Singielki 25 +. Część X - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-31, 09:40   #2251
Classic
Zakorzenienie

Dot.: Singielki 25 +. Część X

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
Taak, to serum jest bardzo fajne.

co do portali to pomyśl, że zawsze mogło być gorzej. Co oni mają powiedzieć:
W ogóle na biochemii jest dużo fajnych kosmetyków, warto próbować Kiedyś miałam serum pod oczy i też byłam zadowolona. Mają co jakiś czas fajne nowości
Classic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 09:52   #2252
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Classic Pokaż wiadomość
Mam doła po tym wczorajszym spotkaniu.
Rozumiem Cię. Też miałam tak nie raz gdy spotkanie okazywało się kompletną porażką. Na portalu bardzo ciężko poznać kogoś kto będzie nam odpowiadał. A z tym poczuciem "towaru w sklepie" to myślę podobnie. Zwłaszcza jak ostatnio kilku facetów poprosiło mnie o więcej zdjęć, żeby mogli zobaczyć jaką mam figurę. Dodam, że o nic innego nie zapytali. Porażka.
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 09:59   #2253
czekoladowoo
Zakorzenienie

Classic dzieki za cynk z tymi olejkami myjacymi! nie moge znalezc odpowiedniego bo maja w większości parafine. Kokos mi nie pasuje. Jedynie jeden z Vianka ale droga cholera jest.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 10:27   #2254
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia5266 Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię. Też miałam tak nie raz gdy spotkanie okazywało się kompletną porażką. Na portalu bardzo ciężko poznać kogoś kto będzie nam odpowiadał. A z tym poczuciem "towaru w sklepie" to myślę podobnie. Zwłaszcza jak ostatnio kilku facetów poprosiło mnie o więcej zdjęć, żeby mogli zobaczyć jaką mam figurę. Dodam, że o nic innego nie zapytali. Porażka.
Czyli rozumiemy się dokładnie
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Classic dzieki za cynk z tymi olejkami myjacymi! nie moge znalezc odpowiedniego bo maja w większości parafine. Kokos mi nie pasuje. Jedynie jeden z Vianka ale droga cholera jest.

Wypróbuj, bo warto Dla mnie najlepszy bezzapachowy albo pomarańczowy
Stary 2017-08-31, 10:42   #2255
SpiewWannie
Raczkowanie

Cytat:
Taak, to serum jest bardzo fajne.

co do portali to pomyśl, że zawsze mogło być gorzej. Co oni mają powiedzieć:
Kurde, nie wiedziałem , że takie coś istnieje, no przygnębiające

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
A mnie to nie dziwi, i proszę mnie nie kląć, no bo czy nie człowiek najpierw patrzy potem gada, i stąd ich nastawienie do wyglądu,
A potem na spotkaniu z neta jest tak że, fajnie się gadało ale nie pociąga
Chociaż fakt nie wszystkie cechy człowieka da się wyłapać przez net a powiedziałbym że większości się nie da!
Stary 2017-08-31, 10:56   #2256
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SpiewWannie Pokaż wiadomość
Kurde, nie wiedziałem , że takie coś istnieje, no przygnębiające

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

A mnie to nie dziwi, i proszę mnie nie kląć, no bo czy nie człowiek najpierw patrzy potem gada, i stąd ich nastawienie do wyglądu,
A potem na spotkaniu z neta jest tak że, fajnie się gadało ale nie pociąga
Chociaż fakt nie wszystkie cechy człowieka da się wyłapać przez net a powiedziałbym że większości się nie da!
Jeżeli facet najpierw normalnie by zagadał a potem by zapytał czy mogłabym mu wysłać kilka innych zdjęć niż te z portalu to jeszcze mogłabym zrozumieć, ale jeśli w pierwszej wiadomości ktoś pisze: wyślij mi zdjęcie figury bo chce wiedzieć jak wyglądasz to dla mnie jest żenujące.
Tak samo jak kiedyś facet mnie spytał: a Ty nie jesteś czasem gruba? Bez przesady .

Edytowane przez kasia5266
Czas edycji: 2017-08-31 o 10:58
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 10:58   #2257
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli rozumiemy się dokładnie

Wypróbuj, bo warto Dla mnie najlepszy bezzapachowy albo pomarańczowy
Czaje sie na pomarańcze i drzewo herbaciane

Stary 2017-08-31, 11:00   #2258
SpiewWannie
Raczkowanie

Cytat:
Jeżeli facet najpierw normalnie by zagadał a potem by zapytał czy mogłabym mu wysłać kilka innych zdjęć niż te z portalu to jeszcze mogłabym zrozumieć, ale jeśli w pierwszej wiadomości ktoś pisze: wyślij mi zdjęcie figury bo chce wiedzieć jak wyglądasz to dla mnie jest żenujące.
Tak samo jak kiedyś facet mnie spytał: a Ty nie jesteś czasem gruba? Bez przesady .
To co przytaczasz jest chamskie i nachalne, miałem na myśli trochę inne zagadanie, a jak tak to no jest to poniżające

I jak tu się nie czuć jak towar w sklepie, zresztą czy w realu nie jest podobnie, też ktoś nas najpierw musi oblookać że tak powiem, czyż nie jest tak?

Edytowane przez SpiewWannie
Czas edycji: 2017-08-31 o 11:04
SpiewWannie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 11:03   #2259
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e
Konto usunięte

Cytat:
Jeśli na portalu ciężko, to co powiedzieć o rzeczywistości? Portale mimo wszelkich wad znacznie ułatwiają sprawę. Poczucie towaru to kwestia nastawienia - przecież same o sobie tak nie myślicie, prawda? Dlaczego więc przyjmować punkt widzenia przypadkowych osób, z którymi i tak wam nie po drodze? Poza tym naiwnością byłoby przekonanie, że uprzedmiotowienie człowieka właściwe jest tylko przestrzeni wirtualnej - tak jakby w "realu" wszyscy mężczyźni byli zainteresowani bogactwem naszego intelektu i osobowości... Poza tym nie ukrywajmy, że partner musi nas pociągać również fizycznie, fascynacja powinna być całościowa. To jasne, że większość ludzi na portalach nie będzie nam pasować, ale tak samo jest w rzeczywistości. Jeśli ktoś nam nie odpowiada, nie ma przymusu kontynuowania kontaktu i nie ma sensu przejmowania się opinią takiej osoby.
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 11:14   #2260
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Czaje sie na pomarańcze i drzewo herbaciane

Mnie drzewo herbaciane trochę podrażniało. I nie mogłam go stosować do demakijażu oczu. Kupiłam raz i nie wróciłam do niego.
Stary 2017-08-31, 11:17   #2261
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie drzewo herbaciane trochę podrażniało. I nie mogłam go stosować do demakijażu oczu. Kupiłam raz i nie wróciłam do niego.
A to dobrze ze mówisz, to wezmę jakiś inny

Stary 2017-08-31, 11:21   #2262
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
A to dobrze ze mówisz, to wezmę jakiś inny

Pomarańczowy jest super.
Te olejki są przyjemne w używaniu, ale przy mojej cerze mieszanej i trądzikowej się nie sprawdziły Miałam po nich wysyp niedoskonałości.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 11:29   #2263
Ksiegowa85
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci, że nie myślałam, że aż tak ciężko. Zawsze mi to szybciej przychodziło. A teraz dopiero jakoś tak trudno zaskoczyć... I teraz widzę, że jak już się spotka kogoś, kto nam pasuje, to warto próbować rozwiązywać problemy a nie rezygnować ze związku od tak - zrobiłam tak i żałuję.

Też mam dość portali.
To też zależy od problemów.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Ksiegowa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 11:48   #2264
Atavish
Zakorzenienie

[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7676446 6]Jeśli na portalu ciężko, to co powiedzieć o rzeczywistości? Portale mimo wszelkich wad znacznie ułatwiają sprawę. Poczucie towaru to kwestia nastawienia - przecież same o sobie tak nie myślicie, prawda? Dlaczego więc przyjmować punkt widzenia przypadkowych osób, z którymi i tak wam nie po drodze? Poza tym naiwnością byłoby przekonanie, że uprzedmiotowienie człowieka właściwe jest tylko przestrzeni wirtualnej - tak jakby w "realu" wszyscy mężczyźni byli zainteresowani bogactwem naszego intelektu i osobowości... Poza tym nie ukrywajmy, że partner musi nas pociągać również fizycznie, fascynacja powinna być całościowa. To jasne, że większość ludzi na portalach nie będzie nam pasować, ale tak samo jest w rzeczywistości. Jeśli ktoś nam nie odpowiada, nie ma przymusu kontynuowania kontaktu i nie ma sensu przejmowania się opinią takiej osoby.[/QUOTE]
Amen.
Przyszłam napisać to samo, ale mnie ubiegłaś

Oraz melduję, że już jestem praktycznie wprowadzona do Fetysz-kolegi <3
Wszystko co najważniejsze przeniesione. Zostało tylko trochę drobiazgów na kolejne kursy. Albo będę je zbierać "przy okazji"

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Atavish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 11:56   #2265
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Pomarańczowy jest super.
Te olejki są przyjemne w używaniu, ale przy mojej cerze mieszanej i trądzikowej się nie sprawdziły Miałam po nich wysyp niedoskonałości.
Ja mam problemową cerę. Najpierw myję pianką, a potem olejkiem, właśnie pomarańczowym. U mnie sprawdza się super Najlepiej po prostu wypróbować na sobie.

Cytat:
Napisane przez Ksiegowa85 Pokaż wiadomość
To też zależy od problemów.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Tak, oczywiście. Ja patrzę z perspektywy swoich problemów i uważam, że za szybko odpuściłam. Jednak nie było to nic w stylu zdrada, jakieś machloje z pieniędzmi, przemoc, alkohol, brak szacunku itp.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7676446 6]Jeśli na portalu ciężko, to co powiedzieć o rzeczywistości? Portale mimo wszelkich wad znacznie ułatwiają sprawę. Poczucie towaru to kwestia nastawienia - przecież same o sobie tak nie myślicie, prawda? Dlaczego więc przyjmować punkt widzenia przypadkowych osób, z którymi i tak wam nie po drodze? Poza tym naiwnością byłoby przekonanie, że uprzedmiotowienie człowieka właściwe jest tylko przestrzeni wirtualnej - tak jakby w "realu" wszyscy mężczyźni byli zainteresowani bogactwem naszego intelektu i osobowości... Poza tym nie ukrywajmy, że partner musi nas pociągać również fizycznie, fascynacja powinna być całościowa. To jasne, że większość ludzi na portalach nie będzie nam pasować, ale tak samo jest w rzeczywistości. Jeśli ktoś nam nie odpowiada, nie ma przymusu kontynuowania kontaktu i nie ma sensu przejmowania się opinią takiej osoby.[/QUOTE]

Masz rację. Ale jednak na żywo od razu mniej więcej wiem co i jak - chociażby czy facet wizualnie mi odpowiada, jak się po prostu z nim rozmawia itd. Na portalu najpierw poznajesz kogoś wirtualnie, a potem trzeba zweryfikować na żywo. Jestem po prostu rozczarowana tyloma niewypałami stamtąd. Jednak spędzam tam czas, inwestuję energię itp, a potem idę na spotkanie i w pierwszych sekundach wiem, że to jednak nie to.

Ogolnie nie mówię, że portale to zło, że tylko uprzedmiotowienie. Ja mam po prostu dość.
Stary 2017-08-31, 12:05   #2266
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
Oraz melduję, że już jestem praktycznie wprowadzona do Fetysz-kolegi <3
Wszystko co najważniejsze przeniesione. Zostało tylko trochę drobiazgów na kolejne kursy. Albo będę je zbierać "przy okazji"

Kupno mieszkania zawieszone?
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 12:18   #2267
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam problemową cerę. Najpierw myję pianką, a potem olejkiem, właśnie pomarańczowym. U mnie sprawdza się super Najlepiej po prostu wypróbować na sobie.
To prawda. Olejek cieszy się dużą popularnością niestety przy cerze problematycznej różnie bywa, ostatnio po pokładzie Catrice miałam ogromny wysyp pryszczy i podskórnych, bolących gul. Masakra, ale po fakcie natknęłam się na wiele podobnych przypadków na blogach i vlogach. Podkład świetny, niestety nie dla mnie.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 13:05   #2268
Shawtty
Zakorzenienie

[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7675635 1]Ten moment, kiedy i tak kiepski dzień dobija cię widokiem księcia-ropuchy na portalu... Chyba się poryczę. Czy to się kiedyś skończy? Myślałam, że zdążyłam już się zakochać w innym, tymczasem nie jestem pewna, czy dobrze robię, nie dając tamtemu kolejnej szansy [/QUOTE]
tak dobrze Cię rozumiem.
I teraz obiektywnie można radzić, że skoro zmarnował 3 szanse to wiecej żadnej nie powinnaś mu dac, ale TO NIE JEST PROSTE i trudno walczyć z uczuciami.
Zakochalas się w innym? Jesteś teraz z kimś związana?

Classic, mimo wszystko pomysł, ze chociaz spotkanie bylo miłe i nie trafiłaś na buca palanta. A ze to nie TO... na to trudno trafić i wiem, ze łatwo się zdemotywowac. Ale nie skreślaj portali tak szybko, nigdy nic nie wiadomo. A żadną krowa na wybiegu tam nie jesteś, sama chyba nie uważasz tak o facetach stamtąd? :tuli:

Stary 2017-08-31, 13:26   #2269
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Pomarańczowy jest super.
Ja nawet po kokosie nie mam ale ja jeszcze domywam zelem

Stary 2017-08-31, 13:38   #2270
Grzegorz25
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie ciekawe zagadnienie, oczywiście to zależy od indywidualnych doświadczeń, ale pytałem o to trzy dziewczyny, część z Tindera, jedna z Sympatii, i były totalnie różne. Jedna rok na Tinderze i praktycznie same porażki, co trochę mnie zdziwiło, myślałem że w Warszawie, dobrych partii jest multum . Nie raz i nie dwa facet bez ogródek proponował seks. Druga mimo że rodowita warszawianka, przyznała że tak naprawdę ciężko poznać kogoś w Stolicy, do tego sfeminizowany zawód. Dziewczyna z Sympatii za to same miłe rzeczy mówiła o tym portalu, poznała męża w ciągu 2 dni od zalogowania się ale to było już parę ładnych lat temu i pewnie ludzie też byli inni.
Grzegorz25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 13:50   #2271
Shawtty
Zakorzenienie

Tez uwielbiam te olejki, mialam wszystkie wersje.

A zamiast kremu na noc używam arganowego i monoi

Stary 2017-08-31, 14:17   #2272
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
tak dobrze Cię rozumiem.
I teraz obiektywnie można radzić, że skoro zmarnował 3 szanse to wiecej żadnej nie powinnaś mu dac, ale TO NIE JEST PROSTE i trudno walczyć z uczuciami.

Classic, mimo wszystko pomysł, ze chociaz spotkanie bylo miłe i nie trafiłaś na buca palanta. A ze to nie TO... na to trudno trafić i wiem, ze łatwo się zdemotywowac. Ale nie skreślaj portali tak szybko, nigdy nic nie wiadomo. A żadną krowa na wybiegu tam nie jesteś, sama chyba nie uważasz tak o facetach stamtąd? :tuli:

Masz rację. Po prostu się zdołowałam
Cytat:
Tez uwielbiam te olejki, mialam wszystkie wersje.

A zamiast kremu na noc używam arganowego i monoi

Monoi pięknie pachnie smaruję czasem ciało i jest dla mnie jak perfum
Stary 2017-08-31, 14:22   #2273
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację. Po prostu się zdołowałam
Ale już Ci lepiej?

___
Nie zadzwonili do mnie jednak. Szczerze to trochę jestem zaskoczona, bo oni mieli do mnie już dzwonić w sprawie kiedy mam przyjśc podpisać umowę. Cóż, nie ma dalej branży marzeń
Stary 2017-08-31, 14:22   #2274
Erykah_B
Rozeznanie

Byłam wczoraj na spacerze z facetem poznanym przez tindera, i nawet było spoko
Cieszę się, że nie mam już tej wewnętrznej spiny, która mi co jakiś czas towarzyszyła. Teraz udaje mi się w ogóle wpuszczać nowych ludzi do swojego życia bez ciśnienia i od razu jestem szczęśliwsza

Choć czuję, że przedawkowałam ludzkość w tym tygodniu. Od poniedziałku po pracy ciągle spotkania ze znajomymi, terapia, spacery, dziś też coś jeszcze Dla introwertyka - to jest juz na ten tydzień wszystko
Erykah_B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 14:24   #2275
Shawtty
Zakorzenienie

Ja idę dziś na imprezę TUŁAĆ się z koleżanką
Stary 2017-08-31, 14:42   #2276
Classic
Zakorzenienie

Cytat:
Ale już Ci lepiej?

___
Nie zadzwonili do mnie jednak. Szczerze to trochę jestem zaskoczona, bo oni mieli do mnie już dzwonić w sprawie kiedy mam przyjśc podpisać umowę. Cóż, nie ma dalej branży marzeń
Cytat:
Ja idę dziś na imprezę TUŁAĆ się z koleżanką
Chyba ogólnie dziś to nie mój dzień

Ja też czekam na tel z jednej firmy a tu milczenie. Mieli zadzwonić w tym tyg, zostaje jeszcze jutro. Może jeszcze zadzwonią do Ciebie?

Udanego tułania
Cytat:
Napisane przez Erykah_B Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na spacerze z facetem poznanym przez tindera, i nawet było spoko
Cieszę się, że nie mam już tej wewnętrznej spiny, która mi co jakiś czas towarzyszyła. Teraz udaje mi się w ogóle wpuszczać nowych ludzi do swojego życia bez ciśnienia i od razu jestem szczęśliwsza

Choć czuję, że przedawkowałam ludzkość w tym tygodniu. Od poniedziałku po pracy ciągle spotkania ze znajomymi, terapia, spacery, dziś też coś jeszcze Dla introwertyka - to jest juz na ten tydzień wszystko
Czyli pozytywnie
Też czasem czuję przedawkowanie ludzkością
Stary 2017-08-31, 15:02   #2277
Zorzoli
Zakorzenienie

Do mnie za to odezwała się ta firma co przedwczoraj czekałam na nich na Skype przez godzinę... zobaczymy czy zadzwonią

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 15:10   #2278
6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f
Konto usunięte

Cytat:
Do mnie za to odezwała się ta firma co przedwczoraj czekałam na nich na Skype przez godzinę... zobaczymy czy zadzwonią

Oby zadzwonili Trzymam kciuki ! Chociaż ostrożnie do tego podejdź bo tacy mało porfesjonalni są.

Ja dzisiaj ide do kina z T.

Ale jestem też podekscytowana i uradowana z innego powodu - dostałam dzisiaj potwierdzenie, że w niedzielę rano skaczę ze spadochronem Już mnie energia rozpiera
6e9577db6ce2542298c043680bb84e2806dabe77_6019e7a59e04f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 15:14   #2279
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e
Konto usunięte

Cytat:
tak dobrze Cię rozumiem.

Związek to ciągle odległa perspektywa; jest ktoś, z kim się już trochę znam i zawsze był jakiś flirt i fascynacja, ale to sytuacja na tyle delikatna, że nikt nie ma odwagi na jednoznaczne sygnały. A właściwie nie mogę rozgryźć, czy z jego strony to brak odwagi, czy po prostu brak ochoty na coś więcej niż przyjaźń i to jest główny problem. Niedawno coś niby ruszyło, pozostaje czekać na rozwój wypadków. I też nie umiem czekać biernie, więc się tułam po drodze z jakimś szemranym towarzystwem z Tindera

Cytat:
Chyba ogólnie dziś to nie mój dzień

Ja też czekam na tel z jednej firmy a tu milczenie. Mieli zadzwonić w tym tyg, zostaje jeszcze jutro. Może jeszcze zadzwonią do Ciebie?

Udanego tułania

Czyli pozytywnie
Też czasem czuję przedawkowanie ludzkością
Otóż to - czasem to kwestia dyspozycji dnia. Mnie też czasem dopada awersja do portali, o ludzkości nie wspominając, ale nie składam broni Zdarzają się w tym wszystkim miłe niespodzianki i tego się trzymam.
260c4d4fdb0e7f4840fc70476d5f7e46d82a0f3e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-31, 15:24   #2280
Shawtty
Zakorzenienie

[1=260c4d4fdb0e7f4840fc704 76d5f7e46d82a0f3e;7677231 6]Związek to ciągle odległa perspektywa; jest ktoś, z kim się już trochę znam i zawsze był jakiś flirt i fascynacja, ale to sytuacja na tyle delikatna, że nikt nie ma odwagi na jednoznaczne sygnały. A właściwie nie mogę rozgryźć, czy z jego strony to brak odwagi, czy po prostu brak ochoty na coś więcej niż przyjaźń i to jest główny problem. Niedawno coś niby ruszyło, pozostaje czekać na rozwój wypadków. I też nie umiem czekać biernie, więc się tułam po drodze z jakimś szemranym towarzystwem z Tindera
[/QUOTE]

Będę trzymać kciuki, żeby sytuacja się klarowała. I żeby dół z powodu księcia żaby zniknął.

Co do pogrubionego -

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości