|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
|
|
|
|
#2252 |
|
Zadomowienie
|
Rozumiem Cię. Też miałam tak nie raz gdy spotkanie okazywało się kompletną porażką. Na portalu bardzo ciężko poznać kogoś kto będzie nam odpowiadał. A z tym poczuciem "towaru w sklepie" to myślę podobnie. Zwłaszcza jak ostatnio kilku facetów poprosiło mnie o więcej zdjęć, żeby mogli zobaczyć jaką mam figurę
. Dodam, że o nic innego nie zapytali. Porażka.
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Classic dzieki za cynk z tymi olejkami myjacymi!
nie moge znalezc odpowiedniego bo maja w większości parafine. Kokos mi nie pasuje. Jedynie jeden z Vianka ale droga cholera jest.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie najlepszy bezzapachowy albo pomarańczowy
|
||
|
|
|
#2255 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
A potem na spotkaniu z neta jest tak że, fajnie się gadało ale nie pociąga Chociaż fakt nie wszystkie cechy człowieka da się wyłapać przez net a powiedziałbym że większości się nie da!
|
|
#2256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Tak samo jak kiedyś facet mnie spytał: a Ty nie jesteś czasem gruba? Bez przesady .
Edytowane przez kasia5266 Czas edycji: 2017-08-31 o 10:58 |
|
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jak tu się nie czuć jak towar w sklepie, zresztą czy w realu nie jest podobnie, też ktoś nas najpierw musi oblookać że tak powiem, czyż nie jest tak?
Jeździć dużo, Jeździć motocyklem Edytowane przez SpiewWannie Czas edycji: 2017-08-31 o 11:04 |
|
|
|
|
#2259 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te olejki są przyjemne w używaniu, ale przy mojej cerze mieszanej i trądzikowej się nie sprawdziły |
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7676446 6]Jeśli na portalu ciężko, to co powiedzieć o rzeczywistości? Portale mimo wszelkich wad znacznie ułatwiają sprawę. Poczucie towaru to kwestia nastawienia - przecież same o sobie tak nie myślicie, prawda? Dlaczego więc przyjmować punkt widzenia przypadkowych osób, z którymi i tak wam nie po drodze? Poza tym naiwnością byłoby przekonanie, że uprzedmiotowienie człowieka właściwe jest tylko przestrzeni wirtualnej - tak jakby w "realu" wszyscy mężczyźni byli zainteresowani bogactwem naszego intelektu i osobowości... Poza tym nie ukrywajmy, że partner musi nas pociągać również fizycznie, fascynacja powinna być całościowa. To jasne, że większość ludzi na portalach nie będzie nam pasować, ale tak samo jest w rzeczywistości. Jeśli ktoś nam nie odpowiada, nie ma przymusu kontynuowania kontaktu i nie ma sensu przejmowania się opinią takiej osoby.[/QUOTE]
Amen. Przyszłam napisać to samo, ale mnie ubiegłaś ![]() Oraz melduję, że już jestem praktycznie wprowadzona do Fetysz-kolegi <3 Wszystko co najważniejsze przeniesione. Zostało tylko trochę drobiazgów na kolejne kursy. Albo będę je zbierać "przy okazji" ![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej po prostu wypróbować na sobie.Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- [1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7676446 6]Jeśli na portalu ciężko, to co powiedzieć o rzeczywistości? Portale mimo wszelkich wad znacznie ułatwiają sprawę. Poczucie towaru to kwestia nastawienia - przecież same o sobie tak nie myślicie, prawda? Dlaczego więc przyjmować punkt widzenia przypadkowych osób, z którymi i tak wam nie po drodze? Poza tym naiwnością byłoby przekonanie, że uprzedmiotowienie człowieka właściwe jest tylko przestrzeni wirtualnej - tak jakby w "realu" wszyscy mężczyźni byli zainteresowani bogactwem naszego intelektu i osobowości... Poza tym nie ukrywajmy, że partner musi nas pociągać również fizycznie, fascynacja powinna być całościowa. To jasne, że większość ludzi na portalach nie będzie nam pasować, ale tak samo jest w rzeczywistości. Jeśli ktoś nam nie odpowiada, nie ma przymusu kontynuowania kontaktu i nie ma sensu przejmowania się opinią takiej osoby.[/QUOTE] Masz rację. Ale jednak na żywo od razu mniej więcej wiem co i jak - chociażby czy facet wizualnie mi odpowiada, jak się po prostu z nim rozmawia itd. Na portalu najpierw poznajesz kogoś wirtualnie, a potem trzeba zweryfikować na żywo. Jestem po prostu rozczarowana tyloma niewypałami stamtąd. Jednak spędzam tam czas, inwestuję energię itp, a potem idę na spotkanie i w pierwszych sekundach wiem, że to jednak nie to. Ogolnie nie mówię, że portale to zło, że tylko uprzedmiotowienie. Ja mam po prostu dość. |
||
|
|
|
#2266 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7675635 1]Ten moment, kiedy i tak kiepski dzień dobija cię widokiem księcia-ropuchy na portalu... Chyba się poryczę. Czy to się kiedyś skończy? Myślałam, że zdążyłam już się zakochać w innym, tymczasem nie jestem pewna, czy dobrze robię, nie dając tamtemu kolejnej szansy
I teraz obiektywnie można radzić, że skoro zmarnował 3 szanse to wiecej żadnej nie powinnaś mu dac, ale TO NIE JEST PROSTE i trudno walczyć z uczuciami. Zakochalas się w innym? Jesteś teraz z kimś związana? Classic, mimo wszystko pomysł, ze chociaz spotkanie bylo miłe i nie trafiłaś na buca palanta. A ze to nie TO... na to trudno trafić i wiem, ze łatwo się zdemotywowac. Ale nie skreślaj portali tak szybko, nigdy nic nie wiadomo. A żadną krowa na wybiegu tam nie jesteś, sama chyba nie uważasz tak o facetach stamtąd? :tuli: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Nie raz i nie dwa facet bez ogródek proponował seks. Druga mimo że rodowita warszawianka, przyznała że tak naprawdę ciężko poznać kogoś w Stolicy, do tego sfeminizowany zawód. Dziewczyna z Sympatii za to same miłe rzeczy mówiła o tym portalu, poznała męża w ciągu 2 dni od zalogowania się ale to było już parę ładnych lat temu i pewnie ludzie też byli inni.
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Tez uwielbiam te olejki, mialam wszystkie wersje.
A zamiast kremu na noc używam arganowego i monoi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Ale już Ci lepiej?
![]() ___ Nie zadzwonili do mnie jednak. Szczerze to trochę jestem zaskoczona, bo oni mieli do mnie już dzwonić w sprawie kiedy mam przyjśc podpisać umowę. Cóż, nie ma dalej branży marzeń
|
#2274 |
|
Rozeznanie
|
Byłam wczoraj na spacerze z facetem poznanym przez tindera, i nawet było spoko
![]() Cieszę się, że nie mam już tej wewnętrznej spiny, która mi co jakiś czas towarzyszyła. Teraz udaje mi się w ogóle wpuszczać nowych ludzi do swojego życia bez ciśnienia i od razu jestem szczęśliwsza ![]() Choć czuję, że przedawkowałam ludzkość w tym tygodniu. Od poniedziałku po pracy ciągle spotkania ze znajomymi, terapia, spacery, dziś też coś jeszcze Dla introwertyka - to jest juz na ten tydzień wszystko
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę dziś na imprezę TUŁAĆ się z koleżanką
|
#2276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też czekam na tel z jednej firmy a tu milczenie. Mieli zadzwonić w tym tyg, zostaje jeszcze jutro. Może jeszcze zadzwonią do Ciebie? Udanego tułania ![]() Cytat:
![]() Też czasem czuję przedawkowanie ludzkością
|
||
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie za to odezwała się ta firma co przedwczoraj czekałam na nich na Skype przez godzinę... zobaczymy czy zadzwonią
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
#2278 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzymam kciuki ! Chociaż ostrożnie do tego podejdź bo tacy mało porfesjonalni są. Ja dzisiaj ide do kina z T. Ale jestem też podekscytowana i uradowana z innego powodu - dostałam dzisiaj potwierdzenie, że w niedzielę rano skaczę ze spadochronem Już mnie energia rozpiera
|
|
|
|
|
#2279 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zdarzają się w tym wszystkim miłe niespodzianki i tego się trzymam.
|
||
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7677231 6]Związek to ciągle odległa perspektywa; jest ktoś, z kim się już trochę znam i zawsze był jakiś flirt i fascynacja, ale to sytuacja na tyle delikatna, że nikt nie ma odwagi na jednoznaczne sygnały. A właściwie nie mogę rozgryźć, czy z jego strony to brak odwagi, czy po prostu brak ochoty na coś więcej niż przyjaźń i to jest główny problem. Niedawno coś niby ruszyło, pozostaje czekać na rozwój wypadków. I też nie umiem czekać biernie, więc się tułam po drodze z jakimś szemranym towarzystwem z Tindera
![]() [/QUOTE] Będę trzymać kciuki, żeby sytuacja się klarowała. I żeby dół z powodu księcia żaby zniknął. Co do pogrubionego -
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

Kiedyś miałam serum pod oczy i też byłam zadowolona. Mają co jakiś czas fajne nowości
. Dodam, że o nic innego nie zapytali. Porażka.