|
|
#2941 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Dziewczyny, czy Wy też jadłybyście wszystko co tylko widzicie co 2 godziny? W ciągu ostatniego tygodnia robię się głodna dosłownie w kilka chwil. Aż na wyjścia z domu zaopatruję się w jakieś przekąski
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz cos o sobie, jaki tp np
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Fajnie że jeszcze ktoś dołącza, zaraz Cię dopiszę
|
|
|
|
#2946 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
O wszystkim
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła aktualizacja tego moczu :/ Mam podwyższone erytrocyty i bakterie, ech
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, byłam dzisiaj u lekarza chociaż wizytę miałam umówiona na wtorek - u nas wszystko ok, ale fasolka się tak wiercila że nie dała się pomierzyc - ciągle fikolki i zasłanianie twarzy rączkami. Muszę przyjść we wtorek jeszcze raz i to będą moje prenatalne wraz z pobraniem krwi do pappa
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2017-08-31 o 19:21 |
|
|
|
#2950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
byle bez mięsa ![]() Powinnam się cieszyć, że mam taki apetyt, ale już widzę, że powoli spodnie robią się ciasne nie tylko w brzuchu Muszę więcej ruchu wprowadzić, bo wiem, że jeść mniej nie dam rady. Na szczęście jem w sumie normalne, zdrowe jedzenie. Ale jak mnie złapie głód to jeńców nie biorę
|
|
|
|
|
#2951 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej napisz coś o sobie
![]() Cytat:
Super że wszystko ok ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
idziesz do gina z tymi wynikami? Kurcze, czy ja w tej ciąży przestanę ciągle wymiotować ?? Mam już dość
|
||
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam bo byłam chora, źle się czułam i miałam obawy. Uspokoiłam się przynajmniej na trochę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jutro idę. Ogólnie strasznie świruję pawiana bez wizyt i ruchów, myślę o poronieniu zatrzymanym i dopytuję Męża czy nasze dzieciątko jeszcze żyje
. Czy wam ginek kazał badać się na kiłę ? Tzn wskaźnik WR. Bo mój to zaznaczył do zbadania a zauważyłam właśnie, że w Luxmedzie mi tego nie dali ![]() e: dobra, nieważne, zauważyłam że badali mi to w klinice w styczniu
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2017-08-31 o 19:19 |
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mięsko mniam mniam. Na początku na nic słodkiego patrzeć nie mogłam i sam zapach mnie odstręczał (teraz się zmienia, ale zapach mięty dalej beee...). A ja właśnie nic na wadze nie ruszyłam. Tylko zauważyłam, że jak robię się głodna to w pierwszym odczuciu gorzej się czuję. A po jedzeniu to tylko patrzę gdzie się spać położyć ![]() alleyezonme chora w sensie przeziębiona? Mnie męczy ostatnio kaszel i mam wątpliwości czy iść do internisty czy jednak w domu przeczekać żeby czegoś więcej nie przynieść. A Mój do lekarza już wysyła. Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-08-31 o 19:18 |
|
|
|
|
#2956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O której wizyta? Tak, miałam badanie na kiłę też. ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Ilsa a tak serio, to może kupcie detektor tętna i będziesz mogła sama sprawdzać? |
|
|
|
|
#2957 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam blisko baseny ale nadal nie kumam dlaczego w nowobudowanych szkolach nie robi sie z automatu basenów. U mnie na osiedlu zrobili wielka modernizacje szkoly i przedszkola i nie zbudowali basenu. Na osiedlu u rodzicow tez huczne otwarcie nowiutkiej szkoly od września i tez nie ma basenu. Czemu?Witaj ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Troche sie zestresowalam bo robie w poniedziałek prenatalne a co jak dzidzia sie nie da zmierzyc a ja we wtorek wyjezdzam na prawie dwa tygodnie? I po powrocie bedzie juz za późno na badanie nie bede zarla slodkiego zeby fasoliny nie pobudzac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#2958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że masz ten maraton wizyt, siuśki skonsultuj na każdej ![]() I nie martw się. Nie muszę ci chyba mówić, jakie ja mam dziś myśli Parszywy dzień, nawet mój kot go przesypia ![]() Alley, super, że wszystko ok. Myślisz, że we wtorek się nie będzie wiercić ![]() Lunak, witaj! Może by i ja jadła co 2 godziny, ale trudno dopasować co
|
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam wrażenie że taki detektor jeszcze bardziej by mnie stresował bo jak na grupie ciężarnej dziewczyna wrzuca swoje nagrania to mi to nie przypomina bicia serduszka bo jest takie powolne I nie wiedziałabym czego szukaćKiłę na szczęście znalazłam że mi już badali, teraz mi doktor musi uwierzyć na słowo że byłam grzeczną dziewczynką od stycznia |
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi dziś dzień zaczął się bardzo nie fajnie - niestety mój stan jest już obiektem wsiowych plotek )PS Ilsa możesz dopisać mi na pierwszej stronie dziewczynkę. Najwyżej w październiku zmienimy
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzisiaj pół godziny moja gin się męczyła i dała za wygraną, na szczęście nie wzięli dziś ode mnie kasy A ja się uspokoiłam - to mi się podoba
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2964 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilsa Lund Pytanie z innej beczki: jesteś zadowolona z Luxmedu? Właśnie zaczynam przygodę z nimi i nie wiem czego się spodziewać. Co prawda gin mam swoją sprawdzoną, ale jakieś szybkie wizyty internisty mogą się przydać
asiula1306 Ja mam prenatalne we wtorek. Najpierw wizyta u gin, a później maraton przez miasto na badania. Co prawda z terminu miesiączki powinien być już tydzień/prawie 2 więcej, ale po pierwszych wizytach jak był sam pęcherzyk w niby 6 tc to decyzja zapadła, że cykle długie to i młodszy wiek. |
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Lunak też mam prenatalne we wtorek i chyba jesteśmy na podobnym etapie
u mnie też jest róznica między om a usg |
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast np. jak raz byłam jeszcze w okresie starań u ich ginekologa to sprzęt miał staaary Ale internistów mają bardzo ok, wypisują wszystkie skierowania i zwolnienia a nawet do mnie dzwoniła babka jak się nie podobał wynik
|
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj przespałam dwie godziny.
Jeśli chodzi o jedzenie, jem różnie, z reguły 3-4 razy dziennie, czasami jak mam na coś wielką ochotę to zjem coś pomiędzy posiłkami. ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
Ilsa, pewnie każe ci kiłę powtórzyć. Podobno tylko pół roku ważne jest to badanie. Tak mój gin wspomniał.
Asiula, byłam na prenatalnych u twojej lekarki i mierzyła do skutku. ![]() Torrence, kochane babcie Postanowiłam moją mamę ostatnio podpytać komu wygadała i idzie jej całkiem nieźle. Rodzina już zawiadomiona Trudno, ona będzie to odkręcać, gdyby coś
|
|
|
|
#2969 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale macie tempo wiadomości
Super, że jest taki wątek. Już mi się podoba ![]() A na razie uciekam, bo wyjazdowy weekend się szykuje i czas się spakować (już czuję, że po tych 3 dniach zaległości nie nadrobię )
|
|
|
|
#2970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zreszta widze ze ma swietne opinie takze wierze w to ze bedzie probowala do skutku. Chocbym miala caly dzien siedzieć to musze tego dnia miec zrobione badanie. A ta moja na ostatnim badaniu nawet w brzuszek postukala palcem zeby malucha rozruszać zeby sie ladnie pokazał. I widzialam juz u niej taka... radość, zadowolenie ze ladnie rosnie- mowila ze juz taki fajny maly czlowieczek, ze wiercipietek i taka podjarana była mimo ze codziennie widzi fasolinki cieszyla sie chyba razem ze mnąWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

13.03.2008

byle bez mięsa
Muszę więcej ruchu wprowadzić, bo wiem, że jeść mniej nie dam rady. Na szczęście jem w sumie normalne, zdrowe jedzenie. Ale jak mnie złapie głód to jeńców nie biorę
idziesz do gina z tymi wynikami? 
mam nadzieje ze do marca sie wyrobią 
)