyfajnie tak

miłego wieczorka papa
Stary 2008-05-25, 19:53   #3545
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

wlasnie mialam pytac jak ta angina Twoja, ale widze ze juz lepiej, wiec ciesze sie bardzo

Milego niedzielowania i rodzinowania

Cytat:
mam nadzieję że dzionek udany

Cytat:

Huh muszę się wreszcie zabrać do wypełnienia życiorysu na studia, we wtorek jadę na uczelnię (prywatną ,acz dobrą i nader hardcore'ową )do Gdańska złożyć papiery na kierunek ;Media i komunikacja międzykulturowa,bo niby do końca maja da się zaoszczędzić 400zeta z wpisowego. UG i resztę państwowych se podaruję, zresztą proponowane przez nich opcje są średnio interesujące

nazwa kierunku fajnie brzmi

Cytat:
ciesze sie,ze juz sie lepiej czujesz mam nadzieje,ze ydzien nie bedzie az taki masakryczny..

Cytat:

sciskam was mocno!
jak miło Cię czytać taką radosną

Cytat:
Te fotki nie są nowe, ale z dużym stażem Jedne z Tunezji, inne z UK. Ogólnie dużo się napodróżowałam w życiu i tak sobie o nich przypomniałam E tam chudzinka, to aparat tak wyszczupla

ale fajnie jasne jasne, a ja słyszałam ze pogrubia?

Cytat:
Czuje się okropnie nie będąc na bieżąco i nie mam sumienia wpadać od czasu do czasu i coś skrobać, nie będąc na bieżąco Więc wolę wogóle nie wpadać Ale ogromnie mi miło, że o mnie pamiętacie Mam nadzieje, że po sesji będę na tym wątku częściej gościć

trzymam za słowo

Cytat:
Uciekam do książek No i obiecuje posesyjną poprawę Jeśli oczywiście zostane w PL na wakacje
a masz już jakieś wstępne plany?

Cytat:

trzymam kciuki za busowy meeting
spotkaliśmy się normalnie godzina jazdy do Kato - bezcenne (co nie zmienia jednak faktu że do weekendu zostało 5 dni )

Cytat:
a czemu tydzien taki masakryczny? Bedzie dobrze, na pewno
jakoś dużo zajęć mam, nauka do kolosa i egzaminu i praca i jeszcze testy alergiczne o ile mimo antybiotyku zechcą mi je zrobić no ale dam radę, ja bym nie dała?

Cytat:

Echhhh co ja tam sie bede rozpisywac... Popadam pomału w pracoholizm - teraz idę dopiero w czwartek bo muszę przysiąść do zaliczeń przez te 3dni, ale nie wiem jak wytrzymam... Niech czas szybko leci, ja juz chce czwartek...!
heheh, chciałąbym móc tak chętnie chodzić do pracy

Cytat:

ide zaraz ogladac Ranczo, to juz taki rytuał co niedzielny, siedzimy z mama w kuchni, zajadamy słodkosci i sie smiejemyfajnie tak
faaaajnie

no i jestem w moim <zimnym > mieszkanku, książka rozłożona a ja gadam na gg cała ja no ale już się biorę za naukę, obiecuję

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 20:27   #3546
tamonita
Zakorzenienie

Ahoj załogo !
Przyszlam się zameldować
Jutro nie ide do szkoły, bo musze na zakupy iść ( ), po nową torbe itp. gdzie ja ja schowam ?? A teraz sobie troszke ściag na kolejne dni robie

Miłego wieczorka i do jutra
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 21:42   #3547
schism_
Zadomowienie

Tamo-I bardzooo słuszna decyzja ze szkołą i zakupami ^^
Madame,Ewusia- Uczelnia zwie się Wyższa Szkoła Bankowa , kierunek jest nowością,acz ze względu na przedmiot zwany statystyką ,może nie być już tak kolorowo
Podobno też dziewczyny urodziwe,studenci z kolei fatalni (a orientacji z dnia na dzień nie zmienię )

Hyh zdrzemnęłam się na jakieś pół godziny,obejrzałam urywki TzG -Pudzian przegrał ,nawet kumpela raczyła się urywkami zdań odezwać,że w tym tygodniu się zgadamy na zakupowy trip, mhm akurat..;>
Trochę posiędzę na wizażu i zabieram się do lektury Lubiewa ,Witkowskiego, od 3ech tygodni odkładam jej lekturę na 'spokojniejsze dni' :lo
l:
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-25, 21:47   #3548
agness51
Zakorzenienie

Hmm no i niestety długi weekend dobiegł końca a było tak fajnie ^^
szkoda,bo teraz ostatnie,ale najgorsze dni w szkole
ale jakoś da się radę ^^ !

Dobranoc kochane

Mercy - zapomniałam się przywitać z Tobą paskudo

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 21:54   #3549
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Ahoj załogo !
Przyszlam się zameldować
Jutro nie ide do szkoły, bo musze na zakupy iść ( ), po nową torbe itp. gdzie ja ja schowam ?? A teraz sobie troszke ściag na kolejne dni robie

Miłego wieczorka i do jutra
kazdy powod jest dobry zeby nie isc do szkoły

Cytat:

Mercy - zapomniałam się przywitać z Tobą paskudo
bardzo nieładnie!chcesz po pupie

ja sie zabieram do spania powoli..to dobranoc
Stary 2008-05-25, 22:32   #3550
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ahoj załogo !
Przyszlam się zameldować
tak sobie to tłumacz

Cytat:

Madame,Ewusia- Uczelnia zwie się Wyższa Szkoła Bankowa , kierunek jest nowością,acz ze względu na przedmiot zwany statystyką ,może nie być już tak kolorowo
Podobno też dziewczyny urodziwe,studenci z kolei fatalni (a orientacji z dnia na dzień nie zmienię )

ale może jest szansa ze tendencje dotyczące mężczyzn na rzeczonej uczelni od tego roku ulegną zmianie

Cytat:
Hmm no i niestety długi weekend dobiegł końca a było tak fajnie ^^
szkoda,bo teraz ostatnie,ale najgorsze dni w szkole
ale jakoś da się radę ^^ !
no pewnie że dasz radę

niektórzy to do końca czerwca będą się pocić przy książkach

czytam i czytam... ale spać by się przydało bo jutro rano na te testy alergiczne śmigam, a później do bibliotek, do pracy i w ogóle
jakbym się nie meldowała to znaczy ze nie przeżyłam

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-26, 06:55   #3551
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
to trzymam niezapeszające kciuki za dalsze "dzianie się"

Cytat:
ja tez...tak miałam ochote dzis pojezdzdzic na rowerze ale moj ma dentke przebita i trzeba dopiero kupic
Przynajmniej masz już rower

Cytat:

a masz już jakieś wstępne plany?
Planów nie mam, co nie znaczy, że inni ich mieć nie będą

Cytat:
Stata w porównaniu z innymi jakże przyjemnymi przedmiotami to pestka Ekonometria, badania operacyjne, prognozowanie i symulacje, ekonomia matemtayczna Aż się dziwie, że to wszystko przeszłam

Miłego dnia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 08:50   #3552
orzeszek01
Zakorzenienie

Ale mam stresa Dziewczynki;(
Pojechałam rano do skzoły i okazało sie ze mam od 13 mature a jestem druga na liscie. Ale to sie opózni bo kobieta z komisji spózni sie ok 3 h wiec wszytsko sie przedłuzy a na wyniki bede musiala czekac z cała grupa wiec pewnie do jakies 20..
Nic nie umiem, nie zdam
Boziu;(
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 09:35   #3553
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
no to kup detke i bedzie gites rowerek nie lubi miec flaka
Cytat:

miłego wieczorka papa
ale super!

Cytat:

czytam i czytam... ale spać by się przydało bo jutro rano na te testy alergiczne śmigam, a później do bibliotek, do pracy i w ogóle
jakbym się nie meldowała to znaczy ze nie przeżyłam

dobrej nocki

powodzonka trzymam kciuki za testy,zeby je jednak zrobili

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Pojechałam rano do skzoły i okazało sie ze mam od 13 mature a jestem druga na liscie. Ale to sie opózni bo kobieta z komisji spózni sie ok 3 h wiec wszytsko sie przedłuzy a na wyniki bede musiala czekac z cała grupa wiec pewnie do jakies 20..
Nic nie umiem, nie zdam
Boziu;(
Kochana, dasz rade, jestes zdolna i dobrze przygotowana Nie ma sie czego bać

Ach, alez mam dzis do zrobienia Masakierka mała, bo jak zawsze wszystko zostawilam na ostatnia chwile . W ogóle własnie tata przejezdzal kolo mnie i wpadł na moment. Akurat robilam sobie herbatke w dzbanku, tak wiec był w sam raz

A tak poza tym to wczoraj mialam milutki dzień. Moze sie jakos specjalnie nie przepracowalam (normalka ), ale przynajmniej blogo leniuchowalismy z TŻ. A i jeszcze fajnie sie zlozylo - otoz kolega ktorego znam od baaardzo dawna i z ktorym nie widzialam sie rowniez dawno, odezwal sie znienacka i zapytal czy bym mu nie dała korepetycji z niemca. W sumie chcialam niedawno sprobowac czy jestem w stanie kogos czegokolwiek nauczyc, a tu jeszcze sam sie zglosil . Oczywiscie wie, ze nie mam wiekszego doswiadczenia poza sporadycznymi przypadkami, ale sprobujemy i zawsze mozemy sobie podziekowac za wspolprace . Juz sie nie moge doczekac!

Miłego dnia wszystkim

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 09:59   #3554
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Planów nie mam, co nie znaczy, że inni ich mieć nie będą
mhm

Cytat:
Nic nie umiem, nie zdam
Boziu;(
Kochana, nie stresuj się na pewno zdasz śpiewająco

Cytat:

powodzonka trzymam kciuki za testy,zeby je jednak zrobili
a dziękuję zrobili

Cytat:
Ach, alez mam dzis do zrobienia Masakierka mała, bo jak zawsze wszystko zostawilam na ostatnia chwile . W ogóle własnie tata przejezdzal kolo mnie i wpadł na moment. Akurat robilam sobie herbatke w dzbanku, tak wiec był w sam raz
no to oby się wszystko udało załatwić

Cytat:

A tak poza tym to wczoraj mialam milutki dzień. Moze sie jakos specjalnie nie przepracowalam (normalka ), ale przynajmniej blogo leniuchowalismy z TŻ. A i jeszcze fajnie sie zlozylo - otoz kolega ktorego znam od baaardzo dawna i z ktorym nie widzialam sie rowniez dawno, odezwal sie znienacka i zapytal czy bym mu nie dała korepetycji z niemca. W sumie chcialam niedawno sprobowac czy jestem w stanie kogos czegokolwiek nauczyc, a tu jeszcze sam sie zglosil . Oczywiscie wie, ze nie mam wiekszego doswiadczenia poza sporadycznymi przypadkami, ale sprobujemy i zawsze mozemy sobie podziekowac za wspolprace . Juz sie nie moge doczekac!
powodzenia w uczeniu kolegi

wróciłam właśnie z testów i masakra po prostu mam całe plecy oklejone plastrami i nie mogę się ruszać za bardzo żeby się nie odkleiły jak również nie mogę pleców myć i tak przez tydzień (a mnie już kręgosłup siada ) i jeszcze na 12 na 4 godziny do pracy ja nie wiem, coraz to ciekawsze wyzwania mam

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-26, 11:21   #3555
Mercy
Zadomowienie

Cytat:

Przynajmniej masz już rower
no chociaz tyle..ale marzy mi sie nowy, bo ten to juz wysłuzony jest

[
Cytat:
mhm
wróciłam właśnie z testów i masakra po prostu mam całe plecy oklejone plastrami i nie mogę się ruszać za bardzo żeby się nie odkleiły jak również nie mogę pleców myć i tak przez tydzień (a mnie już kręgosłup siada ) i jeszcze na 12 na 4 godziny do pracy ja nie wiem, coraz to ciekawsze wyzwania mam

miłego dnia
hahahah biedaku

Cytat:
Nic nie umiem, nie zdam
Boziu;(
oj ojojoj bede trzymac kciuki!jak ja miałam mature z polskiego to matko brzuch mnie bolał , nie jadałm nic cały dzien, wszystkie zyły mnie bolały i na dodatek zakonczeniia i dwie ostatnie lektury tylko poczytałam i musiałam improwizowac..ale udało sie Nie boj sie nic, pomysl se ze za pre godzin bedzie wszystko za Toba i na pewno zdasz!Wdech i wydech!pamietaj
Stary 2008-05-26, 11:25   #3556
tamonita
Zakorzenienie

Hej

Gujanko miłych i udanych korepetycji
Ewuśka, a czemu masz plastry na plecach ?
Mercy, ale masz fjny ten "rytuał" z mama !! też tak chce
Schism, a te lekturki czytasz z musu czy z własnej, nie przymuszonej woli ?
Milcia, a co Ty studiowałaś, ze takie kosmiczne nazwy wymieniasz ??
Orzeszek bedzie dobrze

No to byłam w mieście i to dwa razy Raz poleciałam sama, kupiłam torbe (kocham ją ), a potem wróciłam i poszłam z Babcią, a teraz padam jest taaaak gooorąco, ze aż miło Dziś mam w szczerym zamiarze pouczyc sie z PO i przypomnieć sobie lekturki z polskiego, ale narazie powizażuje

Miłego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-05-26, 14:25   #3557
orzeszek01
Zakorzenienie

Juz jestem, bo tylko 3dziewczyny w tym ja zdawałysmy R wiec nam podali wcześniej wyniki.
Miałam temat oi aktywnym stylu życia, couch potatoe i temat rozmowy jak zanikająca sztuka.
Strasznie sie stresowałam, ale babka byla strasznie miła i w ogóle fajna
Jestem nawet zadowolona, 15/20 wiec nie narzekam zwłaszcza ze sie nie uczylam prawie nic.
Jeszcze tylko w srode prezentacja z polskiego i koniec.
A teraz chyba sobie troche pośpię
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 14:49   #3558
gujana
Wtajemniczenie

Gratuluję Orzeszku i cieszę się, że nie musialas czekac do wieczora i stresowac się przy tym oczekiwaniu pewnie też... A wynik bardzo ładny, gratki jeszcze raz

Uch, przerwaaaaaaaa... Mam dosc komputera! :/ Ide do sklepu i na poczte.. Ale juz czuje ze bedzie dzis dluuuugi wieczor, bo musze na jutro dokonczyc obecny podrozdział..

Stary 2008-05-26, 15:34   #3559
anniaa

Witam wczoraj do domu wróciłam i zaczęłam nauke ( uwielbiam uczyc sie wieczorami , w nocy) no i zrobiłam kawe i uczyłam sie i jakos szybko sie nauczyłam i potem nie umiałam usnac dzisiaj miałam spr z bio, spr z Ti , spr z Fizy naszczescie z angola nie pytała uff
spr napisalismy i pani sprawdziła 3 strony A4 bo na grupy mielismy wiec szybko jej to szło i dostałam 5 12/12 pkt z spr z Ti dostałam 6 a ze spr fizy na bank mam dobrze 4,5 zadania na bo nie wiem połowe jednego mam dobrze bo pani ma swoje sposoby itp głupia baba i tyle

jutro czeka mnie spr z niemca i spr z matmy.
a nic mi sie nie chcce... najchetniej pod kocyk i ogladac tv

edit: zastanawiam sie czy bede miec pasek bo oczywiscie ocen nie mozna proponowanych podac no po co a ja bardzo duzo ocen nie znam swoich bo nigdzie przeciez nich nie zapisuje.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-26, 15:49   #3560
tamonita
Zakorzenienie

Ania, ale z Ciebie kujonek Gratuluje

A ja poleciałam do miasta odwiedziłam przybraną babcię, zaliczyłam solarium i teraz coś zjem i... poczytam chyba polski czy coś Ale mam dzis aktywny dzień ! az miło

Miłego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-05-26, 16:00   #3561
Mercy
Zadomowienie

Cytat:

Mercy, ale masz fjny ten "rytuał" z mama !! też tak chce

Cytat:
Juz jestem, bo tylko 3dziewczyny w tym ja zdawałysmy R wiec nam podali wcześniej wyniki.
Miałam temat oi aktywnym stylu życia, couch potatoe i temat rozmowy jak zanikająca sztuka.
Strasznie sie stresowałam, ale babka byla strasznie miła i w ogóle fajna
Jestem nawet zadowolona, 15/20 wiec nie narzekam zwłaszcza ze sie nie uczylam prawie nic.
Jeszcze tylko w srode prezentacja z polskiego i koniec.
A teraz chyba sobie troche pośpię
A no widzisz, nie ma sie co bacgratulacje

Cytat:
Witam wczoraj do domu wróciłam i zaczęłam nauke ( uwielbiam uczyc sie wieczorami , w nocy) no i zrobiłam kawe i uczyłam sie i jakos szybko sie nauczyłam i potem nie umiałam usnac dzisiaj miałam spr z bio, spr z Ti , spr z Fizy naszczescie z angola nie pytała uff
spr napisalismy i pani sprawdziła 3 strony A4 bo na grupy mielismy wiec szybko jej to szło i dostałam 5 12/12 pkt z spr z Ti dostałam 6 a ze spr fizy na bank mam dobrze 4,5 zadania na bo nie wiem połowe jednego mam dobrze bo pani ma swoje sposoby itp głupia baba i tyle

edit: zastanawiam sie czy bede miec pasek bo oczywiscie ocen nie mozna proponowanych podac no po co a ja bardzo duzo ocen nie znam swoich bo nigdzie przeciez nich nie zapisuje.
gratulacje kujonku

Ja ogladałam Mode na sukces a teraz ide kosic trawę w ogrodku

Miłego popołudnia dziewczynki
Stary 2008-05-26, 16:13   #3562
anniaa

nie jestem kujonem. np. moi rodzice twierdza ze mi w głowie tylko Michał i szkołe olewam

mercy ogladasz mode na sukces
tamonita ale sie dzisiaj na chodzic ale takie dni aktywne sa najlepsze

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 16:22   #3563
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
np. moi rodzice twierdza ze mi w głowie tylko Michał i szkołe olewam

Ach, bo rodzice lubią tak się martwić na zapas... Ale przejdzie im .

Koniec przerwy . Wracam do pisania... Na szczescie dzis idzie mi calkiem ok .

Stary 2008-05-26, 16:25   #3564
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja właśnie zrobiłam referat z biologii,trochę poczytam i może będę umiała opowiadać,i jeszcze muszę się nauczyć na pracę klasową z fizyki,wrrr
A jutro chyba się zrywam z większości zajęć,ale ciiiii to nic pewnego

Orzeszku - no widzisz,nie ma się co bać
Aniu - gratuluję,ja o pasku mogę sobie pomarzyć,no cóż,troszkę chyba olałam naukę jakoś ...
Tamo - no,gratuluję zakupów

Miłego popołudnia,ja za moment zmykam się pouczyć trochę.

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 17:35   #3565
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
mercy ogladasz mode na sukces
ano ogladamten serial mnie odpręza
U nas w klasie moda to kultowy serial...

Pokosiłam a teraz idę piec ciasto
Stary 2008-05-26, 18:27   #3566
schism_
Zadomowienie

Szieasz ;D

Tamuś-wszak nie ma nic lepszego niż wagary na początek tygodnia
"lektura",którą czytam ,jest only dla przyjemności,ba przez 'gorszące' treści, Lubiewo w mig znalazłoby się na czarnej liście Romka

Mercy-Z tą Modą to się zgodzę xD Zawsze gdy jestem na wakacjach u rodziny ,mam w zwyczaju oglądać ów serial ;]

Dzień zleciał niczym z bicza trzasł. Pierw zakup prezentu na Dzień Matki; nowa książka Paulo Coelho i szala w Indyjskim sklepie ;przyznam,że podarunki jej się spodobały,
potem biegusiem do Akademii Medycznej,aby na nowo zgrali mi płytkę z rezonansem magnetycznym. Okazało się,że dr nauk medycznych wraz z innymi w słynnym 'WarshafFskim centrum onkologii',nie wiedzieli,że do uruchomienia oprogramowania starczy wcisnąć klawisz F1 Na miejscu dali mi kliszę i pełen opis badania. Na szczęście zmiana ma tylko 2,5cm ,co prawda zachodzi na zatokę,jednakże w przyszłym tygodniu muszę przejść operację ( o ile znajdą się "wolne miejsca" ,łaskawie zadzwonią kiedy przyjechać o_O)
Swoją drogą ,chyba przez zmianę pogody dosłownie przysypiam na stojąco ,a chciałabym na Szymka M.zdążyć
Ogarnę,zjem coś,poczytam wydanie 'Exklusivu',z sesją Maćka Żurawskiego *____________* i tak wsio zleci, byleby do jutra i odwlekanej eskapady w sprawie uczelnianej rekrutacji
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 19:07   #3567
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:

Wow! Dobra jestes. A u was nie ma jutro strajku nauczycieli? Bo my z tego powodu nie idziemy do szkoly Co do propozycji ocen u nas owszem sa do 3.06 trzeba wystawic a 10 juz dlugopisem i jak na razie zaden psor nie raczyl nas o ocenie koncowej poinformowac

Orzeszku brawo! Wiedzialam ze ladnie zdasz

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-26, 21:46   #3568
madame_apple
Zadomowienie

hej dziewuszki

Wpadłam tylko życzyć dobrej nocy, podczytywałam na bieżąco, ale tyle roboty dziś, że nie mam sił nawet pokomentować. A jutro pobudka o 5.30 i równie dużo do zrobienia...
Ale powinnam dość wcześnie być w domku więc postaram się ponadrabiać...

Ściskam Was mocno i życzę kolorowych snów

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 21:53   #3569
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

oooo to agolek wychodzi za mąz?gratulacje! ee no z tesciem to musisz pojedzdzic nie ma wykrętów!
ano, Agolek wychodzi poki jeszcze jest mlody(powiedzmy,ze tak), w miare szczuply i jakos sie trzyma w kupie.

fajny dzien dzis mialam,wyszlam o 9 z domu rano i wrocilam o 18! masakra. Ale zalatwilam mnostwo rzeczy wiec sie ciesze fyzjer,kosmetyczka, zakupy, itp itd, kwiaty na dzien matki,obiad w restauracji(w ktorej notabene jadlam najlepszy chlodnik litewski na swiecie) ,potem szampan z okazi Dnia matki,teraz spacer z psem godzinny prawie i ide spac bo jutro jedziemy do Poznania na przymiarke sukni!

dobranoc i niech sie aniolki snia
Stary 2008-05-27, 00:41   #3570
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Ja podobnie jak Jabłuszko przeczytałam, ale komentarza nie będzie <foch > bo padam z resztą godzina mówi sama za siebie czytałam... lektury na egzamin z literatury nie zabijają

miłych snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości