Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku:) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-26, 16:07   #4531
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku:)

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Dziewczynki dołączam oficjalnie, nie jestem w stanie czekać do jesieni

Tak, ja, mam obronę pracy lic za m-c. I Egzaminy za 2 tyg.
Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
ja muszę napisać jedną pracę na zaliczenie i poprawić magisterkę, a w ogóle mi się nie chcę a dziś to w ogóle cały dzień bym jadła i jadła a na dodatek chyba pogoda się zmienia, bo strasznie spać mi się chcę

Zuziunia, oficjalnie witamy na forum nie dziwię Ci się, że nie możesz się doczekać

to się ciesze, że nie jestem sama myślałam, że tylko mnie tak "pokarało"

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 16:08   #4532
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Gabrysiu, uszy do góry zobaczysz, że u gina po prostu przekonasz się, że wszystko jest w najlepszym porządku ja jutro idę do szpitala na badania
Kochane Dziewczynki
Co nie zmienia faktu, że umyłam całe meble w kuchni, lodówkę, na kolanach wymyłam podłogi w kafelkach i panele też wyszorowałam i drzwi umyłam i jeszcze mi kuchenka została i jeszcze bym wiele zrobiła ale... chyba już nie zdąrze przed 18.00
Takie są u mnie objawy PODENERWOWANIA, nie chcecie wiedzieć co wyprawiam jak jestem zdenerwowana albo wściekła
Pospowiadam się i zobaczymy co mój Przystojniak (gin) powie na to
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 16:10   #4533
kasia03222
Raczkowanie

Dzięki dzięki A kto wie może nam się jeszcze nie udało, i na dłużej tu zagoszczę. Zresztą nawet jak jestem już w ciąży to i tak będe tu zaglądać Raczej narazie na luzie do tego podchodzę jak będzie dzidzia to będe najszczesliwsza na świecie a jeśli jeszcze nie to cierpliwie poczekam.
kasia03222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 16:10   #4534
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuziunia, oficjalnie witamy na forum nie dziwię Ci się, że nie możesz się doczekać
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 16:11   #4535
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Kochane Dziewczynki
Co nie zmienia faktu, że umyłam całe meble w kuchni, lodówkę, na kolanach wymyłam podłogi w kafelkach i panele też wyszorowałam i drzwi umyłam i jeszcze mi kuchenka została i jeszcze bym wiele zrobiła ale... chyba już nie zdąrze przed 18.00
Takie są u mnie objawy PODENERWOWANIA, nie chcecie wiedzieć co wyprawiam jak jestem zdenerwowana albo wściekła

Ja troche też posprzątałam akademik, umyłam podłogi, zlew, wytrzepałam chodniczki, przeleciałam kurze z mebli...Moja wspólokatroka siedzi jak królowa i co mam z tego???/ŻE JEJ SKARPETY WALĄ I WALĄ I NIE MOGE WYTRZYMAĆ JUZ w dodatku dzis jest ciepło więc smród z podwójną siłą...

Stary 2008-05-26, 16:12   #4536
gabriellao0
Zakorzenienie

Normalnie mam pałera że bym konia na plecach mogła nosić hehehehhe

Zuzia witamy w gronie niecierpliwych
No ten tego, Dziewczynki musi być dobrze, nie? Przecież nasze TWA nie może nie może spotykać nic absolutnie nic złego.
Taka opcja jest wykluczona.
Stary 2008-05-26, 16:13   #4537
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane Dziewczynki
widzę, że jednak bycie poddenerwowaną się przydaje....dla domu ale ja też tak mam, że jak mam stres, to nie lubię siedzieć bezczynnie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 16:13   #4538
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Kochane Dziewczynki

Trzymam kciuki aby gin mial same dobre wiesci dla Ciebie

Ja tez chcialam isc do gina ale mam tyle na glowie i jeszcze nie chce sie wypuszczac z domu z goraczka

Ale dziasiaj caly czas mysle o jakis wyjezdzie z Tż aby sie wyluzowac
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 16:28   #4539
Aliszcze
Zakorzenienie

pomysł z wyjazdem jest bardzo dobry sama chciałabym wyjechać z moim mężem, ale na razie nie ma widoków

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 16:36   #4540
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Ale dziasiaj caly czas mysle o jakis wyjezdzie z Tż aby sie wyluzowac
Ja tak sobie myślę, ze jak mam w czerwcu bodajże 5 dni wolnego to się do Czech do Pragi wybiorę, bo wiecie siara sie przyznać nie byłam w Pradze!!! Zwiedziłam już kawał Czech z różnych stron ale w Pradze nie byłam, więc sobie pojedziemy, a że akurat (wg terminu) przyjdzie wtedy @ to trudno.
Stary 2008-05-26, 16:37   #4541
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Dziewczynki dołączam oficjalnie, nie jestem w stanie czekać do jesieni

Tak, ja, mam obronę pracy lic za m-c. I Egzaminy za 2 tyg.
tak właśnie myślałam , że długo nie wytrzymasz i do nas dołączysz ...witamy, witamy , szybkiego zafasolkowania życzymy z całego serduszka i prosimy łykac kwas foliowy

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 16:40   #4542
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość
tak właśnie myślałam , że długo nie wytrzymasz i do nas dołączysz ...witamy, witamy , szybkiego zafasolkowania życzymy z całego serduszka i prosimy łykac kwas foliowy
łykam, łykam aby dzidzia była zdrowa. W sumie stwierdziłam co mi da m-c czy 3 różnicy, a trzeba wziąść poprawkę na to, że nie od razu się uda (chociaż było by miło).
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 16:42   #4543
gabriellao0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość
słuchaj Dafreen
to nasz dobry lekarski duszek :P Ja ten kwasik to dobre będzie pół roku jak nie rok łyka. Paznokcie mi się rozdwajają jak nigdy wcześniej ale boje się łakać jakiekolwiek "wspomagacze" więc jak buraczan chodzę i staram się lakierem zamalować pęknięcia na paznokciach- komiczne !
Łykanie kwasiku nawet długi długi długi czas nie szkodzi prawda?
Stary 2008-05-26, 17:13   #4544
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Ja tak sobie myślę, ze jak mam w czerwcu bodajże 5 dni wolnego to się do Czech do Pragi wybiorę, bo wiecie siara sie przyznać nie byłam w Pradze!!! Zwiedziłam już kawał Czech z różnych stron ale w Pradze nie byłam, więc sobie pojedziemy, a że akurat (wg terminu) przyjdzie wtedy @ to trudno.

My planowalismy Turcje albo Krete we wrzesniu myslalam ze juz bede w 3 miesiacu
Ale chyba pojedziemy wczesniej tylko mojego Tż ciezko wyciagnac na wakacje.
W Czechach jest super bylam pare razy bardzo fajnie jest jeszcze we Wiedniu i Barcelonie

Wiecie czasem mysle czy ja nie zapeszylam ciaze tym ze od dluzszego czasu wszystko ogladam.I mam jeszczu duzo ciuszkow-chyba sie schizuje
Stary 2008-05-26, 17:13   #4545
gabriellao0
Zakorzenienie

Dobra
jakoś sie to przeżyje prawda, mykam do lekarza a może
Zobaczymy co wymyśli... ehhh
Stary 2008-05-26, 17:23   #4546
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ja troche też posprzątałam akademik, umyłam podłogi, zlew, wytrzepałam chodniczki, przeleciałam kurze z mebli...Moja wspólokatroka siedzi jak królowa i co mam z tego???/ŻE JEJ SKARPETY WALĄ I WALĄ I NIE MOGE WYTRZYMAĆ JUZ w dodatku dzis jest ciepło więc smród z podwójną siłą...

wspolczuje ci ale jeszcze troche i koniec semestruzyj ta mysla
Stary 2008-05-26, 17:26   #4547
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez kasia03222 Pokaż wiadomość
Dzięki dzięki A kto wie może nam się jeszcze nie udało, i na dłużej tu zagoszczę. Zresztą nawet jak jestem już w ciąży to i tak będe tu zaglądać Raczej narazie na luzie do tego podchodzę jak będzie dzidzia to będe najszczesliwsza na świecie a jeśli jeszcze nie to cierpliwie poczekam.

Witam na forum nowa kolezanke
kiedy bedziesz robic tescik
Stary 2008-05-26, 17:27   #4548
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Dobra
jakoś sie to przeżyje prawda, mykam do lekarza a może
Zobaczymy co wymyśli... ehhh

A mnie się wydaje, że wszystko jest z Tobą OK tylko po prostu nie oszukujmy się, że tak to jest jak się czegoś bardzo bardzo chce!!!

Jeszcze co do badań męskiego "wkładu" w fasolke to czytałam w jakiejś chyba gazecie, że bardziej się "opłaca" najpierw przebadać faceta bo badania są niedrogie i właśnie przyczyna może tkwić tylko w nasieniu. I wszystko wiadomo w krótkim czasie a jak się zacznie od kobiety to się może zejść a i koszta są o wiele większa, badania bardziej skomplikowane...

Wiecie co ?? piersi mnie pobolewają....I w ogóle teraz jakby @ zanika?? ORGANIZM MI OSZALAł!!

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 17:33   #4549
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
łykam, łykam aby dzidzia była zdrowa. W sumie stwierdziłam co mi da m-c czy 3 różnicy, a trzeba wziąść poprawkę na to, że nie od razu się uda (chociaż było by miło).
fajnie ze dolaczylas jako straczka zycze ci abys jak najszybciej zobaczyla 2 kreski
Stary 2008-05-26, 17:39   #4550
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
A mnie się wydaje, że wszystko jest z Tobą OK tylko po prostu nie oszukujmy się, że tak to jest jak się czegoś bardzo bardzo chce!!!

Jeszcze co do badań męskiego "wkładu" w fasolke to czytałam w jakiejś chyba gazecie, że bardziej się "opłaca" najpierw przebadać faceta bo badania są niedrogie i właśnie przyczyna może tkwić tylko w nasieniu. I wszystko wiadomo w krótkim czasie a jak się zacznie od kobiety to się może zejść a i koszta są o wiele większa, badania bardziej skomplikowane...

Wiecie co ?? piersi mnie pobolewają....I w ogóle teraz jakby @ zanika?? ORGANIZM MI OSZALAł!!
Sluchaj a orentujesz sie ile dokladnie to kosztuje i gdzie sie to badanie wykonuje?
juz kiedys rozmawialam o tym z moim TŻ i jakos trudno mi uwierzyc aby on sie zgodzil je wykonac ,mamy dopiero 2 cykl staran na dodatek ja teraz przechodze jaka alle grype wiec nie wiem co w tym cyklu bedzie.
Gdzies czytalam ze najszesciej problemy z zajsciem sa przez kobiete a prawdopodobienstwo ze co z nasienie meskim jest nie tak jest o wiele nizsze
Stary 2008-05-26, 17:46   #4551
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Sluchaj a orentujesz sie ile dokladnie to kosztuje i gdzie sie to badanie wykonuje?
juz kiedys rozmawialam o tym z moim TŻ i jakos trudno mi uwierzyc aby on sie zgodzil je wykonac ,mamy dopiero 2 cykl staran na dodatek ja teraz przechodze jaka alle grype wiec nie wiem co w tym cyklu bedzie.
Gdzies czytalam ze najszesciej problemy z zajsciem sa przez kobiete a prawdopodobienstwo ze co z nasienie meskim jest nie tak jest o wiele nizsze
Wiesz co no nie powiem ci gdzie się je wykonuje ale gdzieś na wizażu chyba przedwczoraj czytałam, że podobno około 130 zl ?? nie wiem czy to prawda. Jednak myślę, że drugi cykl to chyba za wcześnie na takie kroki? ja też się drugi cykl staram i nic. Z tego co wszędzie jest napisane itd to przyczyn powinno się szukać dopiero po ok.roku starań i to takich regularnych starań (3-4 razy w tygodniu). Poza tym oglądałam program ze dwa tygodnie temu na TVN Style i tam było znowu na odwrót napisane niż Ty mówisz, że to przeważnie z nasieniem jest coś nie tak. Z tym, że niekoniecznie chodzi tu o bezpłodność ale bardzo często o np. "zbyt powolne plemniki" co jest uzależnione m.in od trybu życia ale też i genetycznie. Ale nie będę się spierać jak to jest naprawdę tzn czy z kobietą czy z mężczyzną są większe problemy bo wiesz jak to jest.Różne źródła różne informacje podają.

Co do badań nasienia przez facetów a dokładnie o ich ego to wydaje mi się, że macie racje mówiąc, że jeżeli facet naprawdę dojrzał i naprawdę chce dziecka o które się stara to zgodzi się....w końcu jaka to ma być ujma dla jego ego??

Maja
Stary 2008-05-26, 17:55   #4552
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
wspolczuje ci ale jeszcze troche i koniec semestruzyj ta mysla

nie moge, wyszłam teraz na chwilkę, bo byłam w pokoju obok i jak weszłam to myślałam, że zdechne. Biore na żywca odświeżacz, psikam przy niej. Daje jej na żywca do zrozumienia, a ona nicZresztą wczoraj wieczorem położyła się spać w skarpetkach, w których chodziła cały dzień (już w dzień śmierdziały)a może i od soboty- tego nie wiem. Nie wzięła żadnego prysznica ani nic. I ja do niej, żeby sciągnęła te skarpetki, bo śmierdzą i mam dość jej dawania do zrozumienia, że mi to przeszkadza. Ona mi na to, że rano ściągnie. To ja się wkurzyłam i powiedziałam, że mam dość znoszenia tego, że kilka dni w jednych skarpetkach chodzi. I wiecie co?ona na to:"bez przesady, zmieniam". I wcale ich nie ściągnęła, dopiero jak się zaczęłam drzeć to łaskawie! Ja wiem, że to brzmi nieprawdopodobnie, ale niestety, mam takie przewalone życie z nią. Zresztą ona jest psychiczna, płacze teraz, bo dwa koła mamy w środei dzwoni co chwile do domu.

Stary 2008-05-26, 17:58   #4553
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ja tez sadze ze jesli jest facet ktory jest w 100% przekonany do checi posiadania dziecka sie zgodzi moj teraz mowi ze nie ale wiem ze jesli problem byl by na tyle duzy-dlugotrwaly to by sie zgodzil.
Moj facet jest bardzo odp i stad tak pozno sie zdecydowalismy na dziecko-pozno w sensie naszej ponad 6 letniej znajomosci.Ciagle byly jakies rzeczy na ktore odkladalismy a teraz mam juz wszytko ale chcemy znowu miec te rzeczy lepsze i tak mozna bez konca
Stary 2008-05-26, 18:13   #4554
domi7ks
Zakorzenienie

Przepraszam, że ciągle pisze nie na temat i Wam truje o jakiejś współlokatorce, ale mam serdecznie dość, niszczy mi to psychike już

Stary 2008-05-26, 18:16   #4555
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

jak bedziesz sie wyprowadzac kup jej kostke mydla i powiedz aby sie wreszcie umyla
Stary 2008-05-26, 18:25   #4556
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
jak bedziesz sie wyprowadzac kup jej kostke mydla i powiedz aby sie wreszcie umyla
I do tego szczotkę drucianą

Maja
Stary 2008-05-26, 18:45   #4557
aguha
Rozeznanie

Boże jak się czuję beznadziejnie
dostałam okres
czuję się taka pusta i beznadziejna
w dodatku pokłuciłam się z moim S.,. bo zamiast kupić dla mamy czyt. mojej teściowej kwiatka to ja musiałam dybać po 10 godzinach po pracy i czekać w kolejce
strzelił focha, ale właśnie przyszedł i przeprosił
już mu powiedziałam, że dupa z tego cyklu i kazałam się zostawić w świetym spokoju
LENKA JEST JUŻ Z NAMI - 15.06.2009 21.45 - 2990 g i 53 cm NAJKOCHAŃSZEGO SZCZĘŚCIA
aguha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 18:53   #4558
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez aguha Pokaż wiadomość
Boże jak się czuję beznadziejnie
dostałam okres
czuję się taka pusta i beznadziejna
w dodatku pokłuciłam się z moim S.,. bo zamiast kupić dla mamy czyt. mojej teściowej kwiatka to ja musiałam dybać po 10 godzinach po pracy i czekać w kolejce
strzelił focha, ale właśnie przyszedł i przeprosił
już mu powiedziałam, że dupa z tego cyklu i kazałam się zostawić w świetym spokoju
Ehh...rozumiem Cię.My mieliśmy właśnie....delikatną wymianę zdań....Bo już wielki foch, że ja 1,5 godziny siedzę przy kompie...ale jak on siedzi cały dzień z przerwami na obiad to jest dobrze...eh....Ja też wczoraj tak miałam z tym okresem.Z tym, że u mnie to w ogóle popaprana sprawa, bo się okazuje, że mój mocno przyspieszony okres właśnie się chyba kończy.....Już w ogóle sama nie wiem co się dzieje.Tiaaa.....Być kobietą być kobietą....

Maja
Stary 2008-05-26, 19:17   #4559
aguha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Ehh...rozumiem Cię.My mieliśmy właśnie....delikatną wymianę zdań....Bo już wielki foch, że ja 1,5 godziny siedzę przy kompie...ale jak on siedzi cały dzień z przerwami na obiad to jest dobrze...eh....Ja też wczoraj tak miałam z tym okresem.Z tym, że u mnie to w ogóle popaprana sprawa, bo się okazuje, że mój mocno przyspieszony okres właśnie się chyba kończy.....Już w ogóle sama nie wiem co się dzieje.Tiaaa.....Być kobietą być kobietą....
dokładnie
to II cykl bezowocny a ja się czuję jakby to był z X
jak ja żałuję, że wcześniej nie staraliśmy się o maleństwo
teraz może bo już we mnie rozło, a jak nie to przynjamniej bylibyśmy juz przebadani i wiedzieli co jest nie tak
martwię się tym moim @, bo spóźnił się 2 dni
nie robiłam testu więc nie wiem czy coś się zakluło we mnie czy też nie
jutro idę kupić cynk+selen dla S. bo ma być dostawa, dla siebie kolejną porcję kwasu już mam
ehhh takbym chciała żeby się już okres skończył
LENKA JEST JUŻ Z NAMI - 15.06.2009 21.45 - 2990 g i 53 cm NAJKOCHAŃSZEGO SZCZĘŚCIA
aguha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 20:12   #4560
zanka205
Zakorzenienie

LISTA STARAJĄCYCH SIĘ:

aga_1981 (Agnieszka, okolice Krakowa, 26 lat) @ 26.04.08 (cykl II)

aguha (Agnieszka, Elbląg, 26 lat) @ 26.05.08 (cykl III)

Aliszcze (Alicja, Poznań, 26 lat) @ 28.04.08 (cykl III poczekalnia)

alkamor (Alina, Skierniewice, 20 lat) @ 06.05.08 (cykl II)

ania4891 (Ania, Piotrków Trybunalski, 23 lata) @ 17.05.08 (cykl III)

anna1593 (Ania, Lublin, 25 lat) @ 06.05.08 (cykl II + CLO)

Biricchina (Ewelina, Warszawa, 25 lat) @ 08.04.08 (cykl ?)

blondynkapoznan (Magda, Poznań, 26 lat) @ 19.05.08 (cykl II)

dafreen (Ania, Warszawa, 31 lat) @ 13.05.08 (poczekalnia)

domi7ks (Dominika, Rzeszów, 24 lata) @ 30.04.08 (poczekalnia)

ewccik
(Ewa, Białystok, 28 lat) @ 12.05.08 (cykl III)

Gabriellao0 (Gabriela, Głogów, 27 lat) @ 16.05.08 (cykl VII)

Ikka1 (Jagoda, Sosnowiec, 30
lat) @ 07.05.08 (cykl I)

Kasia_L (Kasia, okolice Bydgoszczy, 26 lat) @ 02.05.08 (cykl II)

kasia03222 (Kasia, Okolice Częstochowy, 23 lata) @ 28.04.08 (cykl I)

kasienka3333 (Kasia, Rudnik nad Sanem, 24 lata) @ 16.05.08 (cykl I)

kathi75 (Kasia, Wiedeń, 33 lata) @ 06.05.08 (cykl IV)

kisiaczek01 (Karolina, Żnin, ? lat) @ ? (cykl I)

nati1309 (Natalia, Bielsk Podlaski, 21 lat) @ 25.04.08 (cykl ?)

olivka_7 (Aneta, Kraków , 25 lat) @ 02.05.08 (cykl VIII)

Paula_22 (Paulina, Czchów, 23 lata) @ 08.05.08 (cykl VII)

zanka205 (Żaneta, Jaworzno, 22 lata) @ 02.05.08 (cykl II)

Zuziunia (Zuzia, woj lubelskie, 22 lata) @ 13.05.08 (cykl I)

PLAN ZREALIZOWAŁY:

Champs- t.p. 08.09.08

Kasieek23- t.p. 30.09.08

Senna24- t.p. 06.10.08

Niuleczek- t.p. 12.10.08

Agnes23
- t.p. 21.10.08

Edit1- t.p. 26.10.08

Bunny_82- t.p. 26.10.08

Iwa_iw- t.p. 31.10.08

Scorpioniec- t.p. 02.11.08

Tola3804- t.p. 22.12.08

l.ete- t.p. 23.12.08

bezsenność- t.p. 26.01.08

Jeśli ktoś chce znaleźć się na liście proszę podawać dane na PW

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

Edytowane przez zanka205
Czas edycji: 2008-05-27 o 07:52
zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości